![]() |
@up
I to za każdym razem inne pytania, bo zawsze jaiś nOObek znalazł by sobie odpowedzi na necie, i plaga by się szerzyła dalej. @topic Najbardziej mi brakuje normalnych i życzliwych ludzi, ale też żeby Tibia była trudniejsza, żeby trzeba było się wysilić żeby sprzedać coś w sklepie, a nie tylko hi, sell..,bye. Albo też trudniejszych questów, które wymagałyby logicznego myślenia i żeby nikt nie pisał nigdzie żadnych QS bo wtedy znowu wraca się do punktu wyjścia bo każdy jeden nOObek znajdzie rozwiązanie questa na necie. |
Cytuj:
|
Mi brakuje w tibi wiecej miast dla facc, by dawali jakies itemki jak sie wychodiz na maina np. tak jak zaczynasz gre tylko czywiscie cos lepszego :D oufitow dla facc i zeby facc odmki mogli kupywac :D
|
: P
trudne pytanie.. naprawde trudne jak wiekszości którzy grają w tibie już od bardzo dawna bram mi TIBI 7.6.. wszedzie nuuby kiedys tego nie bylo poprostu za duzo ludzi gra.. : ( nawet poexpic nie mazna : / ..
tak jak ktos wspomniam GM'MÓW i tego serca jakie cipsoft kiedys wkładało w tę gre :D :D :D |
smrodu zgniłych trolli, dzwieku dzikiej natury i kiełbasek do ogniska :D
|
Alchemia?
Cytuj:
Ja tam bym chciała większej możliwości zmiany outfitów: sukienki, bluzki itd. (dla obu rodzajów kont). Pomysł z rozróżnianiem koloru skóry to chyba największa klapa. |
Mądrych graczy, animacji 3D i free itemów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |