![]() |
Nas nie dogonjat hunted by Seventh Kingdoms.Nie macie szans,lamus Was dojedzie>: ]....tylko:p...boje sie znów kicka złapie.XD jak bede Was bil;]...Tomek z twoim pvp:p...to Cie zsoluje.XD
|
lamus zawsze i wszedzie^^nie mgoe sie doczekac:*
|
Lamusini pierwszy padnie B)
|
Cytuj:
|
On akurat nosi outfit CAW. ;)
|
Cytuj:
|
moj outfit jest miastowy!!! i wogole najlepszy:D
|
Niewiem dlaczego ale mi nie pasuja outfity turtli:p wygladaja w nich jak pk i pa:D
a takze Vinchenzo Nightmare (Rambo:D lol) |
Cytuj:
|
p.s lamu z tego co wiem to twoja gildia mnie nie huntuje:]wiec masz farta^^bo moze nie bede musial cie zabic:D:D
|
Cytuj:
|
Lamus jestem twoim najgorszym koszmarem:p
|
:] Bart Wood to mój człowiek.
|
Tomasi a ty czemu nie jestes juz w Nas niedogoniat?
|
Nie no niepotrzebnie sie przyczepilem do Vina outfitu:p ale najbardziej rozsmieszyl mnie jego tittle :D RAMBO
|
bo polo dawal invity temu kto tylko poprosil...
|
Buu x( ale huujnia zapierdolili mnie..
14:50 You see a dead human (Vol:10). You recognize Vessath Shady. He was killed by Tufor. :D :D :D Lindlay na mce mnie zabił i ma podniete :P |
Cytuj:
I Za Takie Glupoty Potem Placisz ... A Potem Mowisz Ze Nic Nie Zrobiles :P:confused: |
Oj dobra już zamknij morde. Jesteś zerem. Nawet sie boisz swój name ujawnić.
|
^^(10 znakow:])
|
Cytuj:
p.s Edytuj Swoje Dane Bo Chyba Masz 37 LvL =] |
Człowieniu, ja tego chara sprzedałem jakieś 3 miechy temu. Dane są z temtego czasu na jakich skończyłem i nie będę ich zmieniał :P
|
Cytuj:
1.Nie Powinienes Miec Juz Tych Danych Poniewaz W Tym Wypadku Podawasz Sie Za Innego Gracza 2.Sprzedales Ta Postac Jeskies Typowi Nie Mowiec O Huncie A Teraz ten Typ Placi Za Ciebie =] |
Przebacz mu, bo nie wie co czyni.
|
Cytuj:
chyba podajesz:) i to chyba troche zly temat do rozmow tego typu:] |
Cytuj:
Ta Zly Temat ... Sry =] |
pisanie kazdego wyrazu wielką literą. to takie zboczenie czy probujesz zwrocic na siebie uwage przez formę, nie treść?
|
Cichy Ziomek obecnie ma hacka. Gra nim jakis noob z xereny(wiem bo z nim pkowalem:p ) zjechal sie do 26lev chyba.Ciekawe co na to stary owner
|
Tak, powody huntow podawane sa naprawde zabawne - zwlaszcza u zolwikow - jak sie chlopaczki musza nazmyslac zeby uargumentowac swoja zabawe innymi duzo slabszymi graczami. Biedaki az im te ich 50 IQ paruje.
Acast - odpusc sobie juz ten swiat - zrobiles sobie 1 lvl zacznij komentowac wydarzenia z przedszkola arcani. Ciekawe czy tam jest PA?? :D az zrobie sobie 1 lvl i sprawdze. E nie 2 lvl zeby wyjsc pohuntowac :P jezu tyle czasu musze poswiecic na takie rzeczy. co do RAMbo-jetkow - to moze fajnie sie robi PA i ubija innych ale z 2 strony to juz takie wesole nie jest. Sprubujcie sami DPTF a nie jakies tam pie...... o tym ze to tylko zabawa - ale dlaczego to ma byc WASZA ZABAWA ??? tylko nie filozofujcie na temat ..... gry. JAk widze ze pojawi sie ktos z EZ to od razu ktos z zolwikow od razu go pilnuje - niezaleznie od pory. nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.- Medivh Shady ~~ tak urzekla mnie twoja historia - ty znasz powod i dlatego padles - juz wiesz jak to jest nie??? PAdles za nic :D Godny podziwu - zmien nick na Noob shady - bardziej pasuje do twoich dziejow. Ciekawe dlaczego nie poplakales na forum, jak gosc od zlej ceny hmm :P czyzby odcieli ci neta - :D Polo enmo - tak byl dobrze zapowiadajacym sie kandydatem na DPTF ale przesadzil i ma za swoje ( PA nie bylo mu obce, straszanie lvl - i takie inne smiesznosci - choc nie wszystkie pod postacia pola). Teraz mi sie podoba ze nie ucieka albo nie rookuje postaci jak acast czy niektore avano ale baewi sie soba i klasa rzadzaca. |
Cytuj:
kiedy mnie ktos zabil ? :confused: od 40 lvl jak padlem na mass sd nikt mnie nie zabil wiecej -.- |
Cytuj:
Ta ,Wiesz Bardzo Lubie Dzieci =) Jesli Masz 5-10 Lat Napisz Do Mnie Chetnie Porozmawiam :D ;) |
Cytuj:
|
@co do posta yako
dokladnie, nie rozumiem sensu rokowania/deleted charra:]lepiej sie pobawic...oni musza za toba biegac ty ich masz w dupie:]a pozatym hmm nic nigdy nie mozna przesadzac bo "tibia it's tibia" a jezeli dochodzi do tego fakt ze sie gra na arcani to w/w slowa nabieraja wiekszego znaczenia:] @up nie pisze sie masowych postow:] |
Cisza w temacie,znacyz ze PA z arcani zniknelo!?
WCALE BO NIE!!MUAHAHAHAH ostatnio evul lamusini grasował po dark cathedral i bil losowych ludiz po cyzm ich uhał!>:].PA sie szerzy!A nikt tego zajscia nei skomentowal,czuje sie nie doceniany,z tej okazji dzis bede bil w wiekszych osrodkach miejskich np.cormaya.xD |
:(
A mnie rodzice w domu biją :( i to jest naprawde duze pa ..... Kaza mi sie uczyc a jak nie to hunted :/
Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca :http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1250312 @Lamus Niestety ale cormaya jest zajęta :/ zostal Ci tylko Amazon camp :/ ale niepolecam bo często zloorowane są BabyJagi !! NIEKIEDY 2!! |
@up
"Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca " bez przesady:Dale dzieki^^ |
np ;]
Ja Cie troche pamietam :) Kumpel Lamusa , co wemnie sdkami rąbal jak byl w zapylaczach :D hehe |
:( szkoda , moze i miales hunta odemnie bp bylem w dpft ( wsumie sam nie wiem dalej za co masz hunta ) ale nie zycze nikomu haka bo to najgorsze co moze byc .
moze jeszcze wrocisz na arcanie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |