![]() |
... ... ... ... ... ... Czy wy nieumiecie nic sami zrobic? -.-'
|
@Up Ja też używałem tego poradnika i co w tym złego??
niech sie wszyscy uczą wtedy beda fajne fake... Chciaz nie wiadomo bo taki Rekul12 stworzy podobny fake do fake ''zabojcy";/ |
Pytanko
Dziekuje, odpowiedz na moje pytanie zostala powiedziana wiec post do kasacji.
|
Oczywiscie
Paint->Trawa-> powiekszenie 8x-> i sklejamy :D :D 8o |
Mam pytanie!
Ej jak chcę sciągnąc Tibia Sprite Editor to mi wyskakuje okienko
"File not found!"- Plz powiedzcie o co chodzi! |
Niechciany Tibia.spr
niech ktos w koncu odpowie na moje pytanie
1. mam TSE do tibii 7.21 i Tibia.spr z tibii 7.11 wrzucam do tibia.spr do 1 folderu razem z TSE daje extract i nic 2. czy to dziala na windows 98 ja sie pytam |
Cytuj:
@down Uzyj innych spritow ... |
dalej to samo
|
[CHAR]Nie dziala mi gimp sciogam i niewiem gdzie jest instalka pokazuje sie byle co prosze o pomoc na gg 843064[/CHAR]
|
@up
www.google.pl |
scioglem to i rozpakowalem ale niewiem gdzie plik instalacyjny Veruis zglos sie domnie na gg 843064 pliska:(
|
Cytuj:
|
:(
A ja nie mam wszystkich zdjęć (mam od s2 do s3326) np. z chłopkami, niektórymi potworami i jakimiś drzewami, krzakami skąd je wziąć??
|
Pomoce dla fake'owcow?
|
Ekhm I.G.I słownik ortograficzny sie klania ;) ;) ;) a Sprite'y szukaj (tak jak moj drogi kolega (?!) Veruis powiedzial) w Pomocy Dla nowych fake'owcow jak nie wiesz gdzie szukac to juz twoj problem popros kogos z domu kogos bardziej wyksztalconego lub starszego zeby ci pomogl bo nikt z forum nie jest w stanie...Nara :evul:
|
Ja jestem w stanie, ale ostatni drogi kolego(tak tak :P) w holere pomoglem osob robic fake'i i moj sam nieruszyl xD
|
Jeszcze raz ktoś powie kurw o pomocy dla pier... nierobów w tym temacie, a kurw mnie chój strzeli -.-"
|
Cytuj:
:evul: <Demoniczny śmiech> |
A ja od s18 az do samego konca mam takie brązowo-purpurowe kwadraty
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Pełno brązowe-fioletowe czy tło jest :o ;)
@Down O boze teraz same nieuki zajmują sie fake'ami w czym problemX( 1.Sciągnąć 2.przeczyt poradnik(notatnik)3.stoswać jak instrukcja każe 4.otworzyć Sprite poczekać aż sie wypakuje5.--Większych instrukcji chyba nietrzeba X( |
Propo Gimpów niesciagaja sie skurczybyki ;p
|
Jesli masz zamiar sciagnac gimp'a i GTK to polecam www.komputerswiat.pl :) ej a tak btw to daj mi swoje gg :P
|
Mówisz Masz!
GG:9381169 no masz ale po co ci moje gg? ;P |
Bardzo fajny poradnik. Mógłby ktoś zamieścić wszystkie outfile przynajmniej 7.6 takie "poroździerane" na części? Bo jakoś tego nie umiem :P Przydałyby mi się 7.6 pacc i facc wszystkie a jakby ktoś miał to nawet te nowe ^^ Thx z gory.
Ps: Szukałem ^^ |
Jest taki temat outfity na zamowienie jak nie ma na 1 stronie to poszukaj na 2 :) Jesli nie mozesz znalezc to powiesz i ja ci dam linka ;)
Plosie http://forum.tibia.pl/showthread.php...44#post1004944 |
Przeszukałem kilka pierwszych stron ale nie ma :/
Daj linka ^^ Z gory dzieki. PS: Poszukałbym sobie sam ale tam ponad 100 stron jest xD |
jak umiescic zdjecia na forum??
|
Masz to napisane w pierwszym poście na pierwszej stronie =='
4 (lub5) punkt - Imageshack. |
Ej zkąd?
Zkąd wząść Tibia Sprite Editor bo jak klikam w link to pisze "The file has been deleted". Plz pomocy
|
Pisze sie "skąd".
http://download.tibia.org.pl/index.p...ion=file&id=20 Google nie gryzie. Hasło do rara "tibia_org_pl". Jak nie działa napisz bo nie sprawdzałem, ale powinno działać bo jeszcze tydzień temu to ściągałem. |
Juz probowałem w Win rar pisze ze w foldeze sa 3 pliki a jak rozpakuje to jest pusty folder
|
Może źle wpisujesz hasło?
http://forum.gery.pl/index.php?act=A...e=post&id=1728 Spróbuj jeszcze to. Mi to z tibia.org działa, masz instrukcje: 1)Dajesz plik do jakiegoś folderu 2)Dajesz ppm i "wypakuj tutaj" 3)Wpisujesz: "tibia_org_pl" 4)Wuala! Takie trudne? Jak dalej nie działa to nie moja wina Hasło wpisujesz bez: "" @down Spox |
Dzięki za link. Spoko zioom z ciebie ;) :flaga_pl: vs :swe:
|
Czesc. Mam straszny problem z zamalowywaniem tła w grze. Wytłumaczcie łatwiej o co w tym chodzi, bo nie kumam
|
Logujesz się w grze. Robisz screena postaci: np. jak jest obrócona w prawo. I otwierasz obrazek w paińcie. Dajesz zbliżenie na postać i ołówkiem obrysowujesz ją do okoła białym kolorem.
|
Thx Ian.... Wielkie dziki :D:D
|
Co jest potrzebne do robienia fakeu'w???
tylko tibia sprite editor?? |
Tak... I oczywiście dobry pomysł... I paint...
|
noooo wrescie przeczytalem moze z 10 poradnikow i dopiero w tym skleilem oco b dzienki fajny poradnij
|
...?
Ja mam pytanie może i głupie ale nie było napisane na wcześniejszej stronie z poradnikiem. Z kąd mam wziąć ten napis co zkonwertowalem ??? caly converter skopiowałem do jednego folderu i gdzie mam szukać gotowej nazwy postaci po zkonwertowaniu??? z góry wielkie THX ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |