Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Oczyszcanie servera..... WOJNA !!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66380)

Kiroy 02-03-2006 22:42

prawda taka ze i Geo i Xeretza zazdrosni o lvl Tetro i jedni mowia ze sharuje inni ze nie ale jednak czy oni sami nie sharuja ?? wiem to bo ich znam :P jak to ktos kiedys powiedzial " kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien " a wiec dla mnie to zalosne chcac wykopac jakis polakow z serva i prosic sie o pomoc innych ... nie oczekujcie od nich wdziecznosci niestety life is brutall ... a co do BM widzialem filmik i Xeretza pisze " RUSH THEM " a rycki uciekaja pierwsze do tylu ... jednak Shyan to klasa sama dla siebie i mowcie co chcecie ale on potrafi w tibii czynic cuda :) i naprawde nawet jak ma noobow w gildii ( nie mam na mysli NG !! ) tylko ogolnie to jak sie go sluchaja to naprawde potrafi zrobic wiele jak na Arcani :) i dowod dal wczoraj :) i mowcie co chcecie nie szanujcie Tetro czy tam kogos kogo chcecie :) ale jednak BM wam powie ze NG to legenda w tibii jedna z wielu ale jednak legenda i w moim miescie naprawde wiele osob slyszalo o NG i nie wierza mi ze jestem jednym z nich :) ( bo jesli powiedza ze ng to cioty to co dopiero BM msuza byc za cioty :D ) z calym szacunkiem dla BM:)

Pitt : wiesz masz racje na Obsidii Ng pzresadzilo ale wiesz jakbys byl kiedys high lvl moze bys nas ocenial inaczej i rozumial postepowanie wysokich lvl bo pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia :) a ci " Pod wozem " zawsze nazrekaja na woznice :) takze latwo obsmarowywac kogos na forum trudniej pokazac cos w grze wiec proponuje expic i wtedy wypowiadac sie na czyjs temat :)

pozdrawiam wszystkich na forum :) i zycze powodzenia w tibii :) niech moc bedzie z wami :)

Lord Wlodek 02-03-2006 22:45

Tetro padl jak noob :) Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c

Teo 02-03-2006 23:03

Obejrzal bym filmiki z wojny. Poprosze o jakis sznurek a moze ktos sie pokusi o jakies dobre wmv? Xeretza atakuje (atakowal) prawie kazdego Polaka z rsem. Nie lubi naszej nacji i nie ma sie co sprzeczac. Aktualnie sa mu potrzebni do wygrania wojny a przynajmniej do jak najdluzszej walki.
@Kyra D~ Chociaz byles szczery :P

Valais 02-03-2006 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek
Tetro padl jak noob :) Che zeby NG dostalo wp#$%& i poszlo z kyry idac do ankh dp widzialem jak gonia w 10 kogos z Bm i nawet z sd trafic nie umiac a on specjalnei unikow nie robil jesli tp jest dobre pvp to n/c

heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0

i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm :P? jak tak dostali na battle heh noob blz

Sifu M.S. 02-03-2006 23:15

Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.

Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.

A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka ;)

Gedd 03-03-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Jak tak patrze na cala sytuacje na Kyrze, to wyjdzie na to ze polacy ,jak zwykle zreszta znowu maja w plecy... Jak wygra BM ,czego bym chcial, ale w sumie jestem juz zrazony po Obsidii do NG, to Xeretza dokladnie pasuje tutaj cytat z jednego z moich ulubionych filmow, gdy Marcelus Walles mowi "zrobie ci z d*** jesien sredniowiecza" i tak pewnie bedzie. Gdy wygra NG bedzie sie mscic na polakach za udzial w wojnie po stronie BM. Najrozsadniejsz sprawa byloby prawdopodobnie przeczekanie sytuacji, a gdy wymorduja sie nawzajem wziecie spraw we wlasne rece, chociaz na to juz jest pewnie za pozno.

Pozostaje tylko stworzenie silnej przeciw wagi dla Xeretzy w samym BM, tylko bez szumnego o tym rozpowiadania.

A do niezaprzeczalnych sukcesow BM nalezy to ze czlonkowie NG przestali odrabiac lvl, chociaz smutna prawda jest taka ze pvp BM nie jest najwyzszych lotow, ale nigdy nie mow nigdy, wojny nie wygrywa sie jedna bitwa, nawet ilos fragow jest malo istotna, Xeretza nie ma w tym momeci nic do stracenia, poniewaz w razie przegranej na Kyrze bedzie spalony, wiec bedzie walczyl do konca. Chociaz przy jego predkosci robienia lvl przeniesc sie na nowy serwer to pestka ;)

a powody przestania odrabiania lvli mogą być 2:
1 ng sie boi wyjsc z pz
2 ng dawno odrobilo i niema juz co odrabiac

hmm.....

aha, i czemu "polacy [jak rozumiem - wszyscy polacy] jak zwykle zreszta znowu maja w plecy" skoro po obu stronach polacy stanowią wiekszosc?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
@ged
jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow:D

pewnie ze pamietam ;)
co u ciebie? grasz gdzies?

ps: jak cos to wiesz gdzie mnie znalezc ;p

Sifu M.S. 03-03-2006 08:07

@up

Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.

Lord Wlodek 03-03-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
heh 1 bitwa 10-1
2 bitwa 18-2
i dzisiaj 6-0

i ty gadasz ze ng z sdkow trafic nie umia to co dopiero bm :P? jak tak dostali na battle heh noob blz

Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c

aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko

Gregoire 03-03-2006 09:14

Polacy znajdujacy sie w BM sa tylko narzedziem w rekach xeretzy.
Mowicie, ze jesli wygra NG to bedzie PA i beda sie mscic.

A jak wygra BM to nie beda sie mscic???
Xere~ i Miza~ sa jednymi z najwiekszych PA, zwlaszcza w stosunku do Polakow. Jesliby Bm wygralo wojne, owe narzedzia = polaczki przestana byc po jakims czasie uzyteczne - dopoki bedzie malo szwedow, xere~ bedzie im wmawiac, ze sa potrzebni.

Polacy w BM powinni kulturalnie porozmawiac z kims kompetentnym z NG, powiedziec, ze popelnili blad i wynegocjowac jak najmniejsze paymentsy (i nie mowcie nic o lojalnosci, bo wielu z was "pokazalo" wasza lojalnosc w stosunku do NG - prosta i stara taktyka - nie idzie nam dobrze wiec idziemy do wygrywajacej strony).

Nawet gdyby po ewentualnej wygranej wojnie przez BM, Polacy mieliby jakas wladze to ta wladza bedzie tylko iluzoryczna i przejsciowa.

Fallener'ek 03-03-2006 09:22

Ja jestem bez stronny...juz sie nie kapuje

No szczerze to bym wolal zeby wygrali polacy...a nie szwedzi.Ale z drugiej strony nie cierpie N-G ani EZ...to sa nooby i w ogole...n/c na ich temat...;)

Karrith 03-03-2006 09:25

Cytuj:

Kto noob ten noob ja mnie gonilo IA(najpoteznijsza glidia na eterni)to jakos przzylem liczac ze np.spash po 400+ z sd pozneij trapi mnie na 15 min ja leczac sie czekalem na kumpli przyszli zaczeli mnie leczyc ja laduje mane, all sd'ki w trapujacych ue i uciekasz ja na twoim miejscu walil bym ue moze i bylby ban alke nie ded >.< ale ty wiezysz w umiejetnosci swoich sharerow wiec spox aha i mam pytanie jak cie trapli to stal tam ktos z n-g(nie pamietam nicka)stal i sie patrzyl zamiast ci pomoz myslalem ze wielkie n-g leczy sie nawzajem a co dopiero w trapie chyba ze im uhow bylo szkoda to n/c

tylko zauwaz ze tetro jest sorcem i ma wiele hp mniej niz ty. z tym ue to nie dobry pomysl, poniewaz jak widziales mial mana shielda wlaczonego i nawet jesli mialby mane na ue to po rzuceniu czaru zostalo by mu max 100-200 many i by byl praktycznie bezbronny. i jakbys ogladal uwazniej filmik to bys zobaczyl, ze tamten gosc z ng nie mogl go leczyc bo miejsce w ktorym stal tetro bylo zasloniete przez mur i jedyne co mogl zrobic to walic z sdkow w goscia, ktory blokowal tetra.

@Gedd
tak sobie czasem pogrywam(max 1h dziennie) czekajac na Gothica 3 i Obliviona xD
powodzenia w wojnie

Hail NG!

Mission Arz 03-03-2006 11:42

Trochę mnie tu nie było:baby:
****a NG sporo fragów nabiło.Szkoda ale mimo wszystko wierze w BM.Galt'ar, widzę że nowa gildia heh.NG się kurczy coś:) Ale Xere~ i tak ci w*******ił:]A w BM coraz więcej osób:]

HAIL BM

Lord Wlodek 03-03-2006 11:59

Karrith zauwaz ze ja tez jestem sorcem :) a ten kolo z N-g mogl stanac na przeciwko tetra i go uhac a nie stac i w hu..a leciec dal sie noobowsko trapnac i taka jest prawda 60+ knight go pophnol on sie uwolnil i znow go przesunol nie wiem jakim cudem ja jzu bym byl ze 10 kratek wyzej nie wiem moze tetro ma slabe ownera do pvp albo brat mu pilnowal :)

Morximal 03-03-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@up

Dlaczego maja w plecy, dlatego ze teraz dochcodzi do bratobujczej walki miedzy nimi, uzasadnionej ale bratobujczej. Gdy wygra BM i sprawdza sie pogloski o tym ze Xeretza to rasista, to bedzie my mieli przechlapana, poniewaz polazy z NG beda mieli hunta, a inni poprostu za niewinnosc, a na koniec zabierze sie za polakow w swojej gildii. Gdy wygra NG bedzie tak jak teraz... czyli do bani, i znowu polacy beda mieli hunta za to ze poprierali Xeretze, poniewaz wiekszosc jego gildii to polacy. I prosze mi nie mowic ze w Tibii nie ma narodowosci, poniewaz ona jest, jest wszechobecana, jednym z podstawowych pytan jakie slysze sa niewybreden br? pl? czy swe? ,do tega sa nacjonalisci, nie rasisci, tylko nacjonalisci pragnacy pokazac ze ich kraj jest najlepszy, gnebiac graczy z innego kraju, i niestety tak sie jakos sklada ze w czolowce graczy zawsze znajdzie sie ktos taki, a jego poglady sa na reke tym ktorzy chca sie szybko wzbogacic.

problem w tym ze rzaden z polakow BM nie byl nawet moim znajomym no moze oprocz Kajzera bo bylem z nim raz na hero , w sumie to nie ma osoby w BM za ktora bym byl w stanie oddac wrzysko co mam w tibi natomiast w ng jest takich osob CONAJMNIEJ 20 =] i naprawde od poczatku serva gramy tym samym teamem , kumplami z arcania/obsidia i jest dobrze, musze przyznac ze malo mam innych kumpli na Kyrze :P

Morximal 03-03-2006 14:50

Cytuj:

aha tak poza tym dawna wojna na forterze
Fear-17 fragow
Exodus-4 Fragi
A wojne wygralo exodus (niestety) wiec fragi to nie wszystko

smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %

Nataniel 03-03-2006 15:26

Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.

Lord Wlodek 03-03-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
smieszny jestes wolal bys zrobic bana na rok niz pasc raz? tetro jest potrzebny w tej wojnie wiec ban nawet na tydzien zwiekszyl by morale BM pozatym w czasie tygodnia moze bez problemu zrobic kilka lvli podczasz gdy padajac traci 70 %

Ekhm Tetro i tak tam nic nie robi cala robote robia jego "psy" wiec nawet ban na 7 dni bylyby az tak duz astrata ma duzo fragow bo ma duzy lvl proste, a co do morali to przeciez zabiecie najwiekszego lvl na kyrze oraz "dowódce" Ng tez poprawia morale....

Aha i z tego co widze to Ng zmniejszylo obroty z expieniu tetro (lub jeden z ownerow) nie odrobil jeszce lvl'a o0

Hemp Gru 03-03-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
Po co rozkminiacie jakes głupoty lepiej pomyslcie jak objac wladze na kyri.
Tylko plx nie zrobcie tak jak na Aurerze, ze Polacy podziela sie miedzy te dwie najwieksze glidie i beda walczyc pomiedzy soba az sie wysieka i wladze obejma szwedzi bo to glupota. Zjednoczcie sie i sami wyplecie z tego serwera niepotrzebne elemety, ktore moga pozniej wam zaszkodzic. W jednoscie sieła.

Przecierz Polcy są już razem ; p

pitt6ull 03-03-2006 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol

Sam gowno wiesz, ciagle tam walcze (moze nie postacia z profilu ale inna). Kiroy obiecywal ze nam, starym ludziom da spokojnie zrobic ostatnie questy i skonczyc z tibia. Niestety tak jak sadzilem ng zaczelo zabijac i naszych. Totalne gowno wiesz, bo ich trza gnoic od poczatku, ale spokojnie jeszcze moi znajomi wroca. Kiroy sie za swoim NG zarzekal sie ale zaczeli zabijac bez powodu ludzi ktorzy ich lvl doganiali.Popatrz na Obsidie, ilu tam graczy gra obecnie ? Ng lubi wojny, dla wojen zyje, bo zasrana goniarzernia (naszczescie z wiekszym iq niz ty ) zabardzo lubi wladze. Rozwalili pkujac turniej szachowy na obsidi (a taki turniej to prawdziwy styl rpg) i nie chodzi tu o narodowosc. Chodzi o podejscie do gry. Dla mnie gracze sie dziela na PA i nie pA,a nie na swe i pl. Jak gowniarzu dorosniesz i nauczysz sie czegos o zyciu podwazaj moje zdanie. Kiroy wybacz , przed smiercia ryby chcialem z toba wypic ale jesli nawet twoj rl brat pomogl go za***ac (bo ktorys z was mu ten kociol wrzucil) to dla mnie nie jest wytlumaczenie (moj rl brat mimo ze ma juz 35 lat jesli by zabil kogokolwiek moja postacia to by zeby przez tydzien zbieral chociaz nie ma na to szans bo primo nie wie co to tibia, secundo nie ma passow). Szkoda że texty sol nie mialy potwierdzenia w twoim zachowaniu. Gra sie skonczy, tibia sie znudzi ale rl kumpli juz tak latwo nie odzyska.Kiroy pozatym duzo nieodstawales lvlem chociaz jak wiesz ja nigdy nie dzielilem konta, wez na to poprawke. Moglem sie do was raz podlaczyc ale nie chcialem bo rl kumple zawsze sa wazniejsc. AAAAA i latwo mi ocenic woznice ,bo venezuelczycy gdzie gralem na shiverce lepiej rzadzili na shiverze niz wy tutaj (po 3 miechach obsidi mielismy gorsze ceny na obsidi niz na shiverze ktora istniala ponad 6 miechow dluzej) . Ng nigdy nie zalezalo na serwerze wladza to jedyne co ich podnieca.
Eldyn zrob sobie badania na IQ, bo może nie umiesz pisać a o tym nie wiesz ;]

Kiroy 04-03-2006 00:19

WLasnie wiec dlaczego mialem trzymac np z BOOM skoro kumple rl Vixi Lady szikaka i reszta sa w NG ?? najlepsi rl kumple to ng :) a reszta ziomali z ng tez mnie nie zawiedli ... widizsz dla ciebie sa wazniejsi rl kumple a ja mialem ich zostawic i nie lizac dupy swe wedlug was ...skoro sam wybierasz rl kumpli to czemu mi sie dziwisz ze tez ich wybralem .... a co do NG ... ja przyznaje racje przecholowali :) ale wiesz mowilem to nie raz ...na obsidii ng nie mialo przeciwnikow :/ raz ktos padli od razu retired albo nawet nie padl wystarczyl kick z kopalni i od razu retired :/ wiec wiesz nie dziwie sie chlopakom ze im sie nudzilo :/skoro nikt nie potrafi im stawic czola :/ ale to racja ng to PA ... nie kryje tego najbardziej mi zal lolika ALgothina i Ludu Scorpiona ... oni jeszcze jako dorosli ludzie maja Honor ,a na kyrze Ng tez umie o swoj tylek zadbac wie kogo tepic i tyle :) i iwesz kazdyi tu i na obsidii robi wszystko dla bezpieczenstwa swojego :)nikomu w tibi nie ufaj tylko starym ziomom lub rl ziomom :) i tetro dobrze robi ze zabil xeretze mimo ze ze ejst niby PA ale xeretza nie umial trzymac jezyka za zebami : sam wiedzial 4 dni przed akcja ze cche zabic tetroo wiec tetro wybral slusznie uprzedzi lxeretze :P

P.S moze i przez ciebie wolfyzostaly kickniete mogliscie z namizradzic serverem :) ale TY invitnales polowe boomu !! czyli invitnales polowe naszych wrogow i jak ty chciales zyc z ng w spokoju ??? polecam logiczne myslenie taka pozycje :)

HAIL NG:faceoff:

Hail Rexsi:faceoff:

pitt6ull 04-03-2006 00:36

Kiroy rownie dobrze mogli by expic sobie w spokoju, i polączyc sie z namik kiedy bysmy chciali przejac serwer ale wiesz czemu tego nie zrobilismy?? Bo nigdy nie chcielismy serwa dla siebie. Jako warunek przyjecia do nas postawilismy zaplate NG, bo nigdy nie chcielismy wojny (my naprawde gramy 4 fun ).
Kiroy pieprzysz glupoty, mozesz bronic NG jak chcesz ale te gnoje nigdy nie chca serwa do konca, osiagna wladze , wytluka zagrozenie i pier.... serwer. To niestety cala prawda o NG. AAAA i pozdrow sol ze cie poparla po trapie na bogu winego rybie (chcial ino dopic szybko setke).Ty jestes dla mnie zwyklym pionem ale ona wipinajac sie na nas pozbyla sie rl friendow w imie gownianej gry. Trza przyznac ze jestes mistrzem klamstw , studia dla aktorow w lodzi czekaja ;] GL in rl.

Lord Wlodek 04-03-2006 10:53

Dzis o 12.00 bendzie bitw ja se postoje i bende uhal Bm... \,,,/

fannet 04-03-2006 14:50

nG to wielke ..

ehh niech bedzie te oczyszczenie, i niech wyszscy z NG paną, bedą siedzieć na rooku, przyklad ich hamstwa, juz nie raz widzialem, wpada taki h** mowi leave or die, mowisz die, przychodzi drogi smieć i Cie zabija, Mam nadzieje ze wszyscy zgnija w tej gldi, MB ma mniejsze szanse na wygrana, ale, jezeli NG bedzie sie dalej tak, zacowywac, to duzoo ludzi bedzie przeciwko nim,

PS. Gdzies na forum czytalem wywiad z tetro, tak naklamal ze, w sumie to mowil ze jego gildia bedzie pilnowac porzadku, ale to jeden wielki stek brzur i klamstw ...

Gargusiekk 04-03-2006 20:04

Powiem tak, jak tak dalej to sie bedzie ciaglo to Kyra bedzie serverem War wiecznego tak jak Azura cos na ten temat wiem ;p

Sifu M.S. 04-03-2006 21:49

@ Lord Wlodek
chyba BM nie poszla ta dzisiejsza bitwa... to juz chyba koniec BM, wojna chyba szybko dobiegnie konca, ech tak to bywa, nie zawsze sie wygrywa. Ciekawe tylko czy Xeretza bedzie gral potulnego, zaplaci i usunie sie w cien, czy dalej bedzie walczyl.

Zapowiada sie na kolejny serwer roz...walony przez NG... :(

Gregoire 04-03-2006 22:21

@Sifu M.S.
Na miejscu NG nie pozwolilbym grac dalej Xeretzie na Kyrze, gdyz moze rosnac w sile i w pewnym momencie okaze sie, ze jest za silny. Jesli juz to mozna dac mu "niewielki" payments np: 5 mln. :).

Mission Arz 04-03-2006 22:23

@up

Racja, idioci z NG wygrali... Ciekawe co z BM.Czy sie wykupią ?.Bo np Awer Fast tak zrobił..Szkoda, że tak dobry gracz jak Xeretza przegrywa wojnę.Tzn ona formalnie jeszcze się nie zakończyła ale po dzisiejszym dniu szanse BM są już tylko znikome.Miałem kilku kumpli tam :/ No coż, idioci z NG triumfują i kolejny serv r#2z***any.Nie opłaca się już tu grać bo wszystko pójdzie na marne jak jakiś pajac z NG bez powodu zacznie huncić wyróżniajacą się levelem i umiejętnościami postać :/ Mi pozostaje miec tylko nadzieję że ci wszyscy żałośni ludzie poniosą kiedyś klęskę ale narazie się na to nie zanosi...

pitt6ull 05-03-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mission Arz
@up

Racja, idioci z NG wygrali... Ciekawe co z BM.Czy sie wykupią ?.Bo np Awer Fast tak zrobił..Szkoda, że tak dobry gracz jak Xeretza przegrywa wojnę.Tzn ona formalnie jeszcze się nie zakończyła ale po dzisiejszym dniu szanse BM są już tylko znikome.Miałem kilku kumpli tam :/ No coż, idioci z NG triumfują i kolejny serv r#2z***any.Nie opłaca się już tu grać bo wszystko pójdzie na marne jak jakiś pajac z NG bez powodu zacznie huncić wyróżniajacą się levelem i umiejętnościami postać :/ Mi pozostaje miec tylko nadzieję że ci wszyscy żałośni ludzie poniosą kiedyś klęskę ale narazie się na to nie zanosi...

Ej stary nie przesadzaj , może nie dopuszcza do wladzy idiotow z obsidii i beda rzadzic lepiej ;] Czas pokaże ;]

DuLiB 05-03-2006 10:06

No i stalo sie ...
Xeretza 'Jejihev', 'Legenda', 'One man army' (w/e ;p) ulegl Next-Generation :)

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1146843

Hail!

Nedzwedz 05-03-2006 10:38

no i Bm przegrało wojne. stało się. Ale trzeba przyznać ze xeretza swoim postem udowadnia ze umie wygrywać ale i przegrywać.
i to i'll be back.. dreszczyk emocji dla ng:P chociaz wątpie zeby był w stanie w jakikolwiek spoósb zagrozić ng na większą skale..

Mission Arz 05-03-2006 12:01

On jeszcze wróci.;) Mam taką nadzieję.

@up
Racja Nedzwedz, Xeretza pokazał, że umie też i przegrywać i potraktował to wszystko trochę z dystansu i dobrze bo Tibia to przecież tylko gra.Xere~ pokazał klasę jednym słowem.Uważam że przegrał najlepszy gracz na Kyrze.Szkoda, ciekawe teraz jak będą wyglądały rządy NG.Jedna rzecz mnie też ciekawi.Jakby zachował się Tetro po porażce:] Pewnie by zaczał gadać bzdury ze brat grał etc.

@Niros
Gdyby BM miałoby tyle członków co NG to wynik wojny byłby zapewne odwrotny.W BM było po prostu za mało osób i to jest główna przyczyna ich porażki.Bo umiejętności mieli wyższe niż twoja gildia.

Morximal 05-03-2006 13:59

Cytuj:

On jeszcze wróci.;) Mam taką nadzieję.

@up
Racja Nedzwedz, Xeretza pokazał, że umie też i przegrywać i potraktował to wszystko trochę z dystansu i dobrze bo Tibia to przecież tylko gra.Xere~ pokazał klasę jednym słowem.Uważam że przegrał najlepszy gracz na Kyrze.Szkoda, ciekawe teraz jak będą wyglądały rządy NG.Jedna rzecz mnie też ciekawi.Jakby zachował się Tetro po porażce:] Pewnie by zaczał gadać bzdury ze brat grał etc.

@Niros
Gdyby BM miałoby tyle członków co NG to wynik wojny byłby zapewne odwrotny.W BM było po prostu za mało osób i to jest główna przyczyna ich porażki.Bo umiejętności mieli wyższe niż twoja gildia.

W pewnym momencie BM mialo wiecej czlonkow niz NG oraz wiecej fragow, role jednak sie odwrucily hehe

Kiroy 05-03-2006 14:24

Pitt :

wiesz Sol ma troche wyższe inne cele :) wiesz przegran yzawsze płacze :) także weż się za Dofusa :) taka gra online tam nie można paść nikt cie nie zabije :) mozesz expic i expic :) tzn to gra dla takich co nie potrafia walczyc Pvp :) aaa ja ejstem zalosny :) nawet ludzie z twojej gildii mikopiowali jak plakales naGC channelu jakAzared cie exivowal :) zwala an amxa rozpaczales jak dziecko :) pfff i ty nie dales arde na Obsidii a na kyzre do shyana moglbys sie schowac tylko :) takze wez sie za rysowanie alboza piaskownice bo w tibii nie ebdzie z ciebie pożytku :) ale o sharingu to akurat ty nie powinieneśnikomu uwagi zwracać:) naprawde zachowaj odrobine godności i nie rozpaczaj na każdymforum gdzie gra NG :) Lolik nawet niektóre sprawy rozumie ale taki panikant jak ty :) aaaa ostatni raz cie skomentowalem szkoda mi czasu na ciebie :)

Kyra : Ng wygrało i nikt nigdy ich nie pokona i beda wiecznie panowac jak My na Obsidii :) a co do PA kto ma władze niecg decyduje o losie słabszych tak było jest i będzie wszedzie na calym swiecie :) Usa ma wladze i decyduje kto ma w pi*** a kto nie :) wiec trzeba sie do etgo przyzwyczaic i tyle :) zreszta nie ma gildii ktora by zagrozila NGani na Obsidiiani na Kyrze :) kto nie moze sie z tym pogodzic musi i DO Klamki na Xerenie tam niby nie ma PA choc ziomki opowiadaja ze Hasla o PA zaniknely jakos jak sie Panpeny i reszta do wladzy dorwaly :) i gdzie te gornolotne hasla Klamka ahahhaha

Zero zero zero = klamka

Powodzenia na Kyrce NG Morxiuu Bis Geddy :) niech moc bedzie z wami :) dupcie dzieciaki ile wlezie :D:faceoff:

Karrith 05-03-2006 14:37

mowicie ze xeretza umie przegrywac, a pokazal to w swoim poscie.
mi sie jednak wydaje, ze cale to zachowanie bylo umiejetnie przemyslane.
wszyscy z bm sie wykupia i zaczna expic, za miesiac beda mieli wysokie lvle i wtedy xeretza znow rozpocznbie wojne. sam sie nie wykupi bo i tak ma dosyc duzy lvl, a poza tym to by pokazywalo, ze jest slaby.
wiec trzeba sie przygotowac ze niedlugo znowu rozpocznie sie wojna i wszyscy(moze prawie) ktorzy teraz ja przegrali dolacza sie aby sprobowac zniszyc ng(co i tak im pewnie nie wyjdzie:p)

Hail NG!

DuLiB 05-03-2006 15:40

Cytuj:

@Niros

Hahahahha BM mialo wieksze umiejetnosci niz NG? Widziales sklad? BM skladalo sie glownie z polskich noobow huntowanych przez NG. Na poziomie byl Xeretza, Xoreso, Miz, Geo i jeszcze kilku, bo o reszcie nic dobrego powiedziec nie mozna ;p

Gdyby bylo ich wiecej, wojna trwala by dluzej, ale wynik pozostalby raczej ten sam. W ciagu ostatniego tygodnia, mialem mase MSG od ludzi na lvlach 50~ chcieli dolaczyc do NG, ale nie rekrutowalismy i nie rekrutujemy.

edit:
wlasnie mialem hacka ;o

espectro 06-03-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karrith
mowicie ze xeretza umie przegrywac, a pokazal to w swoim poscie.
mi sie jednak wydaje, ze cale to zachowanie bylo umiejetnie przemyslane.
wszyscy z bm sie wykupia i zaczna expic, za miesiac beda mieli wysokie lvle i wtedy xeretza znow rozpocznbie wojne. sam sie nie wykupi bo i tak ma dosyc duzy lvl, a poza tym to by pokazywalo, ze jest slaby.
wiec trzeba sie przygotowac ze niedlugo znowu rozpocznie sie wojna i wszyscy(moze prawie) ktorzy teraz ja przegrali dolacza sie aby sprobowac zniszyc ng(co i tak im pewnie nie wyjdzie:p)

Hail NG!

Nie wszyscy sie nie wykupia bo nie wszyscy moga ? ;<

Po Primo : xeretza z tym swoim 100~ lvlkiem to juz tak sobie nies*******i jak u nas sorci beda mieli po 130 lvle... ;s

Poll 06-03-2006 00:24

@Up
Gratz Dulib,ile raz mam Ci mowic zebys niedawal swoim "ziomalom" passów...rotfl...

Ale ogólnie gratz wojny miski;)

pitt6ull 06-03-2006 03:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy
Pitt :

wiesz Sol ma troche wyższe inne cele :) wiesz przegran yzawsze płacze :) także weż się za Dofusa :) taka gra online tam nie można paść nikt cie nie zabije :) mozesz expic i expic :) tzn to gra dla takich co nie potrafia walczyc Pvp :) aaa ja ejstem zalosny :) nawet ludzie z twojej gildii mikopiowali jak plakales naGC channelu jakAzared cie exivowal :) zwala an amxa rozpaczales jak dziecko :) pfff i ty nie dales arde na Obsidii a na kyzre do shyana moglbys sie schowac tylko :) takze wez sie za rysowanie alboza piaskownice bo w tibii nie ebdzie z ciebie pożytku :) ale o sharingu to akurat ty nie powinieneśnikomu uwagi zwracać:) naprawde zachowaj odrobine godności i nie rozpaczaj na każdymforum gdzie gra NG :) Lolik nawet niektóre sprawy rozumie ale taki panikant jak ty :) aaaa ostatni raz cie skomentowalem szkoda mi czasu na ciebie :)

Kyra : Ng wygrało i nikt nigdy ich nie pokona i beda wiecznie panowac jak My na Obsidii :) a co do PA kto ma władze niecg decyduje o losie słabszych tak było jest i będzie wszedzie na calym swiecie :) Usa ma wladze i decyduje kto ma w pi*** a kto nie :) wiec trzeba sie do etgo przyzwyczaic i tyle :) zreszta nie ma gildii ktora by zagrozila NGani na Obsidiiani na Kyrze :) kto nie moze sie z tym pogodzic musi i DO Klamki na Xerenie tam niby nie ma PA choc ziomki opowiadaja ze Hasla o PA zaniknely jakos jak sie Panpeny i reszta do wladzy dorwaly :) i gdzie te gornolotne hasla Klamka ahahhaha

Zero zero zero = klamka

Powodzenia na Kyrce NG Morxiuu Bis Geddy :) niech moc bedzie z wami :) dupcie dzieciaki ile wlezie :D:faceoff:

Wiec kiroy mam nadzieje ,że po tym poscie twoj brat ci da po lapach i zabroni pisac na forum , bo przez twoje texty bedzie niedlugo postrzegany jako analfabeta. Co do sol to jej wybor choc mnie nieco zdziwil nie potepiam jej. Kazdy sam sobie dobiera znajomych. Co do sharringu to ani na shiverce ani na obsidi nie sharrowalem wiec malo mnie interesuje twoje zdanie na ten temat. Owszem nie dalem rady na obsidi, bo od poczatku nie dazym tak jak NG do wladzy wiec nie ma sie co dziwic (zreszta z wasza przewaga lvlowa to napewno nie bylo by latwe :P ). Uwazam ,że NG owszem umie zdobywac serwery, ma ladne pvp (choc nieco aimbotowe ;] ) i dosc szybko expi jednak do rzadzenia sie nie nadaje co systematycznie od poczatku udowadnialo (chociazby price lista). Co do azareda to nie plakalem , juz dluugo nie placze, chyba za stary jestem ale gdy mi pisza znajomi ze na mnie poluje i wklejaja texty ze mnie expiwuje to wypadalo by wiedziec czemu to robi a nie zostac ofiara przed wlasnym domkiem z zaskoczenia (tak jak padl ryba). Pozatym nie rob z tematu jakiejs prywatnej wojny ze mna, ludzie o wiele mardzejsci od ciebie wiedza ,że nie jestem takim zerem jak myslisz :P wiec jakos mnie nie zdolujesz. Wyrazam swoje opinie na tym forum i popieram je moimi argumentami ktore sa jakby nie patrzec podstawne. I nie placze po obsidi poniewaz jak wiesz (albo chociaz twoj brat wie) mam kasacje konta przez hacka, ale szkoda mi porzadnych ludzi ktorzy musieli opuscic ten serw. Moze na kyrze bedzie lepiej , nie wiem , nie gram tam i nie gralem. Tak wiec dziecko idz sobie kup batonik , zajmij sie expieniem albo nauka (szczegolnie polskiego), dla mnie temat jest skonczony i nie mam zamiaru sie wdawac z toba dyskusje.

kuglarz 06-03-2006 04:15

Kiroy kiroy kiroy = fałszywa gnida!!
Dodatkowo analfabeta i łgarz pierwszej wody. Żebyś ty chociaż miał szacunek dla starszych ale jesteś rozwydrzonym bachorem o zerowym wychowaniu. Ciekawe czy w RL też jesteś taki pyskaty?? Pewnie wyzywaniem ludzi na forum leczysz sobie jakieś kompleksy, już to kiedyś napisałem w jakimś temacie... jesteś żałosny, najbardzież żenujący gracz w całej tibii jakiego kiedykolwiek znałem, nawet xarabek ci nie dorasta. Szczeniaku!!! Naucz się kultury i szacunku do drugiego człoweika a potem bierz sie za wypowiedzi na forum!! Obrażasz nie tylko ludzi prawie dwa razy starszych od siebie ale przede wszystkim wszystkich polskich graczy takim zachowaniem i postawą. Twoi rodzice musieli ci jakąś krzywde chyba zrobić że zachowujesz się jak ostatni pal**nt!!
Obyśmy się nigdy w rl nie spotkali bo nie chce sie poniżyć do lania takiego śmiecia jak ty!!

DuLiB 06-03-2006 06:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
@Up
Gratz Dulib,ile raz mam Ci mowic zebys niedawal swoim "ziomalom" passów...rotfl...

Ale ogólnie gratz wojny miski;)

Spooko Lamka :D Nie stracilem duzo, dzieki szybkiej reakcji gildii :) Zblokowali mnie, odzyskalem passy no i szybki Format C: =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51.