![]() |
VAndoz ty sie lepiej zamknij i ciekawe jak mnie zabijesz jak ty przez miesiac 3 lv wbiles i ty mi mowisz o explo jak jestes knightem... idz sie utop najlepiej.
|
Cytuj:
Pwiem ci tyle, ze nie tylko gram vandozem. Na obsidi mam 29 sorca, a na galanie 29palla. Wiec gdy czegos nie wiesz, nie pisz. A co knight nie moze explo uzywac??? Smieszny jestes. |
Cytuj:
Heh sorki ze tak pozno ale dopiero teraz czytam to forum. To co piszesz jest smieszne. Bylem na tombie, expilem z 1 h, nagle patrze a tu stoi Anandumim(sry nie wiem czy dobrze napisalem) i jeszcze jakis 80+. I co? I Anandumim skull, zaczynam uciekac,musialem zostawic loota, gonil mnie jeszcze chwilke po wyzszych pietrach i zostawil:/ I niech mi nikt nie mowi ze jak ma sie prota w Avis to ma sie luz bo ja mialem(wtedy Fire) i zostalem wygoniony z respa. Jeszcze dodam ze zanim mnie zaczal bic to sie usmiechnalem i postawilem "?" a ten 80+ napisal "leave?"X( |
To sie takie zeczy zglasza protowi, a on moze zalatwic takie sprawy dyplomatycznie.
|
Omg, ja nie mogę po prostu czytać twoich postów Vandoz. Czy ty jesteś taki tępy, czy po prostu chcesz się podlizać high levelom? Pewnie i to i to.
|
A moje szare komurki po przeczytaniu twojego posta poszly do kibla i sie utopily.;(
Ja sie nie musze nikomu podlizywac. Najwidoczniej mnie nie znasz. |
a wy sie kluccie dalej ;p kto i ile ma szarych komorek B) a ja teraz z innej beczki troche :] dzisiaj Mr Russel Inferno and Dorlik byli na demonach i co Russel wylotowal
Russel Inferno: 17:58 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.00 oz.An enchanted gem glows on the platearmor. link jak by ktos nie wiedzial co to jest MPA:] http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=79 ale gosc mial farta ;] to z tego co ja wiem to juz napewno 2 MPA na serwie :D |
Gz dla niego.
Chcialbym miec takiego farta, ehh:( |
Cytuj:
|
Raul, a Ty posiadasz te "cacko"???
|
Cytuj:
Shopithia ma 2 ;d Niz chyba tez. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img.photobucket.com/albums/v1...lmadryt/eq.png Cytuj:
|
Nie tak dawno chcial anan sprzedac. A kilka dni temu zlootowalem MPA (bylismy w 3 osoby), kto troche gra pewnie wie kto go nosi teraz :D
@Vaikor Pozdrowienia :) |
Raul (powiem tak bez nickow z gry:p) mam 1 pytanie:
why Dany Darko wyszedl z gildii?? jesli mozesz odp to bede bardzo wdzieczny :] czyzby cos sie szykowalo?? bo ostatnio Dany z lev to zap**** jak nie wiem :D juz Anandumima (jakos tak sie pisze) wypszedzil nawet B) a byl za nim i to 10+ lev a i tez cos obilo mi sie o uszy o Danym ale to juz pozostawie dla siebie :p |
@ Glin& Raul
Wielkie Gz, da ktos?? plx plx plx <joke> |
Gz każdemu kto ma e-palte :) Giln a ten kto z toba byl to z gildi ?
|
A czy ma ktos na morganie magic long sworda???
|
Cytuj:
Nic więcej nie powiem, może sobie ta osoba nie życzy by ktoś o tym wiedział (lol takiego spamu nie dostalem jeszcze nigdy jak na tym huncie, wiec kazdy pewnie juz wie :P). |
Ja nadala czekam az mi ktos odpowie czy ma ktos na morganie magic long sworda!!!
|
@ Glin
Widzialem filmik krecony przez ****, bodajze 4-ty demon i e-plate, to trzeba miec szczescie :p A z tego co mi wiadomo anan nie ma e-plate, bo cos mu nie idzie lotniecie, moze to juz stare zrodlo, ale kto wie...:confused: |
@Didier
A wiesz czy ktos ma magic long sworda???:baby: |
@ Vandoz
Twoj post mnie rozsmieszyl, MLS to jest rare, ktory dostaje sie za zaslugi lub pomoc w wykryciu buga, zapewniam cie, ze nikt z Morgany nie ma tego mieczaB) Jezeli chodzilo ci o Magic Sworda, owszem jest pare na serwerze |
Chodzilo mi o magic sworda ale sie pomylilem.:p
@Vaikor Za co Cie zgnebili??? Inaczej zabili. Chodzi mi o Anana i Toraxa. |
Cytuj:
|
To naprawde mieli argument.. :evul:
|
Glin bardzo ładnie wyglądałeś na filmiku z lootowaniem Mpa :)
|
@Up
Hehe, spoko. A mam pytanie, czy ty jestes... no wiesz, kochajacy inaczej :D <joke>:D |
Cytuj:
Nie żartuj sobie Alan :P. Co do morgany to troche z Vandozem pkujemy na nuup charach, co nie? |
@UP
A ty graczu z Morgany kto ty??? Domel, Dawid, Daniel czy Maciek??? Masz sie przyznac!!!B) Panie Karolu, ty pkujesz, ja Ci tylko pomagam. :D |
Cytuj:
|
Ale masz poczucie humoru. >.<
Nie kocham inaczej bo mam dziewczyne a jestem chlopakiem.:p |
A no chyba że.....:p
|
Lol troche tutaj pierd*licie zamiast pogadac o wazniejszych sprawach :P...ktos tam powiedzial ze Dany~ wyprzedzil w lvl Anana - pewnie dlatego ze slyszalem ze anandumim przestaje grac ale to jest 60%...co do mpa to niewiedzialem ze jest az tyle, moze zaczne teraz zbierac na mpa ;) , zobaczy sie ;P
|
To troche sobie pozbierasz.;)
|
@up...jakbym sie dobrze postaral tak jak zbierajac na mms to 1.5 -2 miechy i mpa jest moje :D
|
Ja tu tylko tak chcialem pisac bo Vandoz mi kazal... Ale teraz to jakos zainteresowalem tematem i moze jeszcze pare postow tutaj napisze.
Co do Anandumima to ja mysle ze on ma te MPA. I szukam kogos zeby mi bohy opylil za 37k bo niedlugo bede miec. Jak ktos chce sprzedac to msg w grze, k? Vandoz ty tez przeciez unjusta zalapales :P @edit: Jakie sa tagi zeby zdjecia wklejac?? |
Ananowi jak zapewne wiekszosci h-lvli odechcewa albo odechcialo sie grac, z reszta i mi sie juz nudzi, a o e-plate to zapytajcie go sami osobiscie w grze czy ma, powinien odpisac :)
|
@Up
Czemu im sie odechciewa grac???? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |