![]() |
Niebęde wypisywał ocen średnia 4.85 zachowanie- bdb klasa matematyczna ROX :)
ban dla carlosa_pl prosze... -.- Cytuj:
CZEMU TaK DUŻO LUDZI GRAJĄCYCH W TIBIE TO IDIOCI I GŁUPKI ??? |
@carlos_pl
ucz sie czasem:D i nie rob sobie wakacji 12 miesiecznych:) |
Cytuj:
|
nie ma co ambitny chlopak pewnie w Tibi tez ma z 12 level:D
|
Kali chciedź kalic musiedź
:( niestety dużo polaków to wtórni analfabeci albo idiocie lub tempaki. Większośc z nich nie potrafi napisać słowa "który" albo "z tąd". Jakie jest najprostsze ich wytłumaczenie? "Mam dysortografie." X( X( Wy palanty macie dysmózgie. Mózg wam zanikł. X( X( Zrobić wszystko żeby dostać zaświadczenie od lekarza że macie dysortrografie ażeby tylko na lekcji polskiego mieć świety "spokuj". I co ? bedziecie miec 30 lat i nie bedzie umieli napisac prostego zdania "bes" błędu. X( X( Wstyd... X( X( nie uwarzam sie za mistrza gramatyki ale NAUCZCIE SIE WKONCU PISAC!!!X( X( X(
|
baha to znaczy ze nas nie lubisz?:D
|
Cytuj:
Pisze się "tępaki" i "skąd" miszczuniu:D |
Uwarzam hahahaha leeże ,żeby kogoś upominać samemu trzeba miszczu umieć pisać;)
edit kuter.chodzilo o uwarzam .a miszczu lubie sobie dodać czasem |
Cytuj:
|
Srednia 6,1 i co pobilem was :D hhereheheh.
A tak seryjnie to 4,28 |
Polski - 4
Matma - 4 Biologia - 3 Gegra - 3 Fiza - 3 Chemia - 4 WF - 4 Infa - 5 Historia - 4 Niemiecki - 3 Technika- 4 Religia4 -4 1 klasa gim :P Pozdro |
Cytuj:
|
Mat-5
Pol-6 Chem-5 Fiz-5 Ang-5 W-F-4 :D (jedyne z czego jestem cienki) Plastyka-6 Historia-5 WOS-5 Biologia-5 Inf-5 __________________ Religia-4 :D Średnia- 5.1 (groar) |
średnia 4.33,na półrocze była 4.36,więc jak widać opuściłam się w nauce :/
|
No ja ide do 1 gimnzjum(ludzie mam takie koty :D )
Mam takie oceny: Matematyka 4 J.Polski 4 J.Angielski 4 W-F 4 Przyroda 4 Informatyka 5 Plastyka 6 Muzyka 5 Technika 5 Religia 6 Historia 5 Zachowanie Bardzo dobre |
Ja mam taki dziwny zbieg okoliczności i mam ze wszystkiego 5 a chodze do 5 klasy i mam 12 lat. 5 klasa jest łatwa (przynajmniej dla mnie).
Średnia: 5.0 Zachowanie: Wzorowe Religia/etyka: Celujący (wyjątkiem jest religia) Oceny: ZE WSZYSTKIEGO MAM 5 |
JA jestem w tibi retired, ale teraz o ocenach:
Jezyk Polski-4 historia-4 matematyka-4 przyroda-4 muzyka-6(mój wujek uczy mnie xD) plastyka-6(takie zdolności mam ;D) informatyka-6 WF-6 bo chodze do klasy sportowej itd. gram w kosza jeździmy na różne turnieje ogólnopolskie itd. |
Matematyka - 3
Fizyka - 3 J. Polski - 4 Historia - 4 Biologia - 4 Chemia - 4 (zrypałem sprawdzian z wodorotlenków :/) J. Angielski - 5 Wf - 3 (ocenami wychodzi 4 ale nie chodzę na 4 godzinę :p) Sztuka - 4 (zrypałem sprawdzian z klasycyzmu :/) Wos - 5 Geografia - 4 Informatyka - 5 (z ocen mam trzy 6 i dwie 5 ale nie zrobiłem żadnej pracy dodatkowej dlatego 5 -.-) ---------------- Religia/etyka - 3 J. Niemiecki - 4 Średnia - 4.00 Zachowanie - Bardzo dobre II gimnazjum |
lepiej niemówic :P:confused:
|
Ja zauważyłem poprawe :d
J.polski 4 Historia 4 WoS 4 J.angielski 6 Matematyka 4 Fizyka 4 Chemia 3 Biologia 3 Geografia 3 Plastyka 4 Muzyka 5 Technika 5 Informatyka 5 W-f 5 No zachowanie wzorowe, a z religii 5 (eek!) Hrhr, 4.21 średnia :D Nie wiem jakim cudem mam 4 z polskiego... 3 lata na trójach + każde sprawdziany na 3 ! |
Cytuj:
O ty kujonie xD Język Polski: 4 historia: 4 wos: 3 język angielski: 2 :p matematyka: 6 :cup: fizyka: 2 chemia: 5 biologia: 2 geografia: 4 plastyka: 3 technika: 4 informatyka: 6 w-f: 6 Średnia: 3,92 :P |
Re:
Eee...6 klasa podstawówki ;)
Angielski - 4 Historia - 4 Polski - 3 Matma - 3 Przyroda - 4 Informatyka - 5 Plastyka - 5 Muzyka - 5 Technika - 5 WF - 5 ~~ Religia - 6 Hiszpański - 3 ;) WDŻ - 6 Niemiecki - 5 |
Polski 5
Matma 5 niemiecki 4 angielski 4 W-f 6 chemia 6 fizyka 6 geografia 6 biologia 5 wos 6 historia 6 technika 6 informatyka 6 Muzyka 6 :D:D a teraz HIT roku... Religia... 2 ^^:D:D:D |
6 Klasa podstawówki:
Polski - 5 Historia - 5 Niemiecki - 5 Matematyka - 5 Przyroda 5 Muzyka - 5 Plastyka - 5 Technika - 4 Informatyka - 6 W-F - 4 ~~~~~~ Religia - 4 ~~~~~~ Średnia - 4.9 Zachowanie - bardzo dobre |
5 klasa sp :P
wszystko mam BDB, a sztuke(plastyke?) mam CEL ;) razem 5,1 :P nie chce mi sie pisac wszystkich przedmiotow :D |
I klasa Gim
Na wstępie gimnazjum b. dobre i trudno o dobre oceny nie śmiać się..
Matematyka-4 Polski-5 Wf-4 Historia-5 Biologia-4 Geografia-5 Angielski-5 Plastyka-5 Muzyka-5 Technika-5 Informatyka-5 -+-+-+-+-+- Niemiecki-3 Religia-5 Średnia-4,73 [0,02 do paska] EuG |
Cytuj:
|
kichakichakicha
|
Niestety nie będziesz miał... U mnie w klasie koleżanka miała równo 4,75 i bdb zachowanie i paska nie dostała...
|
Zamiast robić nowy temat "Oceny 2007" proponuje odświeżyć ten oraz zmienić nazwę.
Ukryty tekst:
|
j. polski 3
matematyka 3 angielski 4/5 w-f 5 chemia 3 fizyka 3 geografia 4 biologia 3 wos 5 historia 4 technika 5 informatyka 5 muzyka 5 religia 4 |
[quote=Hieyan;1484904]Zamiast robić nowy temat "Oceny 2007" proponuje odświeżyć ten oraz zmienić nazwę.
Po co? I tak wiadomo, ze wszyscy maja czerwone paski. |
Popieram odświeżenie. Kopiując post Hieyan'a i manipulując ocenami:
Angielski: 6 Technika: 5 Informatyka: 5 Matematyka: 4 WOS: 5 Biologia: 4 Geografia: 4 Plastyka: 3 Muzyka: 4 WF- 4 Niemiecki: 3 Fizyka: 4 Chemia: 4 Historia: 3 Polski: 5 Religia: 3 Ogólnie do średniej mi się liczą 2 tróje, w sumie 4,27 bodaj wychodzi. A z ocen co na punkty (czerwone je zrobię) idą 5,0. |
Wsig-4
WF-5 Przetwarzanie inf-3 Upowszechnianie Inf-3 Mata-2 Niemiecki-2 Ang-3 Pol-3 Biol-2 Chemia-2 Fizyka-2 Geografia-3 Historia-2 Po-4 tylko 6 dopów..xD już za rok matura aff you adv to 3 class |
Aj, podstawówka to pestka, zobaczymy jak poradzę sobie w gimnazjum.
Wychowanie Fizyczne - 5 Pływanie - Zwolniona Język Polski - 6 Język Angielski - 6 Przyroda - 6 Matematyka - 6 Informatyka - 6 Plastyka - 6 Historia - 6 Oceny przechodzące z poprzedniego roku: Technika - 6 Muzyka - 6 Oceny nie wliczające się do średniej: Religia - 5 Język Rosyjski - 5 A za zachowanie cudem na wzorowe za naukę mi podciągnęli. Oj, rozrabiało się, rozrabiało. |
@up,
Lol, masz 9 przedmiotów? W gim na początek będziesz miała chyba 15 ;p |
Cytuj:
I niech ktos skasuje posta, ktory tak okrutnie rozwala ekran przy pisaniu nowych postow. |
I gimnazjum:
Wychowanie fizyczne: 4 Matematyka: 5 Język Polski: 4 Chemia: 4 Muzyka: 4 Geografia: 4 (z lenistwa, jeszcze jedna choćby 5- i byłoby 5 na koniec) Historia: 5 Język Angielski: 5 Fizyka: 4 Technika: 5 WOS: 5 Biologia: 5 I średnia to coś około 4,45 Oceny nie liczące się do średniej: Religia: 3 |
pol 4
mat 4 ang 5 hist 4 fiz 3 gegra 4 biol 4 chem 4 wf 5 wos 5 tech 5 muzyka 5 infa 5 rel 5 średnia 4.4 |
Widzę że sama śmietanka:PP
Wól ludzi z podstawówki i gimnazjów. Czym wy sie chwalicie???? W tym okresie to nie nauka tylko o*******anie się!ehhh gdybym ja miał te lata.... dopiero w szkole średniej człowiek uświadamia sobie tak naprawdę czym jest szkoła. Ja się nie chwalę moimi ocenami, bo nie ma czym. Mam średnią 3.22 z hakiem i musiałem więcej zapierda.... niż wy i moi "kumple" z tego forum, którzy są z mojego rocznika lub wyżej. Najlepszy tekst: 5 klasa pod. Miałem mieć 5/6, ale pani od matematyki się na mnie uwzięła....huahuahuahu Miała rację lepiej teraz naucz się dodawać, bo potem będzie za późno. Pozdrawiam Nie ma to jak LO o prof.zarządzania informacjami!!! ps. Trzymać kciuki~~~jutro zaliczam fize na 2 hauhuahauhau inaczej kampania sierpniowa:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |