![]() |
To ja wam coś powiem
Mam taki bajer że dzisiaj (czwartek) próbowałem się wbić na serwa i losowo wyskakiwało mi albo conection timeout, albo czekałem dłuższy czas i wyskakiwało too many players. Myślę, że trzeba poprostu dużo cierpliwości i wbijać się rano. |
szkoda ze tibia proxy nie mozna sie wspomoc ;(
|
Niestety, ale facc mogą zapomnieć o teście. Ja się wbijam dzisiaj cały dzień o różnych porach i ANI RAZU się nie udało, a kumple z paccem bez problemu po kilka razy wchodzili....
|
jak nuda to przejme twoje konto :) jak niechcesz go juzpisz na na gg 3162521
--------------- wogle polacy sa b niemili tutaj na test serverze:) |
8) przez ile dni bedzie mozna sie zalogowac na testowy server?? :))
|
Niestety nie udalo mi sie jeszcze zalogowac bo za pozno zaczalem [dopiero o 18] ale jeszcze troche popruboje
|
Wy to macie fajnie :]
Macie przynajmniej Too Many Br online :] A mi BARDZO CZĘSTO wywala że brak połaczenia z serwerem X( Tak przynajmniej można by próbować pograć na tescie, a tak to naewt nie mam co próbować |
ale przeciez pisze ze nie tylko dla pacc wiec dlaczego facce nie moga sie zalogowac?? X(
|
A o której będą mogli na tescie grac ci którzy nie mają Pacca?
|
connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout connection timeout
|
Moge zabijać?
Jeżeli dobrze zrozumiałem to w przyszłych paru dniach moge zabijać ludzi nie obawiając sie że bedę miał czaszkę? Jeżeli tak to niech ktoś mi przyśle post czy tak! ;)
|
Możesz pekować bez wyrzutów sumienia, ale tylko na test serverze.
|
........ja chce!
Pytanie dla tych co sie wbili na test server(facc)
Po jakim czasie od momentu ''Please wait while connecting to the game world'' zalogowaliscie sie na testa..to znaczy czy dlugo czekaliscie czy krotko.???? bo ja czekam i czasem too many a czesciej ''time out'' cos tam ;( ;( ;( ale mozee....kiedys :D |
po prostu poczekajcie do jutra i dokladnie ze startem serverow t.j. o 9 wbijcie sie i tyle
|
Cytuj:
|
Witam
Za zabicie wyższego od sievie lvl-a dostajemy expa ale to co dzisiaj mi sie przydarzyło to nie wiem czy to błąd gry:nie miałem stuffu i mnie zabił Slim i on dostał 54k expa za mnie.Gracze wiem że powinni dostawać ale potworki... :baby: |
Test serwera
Moim zdaniem to oczywiste, że osoby, które dysponują pacciem mają pierwszęstwo do pomyślnego zalogowania się na serwer. Więc są bardzo nikłe szanse, że osoba z frre kontem wejdzie do gry. :baby:
Czytałem wszystkei posty i ciągle się powtażają te same słowa "connection timeout". Nie ma sęsu pisać takich zbędnych postów, ponieważ nic z tym nie da się zrobić. Jak to już niektórzy powiedzieli "bądzcie cierpliwi". ---------------------------------------------------------------- Myślałem, że będę mugł sobie spokojnie pograć w tibie, a tu pełny serwer X(. |
Cytuj:
offtopic : mam lepsze nie pakerzy a pacman :D mam dobry sposób na odstresowanie się od tego że niemoge na testa wejść załączam max payne 2 i robie rozróbke (i nawet skulla nie mam hehe) :D to pomaga od oderwania się od codziennego życia z tibią ;) mój kolega na gg mi mówił że cały czas próbował no i wbił i teraz se sieka wszystkich... spotkam go to go zabije bo gra na innym servie (on mówi że cienias jestem ale cuz mam w dp troche runek) :evil: już ja mu pokaże |
Dodatkowa informacja.
Zapomniałęm powiedzieć, że na stronie (www.tibia.pl) jest dość istotny błąd X(, a mianowicie nie działają zdjęcia hełmów :D
|
SoV
a ja qpilem SoV'a za 3 bp uhow :D teraz musze zdobyc stonecutter, thunder hammera i e-plate bo mam tylko dsm'a :[
|
HeHeHE ale no cusz ja i pare set osub se pomrzycz może ;( :P
|
nastawiam budzik na 4 w nocy(rano ;p ) i proboje wejsc mam nadzieje ze wtedy sie uda (bez pacca)
|
Ja się logowałem wczoraj, cały dzień i co??????I gówno X( X( X( . Jak próbuje o 6.00 rano, to "too many...." albo "timeout". Listę postaci jak zawsze szybko mi ładuje, ale logowanie to już wooooolniej..... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
UWAGA! Można używać tibia proxy! Wystarczy zaznaczyć "use alternate gateway", gateway server na "test.cipsoft.com", a port "7172"
To mój pierwszy post 8) |
Heh mam tak samo jak noxlif.chyba na tescie se nie pogram ;/
|
wczraj przez prawie caly dzien chailem wejsc na testowy server a tu co gowno nida rady tylko paki a ze facc moga wejsc to chyba jaks scxiema X(
|
gDZIE JA NIE BYŁEM :D
Mu cha cha, a ja weszłem :D I to kilka razy.
TU http://img.photobucket.com/albums/v2...s/test0008.jpg I TAM: http://img.photobucket.com/albums/v253/kanarss/behe.jpg A NAWET BYŁEM TU: http://img.photobucket.com/albums/v2...s/test0002.jpg |
Test serwera.
Ten tekst dotyczy facc.
Jesli chcecie dostać się na serwer to prubujcie się wbic po save serwera!! (czyli za pare min). Inaczej nie macie szans. ;( ------------------------------------------------------- Ja nigdy nie byłem na tescie ;( ------------------------------------------------------- |
MI sie raz udało. Byłem tam 5 min :D krótkie sprawozdanie: stałem w światyni 2 min (tłok) ktoś podstawil pod wejście fire bomb, zaczałem sie palic, więc wszedłem na jakis dach by poczekac az przestane sie palić. Tymczasem przyszedł jakis kolo i zaczął mnie bić , no to ja uciekam. miałem juz zycie na czerwonym, exura vita, ale drugi raz nie zdążyłem. You are dead :D
|
Mi też się udało lecz były lagi, byłem około 15 min :D. Gdy wyszłem z miasta (kazzo) zginołem w ciagu kilku sekund :D.
Na dodatek na teście mam name locka ;( i nie moge pobawić się mojim sorciem ;(. X( Oto zdjecie :D (zmniejszyłem jego rozmiar do 80 kb.) http://alcenter.fm.interia.pl/tibia/test.jpg A jeśli nie działa to kliknij niżej. http://alcenter.fm.interia.pl/tibia/test.jpg To mój knight lecz nie gram nim i wszystkie rzeczy dałem sorcowi |
Heh wczoraj byłem teście po save serwera - padłem kilka minut po tym jak zacząłem rzucać gfb w grupkę ludzi pod depo :}
Dzisiaj niestety ludzie się rzucili po save i nie udało mi się lognąć :( |
ale ja miałem farta wbiłem sie dzisiaj na testa o 8.30 wyszlem z temple a tu koles mnie atakuje ucieklem mu na zultum zyciu . musle sobie ide sobie na jakies potworki a tu trzeba isc do szkoły na zakończenie roku kurede jakeigo mam farta . Następny powud do nienawidzenia szkoły
|
FACC ma jedyną szanse, żeby sie wbić na test server pomiędzy 8, a 10 najlepiej wbijać sie zaraz po restarcie serva(9:05) bo wtedy ma 90% szansy.Szansa na wbicie się o innych godzinach jest dla facc jak 1:100000000.
PAcc sie wbija za każdym razem kiesy u FACCa pisze "Too many players online.Only players with premium accounts are still allowed to enter" |
hmm?
Dziadunio@ a ty skąd to wiesz???
|
No cuz ja probowalem o 5,45 i tez nic. Zwatpilem ze dostane sie na test. (kto zna godzine w ktorej sie najlatwie dostac). << chcialem ze swojego knighta 38lv zrobic 8 ?(
|
Cytuj:
|
ja rano weszłem ale i tak po dwuch minutach rzucił sie namnie 60 lv knight :( ale byłęm ye ye a pozatym po jest gupawe go oni tam tylko miejsce zajmuja zamasz sie bic i beke krencić to wszyscy w depo albo w świontyni sterczą :/ ;( ;(
|
Czemu nie moge zalogować się do TIBII??
Niemoge zalogować się do Tibii CZEMU?? Cięgle pisze: Account disabled for five minutes. Please wait. I tak od rody a dzisiaj mamy Sobote!!
|
Ja mialem ciekawe sytuacje na tescie:
1. Cisnolem e-wavem w jakas grupe osob, potem mnie zabili ;). loguje sie jeszcze raz, stoje se w swatyni (nie moglem wyjsc) a tu jeb! 5100 expa dostalem^^ 2. Jestem z Valorii, tam najlepszym sorcem jest Dimnariel (89lvl). no wiec wychodze se ze swiatyni, ide pod dp a tu w drodze patrze za mno kolo dostaje z gfb (duzy hit, nie pamietam ile dokladnie) i polecial text "O Jezu! Demon!!" a moj brat "Nieee, to lyko Dimnariel" :P |
qrwa... nie da sie poprostu wejsc na <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=test&v=56">test</a> serwer bez pacca loguje sie juz 2 dzien i gowno nie da sie... bo za duzo ludzi ... napewno jakies ciotki bojac sie zginac siedza w depocie i blokuja miejsca innym...
- jak jestes na test serwerze, a boisz sie wyjsc z protection zone,...wyloguj sie...daj innym szanse na wejscie- bez pacca porpostu wejsc sie nie da ;//////////// |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |