Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

Vaikor 09-02-2006 22:02

Jutro wszystko uzupełnie, zgineło 18 nas w tym Doktor 2 razy hehe. Kamikaze trap ;) ale było fajnie! Wreszcie jakaś akcja! ;) Ja już dzisiaj ide spać do mi sie same oczy kleja a jutro wszystko uzupełnie. Dzieki Raul zmniejszyłeś mi robote ;)

Vaikor 09-02-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrykol
Vaikor mam nadzieje ze po dzisiejszym dniu przestaniesz sie wypowiadac ze Fire umie tylko robic snake atack. Z tego co naliczylem padlo dzisiaj ponad 5 osob (w tym lider i ludzie z najwyzszymy lvl). Po stronie Fire chyba nie bylo strat.

Lol, a co to było? Snake attack haha! Tylko wszyscy bylismy zablokowani, filmik podobno jest zrobiony przez Torrana Skyfire, jutro wszystko opowiem i wkleje filmik, narazie, ide spac.

Toowreck 09-02-2006 22:04

l@l

o zesz w piz d e c z k e ale rzeznia;p morgana splynela krwia tengu;pp nice;)

Raul 09-02-2006 22:24

Nizahe podobno kręcił filmik, spróbuję go wyciągnąć od niego. ;]

patrykol 09-02-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Lol, a co to było? Snake attack haha! Tylko wszyscy bylismy zablokowani, filmik podobno jest zrobiony przez Torrana Skyfire, jutro wszystko opowiem i wkleje filmik, narazie, ide spac.

Dla Ciebie to chyba wszystko bedzie snake atack. :) Chyba o to chodzi w wojnie zeby zablokowac i zabic, chyba ze mamy inne podejscie do tego. Z tego co pamietam, kiedys Wy tak na ankh zblokowaliscie fire, ale wtedy Ci to nie przeszadzalo. Zreszta nvm nie ma co sie klocic. Powodzenia w nastepnych walkach.
Film jest na tibia.de krecony przez saweha: http://rapidshare.de/files/12903468/...nawar.rec.html

Dider Z Rivii 09-02-2006 22:38

Rzeźnia :)

Z perspektywy Ice slug

http://http://rapidshare.de/files/12..._7.6_.rec.html

Storiel 09-02-2006 22:45

Ihaaaaaa

Ale rzeznia...Vaikor Jak myslisz ile osob teraz Leave Guild Tengu? ja mysle ze z 5 napewno ^^

Salzar Exonios Salvator 09-02-2006 22:48

ehhh to zalosne ale tak bywa, mam nadzieje ze tenegu to odbije pozdro.

Glin 09-02-2006 23:04

Filmiki nie oddają wrażenia :D Tam trzeba było być!

Gratz dla wszystkich zwycięzców i honor dla poległych.

Hail Fire and Hurricane!!!

Barnabhinio 09-02-2006 23:15

Dzisiaj Fire naprawde niezle dokopalo Tengu, 19 dedow mowi samo za siebie. Pokazali ze sie znaja na wojnach, co prawda nie bylo to do konca uczciwe, ale ladnie schowali sie pod daszkiem.

Ja nie opowiadam sie za zadna ze stron tej wojny, ale uwazam ze Fire ma teraz duze szanse na wygrana, gdyz w Tengu spadnie morale, kto wie czy nikt nie oposci gildii po tym wszystkim.

Pomyslcie ile expa Tengu dzis stracilo...
Szkoda tylu swietnych graczy (levelow) :(

@Vaikor
Czemu atakowaliscie jak oni byli pod daszkiem? Przeciez to nie mialo sensu...

PS. Moglby ktos zrobic rehosta tych dwoch z filmikow z dzis bo z rapida nie moge sciagnac(wewnetrzne ip :( ) Z gory dzieki

Pozdrawiam
Barnabhinio

Lindlay 10-02-2006 00:58

Vaikor ty jestes wannabe ktoś w tym Tengu right ? Stary piszesz jakbys byl jakims 100+ z gildi a tak naprawde jestes marnym elderem na 2 sd >.> Fire jest lepsze i wygra tą wojne czego zycze Nizahemu ;) Pozatym tlumaczysz sie ze to sneak or so.. w/e ? prze****lisicie dzis, a 18 : 0 na jednym battle, bez honorowego fraga to SACZ OŁNED, wiec jak juz stwierdzilem HAIL Nizahe o/

Warmendes 10-02-2006 11:17

To teraz Nizahe ładnie fragów dowalił a to tylko jedna bitwa xD Tengu poniosło klęske ale mysle ze zobaczymy jeszcze lepsze bitwy w wykonaniu Tengu i Fire.

Storiel 10-02-2006 11:20

;]

a wisi mi ta wojna szczerze ;p

Gimli From Kazz 10-02-2006 11:51

humm Szczeże powiedziawszy, ten temat bardzo mnie zaciekawił... Również gram na morganie, jednakże mam ledwo 43 level (po haku, był 52). Wiem, że nie jestem w stanie pomuc żadnej ze stron. Na początku wojny byłem raczej za Tengu... Czemu? Sprawiali wrażenie, że chcą walczyć o pokuj a nie o władze. W miare przeglądania tematu zmieniłem zdanie. W tej chwili jestem bardziej za Fire... Chociasz moje poglądy są jeszcze nie zprecyzowane, o ile ktoś może liczyć się z poglądami tak słabej w tej chwili postaci...

~~Tullek

janou 10-02-2006 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
Dokladnie, narodowosci nie powinny i chyba nie beda mialy znaczenia
Jest to wojna o wladze i panowanie nad serwem. Wojna o mozliwosc nowego PK/PA

to nie jest tylko i wylacznie walka o wladze :S to jest walka o to zeby morgana byla kiedys lepsza.. nie zauwazyliscie ile osob gra na servie odkad fire rzadzi?:o max ilu widzialem to +500:o nie jest to smieszne?? polacy ktorzy zostali wyrzuceni z serva owladneli furorą i co?? i tam maja lepiej niz tutaj.. kazdy wie ze jak nizahe tu rzadzi, morgana jest death servem jak to powiedzial pewien typ z sunblade..
jesli chodzi o to kto jest bardziej tolerancyjny.. uwazam ze wszyscy procz polakow xd z azury zostalem wyrzucony nie przez szwedow, ale przez polakow..
jesli chodzi o tego trapa xd podobna sytuacja co na azurce, piekny trap xd nie rozumeim tylko czemu xanial nie padla;o byla kilka razy na deep red hp :o zle to zorganizowaliscie.. gdybyscie chcieli nizhae by jush dawno padl :/

//Criss~

p.s. kiedy dostane inva do tengu?? :D

_/ TENGU

Glin 10-02-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janou
to nie jest tylko i wylacznie walka o wladze :S to jest walka o to zeby morgana byla kiedys lepsza.. nie zauwazyliscie ile osob gra na servie odkad fire rzadzi?:o max ilu widzialem to +500:o nie jest to smieszne?? polacy ktorzy zostali wyrzuceni z serva owladneli furorą i co?? i tam maja lepiej niz tutaj.. kazdy wie ze jak nizahe tu rzadzi, morgana jest death servem jak to powiedzial pewien typ z sunblade..
jesli chodzi o to kto jest bardziej tolerancyjny.. uwazam ze wszyscy procz polakow xd z azury zostalem wyrzucony nie przez szwedow, ale przez polakow..
jesli chodzi o tego trapa xd podobna sytuacja co na azurce, piekny trap xd nie rozumeim tylko czemu xanial nie padla;o byla kilka razy na deep red hp :o zle to zorganizowaliscie.. gdybyscie chcieli nizhae by jush dawno padl :/

//Criss~

p.s. kiedy dostane inva do tengu?? :D

_/ TENGU

Po pierwsze ilość graczy online przed wojna była powyżej 600. Po drugie jak chcecie uzdrowienia Morgany to czemu w swoich szeregach macie PA roku: Cosa~. Po trzecie, na filmiku dokładnie widać kto zrobił pierwsze mass loga (zobaczcie sobie vip w filmiku Saweha). To Tengu zalogowało się na statku, myśmy biegli aż z gh. Mieli duuuużo czasu by spróbować przenieść bitwe w inne miejsce.

janou 10-02-2006 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Po pierwsze ilość graczy online przed wojna była powyżej 600.

hehe, sry;p pamietasz post Jessica Drestas?? na temat max osob online?? post o ile sie nie mysle nazywal sie "Gratz Morganals" albo cos takiego;p w poscie typ podkresil, max osob +480 online, nowy record (nowy record od czasow nemesis i sunblade) :D

Cytuj:

Po drugie jak chcecie uzdrowienia Morgany to czemu w swoich szeregach macie PA roku: Cosa~.
wiesz ze ja tesh nie popieram jego?? przez Cosa~ stracilem duzo kumpli, duzo kumpli mi PA'ed, no ale coz, 100lvl "piechota nie chodzi".. chodzi mi o to ze majac w szeregach 1 wiecej +100lvla to wiekrza szansa na wygrana

Cytuj:

Po trzecie, na filmiku dokładnie widać kto zrobił pierwsze mass loga (zobaczcie sobie vip w filmiku Saweha). To Tengu zalogowało się na statku, myśmy biegli aż z gh. Mieli duuuużo czasu by spróbować przenieść bitwe w inne miejsce.
tu masz racje xd mozna bylo inaczej to zaplanowac.. eh venore to miasto smierci xd za waskie drogi zeby mozna bylo sie tam bic.. xd jush nie mowie o takich miejcach jak te pole bitwy przy statku, gdzie jedna strona (tengu) nic nie widziala, zas druga to wykorzystala i rogromila all (fire)

Gothican 10-02-2006 15:38

jescze nie ogladalem filmiku ale z tego co widze to byla tam rzez i rozroba
widac fire wzielo sie do roboty i ma zamiar wygrac ta wojne -.^

pyzio2 10-02-2006 15:39

Cytuj:

hehe, sry;p pamietasz post Jessica Drestas?? na temat max osob online?? post o ile sie nie mysle nazywal sie "Gratz Morganals" albo cos takiego;p w poscie typ podkresil, max osob +480 online, nowy record (nowy record od czasow nemesis i sunblade) :D

wiesz ze ja tesh nie popieram jego?? przez Cosa~ stracilem duzo kumpli, duzo kumpli mi PA'ed, no ale coz, 100lvl "piechota nie chodzi".. chodzi mi o to ze majac w szeregach 1 wiecej +100lvla to wiekrza szansa na wygrana

tu masz racje xd mozna bylo inaczej to zaplanowac.. eh venore to miasto smierci xd za waskie drogi zeby mozna bylo sie tam bic.. xd jush nie mowie o takich miejcach jak te pole bitwy przy statku, gdzie jedna strona (tengu) nic nie widziala, zas druga to wykorzystala i rogromila all (fire)

a mnie dziwi wasze gadanie....

tengu postawilo trapa i widocznie nie pomysleli ze cale fire przybiegnie od drugiej strony .... nie przewidzieli ze jak fire zacznie atakowac ci nie beda mogli ich sdkowac czyli poprostu trap tengu pochlonal 20 osób z ich strony ...

a co do nizahe piekna taktyka przyblokowal wszystkich na mostku do statku :)

janou 10-02-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2

tengu postawilo trapa i widocznie nie pomysleli ze cale fire przybiegnie od drugiej strony .... nie przewidzieli ze jak fire zacznie atakowac ci nie beda mogli ich sdkowac czyli poprostu trap tengu pochlonal 20 osób z ich strony ...

masz racje.. tengu mialo zly pomysl, a fire to wykorzystalo.. ale mam nadzieje ze sie to jsh wiecej nie powtorzy xd

_/ TENGU

Gothican 10-02-2006 16:08

Cytuj:

taaa muahuahuahuahua
bedziecie teraz usprawiedliwiac Tengu dlaczemu tak oberwali ?
mieli pecha czas sie nauczyc taktyki obronnej i nie dac sie tak lapac
anyway zarobili mass deada i to ich wina i oczywiscie FIRE prowadzone przez Nizahe'go swietna taktyke -.^

Storiel 10-02-2006 16:10

\_

Offtopic:
tak sie Zastanawiam Crissbi dlaczego piszesz "\_ tengu" znaczek \_ z tego co mi wiadomo oznacza "Losser" czyli Przegrana wnioskujac z tego co napisales i z mojego rozumienia \_ chcesz zeby tengu przegralo a Skolei prosisz o inva do Tengu...Jesli sie myle co do znaczka powiedz co on oznacza.
Topic:
Crissbi nie Pomozesz w szeregach Tengu z 60 lvlem...jestes jak Free Frag.
Vaikor od czasu 19 fragow dla fire cos Ucichles ^^
Hurricane bardzo pomogli bo jest tam 3/4 osob ktorzy mieli 100+ lvle na titani i Maja dobre pvp zeby nie mowic ze za***iste.

Glin 10-02-2006 16:21

Cytuj:

Morgana 579 GER <--- dzis o godzinie 16:18 CET

Gothican 10-02-2006 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Offtopic:
tak sie Zastanawiam Crissbi dlaczego piszesz "\_ tengu" znaczek \_ z tego co mi wiadomo oznacza "Losser" czyli Przegrana wnioskujac z tego co napisales i z mojego rozumienia \_ chcesz zeby tengu przegralo a Skolei prosisz o inva do Tengu...Jesli sie myle co do znaczka powiedz co on oznacza.
Topic:
Hurricane bardzo pomogli bo jest tam 3/4 osob ktorzy mieli 100+ lvle na titani i Maja dobre pvp zeby nie mowic ze za***iste.

co do pierwszej czesci twojego postu :
Cytuj:

powiedzialbym "ale hurri tez maja takie levele jak Crissbi" ale:
Cytuj:

tak wiec tego nie powiem =p

a co do :
Cytuj:

to bym sie zgodzil =pp

patrykol 10-02-2006 16:41

Cytuj:

...
...

No widzisz taka sama sytuacja byla z Hurricane. Tengu zmusilo memberow do dolaczenia do Fire, a potem na forum lecialy teksty w stylu: "Free loot, free frag". Niestety przeliczyli sie bo to narazie Hurricane fraguje i zdobywa free loota. :)

Vaikor 10-02-2006 16:43

Nie ucichłem tylko wy tyle postów nawaliliście xD wczoraj poszedłem spać a dziś własnie wróciłem ze szkoły i już pisze...

Zrobiliśmy mass logg bo był cynk że Nizahe biegnie do Venore boat, a my tam dalismy logi, strapowalismy go tylko NIEWIEM CZEMU ZALOGOWAŁO SIE TYLKO 17 OSÓB!... puźniej online było coraz więcej tylko że już nic nie mogli zdziałac. Wczyscy tu co zaczeli pisać teraz wygra Fire, Tengu już będzie płaciło, Fire ma taktyke, itd to dla mnie sa bzdury z kosmosu... No ale dobra, pisze dalej, zablokowalismy Nizahego lalismy go lalismy tylko że było za mało sderów a za dużo knightów, eh... ale nieważne, przybiegło Fire i zaczęła się rzeź xD Tylko że była c***nia, teraz mogliście zobaczyć ŻE TENGU NIE UŻYWA AIMBOTÓW! Gdybysmy używali, klikamy na battle mode, jakis tam przycisk i moglibysmy walic tych co byli pod daszkiem... szkoda że to nie było na otwartym polu heh. Ja bym to nazwał kamikaze trap gdzie próbowalismy zabić nizahego :p no ale jak napisałem wcześniej szkoda że było tak mało sderów... gratulacje dla Mitzu, Dnima i Master Exzora którym udało sie uciec z tego trapu którzy sami sobie zrobiliśmy...

I nie piszcie prosze ile osób z nas zapłaci wychodząc z Tengu bo zapewniam że nikt, to była tylko jedna przegrana walka, jak narazie jest 3:1 dla Tengu w bitwach, chociaż Fire zarobiło więcej fragów w tej ostatniej niz my ogółem ;) Napisze jeszcze raz że to nie jest żadna doskanała taktyka Fire tylko nasz błąd który sami sobie zrobilismy, gdyby to było w Edron było by po Nizahe, mieliście farta że nie moglismy atakować waszych magów bo byli schowani pod daszkiem i to wszystko...

Gothican 10-02-2006 16:48

Cytuj:

Nie ucichłem tylko wy tyle postów nawaliliście xD wczoraj poszedłem spać a dziś własnie wróciłem ze szkoły i już pisze...

Zrobiliśmy mass logg bo był cynk że Nizahe biegnie do Venore boat, a my tam dalismy logi, strapowalismy go tylko NIEWIEM CZEMU ZALOGOWAŁO SIE TYLKO 17 OSÓB!... puźniej online było coraz więcej tylko że już nic nie mogli zdziałac. Wczyscy tu co zaczeli pisać teraz wygra Fire, Tengu już będzie płaciło, Fire ma taktyke, itd to dla mnie sa bzdury z kosmosu... No ale dobra, pisze dalej, zablokowalismy Nizahego lalismy go lalismy tylko że było za mało sderów a za dużo knightów, eh... ale nieważne, przybiegło Fire i zaczęła się rzeź xD Tylko że była c***nia, teraz mogliście zobaczyć ŻE TENGU NIE UŻYWA AIMBOTÓW! Gdybysmy używali, klikamy na battle mode, jakis tam przycisk i moglibysmy walic tych co byli pod daszkiem... szkoda że to nie było na otwartym polu heh. Ja bym to nazwał kamikaze trap gdzie próbowalismy zabić nizahego :p no ale jak napisałem wcześniej szkoda że było tak mało sderów... gratulacje dla Mitzu, Dnima i Master Exzora którym udało sie uciec z tego trapu którzy sami sobie zrobiliśmy...

I nie piszcie prosze ile osób z nas zapłaci wychodząc z Tengu bo zapewniam że nikt, to była tylko jedna przegrana walka, jak narazie jest 3:1 dla Tengu w bitwach, chociaż Fire zarobiło więcej fragów w tej ostatniej niz my ogółem ;) Napisze jeszcze raz że to nie jest żadna doskanała taktyka Fire tylko nasz błąd który sami sobie zrobilismy, gdyby to było w Edron było by po Nizahe, mieliście farta że nie moglismy atakować waszych magów bo byli schowani pod daszkiem i to wszystko...

xD tez zauwazylem ze ta akcja Fire zrobila niemale zamieszanie w temacie i obudzilem sie 4 strony dalej =p
btw. To byl wasz blad ale taktyka Fire takze
poprostu ... za głupote sie placi -.^

Vaikor 10-02-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
xD tez zauwazylem ze ta akcja Fire zrobila niemale zamieszanie w temacie i obudzilem sie 4 strony dalej =p
btw. To byl wasz blad ale taktyka Fire takze
poprostu ... za głupote sie placi -.^

Hehe a no sie płaci i to duzo xD ale mam nadzieje... mam nadzieje że Fire wkońcu sie odważy na open battle! Bo to NIE BYŁO open battle, byliśmy strapowani ;)

Vaikor 10-02-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Vaikor ty jestes wannabe ktoś w tym Tengu right ? Stary piszesz jakbys byl jakims 100+ z gildi a tak naprawde jestes marnym elderem na 2 sd >.> Fire jest lepsze i wygra tą wojne czego zycze Nizahemu ;) Pozatym tlumaczysz sie ze to sneak or so.. w/e ? prze****lisicie dzis, a 18 : 0 na jednym battle, bez honorowego fraga to SACZ OŁNED, wiec jak juz stwierdzilem HAIL Nizahe o/

Nie. Latco zaproponował mi bycie w Tengu sam z siebie jak miałem lv 30. Pisze jakbym był sobą. Pisze dokładnie tak jak uważam, pisze prawde nic więcej. Nie ważne jaką mam postać czy mam 20lv czy 160 ważne jest moje doświadczenie w grze a uwież mi że takowe mam >.> Czy Fire jest lepsze (a nie wieksze) to zobaczymy ;) honorowego fraga nie mielismy jak zrobić bijąc sdami DACH... więc SACZ OŁNED pisz po open battle a nie po trapie panie mądry ;)

You mr allknower... jak Ztyx napisał ;)

Vaikor 10-02-2006 17:21

Cytuj:

Offtopic:
Topic:

Crissbi pisze _/ co oznacza hail.

Gothican 10-02-2006 17:33

Cytuj:

Crissbi pisze _/ co oznacza hail.

a więc:
_/Fire
\_Tengu
jk =p

SqTy 10-02-2006 20:27

Hehe... niezła masakra była... Coraz bardziej żałuje, że już na Morganie nie gram... Ciekawe co członkowie Tengu stracili po swoich dedach... (tzn jakie itemy) tylko aole czy może coś więcej??

Lindlay 10-02-2006 22:24

Cytuj:

Nie. Latco zaproponował mi bycie w Tengu sam z siebie jak miałem lv 30. Pisze jakbym był sobą. Pisze dokładnie tak jak uważam, pisze prawde nic więcej. Nie ważne jaką mam postać czy mam 20lv czy 160 ważne jest moje doświadczenie w grze a uwież mi że takowe mam >.> Czy Fire jest lepsze (a nie wieksze) to zobaczymy ;) honorowego fraga nie mielismy jak zrobić bijąc sdami DACH... więc SACZ OŁNED pisz po open battle a nie po trapie panie mądry ;)

You mr allknower... jak Ztyx napisał ;)

w/e still SACZ OŁNED /; pozatym z tym doswiadczeniem ziomek hmmmm nie wiem jak grasz ale piszesz jakbys byl jakims 150 sorcem ktory moze przewazyc szale wojny sam : > wiec HAIL Fire _/ btw. po co z nimi walczyliscie jak byli pod dachem ? btw2. my wypchalismy na wojnie z NG typa z pod dachu i go kill ;p

Storiel 10-02-2006 22:27

Lindlay!

Tak Lindlay Wypchnac Mogli wszystkich!(euaheauehaueah)
a uciec ze skullem mieli gdzie?do wody na baniaka skoczyc nie?(ehaheau)
Schowaj te posty czlowieku bo sie Osmieszasz.

boorex 10-02-2006 22:55

Dżizys masacree... Nie spodziewalem sie tego po Fire bo do tej pory zabijali 50 sorki itp. co swiadczy o tym ze na waskich sciezkach i korytarzykach sa niezli zas na wolnym polu tengu lepsze ^.- No zobaczymy co bedzie bylem za Tengu w 60% teraz za Fire w 60% mysle ze jestem pol na pol...Oby tylko bylo lepiej :) Pzdr dla wszystkich z Morgany :D

Vaikor 10-02-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
w/e still SACZ OŁNED /; pozatym z tym doswiadczeniem ziomek hmmmm nie wiem jak grasz ale piszesz jakbys byl jakims 150 sorcem ktory moze przewazyc szale wojny sam : > wiec HAIL Fire _/ btw. po co z nimi walczyliscie jak byli pod dachem ? btw2. my wypchalismy na wojnie z NG typa z pod dachu i go kill ;p

O boże człowieku ja pisze jak 43 elder druid i nikt więcej! Doświadczenie mam, nie znam Cie, ale haha zapewniam Cie że większe od Ciebie bo pamiętam kwadratowa tibie ;)

Ad btw: Walczyliśmy z nimi? Nie, trapnelismy Nizahe a oni przybiegli i schowali sie pod dach.

Ad btw2: Wy to zrobiliście, my nie mielismy gdzie.

pyzio2 11-02-2006 02:03

Cytuj:

O boże człowieku ja pisze jak 43 elder druid i nikt więcej! Doświadczenie mam, nie znam Cie, ale haha zapewniam Cie że większe od Ciebie bo pamiętam kwadratowa tibie ;)

Ad btw: Walczyliśmy z nimi? Nie, trapnelismy Nizahe a oni przybiegli i schowali sie pod dach.

Ad btw2: Wy to zrobiliście, my nie mielismy gdzie.

fire wykorzystalo tylko gre czego wasza guildia nie przewidziala stawiajac tego trapa na venore boat

Darth Torax -.- 11-02-2006 02:26

Ten trap to bylo kamikazee :P Nizahe mial uhs z lodzi a wy nie mieliscie jak uciekac , kwiestia czasu a zeby padli wszyscy tym bardziej ze trapowaly was najlepsze lvl-knighty na Morgnaie:)

Niezly film niezle fragi moze i jedna z najwiekszych klesk w dziejach Tibi:) osobiscie nie pamietam bitwy na taka skale 20:0

Vaikor 11-02-2006 09:08

Cytuj:

fire wykorzystalo tylko gre czego wasza guildia nie przewidziala stawiajac tego trapa na venore boat

Oni nie postawili tego trapa, oni nas poprostu strapowali wbiegając tam z ich GH :p

@Darth Torax
To nie była bitwa xD to był kamikaze trap jak sam napisałeś xD ale gratz bo wam wyszło to bardzo ładnie ;)

pyzio2 11-02-2006 11:31

Cytuj:

Oni nie postawili tego trapa, oni nas poprostu strapowali wbiegając tam z ich GH :p

@Darth Torax
To nie była bitwa xD to był kamikaze trap jak sam napisałeś xD ale gratz bo wam wyszło to bardzo ładnie ;)

a czy ja napisalem ze fire postawilo trapa czy moze ze wy czegos nie przewidzieliscie i nie wyszedl wam trap??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56.