![]() |
nvm nie chce mi sie z toba dyskutowac :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xen mowil ze z toba chara na lunarze bedzie sharowal ;_;
|
lol
N/c...
Cytuj:
|
Ixandu, nie mowilem, ze z Olorem. Z nim nie gadalem od ponad trzech miesiecy ;d. Blejd mi proponowal sharing innego chara ;p
|
no chyba ze tak ;
|
eee chlopaki takie rzeczy przydalo by sie pisac na priv a nie na forum po za tym rzeczywiscie nie macie sie czym chwalic tylko tym ze ktos z wami chce scharowac acc?
|
xen to debil i nie dalbym mu szarowac mojego chara ;
|
jeeeeedziesz olor do setnego ;>
plx nie bluzgaj mnie , ja kofam mojego pr0 uber chara i bardzo lubie siedziec w depo... mozna sobie pogadac z takimi 15 lvlowymi kolesiami xen dawaj mojego bpki a nie wkrecasz ze musisz isc bo mecz leci ;d edit : btw olor zalatwisz mi taki podpisik "tibia.pl support' ? plx blx |
Otto Chaos
Jun 17 2006, 20:37:15 CET Killed at Level 98 by Chompollet Tzetzi and by a minotaur Otto zaatakował jakiegoś 20+lv, który rzekomo był kumplem Chompolleta. Dla mnie to i tak jest przykład PA ze strony No Pain. Chłopak za szybko expił to sobie znaleźli powód, żeby go ubić. -.- Ech... szkoda kolesia. |
no co ty nie powiesz O_o?
|
Tak to bywa,ze silny robi co chce,a słaby nie ;)
|
CRY ME A RIVER, otto to noob
|
Szwedzi nie sa tacy zli...
Ja zakolegowalem ze szwedami:evul: ... i teraz mam protekcje od Gorfina, Aurotha, Lootarkungena itd :P.... Jesli chcecie pograc na tym serwie to ... <>PEACE<> \,,/^.^\,,/ :P:P:P:P a i jeszcze te protekcje mam za free !! :D
A i jeszcze jedno ... Wole "NO PAIN" od innych gildii :P Cya |
Cytuj:
o k*** mądry człowiek xD... blz kce z Toba foto =] Ja popieram w 100% =P pasowałoby walczyć, i taknie ma nic do stracenia jak to wcześniej mówił Olo~~ gogo chociarz niech nie czują się tak pewnie |
up:
przecierz polaczki wola np , wiec o co chodzi. sugi zabil mi pk chara, kto go dednie? ;; |
Jezu morelka mam uhy dla ciebie ;;;;;;; napisz, kiedy mam byc online, hir albo na gg
|
@Morelowe Słonko
Nom właśnie kto mnie dednie za zabitego chara Moreli ?:D , Plzówa zrobcie to szybko i bezboleśnie ;) , Vanglis mnie chciał dednąc :<< , ale niestety obaj siedzieliscie w pzecie ;D , Sie gra sie ma Morela ; D
|
Xen nie boj sie , ja Cie znajde ;]]]]
@Sugi: No a teraz jeszcze facc to juz wogole, a ty duzy lef jush ;/ Omoj szwedzi mnie nie kofaja i nie moge grac, jeyu. Dlaczego Ty mozesz a ja nie ? ;((( Mam nadzieje ze wkoncu kogos na Ciebie naśle ;;;; |
O ja , ty masz wiekszy lef niz ja bo az 78 :< , i ogolnie mastah Morelowe Słonko jestes , a szwedzi Cie nie kosiają co ja na to poradze :< , mnie Tytos i Nazgrel kochaja ;;; "wanna block hydras , wanna ?" , "no plx" , ale ja ich nie koffam :< , o ja nie nasylaj na mnie nikogo oki , no bo wiesz , zdedam i co bedzie :< , znienawidze Cie :< , a takto mam Twoje foto i z Tibi i z rl i sie modle bo mam je nad lozkiem , nom wiesz spox elo bóg Morelowe Słońce :<
|
:D :baby: :D
Widze,ze Draco rozbite na amen ;),ale jak zwykle to bywa nie zewnetrzny wróg rozbija,ale wewnętrzne spory |
Saphira to wasted server , kto tam gra ? 0 starych znajomych , nawet no pain odchodzi , z wyjatkiem Lootarkungena ? xD to jest pedal i on sie boi zwastowac swojego chara , no i chyba yoshi'san
|
Vilshiona , Nazgrela....Unfrogivensów , Demoralize... troche osob tam jeszcze gra , ale tak jak mowisz wasted server ; D
|
o qw SEBA IDZIESZ JESZCZE RAZ NA FLOWER QUESTA?////
|
ojoj ale goryczy(rozgoryczenie?) w wypowiedziach Draco
|
ojojoj zamknij ryj xD jaka gorycz toz to sama slodycz plynie z naszych ust! ;
sugide nupku pamietam jak kiedys czekales na red hp az ci zycie wzrosnie bo ci szkoda uha bylo by sie uhnac xD miales skula wtedy i zaluje ze ci nie ujebalem :< ale jak to sie mowi? xD "mondry polakuwa po szkodzie!" ;; hf & gl |
Cytuj:
...biedny chłopczyku :baby: :D:D:D |
Szwedzi się bawią resztą i tyle..... Nie bądż zdziwiony jak Twój "pro" Cię udupi nawet jeśli mu zapłaciłeś 10k. Niby znam lootara (od mojego 13 lvl, jego 40lvl), lecz wiele razy wypiął się na mnie. Nigdy nie liczcie na Szwedów, bo sie przejedziecie równo.
Przykład z Gorfinem(niby kumplem)expilem sobie na scarabach, nagle pojawia sie GOrfin z jakims 13 lvlem. Pisał mi, że mam bp tego typa, bo padl(nawet nie wiedzialem, że ktoś padl)ja mu na to, że nie mam nic i nic nie wiem, a ten mnie poczestował Energy Wavem. Potem dopiero napisal, że to był "mistake" -.- Gofin uwierzył 15 lvl Szwedowi niż 50~ polaczkowi xd. Całe Draco(oprócz Chaosa Drake, bo to wulgarysta) jest spox. Yoshi'San to wyzyskiwacz, chociaż pomaga polaczkom ;p Oloriona nie znałem, więc sie nie wypowiadam... Lepiej podążajcie za tym "Szwed człowiekiem zmiennym jest" PACC sie kończy więc biba |
@Siergiey
Nupku źle pamietasz , bo nigdy nie stoje na skullu i red hp , a pozatym STFU :] |
Np-Banda idiotów
Olorion-rządzisz nic w sobie niezmieniaj!! Sugide-idz skiluj lepiej:> Sebarivel-Normalnie bym powiedział "najwiekszy re***d na saphirze" ale tym co zrobił wczoraj zaskarbił sobie mój szacunek, nareszcie przeciwstawił sie NP Duble Ue. "17:59 You lose 628 hitpoints due to an attack by Auroth. 17:59 You lose 470 hitpoints due to an attack by Auroth." Możliwe że bedziemy świadkiem nowej wojny, mamy szanse na zwycięstwo tylko jeżeli połączymy siły "Apocalipsy+Draco vs Np" (serio sie ździwiłem reakcją Seby myślałem że to największy Assli~ na saphirze a tu BAH tak potraktować Baronka może nowy owner) |
Cytuj:
@sugide wiec jestes new owner ;; bo stary to byl kretyn xD ps co nie zmienia faktu ze ty tez jestes ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wniosłeś sie na swoje wyżyny intelektualne (o ile takowe istnieją):baby: ..ateraz odpocznij, pewnie się zmęczyłeś ;) |
pewnie (;
wiesz, ja zawsze staram sie dostosowac intelekt do osoby z ktora dyskutuje... wiec dziekuwa ziomq za potwierdzenie ze mi sie to udalo ;d maly prezencik dla ciebie fanie seneki: "Vitia nostra quia amamus, defendimus et malumus excusare illa quam excutere. Satis natura homini dedit roboris, si illo utamur, si vires nostras colligamus ac totas pro nobis, certe non contra nos concitemus. Nolle in causa est, non posse praetenditur." |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehueheue no Seba jest zgięty:P Ale nie możesz zaprzeczyć, że jednak troszkę sie myliliśmy do niego, (może nie z wszystkim:P) Noob= Padl od 14lvl :P (podejżewam że to ty Olo hihi:P) Asslic~=Nelpos i jego posty, ale to sie diametralnie zmieniło od kiedy padła jego żonka, zaczoł walczyć o swoje kierować sie honorem wojna z np to samobójstwo a jednak podjoł sie wyzwania, podejżewam iż planował to od początku tylko zbierał siły, ale chyba jest jeszcze za słaby. Licze na to iż Draczki dołączą sie\wspomgą jeżeli deklaracja powstanie. btw oczywiście to tylko przypuszczenia i może jeszcze szukać pokojowych rozwiazań ale przejście "Otto choas" do Apocalipsy chyba jest zapowiedzią wojny. |
Szwedzi sa nooby i tyle...Mysla ze maja blond wlosy na jajach i sa lepsi..;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |