![]() |
ja moge isc na draconie jako yogi
ps. meduse to pisz do Gell Kazek to moj friend i on ma na sell to cos . :) |
Więc co do zdania Narkomana, to nie ma racji. Po pierwsze nie wie jak się gra knightem, i jaka to uciecha mieć dobre skille. Jest sorcem, więc jemu mlev leci zawsze. Nie ma czegos takiego ze musi skillowac. Z knightami jest inaczej... ja na 80 skill potrzebuje 24h trenowania i siedzac dziennie zalozmy 6h zrobie go w 4 dni. Ale jak taki koles se oleje all, włączy macro i w 1 dobe zrobi... to juz sorry, ale to jest nieuczciwe. To tak samo jakbyś zarabiał kase pracujać, pensja na tydzien (wiem ze po miechu sie dostaje to tylko przyklad) wynosi 800 zynga, a tu ci qmpel wyskakuje, i kradnie tą kase.... No i co? potrzebuje kasy, to ja szybko znajdzie... Chcielibyście taką przestępczość? Ja nie...:(
|
Chcialbym nawiazac do tego gostka.
Po 1 nie toleruje i nigdy nie tolerowalem tego ze ktos jedzie na czitach. Po 2 moim zdaniem jak ktos jedzie na czitach to nie umi poprostu grac i jest totalnym noobem. Po 3 nigdy nie uzywalem i nie bede uzywac zadnego czita Po 4 w innych grach tez nigdy nie uzywalem bo gra na cheatach jest nudna i shajska Po 5 kazdy wie ze wiekszosc br jedzie tez na cheatach lecz nikt na to nie reaguje a jak jakis polak jedzie na czitach to zaraz dostaje bana jak tylko ktos z gmow sie o tym dowie. Wytlumaczenie co do 5 punktu: Dzieje sie tak poniewaz polacy maja 1 gma a jesli chodzi o kadre gmow to polowa a na wet ponad polowa to br |
ehhh nie rozumiem cie michal. znaczy w sumie rozumiem, ale co do ***** nedzy cie to obchodzi ze gostek kantuje. owszem jak napisales jest to nie uczciwe i chyba nikt tego nie chce. ale skoro on kantuje, to czy ty nie mozesz?nie Czy skoro on nie chce marnowac czasu na skile, to czy ty musisz? nie. Skoro on nie chce miec satysfakcji z tego, ze cos ciezkim wysilkiem zrobil, to czy to ozncza ze ty tez nie musisz jej miec? konczac tego moze dosc bezsensownego posta (pisalem go w drodze do carlin i jak doszedlem do depo to mnie vena opuscila (jaka wena *****))
ps to z kradzieza to zly przyklad. lepszy bylby z palkiem, no ale coz niektorzy nie grali pal wiec ok niech bedzie ps: skile rosna knighta podczas expienia tez. tak jak mowiles ze wolniej ale leca, mlvl tez. ps3. mialem knightow najlepszy prokom trefl (20 lvl) moj 1 char :) pozdro pare 8 lvl jakub yogi i yogi jakub i mam 1 9 lvl 2 mlvl 52/52 ale nicku nie podam nie chce ps 4 czekam na odpowiedz o dolor napisal jak wolisz grac nie na kodach to nie graj. nikt ci nie broni. |
xD tego sie spodziewalem, ze przyklad z kradzieza bedzie tak dobry, ze inni beda mowic ze jest do du*y XD Ej, obchodzi mni, ze kantuje, poniwaz to jest nie fair. to sie rozumie samo przez sie. A co do marnowania czasu - tak samo jest w rl - jak nie chcesz marnowac czasu na czekanie na kieszonkowe, to idz wez jakis ostry nóż i idz do pobliskiego sklepiki z prosba o oddanie calej kasy:evul: :evul: No i to tyle... Chyba wszystko wyjasnilem, i wszystko staje sie jasne. Mam nadzieje ze prawda zwyciezy :evul:
|
euhhehehheheheheeheh
tym to mnie rozsmieszyles :) ''A co do marnowania czasu - tak samo jest w rl - jak nie chcesz marnowac czasu na czekanie na kieszonkowe, to idz wez jakis ostry nóż i idz do pobliskiego sklepiki z prosba o oddanie calej kasy '' hehehe a tak pozatym, to ok ja rozumiem to bardzoe dobze. nawet nie wiesz jak. ale co cie to kurde przeszkadza jak on nie umie grac inaczej to jego sprawa a nie kurde twoja. jak wolisz grac uczciwie, to graj wiem ze ci to nie pasuje to idz go za*** raz czy dwa podczas afk (jest takie cos jak exiva) zabijesz go 2 razy to na 100 przestanie tak robic, bo ine bedzie chcial marnowac tak czasu ( tzn. na skilowanie w nocy) a jesli to nie pomoze, to gostek dostanie rachunek za prad i bedzie miec dopiero :) :evul: :evul: :evul: ps. jaki maly chat :) |
Cytuj:
Powiem jedno widze ze popierasz czitowanie bo srasznie go bronisz. PS: Nie zgapiaj odemnie z tymi PSami -.- |
Cytuj:
Sprawa 2: Zabicie na afk czy ban? Wole ban, bo daje do myslenia, a wiecznie nie mozna sie zabijac @Narkoman Chodzi mi o to, ze gdy zobaczysz napad, chwicisz za komóre i klikniesz 997... No ludzie... bez jaj.. |
najpierw dolor czy tam ligus jak kto woli
wyobraz sobie. albo inaczej to powiem. p 1 nie wiesz na 100 % czy on kantuje czy nie. po 2 nie do koncu popieram uzywanie botow, ale jak kto chce niech uzywa ( od razu mowie ze jak ide na jakies hunty (jakies) to wlaczam tbi ( poniewaz, a) wk***** mnie to swiatlo dla tego mam full light b) podczas polowania zawsze zapominam klikac na jedzenie wiec mi samo je to wszystko) od razu aby nie bylo powiem ze mam tbi, tbi gg, muliclienta i w dupie mam to czy mnie zbanuja czy nie ( jak dostane bana to nawet dobrze przynajmniej przestane o tibi myslec ( w dzien i w noc;( ) nie no joke :) dam se wtedy spokoj z tibia, wiec jak wam to taka radosc sprawi mozecie nakablowac na mnie. @ michal a czy ty jak zobaczysz napad obojetnie na co lub na kogo to bedziesz sie staral zatrzymac tego bandyte lub cos , bo ja w to watpie (zly przyklad) ja nie mowie ze to jest dobre ale co was to obchodzi. ja pier**** kurde koncze z tym tematem bo sie jeszcze poklocimy do k**** i nie bede miec kumpli. dzieki za temat PS nie zgapiam tych ps od ciebie ligus |
Ligus, bede szczery zachowales sie chamsko lipnie chu*** i podle... Tak jak to wczesniej powiedziano zrzera cie zazdrosc, polowa silvery jedzie na Cheatach a ty doczepiles sie akurta do niego, a co do tego ze siedzi cala noc to moze wlacza sobie tibia jego kumpel obok stawia ghoula i cala noc jedzie na ghoulu!
Jak widac tryzmasy y Brayolami a nie ynami... Pryzkro mi.. |
Ej no .....
Ludzie do jasnej cholery:
@ Michałek a ty niegrales postacia magiczna to sie zamknij (bo 15 lev to gowno nie postac) @ Narkoman Rycerski ma kupe racji ale niedostrzegasz tego, sam uzywasz botow i sie boisz bo zara ktos ciebie zraportuje do c***a pana, jesli ktos oszukuje to niech pozniej nie ma pretensji ze bana dostanie. źle to świadczy o polakach on nam wyrabia opinie,a poznije jest ze polacy to PA, PK i n00by. @ Poreda jesli Ligus posiwieca na skilowanie xxx h ciezko na to pracuje zeby miec duze skille a tu jakis po*******ony pedal (srry za wulgaryzmy, ale juz niewytrzymuje) wlancza jakiegos czita i se te skille robi w 1 tydzien to jest przesada, sam zazdroscisz ze nie masz takich skilli i tyle. |
postanowailem zedytowac tego posta bo byl on...hmm dziwny? xD
|
srry za double posta :(
proboje sie wbic na nowy swiat i jestem 400 w kolejce wiec mi net "do dupy chodzi" srry jeszcze raz :( |
Cytuj:
po 1: wez 3 oddechy. Po 2: Wyjdz na dwór Po 3: Ulep se balwana Po 4: *******nij w niego z calej sily(i sobie zlam noge ;p) Po 5: Ulem sobie Donalda Tuska i ***nij w niego z pol obrotu (tak jak Chuc Norris robi smietanke z krowy ;p) Po 6: Wroc do domu i nie wchodz na forum tibia.pl przez 1 tydzien. Po 7:Jesli cie sie to czyttac chcialo to jesteś debilem -.-' (Zart :D :D :D ) Po 8: Teraz sobie pograj w tibie. (TO BYLO KIEROWANE DO REKINA:evul: :evul: ) |
Mojim zdaniem ligus wyszedl teraz na zwyklego kapusia! Rekin ma racje jezeli skilluje na citach to jego sprawa, jego zycie tylko i wylacznie, a moze nie pomyslal \nikt ze on tylko afkuje a nie uzywa CHEATOW!
Rekin popieram cie... :p |
oj Rekin Rekin, twój post mych oczu nie zachwyca oj nie zachwyca XD
Markizek - toż to jak dla mnie była 'kpina' a nie jakiś wybuch :) więc komentarz taki raczej powinien kpić a nie uwagę zwracać co do makra - nie stosuję, nigdy nie stosowałam żadnych 'pomocy' gdyż jak dla mnie granie powinno być przyjemnością i samodzielne osiągnięcie czegoś jest o niebo cenniejsze niż jakieś pójście na łatwiznę i nie zrobienie czegoś własnymi rękoma co mi by było po postaci przepakowanej i wytrenowanej ale nie mojej własnej na swój sposób? jak dla mnie własna postać to ta, którą się prowadzi od samego początku przez cały czas, inaczej staje się jakąś laleczką przepakowaną bez swego własnego 'życia' jak ktoś zostanie złapany za cheaty, to ban należy mu się, ale jeśli wybrał taką drogę 'ku najlepszym skillom, lvl' to już jego własny, świadomy wybór, który o nim świadczy - ale na pewno nie świadczy dobrze sam się jeszcze przez to naraża na hacki i potem będzie się żalił wszystkim dokoła, że jego postać albo została skradziona, albo zbanowana - ale sam przecież swym czynem do tego na swój sposób dążył ;) to nie nasza sprawa, że nie jest w stanie samodzielnie i cierpliwie stworzyć 'własnej' postaci :) d.Taube |
Cytuj:
|
No no widze ze ostry temacik jest na forum o mojej skromnej postaci.
Widze ze komus zal dupe sciska ze mam lepshe skile :D a tak wogoole jak juz tak jestesmy w temacie cheatow to zadajmy sobie pytanie czy Pipao Silverheart nie uzywa zadnego. A tak poza tym to trzeba umiec trenic i trzeba wiedziec na czym i czym (no ale jak tego sie nie wie to przykro mi) |
Ja 3mam sztame z Ligusem & Markizem :P bo dla mnie to jest po prostu brak umiejetnosci grania w tibię ^^ Co do tych 'kapusiów'.... to troche za ostre... Czemu? jestes swiadkiem w sadzie zeznajesz-jestes kapusiem; nie zeznajesz-niedopelniles obowiazku wobec ojczyzny:evul: :evul: :evul:
A co do Fantoma, to kto mysli ze NIE nalezy mu sie ban, niech to napisze (najlepiej tez zeby wytlumaczyl DLACZEGO) /\ to bedzie arcytrudne xD /\B) |
DObra zostawcie juz rekina w spokoju, na tibi tez bluzga ale rzadkok, i bluzganie nie jest tematem dyskusji tylko MACRO lub TBI...
|
ehhh kilver kilver zrobilem to z 2 powodow...
1.aby ozywic temat 2.fajnie to wyglada xD duzo tego: "****a"xDxDxDxD eee mam propozycje zeby wiecej nie drazyc tego tematu(city) pozdro |
Teraz moja kolej
X( no wiec tak...Fantom da First to moj RL friend dobry :D. Stajac w jego obronie musze wam powiedziec ze raportujac jego itp. itd. wypowiadacie wojne Blood Bringers & Extreme Dream ale to juz wasza sprawa nie nasza :(
mysle ze polak polaka nie powinien raportowac ani polak polaka huntowac ( chociaz tu jest powod dla hunta ) ... i glownym powodem dla ktorego chcecie raportowac jest to ze zazdroscicie mu skilli :> bardzo proste jesli chcecie tak szybko robic skille to downloadujcie sobie jakies macro i jazda !! to moze sie zle dla was skonczyc :( |
@Holu
popieram |
rycerzyk tak dla twojej wiadomosci to to jest moja 3 postac
wiec nie mow mi o umiejetnosci grania w tibie bo jak ja zaczalem grac to ty jeszcze nie wiedziales ze taka gra istnieje |
No holczak powiedziales co wiedziales ale to nie zmienia faktu ze jak bedzie grupa polakow co bedzie robila tak jak nasz milusi hydrancik to NIE MAMY ZADNYCH SZANS NAWET NA DOJSCIE DO LVL 70 a co dopiero mowic zeby przejsc 100 lvl no ale głąby tak dalej macie tu ode mnie piataka za inteligencje :evul:
i tak czy tak czy z macro czy bez niego nie macie szans ze mna w skilach bo jezeli bym przestal (a co dziwne bo nie zaczalem) to by sie za duzo nie zmienilo bo wiem jak sie treni LESZCZE ligus jestes picny jak i ten hydrancikB) |
Sorry Fantom..naprawde zachowalismy sie jak debile..przemyślałem całą sprawe i stwierdziłem ze to jest totalnie bez sensu. musimy się jednoczyć a nie sie gnębić...dlatego przepraszam..naprawde przepraszam. Ale ty tez powinieneś nas zrozumieć, pisaliśmy do ciebie non-stop jak byłeś zalogowany, jednak bez skutku...ale i tak mimo to sorry
|
1. Nie jestem przeciw polakom tylko ZA.
2. Jestem PRZECIW CHEATOM. 3. Większą satysfakcję sprawia mi "własnoręczne" nabijanie skilli i lvl. 4. Jeśli Polacy mają być najlepsi na servie dzięki czitom to już wole żeby zostało jak jest. 5. Nigdy nie używałem cheatów w TIBII (nawet we wszystkich gta przestałem i przeszedlem bez xD 6. Na dojscie do 70 lvl szanse mamy i to całkiem niezłe :P 7. Fantom jeśli ci o to chodzi, gram od dawna, a to jest moja CZWARTA postacB) . 8. Fantom, jeśli umiesz grać w tibię (czyli:mieć doświadczenie, przestrzegać regulamin, próbować traktować to z przymróżeniem oka itp) to udowodnij nam i nie jedź na czitach. 9. Wojen nie chce i unikam. 10. Fantom za to jest ban (mowie o nieedytowaniu postow na forum; 2 posty pod rzad xD). 11. Może i to wszystko jest bez sensu, ale warto drążyć temat, bo piknie się rozwijaB) . 12. BTW:jak qpie pacca od razu SPRÓbuje zdac test na tutora xD 13. Teraz nie chcę nikogo oskarżać, ale z moich obserwacji wynika, że czity popierają ci, którzy sami na nich jadą ;p 14. To tyle, nie bedę zanudzać 15. cYa, ide lulu |
pfff haha ale widać jak przez Ligusa i Rycerskiego zżera zazdrość :D
Szkoda tylko ,że Phantom padl ofiarą tej zazdrości :confused: jest tyle playerów co używa cheatów na Silverze a wy musicie akurat rodaka sie czepiać... żałosne.... |
powiem tak - z makro i takimi cheatami jest jak z dopingiem
każdy wie co to jest doping, jak to działa i czym się kończy - podobnie makro nie jest się 'the best' jak się na nim jedzie ;) jeśli chodzi o takie przechwalanie się skillami, to pewnie bym była w czołówce, gdyby nie pewien problem - przestałam już dawno grać, długie miesiące temu i nie osiągnęłabym ich za pomocą makro lecz własną pracą gdyby nie to, że nie gram już hmnn... od czerwca zdaje się, to można sobie pomyśleć jakie mialabym przez 8 miesięcy skille zrobione, biorąc pod uwagę fakt, że bylam w pierwszej 200'tce przed odejściem to ile się miało postaci nie świadczy o tym jak długo się gra - o tym świadczy data wejścia pierwszej postaci na rooka :evul: miast skakać sobie do gardeł zajęlibyście się czymś innym - jak np. organizacja w jakąś silniejszą i zgraną bardziej grupę :] fakt, że ktoś cheatuje to jego własny problem (tak, problem ni mniej ni więcej) lecz nie nasz - i jeśli już to jest kilka opcji jak taka osoba z niego wyjdzie - zmądrzeje/straci postać/dostanie bana - do wyboru do koloru, choć zawsze może nie wyjść, lecz dalej jechać na makro i się cieszyć, że jej nie złapali, postać nadal jest jego i nie doszedł do tego własnoręcznie B) d.Taube |
Wiec tak:
Na samym wstepie mowie ze wiem ze Fantom nie moze siedziec calymi nocami poniewaz pisala mi to pewna osoba (nie uzyskalem od niej zgody na ujawnienie jej) ta osoba zna dobrze fantoma. Cheaty oki niech se jedzie za miecha albo 2 hack murowany :p (potem sie dziwicie co sie stalo z moja postacia / czemu na niej nic nie ma i ma gorsze staty :p. Mam pomysl jak tak popieracie czity oki chodzcie sobie wszyscy sciagniemy takie gowno i bedziemy mieli postacie 24h online. Wtedy na pewno przegonimy niektorych br ktozy nie uzywaja czitow JEAH!!! Nie mowcie ze ja jestem kapusiem bo nie ja skladalem raport :p ta osoba jak chce to niech sie sama przyzna. Fantom to jak juz powiedziala Taube ze miales 3 potacie to o niczym nie swiadczy. Ja mialem 2 accounty jeden juz sie stracil a teraz gram. Powtarzam nie uzywalem nie uzywam i nie bede uzywac czitow. Jak nie wiezycie to poproscie Gma o sprawdzenie mojego accounta czy kiedy kolwiek byly uzywane na nim czity. Br nie dostaja tak czesto bana jak Polacy poniewaz ponad polowa kadry gmow to br (jednak to swiadczy o tym ze nie wszyscy u nich sa noobami) a polacy maja 1 i to od niedawna. Pozatym nienawidze oszustow ( to juz nie moja wina poprostu tak mnie wychowano) Jesli chodzi o mnie rycerskiego czy hydranta ja o tym ze jest taki koles jak fantom dowiaduje sie ostatni. Fantom powiem ci jedno znam kolesia ktory ciebie znal i wie ze ty nie mozesz siedziec po nocach na kompie. Nie dziwcie sie mojej michala czy hydranta reakcji jak byscie skillowali sie meczyli wszystko o wlasnych silach nie siedzieli afk chyba ze na 5 min albo mniej zeby wyjsc do WC albo do kuchni po jedzenie i nabiliscie takie skille jakie mam ja czy hydrang albo rycerski i jakis koles przegonil by was w tydzien to ciekawe jaka by byla wasza reakcja:) PS: Przestalem sie tym przejmowac bo on jedzie w swordach a nie axe. PS2: rekin powiem ci jedno zamien te ***** na ######## lepiej wyglada:D PS3: Jak by wszyscy grali na czitach to Tbia nie byla by juz ta sama gra. PS4: Ahhhhh pamietam jak w Tibi bylo najwyzej 6 osob ktore czitowaly. PS5: Ok nie przejmujmy sie nim jak za pare miesiecy albo wczesniej wejdzie na postac i zobaczy ze nic na niej nie ma i ze staty mu spadly oraz ma red skulla to mam nadzieje ze go to czegos nauczy. PS6: Nie wyzywalem go jak niektozy powiedizalem tylko ze mam podejzenia a nawet jestem pewien ze czituje PS7: Odnoszac sie do PS6 wskazje na to wiele dowodow (nie chce mi sie juz pisac jakich bo sie ledwo co obudzilem i jestem troszku przywalony wczorajszym dniem. |
no wiec tak powiem teraz ja. eh wiem zeby ranka nie zaczynac od czytania forum bo ma sie dzien zrabany. wielkie THX
@ markizek jakbys czytal ze zrozumieniem, to bys znalazl ze nie boje sie bana. @ rekin, poreda, holly, fantom, i kto tam byl jeszcze ja jestem po waszej stronie bo do k**** co to komu robi ze ktos jedzie na botach macro itd. jego sprawa @ chyba michalek pewne jest to ze popiera czitowanie ta osoba, ktora sams tak robi, to chyba logiczne @ dolor ja rozumiem wasza rekacje, chyba :)\ :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( proponuje jak to rekin chyba mowił zamknac ten temat poniewaz chyba nie o to chodzi abysmy sie poklocili tylko mamy zyc w przyjazni, wiec prosze zamknac mordy juz. podajcie jakis temat, proponuje abyscie do ss weszli (tylko silvera) i powklejali swoje zdjątka |
Narkomanie zamkne sobie morde jak powiecie ze jest wam z tym dobrze.
Ja sie potrafie dostosowac. Ale i tak nie zmienicie mojego podejscia do czitow. Wiec jak wam to nie przeszkadza czujecie sie z tym dobrze ze narod polski oszukuje prosze bardzo ja sie moge dostosowac ale i tak bede grac dalej po swojemu :p Aha a co do tego wklejania ssow to nie mam zadnych zdjatek moj kumpel ma powiem mu zeby mi wyslal to wtedy wkleje ;) |
ok dolor sluchaj
czy jest mi z tym dobrze ze kantuje? bo chyba o to chodzi. Jesli tak to sluchaj, nie robi mi terz czy kantuje czy nie. jest mi latwiej, i napisalem juz do czego uzywam tbi. napisze to jeszcze raz. 1. widze exp ile mi potrzebny 2. widze pozadnie caly ekran w kopalniach a nie takie gowienko 3. je mi bo hja o tym zapominam a co do popierania cheatow, poki gm to olewaja ( tak w 80 %) to ludzie sa bezkarni a wiadomo jak jest cos bez konsekwencji to sie to dalej robi i tyle. |
Ehhh....
@ Narkoman wiesz co sam sobie morde zamkij jak nie pasi to nic nie pisz
@ Lady niestrasz nas bb i innymi gildiami bo to jest troszke zalosne. @ Fantom co mnie to obchodzi ze jest to twoj 3 char teraz mam swoj tez 3 i co? Myslisz ze jestes w czyms lepszy bo uzywasz jakis programow i ci poznije pala staje ze masz lepsze i mowiesz ze wiesz jak skilowac. Ale proponoje zamknac ten temat z Fantomem miejmy nadzieje ze sie all wyjasnilo i nic wiecej neizdzialamy to jest sprawa Fantoma jutro sie bendzie podniecal skillami 85/85 a jutro dostanie hacka ****a trudno skonczmy ten temat. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Narkoman a ty sie naucz pisac bo czasem cie jest troszke trudno rozszyfrowac:p .
|
PRZESTANCIE GADAC JUZ O CHEATACH, WYZYWAC SIE, WJEZDZAC NA SIEBIE, POWRZUCAJMY TROCHE NA BR,:p ROOKNELI ROYAL TRIPE WCZORAJ :D, A DUFFZENHO TO DOPIERO CIOTA, CHODZIL I ZABIJAL LOLW LEV....
|
Musze sie zgodzic z narkomanem.
Klutnie do nieczego nie prowadza. Ehhhh srry jasne ze prowadza do nienawisci zlosci itd. Ja juz nie mam wiecej nic do pisania wszystko co chcialem napisac umiescilem w poprzednich 2 postach. A tak pozatym to co mi to tym jak i tak chyba odchodze z slivery bo nie ma na tym servie zandych perspektyw. Gralem na 4 swiatach i na zadnym nie ma takiego sajgonu PS: Jak odejde z silvery a zapewne to zrobie (tutaj mozecie zaczac sie cieszyc ze odchodze) to i tak bede wpadac czasami zeby poskillowac:p Bye all milo sie gralo na Silverze :cup: |
Tu jest sajgon tylko dlatego ze my go robimy, na innych swiatach jest duzo polakow (szczegolnie lowl lev-Nobkow), ktorzy gdy idziesz prosza o itemki, ja gralem na 3 swiatach i tez wiem co to znaczy. Pospieszyles z decyzja dlatego ze na forum jest sajgon, a tak naprawde gdy gramy juz na tibi to nikt sie nie kloci, no moze ja czasami z rekinem i to all...
|
jestem z poreda
teraz polacy go pozabijaja troche jak na maina wejdzie, o ile wejdzie:) chodiz mi o royal tripe a duff tego bym sie ponim nie spodziewal :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |