Blader19948 |
10-10-2010 01:55 |
Już parę razy pisałem to w tym temacie. Ale powtórzę bo uwielbiam prostować bzdury idiotów, którzy święcie wierzą, że mają rację.
Drzwi do pokoju z dźwignią Toma kiedyś można było otworzyć kluczem 4602 dostępnym z Cooper Shield Questu, ale Cipsoft namieszał w update i klucz został usunięty. Informacja pewna na 90% ;) Albo w ogóle go nie było, z resztą co za różnica.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rayto
Słyszałem kiedyś... Wtedy chyba 7.6 wchodziło a więc baaaaardzo dawno temu także o jakimś scrollu na którym rzekomo były zapisane słowa w języku orków dzięki któremu można było dostać klucz do mino maga - miało go bardzo niewiele ludzi a podobno klucz otwierał tylko 1 drzwi. Mino nikt nie ubił...
|
To źle słyszałeś bo mino maga ubiłby pierwszy lepszy Rookstayer z potami.
Cytuj:
Bardzo dawno temu gm-owie postanowili dodać pro item dla spryciarza który rozwiąże ich trudny i bardzo zawikłany quest. Znalazł się taki typek jednak z czasem questa usunięto a kozakowi mieczyk odebrano.
|
Po co Cipsoft miałby tworzyć quest, którego nagrody miałby zabierać.
Nigdy nie było żadnego questa. Sword of Fury należał do Avar Tara.
Cytuj:
Wszelkie potrzebne rzeczy do wykonania questa usunięto (klucze itp.) i odebrano wszystkim graczom, natomiast dodano w ich miejsce wskazówki które wprowadziły do gry błędne koło "podpowiedzi" od npc których nie da się ułożyć w logiczną całość.
|
Żaden NPC na rooku nie mówi nic o SoF.
Cytuj:
Cipsoft bawił i nadal bawi się świetnie patrząc na noobków którzy próbują zdobyć to ostrze.
|
Czy zdajesz sobie sprawę, że ostatnią rzeczą na której zależy dorosłym programistom, którzy przez ładne kilka lat nie potrafią wyprodukować gry 3D, jest śmianie się z graczy, którzy próbują rozwiązywać zagadkę, którą tak na prawdę sami wymyślili. Bo ile razy mam powtarzać, że żadnej zagadki niema!
Cytuj:
A próbował ktoś stawiać ots-a po np. 7.1 lub inne wersje i szukać tam odp. jako gm? A może ktoś próbował na ots-ie z rl mapą jako gm wchodzić do tele za mino magiem?
|
Tp prowadzi do temple, to sprawdzona informacja ;) No dobra to, żeby nie było że mam wtyki to Na Test Serverze raz drzwi do maga były otwarte i Sunrise z Master Slayerem i kimś tam jeszcze ubili maga, a jak weszli do teleportu znaleźli się w świątyni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vermilion
Na rooku jest tylko jeden rarowy klucz: silver key 4603 (ten stary do bear roomu, nie pamiętam dokładnie czy ten numerek) i aktualnie nie da się go zdobyć.
|
A kwoli ścisłości posiada go Master Slayer ;p
|