Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Zwolnienie moderatorów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60644)

Tana 08-01-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ogorek
jako mod masz tutaj wiec do powiedzienia od zwyklych userow.
polityk w sejmie nie powinien obrazac innych [przynajmniej publicznie].

O ile działa się zgodnie z etycznymi normami: dlaczego nie?
Jako zwykły użytkownik moge komuś powiedzieć żeby pocałował mnie w miejsce gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę i nawtykać mu, o ile oczywiście mam ku temu powody i potrafie je uzasadnić. O ile nie uzywamy przeklenstw, a nasze posty nie są jedynie przekazem nienawiści do drugiej osoby, to wszystko jest w porządku.

Odwieczny obowiązek odpowiedzialnych za cokolwiek (to jest świecenie przykładem) staram się dopełniać, ale nie mam zamiaru siedzieć cicho. Coś jest nie tak, wypowiadasz sie na ten temat, uzasadniasz i do widzenia. Taka jest dla mnie zasada współżycia z resztą gatunku.

-=DanieL=- 08-01-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Przemyślałem sobie wszystko przez wieczór i wiecie co? DOŚĆ TEGO. Z całym szacunkiem dla Ciebie Dromaderze, ale jestes kretynem. Rozumiesz dlaczego? Scora moge nie lubić. Podałem jego kandydature tutaj, tylko dlatego, że mnie o to prosiłeś. TAK! Dromader prosił mnie wczoraj, zebyl zrobił nagonke na Scora w tym temacie. Jesli chcesz go wygrysc z jego pozycji, tylko dlatego, ze go nie lubisz to jestes skonczonym clownem! Tutaj wklejam rozmowe z dromem na gg z wczoraj. Znam go dobrze w rl i cos mi powiedział. Pewnie po tym poscie juz nie bedziemy kumplami ale cóż, są wyższe cele. Zastrzegam, że nie jest to żaden fake!

Dromader (7-01-2006 16:37)
Ten topic to bullshit jest i tak wywale tylko tych modow, ktorzy mnie w****ili.

Ja (7-01-2006 16:39)
rotfl, kogo masz na mysli?

Dromader (7-01-2006 16:39)
Scor, może jeszcze Gangrel bo sie nie sprawdzil

Ja (7-01-2006 16:40)
Nie lepiej zalatwic to na forum modow?

Dromader (7-01-2006 16:40)
*******e, tak bede mial dobre alibi, zeby ich wy*******ic

lol...

Tobie te nuby z forum i irca ufaja wez napisz cos zlego o scorze

no ok.

Nie wklejam cd, bo nie ma to zadnego sensu. Widzicie jaki Drom jest naprawde? Pewnie zaraz da mi bana, za to, ze mowie prawde. Jesli ktos ma tutaj stracic posade, to tylko on.

Jak w filmach : p . Normalnie kocham ten kraj można dostać nożem w plecy od każdego ! ; P

Ville 08-01-2006 15:02

@Walekifa
zwracam honor i przepraszam.

@Ox
Oxy troche przesadzasz, najpierw jedziesz ostro a teraz to wycofujesz bo poczules nagle ze sumienie cie zzera?
Troche to podejrzane ale nie mnie to oceniac.

Jak dla mnie to jest wkret jak z Hege.

DRoN 08-01-2006 15:10

... ja nie zagłosuje na żadnego moda , bo według mnie dobrze wywiązują się z powierzonych im zadań , a że nie mają z tego nic , to nie dziwie się , że mogą czasem stracić nad sobą panowanie ... mają też inne problemy niż to forum , więc jak wróci troche rozeźliony i zobaczy temat "halp me plxxxx nie mam rope jestem w dźóżee!!1(...)" , to nie dziwie się , że mogą na to ostro zareagować ... większość osób wypowiada się subiektywnie ... po prostu odgrywają się na modach , bo teraz mają pole do popisu i mogą im cisnąć , bo są pod protekcją Droma ... jak narazie ten temat wniósł tylko chaos i zamęt ... zaczyna to przypominać obrady w polskim sejmie ...
PS. przydałyby się jakieś kryteria według których mamy ich oceniać , bo osobiście nic do nich nie mam , szanuje ich i pozostałych użytkowników też ... jestem bardzo bojaźliwy , dlatego staram się nie sprawiać kłopotów , nikomu nie podpadać , nikogo nie obrażać (wyjątek - jakiś noobus co założył nowe konto , żeby łamać regulamin) i nie robić sobie wrogów , i mam nadzieje , że takich tu nie mam ... pozdro all ...
PS2. apeluje do was , żebyście przestali się kłócić i żeby zamknąc ten temat , a otworzyć go za pare dni i wtedy rozliczać modów z ich pracy ...

Gangrel 08-01-2006 15:16

@Daniel, Matkow21

Że jednostki takie jak wy wogóle są w stanie pojać proces oddychania? Przynajmniej procesy fizjologiczne nie przekraczają waszych miernych możliwości intelektualnych, a szkoda, byłby spokój.

Co wy wiecie o moderowaniu? Mam wstać na godzine przed śniadaniem żeby pomoderować? Ja wstaje 5-6 rano, a śniadanie to jem w szkole, i to na mniej więcej 3 przerwie, bo wcześniej nie ma czau, do szkoły musze 25km dojechać.

Dałbym wam chętnie możliwość wykazania się jako moderatorzy, ale jest to niemożliwe ponieważ:

1)Jesteście kretynami co was dyklasyfikuje
2)Nie macie pojęcia o regulaminie
3)Naraziłbym na szwank tibia.pl, takie dwa indywidua jak wy mogły by wszystko w 24h rozpierniczyć.
4)Nie namówiłbym do takie kretynizmu MatKusa ani Droma.

Może wy macie po 12 lat, śmigacie do waszej podstawówki na 9.00 i wracacie o 14, ale nie wszyscy tak mają. Jeśli dojdą problemy z internetem z jakimi się borykam i nauka(o dziewczynie nie mówie bo takowej nie mam ;))zostaje niewiele czasu. Na forum wchodze zwykle koło 23. Śpie po 5 godzin. A wy?

OnlyM(PL) 08-01-2006 15:17

@ ox etc jak w filmie omg... co za ludzie moze ten topic to zly pomysl?

limenu 08-01-2006 15:19

Good Lord...

Teraz widze co sie dzieje.. To co zrobil Oxy moze jest wredne, ale jezeli prawdziwe, to rownie wredne bylo podejscie droma... Zaszlo to juz za daleko, by poprostu przeprosic.. nie wiem jakie sa pomiedzy adminami i modami sprawy, ale mysle ze od tej chwili powinni te sprawy zalatwic prywatnie ;/

-=DanieL=- 08-01-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
@Daniel, Matkow21

Że jednostki takie jak wy wogóle są w stanie pojać proces oddychania? Przynajmniej procesy fizjologiczne nie przekraczają waszych miernych możliwości intelektualnych, a szkoda, byłby spokój.

Co wy wiecie o moderowaniu? Mam wstać na godzine przed śniadaniem żeby pomoderować? Ja wstaje 5-6 rano, a śniadanie to jem w szkole, i to na mnije więcej 3 przerwie, bo wcześniej nie ma czau. do szkoł musze 25km dojechać.

Dałbym wam chętnie możliwość wykazania się jako moderatorzy, ale jest to niemożliwe ponieważ:

1)Jesteście kretynami co was dyklasywfikuje
2)Nie macie pojęcia o regulaminie
3)Naraziłbym na szwank tibia.pl, takie dwa idywidua jak wy mogły by wszystko w 24h rozpierniczyć.
4)Nie namówiłbym do takie kretynizmu MatKusa ani Droma.

Może wy macie po 12 lat, śmigacie do waszej podstawówki na 9.00 i wracacie o 14, ale nie wszyscy tak mają. Jeśli dojdą problemy z internetem z jakimi się borykam i nauka(o dziewczynie nie mówie bo takowej nie mam ;))zostaje niewiele czasu. Na forum wchodze zwykle koło 23. Śpie po 5 godzin. A wy?

Po 1. Sam jesteś kretyn
Po 2. Jaka dziewczyna by zechciała takiego spruchniałego narzekacza
Po 3. Ja mam dużo większe problemy z netem a wstaje zazwyczaj o 4 czasami 5 ;) więc niebądź taki cfaniaczek bo jeszcze z pieluch nie wyszedłeś

Rybzor 08-01-2006 15:19

@Ville Vallo
Watpie zeby to był wkręt, a jesli tak to dosc niesmaczny:P

No ladnie sie porobilo, teraz znamy prawdziwe oblicze Droma ]:->

Wogule ten temat to za przeproszeniem jedno wielkie gowno

Walekifa 08-01-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
@ ox etc jak w filmie omg... co za ludzie moze ten topic to zly pomysl?

Oczywiście że zły pomysł

Tibia.pl się przez to rozpadnie,albo zostanie 5 modków.A Drom wykorzystuje zbyt swoją władzę,wkońcu to też człowiek.To że jest adminem nie znaczy,że zawsze może być uczciwy...

Teraz widzimy prawdziwe charaktery,i zachowania w takch sytułacjach Modków,a nie sztuczne odzywki w tematach.

DRoN 08-01-2006 15:24

... jeśli to prawda , to jestem bardzo dumny z Oxyga , przełożył prawde nad interes ... tak jak gdzieś czytałem "są sprawy ważne i osobiste , i nie należy mylić jednych z drugimi" ... cały spisek wyszedł na jaw ...
PS. tylko dlaczego $corc ? co on zrobił ? ...

Czarna_Mamba 08-01-2006 15:24

Ehh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Po 1. Sam jesteś kretyn
Po 2. Jaka dziewczyna by zechciała takiego spruchniałego narzekacza
Po 3. Ja mam dużo większe problemy z netem a wstaje zazwyczaj o 4 czasami 5 ;) więc niebądź taki cfaniaczek bo jeszcze z pieluch nie wyszedłeś

Spokojnie. Czy on się do Ciebie wyzywa? Sprawy osobiste raczej nie powinny brać miejsca w tej rozmowie.

A propos, skąd wiesz, że on z pieluch nie wyszedł? Podglądałeś?
Przez Ciebie, nieletni tacy jak ja tracą reputację na tym forum...
A więc ulituj się nad nami i poprostu... przymknij się.

Miłego Dnia.

@ Down

Yhm, a co, zabronisz im mieć sesje, egzaminy i dziewczyny/chłopaków? TO SĄ LUDZIE.

-=DanieL=- 08-01-2006 15:25

NIEMACIE CZASU MODKI NA NIC? UCZYCIE SIĘ ? MACIE EGZAMINY? DZIEWCZYNY? SESJE? NAUKĘ? OBOWIĄZKI DOMOWE?

TO DLACZEGO WIDZE PRZYNAJMNIEJ 6 Z WAS OD 11 RANO? BEZ RPZERWY W TYM TEMACIE?????
żałosne......... sami sobie zaprzeczają

Raul 08-01-2006 15:26

@up
Bo dzisiaj jest niedziela pseudointeligencie.

Rybzor 08-01-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN
... jeśli to prawda , to jestem bardzo dumny z Oxyga , przełożył prawde nad interes ... tak jak gdzieś czytałem "są sprawy ważne i osobiste , i nie należy mylić jednych z drugimi" ... cały spisek wyszedł na jaw ...

Dlaczego Scor? pewnie naprzykszyl sie jakos Dromanowiwowi ;]

-=DanieL=- 08-01-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
@up
Bo dzisiaj jest niedziela pseudointeligencie.

No ale niemacie czasu na nic czemu się nie uczycie anormalny wyrzutku społeczeństwa?

Gangrel 08-01-2006 15:29

Danielku...zrzucasz mnie z krzeszła. Możesz mi udowodnić mój kretynizm? Wszak swój udowodniłeś mi już dawno, a całemu forum usilnie udowadniasz od wczoraj. Nie łatwiej napisać sobie na czole tabliczke "Jestem Kretynem", a na plecach "Kopnij mnie"? Obyło by się bez piany na ustach, a zabawy było by tyle samo.

Mówisz że wstajesz o 4-5 rano? A można wiedzieć po co? Żeby udowdnić forumowiczom że jesteś kretynem? Jeśli tak to idzie Ci to wspaniale, ad majorem gloriam. Ja nie widzę powodu żeby wstawać tak wcześnie, tylko po to żeby posiedzieć na kompie.

Co do dziewczyn...myślę że moje narzekanie jest wbrew pozorom moją najmniejszą wadą, które są wszekże liczne, jak stale usiłujesz mi wcisnąć. Ale nie martw się, jak jakąś znajde to wyślę ci zdjęcie, będziesz miał materiał dla swoich mokrych, acz krótkich, snów.

Str4t0s 08-01-2006 15:31

a ja mysle ze besn sie za przeproszeniem opieprza.Od dawna go na forum nie widze.Cors enta tez nigdzie nie widze.Wywalic ich

DRoN 08-01-2006 15:32

... ale czy to jest dobry sposób , żeby coś udowodnić ?? ... mógłby przedstawić sprawe pod osąd albo odrazu mu zabrać status moda (niesprawiedliwie) , a nie w taki wredny sposób ... normalnie , chce pokazać drugą osobe w złym świetle/od złej strony (wiecie o co chodzi) ...

-=DanieL=- 08-01-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
Danielku...zrzucasz mnie z krzeszła. Możesz mi udowodnić mój kretynizm? Wszak swój już udowodniłeś mi już dawno, a całemu forum usilnie udowadniasz od wczoraj. Nie łatwiej napisać sobie na czole tabliczke "Jestem Kretynem", a na plecach "Kopnij mnie"? Obyło by się bez piany na ustach, a zabawy było by tyle samo.

Mówisz że wstajesz o 4-5 rano? A można wiedzieć po co? Żeby udowdnić forumowiczom że jesteś kretynem? Jeśli tak to idzie Ci to wspaniale, ad majorem gloriam. Ja nie widzę powodu żeby wstawać tak wcześnie, tylko po to żeby posiedzieć na kompie.

Co do dziewczyn...myślę że moje narzekanie jest wbrew pozorom moją najmniejszą wadą, które są wszekże liczne, jak stale usiłujesz mi wcisnąć. Ale nie martw się, jak jakąś znajde to wyślę ci zdjęcie, będziesz miał materiał dla swoich mokrych, acz krótkich, snów.

Bo mam szkołę drogi gangrelku i też niemam czasu, a że dziś znalazłem troche wolnego czasu postanowiłem popatrzeć jak modki trzęsą portkami przed kickem z tibia.pl. Jak znajdziesz sobie dziewczyne to dam ci mój adres poczty i wyślij mi jej zdjęcie bo musze mieć materiał dla moich acz krótkich, koszmarów

Slay 08-01-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN

Raczej czego nie zrobil. Nie chcial possac dROMOWI.

Gtyk 08-01-2006 15:38

Przestancie sie wkoncu osmieszac i zachowywac jak idiotyczne dzieci z przedszkola!

@do modow

podobno zeby zostac modem trzeba prezentowac jakis poziom... to moze wkoncu niech niektorzy z was go zaprezentuja i przestana odpisywac na zaczepne posty nie majacych o niczym pojecia dzieci, zamiast w co drugim poscie im powtarzac ze nie maja o niczym pojecia? Pokazcie klase a nie znizajcie sie do ich poziomu!

@do znajacych-sie-na-moderowaniu-i-tym-kim-powinni-byc-modowie

moderowal ktos z was kiedykolwiek jakies wieksze forum? Nie wspominajac o forach jak to, przez ktore przewija sie dziennie ponad 1000 ludzi? niech zgadne... nie! wiec zanim zaczniecie sie wymadrzac, pomyslcie troche w sposob obiektywny!

@Drom

zamknij ten temat, bo jakiekolwiek bylo jego zalozenie, wyszlo z niego miejsce do bluzg biednych pokrzywdzonych dzieci ktore najlepiej na calym swiecie znaja sie na moderowaniu... a chyba nie to mial ten temat na celu?

Skonczcie ta zenade...

Czarna_Mamba 08-01-2006 15:48

;)

@Gtyk

Umiesz dobitnie wyrazić swoje racje. I masz rację.

Rybzor 08-01-2006 15:49

Cytuj:

@Drom

zamknij ten temat, bo jakiekolwiek bylo jego zalozenie, wyszlo z niego miejsce do bluzg biednych pokrzywdzonych dzieci ktore najlepiej na calym swiecie znaja sie na moderowaniu... a chyba nie to mial ten temat na celu?
NIe, tego sie nie da juz tak zostawic ;p

B4k4 08-01-2006 15:50

Oxygane@
Po pierwsze jak sam jestes taki superuczciwy to powinienes sie nie zgodzic. Na moje najechales na $corcerera tylko dlatego, zeby potem upokorzyc dr omadera i wyjsc na bohatera.

btw. zapomniales przeprosic $corcerera.

Monte 08-01-2006 15:50

Mi to wygląda na przekręt.. Kiedyś już się dałem nabrać na temat o tym jak Hege niby zrezygnował z bycia modem ; )

Wg mnie wszyscy moderatorzy spisują się dobrze, jedni bardziej, jedni mniej.. Jednych widzę częściej, jednych rzadziej, ale jednak kazdy z nich coś dla forum robi. Przecież noob'ów na forum jest coraz mniej pomimo tego, że Tibia się bardzo szybko rozpowszechnia a co idzie za tym, na tibia.pl rejestruje się coraz więcej newbie i noob'ów.. 1 na 100 to normalny user.. Pewnie zaraz mój post wykasuję Drom ; ) No trudno..

Ville 08-01-2006 15:50

ktos tam kiedys napisal
"nie kloc sie z glupkiem bo sciagnie cie do swojego poziomu i zniszczy doswiadczeniem"

W tym wypadku wlasnie to nastapilo i jak napisal gtyk - kazdy kto mial wyrazic swoja opinie to zrobil - zamknijmy to.

Jak dla mnie po tym co drom zrobil - powinien podac sie do dymisji. To jest moje konczace zdanie

Rybzor 08-01-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
ktos tam kiedys napisal
"nie kloc sie z glupkiem bo sciagnie cie do swojego poziomu i zniszczy doswiadczeniem"

W tym wypadku wlasnie to nastapilo i jak napisal gtyk - kazdy kto mial wyrazic swoja opinie to zrobil - zamknijmy to.

Jak dla mnie po tym co drom zrobil - powinien podac sie do dymisji. To jest moje konczace zdanie

Drom ma imunited i jest nietykalny, nie poda sie do dymisji xd

Bambuko 08-01-2006 15:53

Vallo, na szczęście jest tak, że w rozmowie mądrego z głupim to głupi się uczłowiecza.

ogorek 08-01-2006 15:53

zauwazyliscie, ze najwiecej jest glosow na tych modkow, ktorzy najbardziej sie udzielaja w tym temacie? nie mowie, ze to cos znaczy, poprostu to dosyc ciekawe...

Ville 08-01-2006 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Vallo, na szczęście jest tak, że w rozmowie mądrego z głupim to głupi się uczłowiecza.

wierzysz w to?

$corcerer 08-01-2006 15:56

16:42:54 <Scorcerer> "btw. zapomniales przeprosic $corcerera."
16:42:58 <Scorcerer> PRZEPROŚ MNIE!
16:43:55 <4384632> ssij
16:44:09 <4384632> nie lubie cie i nie bede przepraszal
16:44:27 <4384632> to ty powieniens byc mi wdzieczny, ze powiedzialem prawde
16:44:29 <4384632> i oddac mi ****a tego opa

Dwulicowość to twoje drugie imię? dzięki.

Dariusz 08-01-2006 16:00

skoro zostali wybrani moderatorami nie powinno sie ich z tego usuwac(chyba ze juz wogole nic nie robia na forum). nie wiem po co ten temat... tu kazdy moze dac jakies byle jakie oskarzenie wyzucenie modow powinno byc przeglosowane przez samych modow a nie przez nas forumowiczow...
takie jest moje zdanie w tej sprawie.

$corcerer trzymaj sie :) mam nadzieje ze cie nie wyzuca bo fajnie mi sie z toba gadalo w niektorych sprawach ;)

mam nadzieje ze rzadzacy forum to przeczytaja i sami swa sprawe zalatwia bez zwracania uwagi na wyniki glosowania gdyz nie beda prawdziwe bo kazdy moze zaglosowac jak chce a powod se wymyslic :) dlatego nie zaglosuje!!
i apeluje by inni tez nie glosowali... my tylko z tej strony korzystamy...

Oxygane 08-01-2006 16:00

Tak... i taka spotyka mnie wdziecznosc, za narazanie sie ludziom w rl, za***iscie.

Bambuko 08-01-2006 16:02

No co Scor, ja np. też Ciebie nie lubię. Zagłosowałem na Ciebie, chociaż szybko wykryłem, co jest grane.

-=DanieL=- 08-01-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
Witaj -=DanieL=-,
Zostałeś ostrzeżony za jedną ze swoich wiadomości, która łamała zasady forum Tibia.pl. Powód tego upomnienia to:
Za niewielkie przewinienia
(Rodzaj upomnienia = Drobne upomnienie)
Za to złamanie regulaminu otrzymałeś : 1 punkt(ów) karny(ch).
Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni.
Po tym czasie zostaną automatycznie usunięte.
Wiadomość, za którą zostałeś ostrzeżony, możesz znaleść tutaj:
Warned Post
Osoba, która cię ostrzegła, podała taki komentarz:
=======================================
Kłótnia, kłótnią, ale wnoś coś do tematu poza wyzwiskami.
=======================================
Twój obecny poziom ostrzeżeń to: 1 punkt(ów).
Gdy osiągniesz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.
Jeśli chcesz zobaczyć, jakie wcześneijsze upomnienia otrzymałeś, kliknij tutaj.
Jeśli chcesz się odwołać od tego upomnienia, odpowiedz na tą wiadomość.

Dziękuje ci droga moderatorko za ten wspaniały pkt karny w nagrode pomodlę się o twoje zdrówko w nocy. Jednakże chciałbym ci powiedzieć że drogi WSPANIAŁOMYŚLNY kochany inteligętny moderator Gangrl też się zemną pokłucił i ciekawe czy dostał warna i nazwał mnie kretynem za co mu dziękuje

Ciekawe czy modek z którym się kłuciłem też został ukarany bo wkoncu na tym forum jest "sprawiedliwość"

Vanhelsen 08-01-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Przemyślałem sobie wszystko przez wieczór i wiecie co? DOŚĆ TEGO. Z całym szacunkiem dla Ciebie Dromaderze, ale jestes kretynem. Rozumiesz dlaczego? Scora moge nie lubić. Podałem jego kandydature tutaj, tylko dlatego, że mnie o to prosiłeś. TAK! Dromader prosił mnie wczoraj, zebyl zrobił nagonke na Scora w tym temacie. Jesli chcesz go wygrysc z jego pozycji, tylko dlatego, ze go nie lubisz to jestes skonczonym clownem! Tutaj wklejam rozmowe z dromem na gg z wczoraj. Znam go dobrze w rl i cos mi powiedział. Pewnie po tym poscie juz nie bedziemy kumplami ale cóż, są wyższe cele. Zastrzegam, że nie jest to żaden fake!

Dromader (7-01-2006 16:37)
Ten topic to bullshit jest i tak wywale tylko tych modow, ktorzy mnie w****ili.

Ja (7-01-2006 16:39)
rotfl, kogo masz na mysli?

Dromader (7-01-2006 16:39)
Scor, może jeszcze Gangrel bo sie nie sprawdzil

Nie lepiej zalatwic to na forum modow?

*******e, tak bede mial dobre alibi, zeby ich wy*******ic

lol...

Tobie te nuby z forum i irca ufaja wez napisz cos zlego o scorze

no ok.

Nie wklejam cd, bo nie ma to zadnego sensu. Widzicie jaki Drom jest naprawde? Pewnie zaraz da mi bana, za to, ze mowie prawde. Jesli ktos ma tutaj stracic posade, to tylko on.

Aktualna sytuacja w tym temacie rozbroiła mnie totalnie. JUż nie wiem co mam myśleć nie tylko o niektórych userach którzy liżą tutaj 4 litery modkom jak tylko się da czy o modkach, co do posta Oxego, nie chce mi się wnikać w to, czy to prawda czy jakiś fake, A co to tematu, MatKus - zakończ tą szopkę...

Walekifa 08-01-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk
@do znajacych-sie-na-moderowaniu-i-tym-kim-powinni-byc-modowie

moderowal ktos z was kiedykolwiek jakies wieksze forum? Nie wspominajac o forach jak to, przez ktore przewija sie dziennie ponad 1000 ludzi? niech zgadne... nie! wiec zanim zaczniecie sie wymadrzac, pomyslcie troche w sposob obiektywny!

Bardzo mądrze powiedziane,Sam od pewnego czasu mam przyjemność moderować malutkie forum mojego kumpla,25 userów,Pare-parenaście postów i 1-2 tematy dzienie,Niestety kolega,admin niezbyt okazuję swe umiejętności,i sam daje złe przykłady,a na tym forum dostał by bana w trzy dni,Nawet przy tak małej liczbie postó i tematów,trafia mnie szlak,bo wchodze tam raz na godzinkę dziennie,I co trzeci post idzie do kasacji,ci drugi user musi dostać ostrzeżenie.Bo tego nie da się przypilnować,ludzie twierdzą że są mądrzejsi.Dlatego naprawdę nie wyobrażam sobie pracy takiego modka z tibi.pl

Wydaje wam się że widzieliście tutaj dużo??

3/4 postów,tematów kasowanych dziennie nie widzieliście.Bo modkowie nie raz nie lubia się chwalić powodami kasacji,jest to naprawdębardzo trudne,pracochłonne zajęcie. I ci któzy muwią że chodzą do szkoły,mają dziewczyny.A znaleźli by czas na forum,są w wielkim błędzie.NIestety większość Adminów ma już przeszło 18-stkę,i wy nawet nie potraficie sobie wyobrazić ile człowiek w tym wieku ma spraw na głowie,Proponaował bym założyć forum testowe,i dać tych wszystkich cwaniaków na modków,poczym przez tydzień będziemy wchodzić,i symulować tibię.pl Zobaczymy jak dadzą sobie radę...

Bambuko 08-01-2006 16:07

Drom suxxxx
Scor suxxxx
Oxy tego lubiem i Raula 2.
Gangrel i Tana spoko ziomy [byleby Tanie zimno nie było].

Tutaj pojawia się syndrom dyrektora elitarnej szkoły.

Luckq 08-01-2006 16:12

Po numerach jakie Oxy odprawiał zwątpiłem już we wszystko. Tylko czekać jak się dalej sprawa potoczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02.