Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dosyć PA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71332)

Poll 21-05-2006 07:56

Nas nie dogonjat hunted by Seventh Kingdoms.Nie macie szans,lamus Was dojedzie>: ]....tylko:p...boje sie znów kicka złapie.XD jak bede Was bil;]...Tomek z twoim pvp:p...to Cie zsoluje.XD

Thomasi 21-05-2006 13:21

lamus zawsze i wszedzie^^nie mgoe sie doczekac:*

Cichy Ziomek 21-05-2006 14:42

Lamusini pierwszy padnie B)

Acastunio 21-05-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bart Wood
Medivh Shady (taki w wiesniackim outficie)

Za to twój outfit jest z pewnością miastowy.

Cichy Ziomek 21-05-2006 15:06

On akurat nosi outfit CAW. ;)

Prezent 21-05-2006 16:51

Cytuj:

Za to twój outfit jest z pewnością miastowy.
Hahaha,Hahaha

Thomasi 21-05-2006 17:23

moj outfit jest miastowy!!! i wogole najlepszy:D

Bart Wood 22-05-2006 01:44

Niewiem dlaczego ale mi nie pasuja outfity turtli:p wygladaja w nich jak pk i pa:D
a takze Vinchenzo Nightmare (Rambo:D lol)

Poll 22-05-2006 07:31

Cytuj:

Niewiem dlaczego ale mi nie pasuja outfity turtli:p wygladaja w nich jak pk i pa:D
a takze Vinchenzo Nightmare (Rambo:D lol)

Kim Ty w ogole jestes?

Thomasi 22-05-2006 14:41

p.s lamu z tego co wiem to twoja gildia mnie nie huntuje:]wiec masz farta^^bo moze nie bede musial cie zabic:D:D

Acastunio 22-05-2006 16:01

Cytuj:

Oni... Oni wyglądają w nich... jak... JAKIEŚ ŻÓŁWIE!!!!

Bart Wood 22-05-2006 16:15

Lamus jestem twoim najgorszym koszmarem:p

Cichy Ziomek 22-05-2006 16:55

:] Bart Wood to mój człowiek.

Prezent 22-05-2006 16:55

Tomasi a ty czemu nie jestes juz w Nas niedogoniat?

Bart Wood 22-05-2006 21:27

Nie no niepotrzebnie sie przyczepilem do Vina outfitu:p ale najbardziej rozsmieszyl mnie jego tittle :D RAMBO

Thomasi 23-05-2006 09:23

bo polo dawal invity temu kto tylko poprosil...

Cichy Ziomek 23-05-2006 15:55

Buu x( ale huujnia zapierdolili mnie..
14:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessath Shady. He was killed by Tufor. :D :D :D

Lindlay na mce mnie zabił i ma podniete :P

*Wube* 25-05-2006 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek
Buu x( ale huujnia zarzodkiewka jest superili mnie..
14:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessath Shady. He was killed by Tufor. :D :D :D

Lindlay na mce mnie zabił i ma podniete :P

I Za Takie Glupoty Potem Placisz ... A Potem Mowisz Ze Nic Nie Zrobiles :P:confused:

Cichy Ziomek 26-05-2006 00:30

Oj dobra już zamknij morde. Jesteś zerem. Nawet sie boisz swój name ujawnić.

Thomasi 26-05-2006 00:56

^^(10 znakow:])

*Wube* 26-05-2006 11:27

Cytuj:

Oj dobra już zamknij morde. Jesteś zerem. Nawet sie boisz swój name ujawnić.

Niom Ale Ty To Jestes Serio Czyms XD Znowu Padles :(
p.s Edytuj Swoje Dane Bo Chyba Masz 37 LvL =]

Cichy Ziomek 26-05-2006 18:42

Człowieniu, ja tego chara sprzedałem jakieś 3 miechy temu. Dane są z temtego czasu na jakich skończyłem i nie będę ich zmieniał :P

*Wube* 26-05-2006 19:54

Cytuj:

Człowieniu, ja tego chara sprzedałem jakieś 3 miechy temu. Dane są z temtego czasu na jakich skończyłem i nie będę ich zmieniał :P

Niom Mozlwie Ale Jesli Tak To:
1.Nie Powinienes Miec Juz Tych Danych Poniewaz W Tym Wypadku Podawasz Sie Za Innego Gracza
2.Sprzedales Ta Postac Jeskies Typowi Nie Mowiec O Huncie A Teraz ten Typ Placi Za Ciebie =]

Prezent 26-05-2006 21:32

Przebacz mu, bo nie wie co czyni.

Thomasi 27-05-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube*
Podawasz

chyba podajesz:)

i to chyba troche zly temat do rozmow tego typu:]

*Wube* 27-05-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
chyba podajesz:)

i to chyba troche zly temat do rozmow tego typu:]

Ta Zly Temat ... Sry =]

Gedd 28-05-2006 01:26

pisanie kazdego wyrazu wielką literą. to takie zboczenie czy probujesz zwrocic na siebie uwage przez formę, nie treść?

Bart Wood 28-05-2006 04:17

Cichy Ziomek obecnie ma hacka. Gra nim jakis noob z xereny(wiem bo z nim pkowalem:p ) zjechal sie do 26lev chyba.Ciekawe co na to stary owner

yako 28-05-2006 08:30

Tak, powody huntow podawane sa naprawde zabawne - zwlaszcza u zolwikow - jak sie chlopaczki musza nazmyslac zeby uargumentowac swoja zabawe innymi duzo slabszymi graczami. Biedaki az im te ich 50 IQ paruje.

Acast - odpusc sobie juz ten swiat - zrobiles sobie 1 lvl zacznij komentowac wydarzenia z przedszkola arcani. Ciekawe czy tam jest PA?? :D az zrobie sobie 1 lvl i sprawdze. E nie 2 lvl zeby wyjsc pohuntowac :P jezu tyle czasu musze poswiecic na takie rzeczy.

co do RAMbo-jetkow - to moze fajnie sie robi PA i ubija innych ale z 2 strony to juz takie wesole nie jest. Sprubujcie sami DPTF a nie jakies tam pie...... o tym ze to tylko zabawa - ale dlaczego to ma byc WASZA ZABAWA ??? tylko nie filozofujcie na temat ..... gry. JAk widze ze pojawi sie ktos z EZ to od razu ktos z zolwikow od razu go pilnuje - niezaleznie od pory.

nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.- Medivh Shady ~~ tak urzekla mnie twoja historia - ty znasz powod i dlatego padles - juz wiesz jak to jest nie??? PAdles za nic :D Godny podziwu - zmien nick na Noob shady - bardziej pasuje do twoich dziejow. Ciekawe dlaczego nie poplakales na forum, jak gosc od zlej ceny hmm :P czyzby odcieli ci neta - :D

Polo enmo - tak byl dobrze zapowiadajacym sie kandydatem na DPTF ale przesadzil i ma za swoje ( PA nie bylo mu obce, straszanie lvl - i takie inne smiesznosci - choc nie wszystkie pod postacia pola). Teraz mi sie podoba ze nie ucieka albo nie rookuje postaci jak acast czy niektore avano ale baewi sie soba i klasa rzadzaca.

Medivh Shady 28-05-2006 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yako
nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.- Medivh Shady ~~ tak urzekla mnie twoja historia - ty znasz powod i dlatego padles - juz wiesz jak to jest nie??? PAdles za nic :D Godny podziwu - zmien nick na Noob shady - bardziej pasuje do twoich dziejow. Ciekawe dlaczego nie poplakales na forum, jak gosc od zlej ceny hmm :P czyzby odcieli ci neta - :D
.

kiedy mnie ktos zabil ? :confused: od 40 lvl jak padlem na mass sd nikt mnie nie zabil wiecej -.-

*Wube* 28-05-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd
pisanie kazdego wyrazu wielką literą. to takie zboczenie czy probujesz zwrocic na siebie uwage przez formę, nie treść?

Ta ,Wiesz Bardzo Lubie Dzieci =) Jesli Masz 5-10 Lat Napisz Do Mnie Chetnie Porozmawiam :D ;)

*Wube* 28-05-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yako
JAk widze ze pojawi sie ktos z EZ to od razu ktos z zolwikow od razu go pilnuje - niezaleznie od pory.

Ta Wiem Ze Turtle Powiny Pomagac Im Expic Dawac Itemy I Wogole = ] Wez Sie Zastanow...Wygrali Wojne I Powini Ich Pilnowac Zeby Nie Expili Oraz Nie Zrobili Zagrozenia W Pozniejszym Czasie

Thomasi 28-05-2006 19:18

@co do posta yako

dokladnie, nie rozumiem sensu rokowania/deleted charra:]lepiej sie pobawic...oni musza za toba biegac ty ich masz w dupie:]a pozatym hmm nic nigdy nie mozna przesadzac bo "tibia it's tibia" a jezeli dochodzi do tego fakt ze sie gra na arcani to w/w slowa nabieraja wiekszego znaczenia:]

@up

nie pisze sie masowych postow:]

Poll 30-05-2006 20:14

Cisza w temacie,znacyz ze PA z arcani zniknelo!?

WCALE BO NIE!!MUAHAHAHAH ostatnio evul lamusini grasował po dark cathedral i bil losowych ludiz po cyzm ich uhał!>:].PA sie szerzy!A nikt tego zajscia nei skomentowal,czuje sie nie doceniany,z tej okazji dzis bede bil w wiekszych osrodkach miejskich np.cormaya.xD

Armonos Oroth 30-05-2006 23:38

:(

A mnie rodzice w domu biją :( i to jest naprawde duze pa ..... Kaza mi sie uczyc a jak nie to hunted :/

Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca :http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1250312

@Lamus

Niestety ale cormaya jest zajęta :/ zostal Ci tylko Amazon camp :/ ale niepolecam bo często zloorowane są BabyJagi !! NIEKIEDY 2!!

Thomasi 30-05-2006 23:58

@up

"Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca "

bez przesady:Dale dzieki^^

Armonos Oroth 31-05-2006 00:03

np ;]

Ja Cie troche pamietam :) Kumpel Lamusa , co wemnie sdkami rąbal jak byl w zapylaczach :D hehe

Medivh Shady 31-05-2006 00:43

:( szkoda , moze i miales hunta odemnie bp bylem w dpft ( wsumie sam nie wiem dalej za co masz hunta ) ale nie zycze nikomu haka bo to najgorsze co moze byc .

moze jeszcze wrocisz na arcanie ;)

Prezent 31-05-2006 15:32

Cytuj:

szkoda , moze i miales hunta odemnie bp bylem w dpft ( wsumie sam nie wiem dalej za co masz hunta ) ale nie rzycze nikomu haka bo to najgorsze co moze byc .

moze jesszcze wrucisz na arcanie
Popracuj nad ortografią o.O

Poll 31-05-2006 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezent
Popracuj nad ortografią o.O

A Ty sie przedstaw!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.