Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

pivope 30-04-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil
Jesli ktos moze niech da link do filmika z najnowszych fragow ;] Z gory dzięki

niema takiego filmiku :D

Lotarkilla 30-04-2006 15:25

Jednak wczoraj i dziś coś sie działo, no i bardzo dobrze bo ten temat ostatnimi czasy zaczynał robić sie martwy.Fragi na 1 stronie uaktualnie potem bo jeszcze mo e sie coś wydarzyć.
Feawyn
Apr 30 2006, 14:09:41 CET Killed at Level 96 by Kayantris Domi

Z tego co slyszałem solo...

Gipal 30-04-2006 17:17

Nie chciałem się chwalić nie wiedziałem że tak to odbierzecie

PS.To da mi ktoś ten link z wojny?

pivope 30-04-2006 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gipal
Nie chciałem się chwalić nie wiedziałem że tak to odbierzecie

PS.To da mi ktoś ten link z wojny?

czlowieku jaki link zastanow sie -.- na 1 strone sie fragi filmiki sa na tibicams wystarczy poszukac

Koszyk 30-04-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Z tego co slyszałem solo...

Dobrze slyszales.

Czyli 18:7?

Lotarkilla 01-05-2006 00:13

Tak jak wspominałem , odświeżyłem nieco statystyki wojny.

Lotarkilla 01-05-2006 00:23

Ostatnio w tym temacie zrobiło sie nieco nudno więc postanowiłem wymyślić małą gre.(Dotyczącą wojny na Thori oczywiście).
Zabawa polega na tym iż jedna osoba , w tym przypadku ja , która zaczyna , opisuje co wg. niej zdaży sie na thori w najblizszym czasie.Kolejna osoba kontynując temat , komentuje wypowiedz poprzedniej osoby(zgadza sie z nią lub nie) , oraz dodaje swoją wizje przyszłości,lecz wypowiedz nie może przekroczyć dwóch zdań.W ten sposób stworzymy coś w rodzaju przepowiedni i z czasem zobaczymy jak bardzo, lub jak niewiele sie myliliśmy.Mam nadzieje że będzie ciekawie.No to zaczynamy.

Przyszłość Thori.

Wg mnie Thoria nadal , będzie niespokojnym światem.Już niedługo dojdzie do konfliktu pomiędzy starymi wrogami,a ci którzy obecnie są huntowani dolączą do którejś ze stron.

Mikakila 01-05-2006 00:29

Przyszłość Thori...
Ja sie zgadzam z poprzednikiem.
Przyszłość Thori.

Wg mnie Thoria nadal , będzie niespokojnym światem.Już niedługo dojdzie do konfliktu pomiędzy starymi wrogami,a ci którzy obecnie są huntowani dolączą do którejś ze stron.

I dodatko cały czas bedzie tak, że cały czas bedzie wojna a ludzie którzy w niej uczestniczą będą zabijali low lvle...

Gipal 01-05-2006 00:44

Prześlij mi PM z linkami z tym filmem teraz dobrze?

Koszyk 01-05-2006 10:26

[QUOTE-Lotarkila]Wg mnie Thoria nadal , będzie niespokojnym światem.Już niedługo dojdzie do konfliktu pomiędzy starymi wrogami,a ci którzy obecnie są huntowani dolączą do którejś ze stron.[/quote]

Troche sie z Toba nie zgadzam.
Ja uwazam ze bedzie tak ze jedna strona ,,zmiazdzy'' druga i bedzie spokoj przez pewien okres (przegrani zbieraja spowrotem sily) i znowu zacznie sie wojna.

Cer'is 01-05-2006 14:27

A ja sie z wami nie zgodzę

No wiec Thoria w przyszlosci, będzie inna niz teraz wiekszosc ownerów skonczy wiec nikt nie bedzie sharowal poleca bany dla tych co zostana a servem beda rzadzic obecne 80 lvl

pivope 01-05-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cer'is
No wiec Thoria w przyszlosci, będzie inna niz teraz wiekszosc ownerów skonczy wiec nikt nie bedzie sharowal poleca bany dla tych co zostana a servem beda rzadzic obecne 80 lvl

Banow niebylo do tej pory i niebedzie :)

Koszyk 01-05-2006 21:57

Skad taka pewnosc ze nie bedzie? Moze wielki sprawiedliwy (GM Xadam) zainteresuje sie Thoria :P

pivope 01-05-2006 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
Skad taka pewnosc ze nie bedzie? Moze wielki sprawiedliwy (GM Xadam) zainteresuje sie Thoria :P

Xadam ?? hahahahaha = P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A = ;]

Misterio 02-05-2006 01:12

A Ja raz widzialem GMa na Thorii byl kurat w Thorii. Byloto ok. ponad miesiac temu ; ). Thoria jak to Thoria bedzie dalej swiatem konfliktów 2 guildi które tylko zmieniaja tylko nazwy i czlonków w mniejszym stopniu ; )

Lotarkilla 02-05-2006 02:13

Ostatnio na Thori dzieją sie dziwne rzeczy , których nawet nie próbóje zrozumieć, lecz nadal czuje że to wszystko nie jest dziełem przypadku a te kolejne wydarzenia skumulują sie już niedługo.

Co do Gmów i sharowania kont to już ktoś to kiedyś wyjaśnił.Gdyby CIpsoft skrupulatnie zaczął pracować nad tym pozbył by sie 50% swoich zarobków, może nawet więcej a światy opustoszały by w oka mgnieniu.
Sam nie jestem negatywnie nastawiony do tego tematu.To nie moja sprawa jeśli ktoś lubi grać z kimś na ,,spółke" .Ja osobiście nie mógł bym chyba sharować ponieważ nie wiem jak bym znosił to gdy podczas gry drugiego ownera wydarzyło sie coś ciekawego lub przegapiał bym jakieś questy(np anni dh etc).Jednak jestem negatywnie nastawiony do multisharingu,ludzie którzy przebywają w grze po 23h na dobę + do tego mają kilku włascicieli konta to już lekka przesada,tak czy inaczej nie wiem co to za przyjemność z gry.
Kiedyś tibia wyglądała znacznie inaczej niż obecna.Ludzie zdobywali setne lvle, co było sporym osiągnięciem, a społeczność żyła stosunkowo spokojnie, tak czy inaczej z godnością i honorem.Dziś , tibia to gra wojenna ,a setny lvl to dla niektorych kwestia miesiąca+~.

Lotarkilla 02-05-2006 02:30

Ostatnio wiele osób pisze na prv w sprawie nowych serverów.Pragnę nieco wyjaśnić tą sprawe.Owszem , wyruszamy na nowe servery wraz z grupą zaufanych playerów,lecz dolączenie do nas,czyli do gildi raczej nie jest mozliwe.Nie chcąc ryzykować nie zamierzam dodawać ludzi których całkowicie nie znam a wiem o ich istnieniu tylko z PM . Najbardziej prawdopodobne jest że sam skontaktuje sie z kimś kogo chiałbym widzieć w gildi.Również server do którego dołaczymy raczej nie będzie oficialnie ogłoszony naszym nowym domem.
Mam nadzieje że nikogo nie zniechęciłem tym postem do nowych serverów, sądze że znajdziecie swój team , lub spotkamy sie na nowym świecie i wszystko dobrze sie ułoży :').Powodzenia.

pivope 02-05-2006 03:27

Ottoman'Pasha Macten Niah Stah Dolonczy do AOTP Sikews gildia podobno jest Neutralna :D czy mozemy sie spodziewac AOTP vs Airro i jego kompani ?:D

asdf 02-05-2006 03:40

NIestety ten dzien nadszedl
Wzycki sa free. Gildia Neilza jest neutral

ps Cwanish moze cos dobrego zrobisz i pomozesz wypierdolic ottomanowi tego hakera <Airro> i jego kompanow <samtoz, arnax xane, ethex, kieble>

Cer'is 02-05-2006 10:48

To nie dobrze

No to koniec tego tematu bo o gora 2 dniach airro z tymi jegi pizdami przegraja cwanish mam jedna prosbe ubij kieble tak camsko zabil mi brata i dolonczyl do F D wiec nawet z kumplem go ubic nie moglem;/;/;/;/;/

Koszyk 02-05-2006 11:03

No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz, Ethex i Bozkurt.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]

@Edit
@down
Juz dodalem :)

asdf 02-05-2006 11:15

Cytuj:

No to moze sie troche pogmatwalo chcialbym to jakos wyjasnic zeby bylo JAAAsne :D
Jak juz wczesniej bylo wspomniane Arrio okradl Ottomana. Arrio chyba nie ma zamiaru oddac itemow i tym samym zalatwil sobie swoj wlasny ,,pogrzeb'' (czyt. nie pogra na tym servie)
Macten , Ottoman Pasha przeszli na strone AOTP
gildia Black Zodiac ,,narazie nie walczy''
To wojna toczy sie teraz AOTP vs Airro, Kieble, Samtoz i Ethex.
A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jesli jeszcze ktos ma jakies swieze informacje niech pisze ;]

Jeszcze Bozkurt'bex i arnax xane są hunted

Kussy 02-05-2006 11:24

Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|

asdf 02-05-2006 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kussy
Czyli mozna rzec, ze narazie nie ma takiej konkretnej wojny i gildia Black Zodiac tak po prostu zostawila sobie AOTP ? :|

tak jest pokoj tu mozesz przczytac cos wiecej na ten temat

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1215910

Kussy 02-05-2006 21:55

Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D

pivope 02-05-2006 22:24

Cytuj:

Wiem wiem, codziennie czytam, ale jakos nie chcialo mi sie wierzyc, ze tak latwo przyjdzie podpisanie pokoju :P Sadzilem, ze to jakas sciema :D

No i dobrze sadziles wojna jest AOTP vs sikews leathal airro i reszta psow no Neilz Kyanatris i ktos tam jeszce sa neutral :)

Koszyk 03-05-2006 10:36

Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''

cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol

pivope 03-05-2006 10:51

Cytuj:

Cwanish kiedy nauczysz sie pisac? :P Pisze sie Kayantris a nie ,,Kyanatris''

cala gildia Neilz'a jest neutralna wiedz nie pdol

czlowieku ile ty masz lat? kazdemu moze sie zdazyc jakas literowka a zreszta popatrz jak ty piszesz a potem oceniaj innych lizudupo

Koszyk 03-05-2006 11:31

Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.

Mam 14 lat a co? Majkel Dżekson jestes?

pivope 03-05-2006 12:43

Cytuj:

Sam lizodupa jestes -.-' no to jak napisales zle to jest taki maaagiiiczny przycisk EDIT.

niejestem "Majkel Dżekson" ale mów mi Polak Większy

Kussy 03-05-2006 14:29

Nie wazne kto jest kim, wazne, ze Thoria znow bedzie zyc wojna, ktora wywolali Sikews, Bozkurt'bex i reszta zabijajac Sanei -.-

Lotarkilla 03-05-2006 15:59

Cytuj:

hahaahhahaha

Lotarkilla 03-05-2006 16:51

Cwanish ostatnio przyszło mi do głowy pytanie, a mianowicie jaki jesteś na rl.Znamy sie tyle czasu z gry i z postów a tak naprawde prawie nic o sobie nie wiemy.Bądz tak dobry i napisz w kilku zdaniach ile masz lat gdzie sie uczysz co planujesz robić w przyszłosci i jaką szkołe chcesz wybrać i czy masz dziewczyne na rl , pisz co przychodzi ci do głowy .Inni uzytkownicy forum , a szczególnie postujący w tym temacie niech też napiszą cos o sobie .

Ja też napisze coś o sobie:P
Rl nick Lotar, wiek za 5 dni 20 lat.Wykształcenie-średnie , jutro matura :P .
Po szkole zamierzam -wypoczywać imprezować i grać w tibie.Plany na przyszłość-jak najdalej od Polski.Dziewczyny na rl nie mam bo miłość to waste , jak huntowanie szczurów sdkami-nie kalkuluje sie :)

Koszyk 03-05-2006 18:26

Kolko AA :D

No wiedz.
Nick Koszyk ;) to juz wiecie wiek 14 lat ucze sie w gim 1sza klasa wyksztalcenie 1szo gimnazjalisty poszkole zamierzam - hmm jeszcze nie wiem ale chyab szukac pracy ;) i grac dalej w nie istniejaca tibie :D (bo za 5 lat chyba juz nie bedzie istniala) Dziewczyna w rl... nie mam :P

PS: Szukam kolegow i kolezanek :D

Cer'is 03-05-2006 21:46

No wiec ja

Mam na imie Maksymilian Pseudo Filo mam 14 lat i tak jak koszyk 1 gimnazjum w przyszlosci mam zamiar wyjechac na ibize i wypoczywac albo pracowac :D tylko jescze nie wiem jak ale musi byc na luzie :D ;) ;)

Edit: O Dziewczynie mialem napisac no wiec mam i popieram to waste cash ;d ale to jest hmmmmm :D

Kussy 04-05-2006 11:16

imie: Wojtek
rn: Kusy
1liceum
Po szkole: najpierw jakies studia, potem rodzinka i praca :D
Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>

Lotarkilla 04-05-2006 15:49

Cytuj:

Dziewczyne mam i nie uwazam by to byla strata czasu ^^ :>

Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.

Btw czekam na opowieść Cwanisha xD

pivope 04-05-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Bo mlody jestes i jeszcze wielu rzeczy o kobietach nie wiesz.

Btw czekam na opowieść Cwanisha xD

moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:

Drakkeinen 04-05-2006 16:36

a ja moge ?

To tak:
Nick- Harry(tak mnie nazwała pewna panna po upojnym wieczorze w moim pokoju na kolonii)ale fakt, jestem do niego troche podobny :p
Co bede robił- farmaceuta, zioło i te sprawy :p
CZy mam laske- nie rzuciła mnie dla innego :|
Latka- w lipcu 16 ;]

Lotarkilla 04-05-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
moze i jest mlody ale pewnie wie o kobietach wiecej niz ty. a ja niemam zamiaru tu sie wypowiadac :) niewidze zadnego powodu zeby pisac co i kiedy bede robil ;] to jest tylko i wyloncznie moja sprawa.
co do wojny na thori to juz niedlugo nabieze tempa ;):evul:

Hahahahhahahaha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52.