Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

Shinue 25-05-2006 14:48

Co wy z tego robicie?

@Mithgar
Skoro padłeś to powstan i graj dalej, a nie robisz z siebie pośmiewisko.

@Zikk
in my opinion Tk nie chce nic zrobić z TAzarusem bo jest to najrozsądniejsze... Jeśli chcieliby coś z tym zrobić wybuchła by wojna a moim zdaniem oni tego nie chcą ... Wy za to chcecie to osiągnąc za wszelką cene xD

@Ppl
Każdy ma swoj sposób na zabawe. Jedni bawią sie tak jak Zikk, Tie. Inni tak jak Mithgar a inni tak jak ludzie z TK. Nie wolno krytykowac żadnych. To jest indywidualne podejscie do tej gry. Gry która jest tylko grą. Pamietaj o tym Mith~

@Shinue
A Ty zostan oportunistą. :P I przestan pisać odnosniki do siebie!

Pozdrawiam all :]

Mithgar XX 25-05-2006 15:05

@Shinue
Przynajmniej nie l.i.ż.ę d.u.p.y Zikowi, tak ja ty ro bisz _/

Nie udawaj, że cos wiesz.

Co do grania tutaj, odpuściłem sobie na tym serwerze. Nie loguję się od tygodnia ponad.
W tydzień zrobiłem 41msa na Refugii ^^ i tak gram sobie teraz8o

Shinue 25-05-2006 15:10

@Mithgar

Nikomu nic nie liże. Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem pokojowo nastawiony do wszystkich. I nie szukam problemów. Czy to, że ktos się nie rzuca tak jak Ty nazywa się lizaniem du.py? I don't think so. Zobaczysz, że z takim podejściem nie zajdziesz daleko nawet na Refugii. a tak propo czy to nie jest server non-pvp? :P Ja bym nie umiał grać na takim servie. Lubię jak coś się dzieje. Nawet jesli padne to nie bede tego przezywał. Zmotywuje mnie to do dalszej gry. I nikty nie będe przedkładał gry nad życie. Ja wlasnie taki jestem w realu. Lubie wszystkich i nie szukam niepotrzebnych konfliktów.

Pozdrawiam

Mithgar XX 25-05-2006 15:29

@Shinue
Załosny jesteś. Wszystkie moje dedy były spowodowane, że jakimś PA się nudziło i padałem. Nie szukałem zaczepki, jak bił mnie np. taki Drotter!8o
Na Refugii gram z tego względu, gdyż nie zamierzam grać na starych serwach pvp, a na xerenie nie chce grać, bo tam chyba większe PA niż tutaj :u. A wybrałem noon-pvp, gdyż nigdy tam nie grałem i chciałem zobaczyć jak tam jest. Noobów nie spotkałem, gdyż mam pacca i na expie spotkałem może z 7 osób :). To, że TY na non-pvp bys sobie nie poradził, niewiele mnie obchodzi.
Zobaczymy, jak padniesz na 50lvl+ i jak będziesz sobie tłumaczyć: ,,nareszcie coś się dzieje!".
Czekam na nowy serw pvp, który ma prawdopodobnie wyjść w wakacje.
Będę sharować konto z 4 osobami :)

Shinue 25-05-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
@Shinue
Załosny jesteś.

Przyganial kociol garnkowi.
Nie skomentuje już zadnego słowa Twojego. Nie chce mi sie z Toba kowersowac ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.

Pozdrawiam

Mithgar XX 25-05-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinue
Nie chce mi sie z Toba kowersowac ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.

BUAHAHAHHA
Mądrala :D

Ciekawe, jaki padniesz i będziesz się żalić ,,Why :( "

Pandorian technomancer 25-05-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker
Hehe, ale ty jestes idiota.

Oczywiscie, ze jesli kogos zaatakujesz, pozniej dasz exit to znikniesz po minucie. Tak sie dzieje dlatego, ze twoj pz lock znika i wywala cie z gry.

Lecz jesli kogos zaatakujesz, i inni ciebie atakuja rowniez to wywali cie z gry dopiero jak zginiesz, prosto do swiatyni ;)

sprawdzone osobiscie, postac znika po okolo 15 min od chwili zamkniecia klienta, jesli jestes nie atakowany znikasz po okolo 1 minucie. Wiec teoretycznie dalo by sie zniknac po exicie ale w praktyce na PZ lock giniesz no chyba ze ktos by cie uhal przez 15 min.

Mithgar XX 25-05-2006 16:48

Cytuj:

Hehe, ale ty jestes idiota.

A z ciebie account sharer i złodziej. I to się nigdy nie zmieni _/

Dark'Conqueror 25-05-2006 17:21

egrhm

Szacunek dla tych co grają na non pvp-to jest naprawde sztuką
spróbujcie sobie iść na free acc na Guardy-bez zrobionego Postmana :>
Na New serwa miałem zamiar też iść ...ale jakoś mnie nie ciągnie narazie do Tibii z tego co słyszałem Bill Pickett też się wybiera.

Mithgar XX 25-05-2006 18:05

@Dark'Conqueror
Ile osób z Polaków z Pandorii się wybiera? :> Bo jak na razie widzę, to zaledwie garstka.
@About non-pvp
Jeżeli jest pacc, to kłopotów z lootem nie ma :D

Ciamil 25-05-2006 22:18

Mithgar XX
Mam pytanko kto cie leje na tym AVACIE ?? xD ;] :D
ODP ;pp

PANDORIA RULEZZZZZZZZZZ

Mithgar XX 25-05-2006 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciamil
Mam pytanko kto cie leje na tym AVACIE ?? xD ;] :D
ODP ;pp

Thor Pee 113 wtedy ms, Relyt Ca 99 wtedy rp i Drotter 103 wtedy rp.
Pisałem ci przeciezż odpowiedź na priv. _/

P.S Podaj imię swojego maina.

PANDORIA RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ

Ezzmazz 25-05-2006 23:00

Omg!

DAjcie spokój każdy gra jak chce...możliwe, że Zikk i Tie trochie duzo pekuja ale co wam do tego? Jak większość mówiło jest to tylko zabawa zawarta w grze...

Mithgar XX 26-05-2006 00:17

@Ezzmann
Weź już opuść to forum i zamknij za sobą!!

PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU ;/ NIE MA ŻADNEJ WOJNY, PA SIĘ SKOŃCZYŁO, MOŻNA SPOKOJNIE TU GRAĆ, NIKT CIE JUŻ ZA NIC NIE ZABIJE!

_/

misterunio 26-05-2006 02:23

LoL

Lolki jesteście i to niewiem jakie -,-

Ja osobiście nie znam tie pogromcy , zikka itd itp nie ?

ale w tibi ich poznałem i są mili , normalni , grzeczni ... Choć mam z kilka x mniejszy lev od nich ...

Sharować to raczej nie .. bo zawsze jak gram tie był taki sam ;/

a wy... nieumiecie poprostu grać ^^:] :] :] :]

Bloker 26-05-2006 08:46

@Mithgar zapewniam cie, ze na nastepnym serverze pvp tez nie bedziesz mial czego szukac ;)

A po 2, powiedz mi co oznacza ten znak " _/ " , ktorego ciagle uzywasz i skad to sie wzielo, bo jestem pewien ,ze tego nie wiesz.

Ezzmazz 26-05-2006 09:09

Weście zamknijcie ten temat bo nie ma sensu ciongnąć tej rozmowy dalej...
Mith~ Weś się ich przestań czepiać (Tie i Zikka), że raz padłeś nei znaczy, że oni są najgorsi...mnie Tie i Zikk nigdy nie bili chodz nie raz przechodzilem kolo nich swoim sorcem czy też 61 knigtem...jedynie Drotter mnie bił...

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Dwik 26-05-2006 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez misterunio
Lolki jesteście i to niewiem jakie -,-

Ja osobiście nie znam tie pogromcy , zikka itd itp nie ?

ale w tibi ich poznałem i są mili , normalni , grzeczni ... Choć mam z kilka x mniejszy lev od nich ...

Sharować to raczej nie .. bo zawsze jak gram tie był taki sam ;/

a wy... nieumiecie poprostu grać ^^:] :] :] :]

HAHAHAHAHHAHAHA
Czy swoją głupotę wyssałeś z mlekiem matki?
Masz xx lvli od nich. Pewnie jesteś jakimś 26lvl co od czasu podgaduje ich czy chcą kupić bp hmmów i sprzedajesz tylko im bo sa cool.
Tie sharował, jeden z jego owerów o lvla 80-95~ (o ile pamietam) otwarcie sie do tego przyznaje.
Nie potrafię grac? Osiągnałem w Tibii więcej niż ty i całe twoje miasto, na swoim charze mam niewiele mniej expa i kasy niz Zikk, wiec nie pie%%%%dol glupot ze grac nie umiem.

Mithgar XX 26-05-2006 12:33

Elo Ziomy :D

Ok!

@Tie
To, że masz 50lvl więcej ode mnie, nie daje ci mocy wywalenia mnie z serwera,który poza tym jeszcze nie powstał.
@Misterunio
Hehe, weź już exit lepiej i sie wyloguj stąd ^^. Pamiętam, jak cię kiedyś zabiłem z Mistyfem chyba za kradzież demon shielda. Namelocka miałeś: twoje pierwsze imię to Sir Miacheal Jordan :D.
@All
Kto chce, żeby zamknąć temat, niech napisze to w kolejnym poście. Posty od 2 do 15 strony nie wniosły zupełnie niczego do tematu.

Bloker 26-05-2006 14:14

Mithgar, unikasz odpowiedzi na moje pytanie, jeszcze raz ci je zadam.

Naduzywasz tego 'znaku "_/ " wiesz w ogole co to oznacza i skad pochodzi?

Azuran 26-05-2006 15:31

@Tie ?

http://www.allegro.pl/item106405744_...pandoria_.html

A to co? :baby:

Drafti 26-05-2006 15:58

Cytuj:

Mithgar, unikasz odpowiedzi na moje pytanie, jeszcze raz ci je zadam.

Naduzywasz tego 'znaku "_/ " wiesz w ogole co to oznacza i skad pochodzi?

_/ - Hail:)

Bloker 26-05-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
_/ - Hail:)

No prawie , ze dobrze ;)

Ale pytalem o to Mithgara.

Tak w ogole, to jesli nie zauwazyliscie, to jest to pozdrowienie hitlerowskie z 2 wojny swiatowej ( heil hitler ) ktorym poslugiwali sie nazisci,
czepialiscie sie mnie i Zikka, ze zabijamy polakow w grze natomiast poslugujecie sie znakiem, którym poslugiwali sie ludzie , którzy zabili miliony polakow podczas 2 wojny swiatowej w rl... co jest sprawa o wiele bardziej powazna.

" _/ " reka wyciagnieta w góre pod skosem, mniej wiecej 55 stopni... jesli sie dobrze przyjrzysz.

W Tibii wymyslil to Anakin Darkwood na azurze, gdy byla wojna polsko- szwedzka, dla 'osmieszenia' polakow.
Po czym bardzo szybko rozprzestrzenilo sie to po calej tibii, wiekszosc ludzi nawet nie ma pojecia co to oznacza.

http://www.americanserf.us/wp-images/posts/fuhrer.jpg

Powyzej macie zdjecie jak hitler wita tlumy swoich nasladowcow..

Jesli sie interesujecie historia to mozecie sobie to oczywiscie sprawdzic w kazdym innym zrodle..

Mysle, ze 99% z was o tym nie wiedzialo.

Riveen 26-05-2006 18:54

@Mithgar
Już wielokrotnie dałeś na tym forum przykład, że nie wiesz co piszesz, albo po prostu jesteś tak głupi, że nie dociera do ciebie, że twoje texty stoją na bardzo niskim poziomie.
@Tie
Szkoda czasu na Mithgara, tzn. na nowego ownera, który pojawił się mniej więcej od 60lv... Znałem Mitha do 60lv, i musze powiedzieć że to był zupełnie inny ziomek niż obecny owner, który zupełnie zniszczył tę postać.
@ All
On nie kapuje ironii, używa słów, znaków których nie rozumie, jest noobem i idiotą. Tak więc na tym forum obrażajcie go, a nie Mitha~~.

misterunio 26-05-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
HAHAHAHAHHAHAHA
Czy swoją głupotę wyssałeś z mlekiem matki?
Masz xx lvli od nich. Pewnie jesteś jakimś 26lvl co od czasu podgaduje ich czy chcą kupić bp hmmów i sprzedajesz tylko im bo sa cool.
Tie sharował, jeden z jego owerów o lvla 80-95~ (o ile pamietam) otwarcie sie do tego przyznaje.
Nie potrafię grac? Osiągnałem w Tibii więcej niż ty i całe twoje miasto, na swoim charze mam niewiele mniej expa i kasy niz Zikk, wiec nie pie%%%%dol glupot ze grac nie umiem.

Może ty i umiesz grać ale nie wszyscy ;]

misterunio 26-05-2006 19:16

[quote=Mithgar XX]Elo Ziomy :D

@Misterunio
Hehe, weź już exit lepiej i sie wyloguj stąd ^^. Pamiętam, jak cię kiedyś zabiłem z Mistyfem chyba za kradzież demon shielda. Namelocka miałeś: twoje pierwsze imię to Sir Miacheal Jordan :D.
QUOTE]

powiem że to nie ja ukradłem tarcze ;] i to mnie mnie zabijaliście ... Ja dzięki tej osobie ( kolega....) gram w tibie :D ... Poproostu gitess... każdy mnie o to posądza .. a to , że kumpel zaczął grać mym charem po mojej długiej przerwie to jużjego wina [nick'a nie podam ]

niemam 26 lev XD 20 :] [troche niegrałem]

Mithgar XX 26-05-2006 20:58

@Riveen
Jeżeli znałeś mnie do 60lvl, podaj swoje namiary, to może se coś przypomnę.
Do 60lvl grałem tym charem sam, potem dziliłełem konto z kolegę, ale trochę znoobił mi postać, ale przecież go za to nie zabiję w rl :>. Płacił mi 40 PLN za tydzień grania polegającego na samym expieniu (!!!), bo miał hacka, a był tak uzależniony od Tibi, że nie mógł bez niej wytrzymać. Do forów ( tibia.com, tibia.org.pl, tibia.pl ) mam dostęp zarówno on, jak i ja. W dni powszednie czasem expił on, czasem ja, i to on nabił najwięcej expa na charze ( chyba 373k w dzień 8o na 60 którymś tam levelu ). Na 60lvl dopiero pokapowałem się, że gra nie ma zbtniego sensu, więc oddałem na trochę postać kumplowi, chyba podobnie tak Taj Pogromca zrobił. Chciałem nawet sellnać Mithgara na allegro, ale nie wypalił coś pomysł.
@Tie
Teraz przyznaj się, kto tobą grał. _/ A ten znaczek jest zajefajny:) Hail Tie!
@Misterunio
Wyślij mi na chara 10k, albo napiszę na forum, jaki jest name twojego prawdziwego chara :)
Mithgar/Venore

Rotfl ;d . Tak wogule bierzecie tą grę za poważnie trochę, brnijcie w to dalej, a skończycie tak ja mój drugi owner. Chciał się podobno nawet przez tibie zabić 8o Ale nawet spoko z niego ziom.

Nara!

Shinue 26-05-2006 22:43

Cytuj:

@Misterunio
Wyślij mi na chara 10k, albo napiszę na forum, jaki jest name twojego prawdziwego chara :)
Mithgar/Venore
Nara!

Ty masz ze sobą problemy. Sam krytykujesz PA a pare chwil potem sam dajesz paymenta kolesiowi.

Pozdrawiam

Mithgar XX 26-05-2006 23:23

Cytuj:

. Sam krytykujesz PA a pare chwil potem sam dajesz paymenta kolesiowi.

A czy PA to coś złego? Sam powiedziałeś, że każdy ma grać tak, jak chce. Więc proszę cię, ale się mnie nieczepiaj.
Jeżeli ktoś chce mnie jeszcze powyzywać, to zapraszam.

Bloker 26-05-2006 23:37

Cytuj:

A czy PA to coś złego? Sam powiedziałeś, że każdy ma grać tak, jak chce. Więc proszę cię, ale się mnie nieczepiaj.
Jeżeli ktoś chce mnie jeszcze powyzywać, to zapraszam.

Jesli zgrywasz kozaka, to zepsuje ci robote ;)

Nawet jesli podasz jego prawdziwego chara, ktokolwiek go ruszy ma hunta.

Over and out, enjoy the game.

Mithgar XX 26-05-2006 23:44

Cytuj:

Jesli zgrywasz kozaka, to zepsuje ci robote ;)

Nawet jesli podasz jego prawdziwego chara, ktokolwiek go ruszy ma hunta.

Over and out, enjoy the game.

Misterunio, masz czas do jutra:D
Tie - Od ciebie hunta to ma chyba z pół serwa8o
Fajnie być PA :> Mam hunta od ciebie jeszcze?

Bloker 26-05-2006 23:49

Cytuj:

Misterunio, masz czas do jutra:D
Tie - Od ciebie hunta to ma chyba z pół serwa8o
Fajnie być PA :> Mam hunta od ciebie jeszcze?

Placic tobie to jest naprawde najmniej pozyteczna rzecz jaka mozna zrobic, moglby rownie dobrze wyrzucic kase w bagno, jak juz powiedzialem jesli ktos go ruszy przez to , ze podasz jego imie to bedzie mial doczynienia ze mna, a to raczej konczy sie tragicznie w wiekszosci przypadkow.

Mithgar XX 26-05-2006 23:57

Cytuj:

Placic tobie to jest naprawde najmniej pozyteczna rzecz jaka mozna zrobic, moglby rownie dobrze wyrzucic kase w bagno, jak juz powiedzialem jesli ktos go ruszy przez to , ze podasz jego imie to bedzie mial doczynienia ze mna, a to raczej konczy sie tragicznie w wiekszosci przypadkow.

OK. Napisałeś właściwie to samo, co w ostatnim poście :)

misterunio 27-05-2006 00:24

wow xD

nie no Tie jeste śmiły ;P zaczynam cie lubić XD

misterunio 27-05-2006 00:31

xD

@mithgar
gdybym miał kase...

@ Topic ...
a miałbyś pożyczyć kase ?? Tie pogromco ;P

Shinue 27-05-2006 01:04

Cytuj:

Do 60lvl grałem tym charem sam, potem dziliłełem konto z kolegę, ale trochę znoobił mi postać, ale przecież go za to nie zabiję w rl :>.

Moim zdaniem to Ty najbardziej znoobiłeś tą postać. I nie samym graniem ale postami na forum.

misterunio 27-05-2006 01:07

Cytuj:

Moim zdaniem to Ty najbardziej znoobiłeś tą postać. I nie samym graniem ale postami na forum.

a możecie sie nie wyzywać do k u r w y nędzy ?

Shinue 27-05-2006 01:10

Nie uwłaczam nikomu w żaden sposób. Obserwuje i oceniam postawe niektórych posterów. -.-

misterunio 27-05-2006 01:11

no widzę , lecz chodzi mi o całokształt ;]:]

misterunio 27-05-2006 01:18

lol

a może ty byś mi pożyczył/a kase ? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07.