![]() |
Moze jeszcze powiesz, ze to nie wyzwiska?
"Największym głupcem jest ten, kto sądzi, że poza nim wszyscy są głupcami."[/quote] pan najmądrzejszy się odezwał.....co to za porównanie wogóle?? samotna kobieta z małym dzieckiem i ktos kto mógłby sam zapracować na siebie a wymyśla nędzny badziew żeby wyciągnąć kasę...jesteś żałosny i udowadniasz to w każdym poście |
Cytuj:
Dno. Cytuj:
|
Cytuj:
poraz kolejny mówie: Drom pierwszy nawał swoich przeciwników debilami,ja tylko odbijam piłeczkę Watpię żeby sklepy ze słodyczami smiały się z maniaków gry komputerowych i ich biednych matek,ja nie narzucam nikomu toku myslenia,tylko przedstawiam swoje zdanie i bronię go..ale widzę ze ty tego nie rozumiesz |
Cytuj:
Pocieszę cię, jeśli ci powiem, że mimo setek godzin spędzonych przyez ostatnie pare lat przy tibia.pl nie mam nic z tego? Tak, z tej koszulki też nic nie mam. Bo całkowity dochód z koszulek jest przekazywany bądź to na utrzymanie tej strony, a jak coś zostaje, to na konkursy. Ale czytając co raz to mądrzejsze wypowiedzi ludzi powyżej (i pewnie poniżej też, ale to później) mam wrażenie, że te konkursy to ogólnie zły pomysł, lepiej dosiąść wielbłąda i iść na piwo. |
Imho sam pomysł jako pomysł nie jest niczym złym, jest to zwykła ironia komizm etc. jednak robienie koszulek z tego typu, że tak ujmę syndromu maniaka jest ( dla ludzi uzależnionych lub głupich ) propagandą do przejawiania agresywności wobec własnych rodziców, kiedyś były inne czasy tyle wam powiem
PS> MatKus, oszukujesz sam siebie mówiąc, że nic z tego nie masz, jeśli byłaby to prawda, w co wątpie, nawet jak z powołania chcesz pomagać fanom gry poprostu nie miał byś już celów. PS#2> a co do alterglobalistów, teraz są inne czasy, to nie lata 70' 80' ... nie ma nic za darmo, a każdy chce jakoś się utrzymać, niektórzy związać koniec z końcem a nie którzy jak rzeczywiście ktoś tam powiedział mają już czego im trzeba ale chcą więcej i.... więcej.... niby dlaczeego pan Ronald się zamroził ;) |
No no może uzadzimy jeszcze oficjalną parade co? 8o
|
Cytuj:
Nie, to było inaczej. Twój post skomentowałem "...", a tamto o popieraniu to było dla tego drugiego ziomka... Twój post wrzuciłem, żeby pokazać że ma rację :P |
@Matkus: Ja rozumiem, ze musicie na siebie zarabiac, ale to co zrobil Drom jest plytkie i nieodpowiedzialne. Niewiem powinien zmatowac jakas sade, niebylo by tego co sie teraz dziej. Przegial na calej dlugosci.
|
Cytuj:
Nie wiesz co mowic to nic nie mow, a nie takie bzdury. Ludzie gdzie tu przegiecie. Jednym sie nie podoba ten pomysl innym nawet bardzo - mi z pewnoscia. |
Cytuj:
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem. A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat. |
Nie czytałem całego tematu, ponieważ jest tego aż 17 stron, więc jeśli ktoś już to zaproponował to sorka.
Proponowałbym zmienić napis na "Krzesło po lewej stronie Tibio ja cię obronię" (to hasło nie jest mojego autorstwa). Pozdro : ) |
@$corcerer
Mam neostrade i jakoś nie czuję się szczególnie głupi/skretyniały/jak kto lubi. @topic Ludzi opamiętajcie się to tylko koszulka. Jak nie podoba się to nie wyzywaj innych od debili czy chamów, wyraź swoje zdanie w bardziej cywylizowany sposób. (Dla SKRETYNIAŁYCH -.- dzieci neostrady piszcie obiektywnie) Ale ja lubię lizać dupę modkom, ja to jestem noob jednak n/c... Pozdro ;] |
Cytuj:
|
Ahh....
Ehhh...Jeżeli nie macie humoru to nie komentujcie...
Wiem...Wiem że to odzwierciedlenie tego zdarzenia:] (Krzeslo...:D ) Ale zobaczcie na koszulke nie myslac o tym zdarzeniu,powinno sie podobac:p A jak nie rozumiesz to nie bluzgaj (idz do kibla:D ) |
Tak jasne róbcie co chcecie kupujcie sobie takie koszulki i walcie sie nawzajem krzesłami przecież to jakś paranoja a Tibia.pl tylko na tym zarabia
|
[ironia]
Szkoda, że ten napis tibia.pl na tych koszulkach taki mały, trzeba było dać na cała koszulke. [/ironia] Wogóle nie wiem czemu tam znajduje się reklama tibia.pl wkońcu to nie jest za darmo, to się kupuje i się wymaga. |
lol
Ale wy macie problem mi sie koszulka podoba myśałem nawet o zakupie 8o
co do tego synka to był lekko nienormalny LEKKO ja pokazałem mojej mamie ta koszule i hugo zaczeła sie śmiać a nie gadac co oni wymyślili i inne bzdury :D wiec niewiem kaj wy tu macie problem ;( no ale to wasza sprawa pozdro dla osób którym sie podoba koszula :cup: |
Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.
|
Do wszystkich popierających Dr. Omadera
Nawet jeżeli nie przemawiają do was artykuły typu:
,,Nie wolno się naśmiewać z cudzego nieszczęścia'', pomyślcie o tym czy zakup się wam opłaca. Ja jej nie kupię bo nie zgadza się z moimi poglądami a poza tym jest droga!! Zastanówcie się! |
po pierwsze matek krzeslami sie nie bije, szerzy sie coraz wieksza przemoc:evul: !!!
Trzeba wprowadzić nowe zasady!!! KrzesłoRules:] ! Zrobmy petycje do CIPSoftu o nową broń... krzesło!! Herosi walczący krzesłami, albo Chuck Norris magicznei używający krzeseł!!1;) |
Cytuj:
Przecież nie mogliśmy napisać "TVN sux, FAKTY sux", bo by nas do sondu dali |
Cytuj:
|
Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....
Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty "ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego" I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-) @koszulki post na stronie 2 |
Ech...
Ja nie bede bluzgac na adminow itp, ale uwazam ze te koszulki NIE SA smieszne i ze nie umiecie przyznać się do porażki. Nie potraficie uznac swojeo błędu, przeciez wiekszosc jest PRZECIW tym koszulkom, to jest po to zeby podobac sie, a nie zniechecac do swojego serwisu. Proponuję zrobić ankietę o tym komu podoba się koszulka a komu nie,chociaz jak sadze nawet gdyby 90% było na nie, to wy, Admini i reszta bedziecie robic swoje nie zwazajac na opinie innych.
|
@pijopiwnik
Czyli twoim zdaniem modkowie nie mogą mieć swojego zdania ?? A z tego co czytałem te posty wcale nie były puste. I nikt nie został zbanowany z inne poglądy niż mają modkowie. |
@Wievioor
Cytuj:
Najepiej żebyście wszyscy kupili te koszulki (najlepiej kilka) i w ramach protestu spalili pod Pałacem Kultury. Pokażemy tym nupom z tibia.pl kto tu rządzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie, od dzisiaj powinieneś bojkotować "znudzonych cwaniaczków", przestać "napychać im kieszenie" i... zacząć chodzić nago. No bo co inaczej robisz? Pozatym, teksty w stylu "nabijanie kabz cwaniaczków" to teksty godne Gierka. Jak tak bardzo brakuje ci państwa kładącego łapę na wszystkim, zapraszamy na Białoruś. My płakać nie będziemy, ty się ucieszysz, wszyscy zadowoleni. Czy to że prowadzimy serwis oznacza że powinniśmy robić to za darmo? A kto zapłaci za utrzymanie serwerów i łącze? Ty? Nie? to co, mamy do leppera iść żeby nam dodrukował hajsu? BTW: skąd wiesz jak wygląda sytuacja rodzinna Droma? Telepator masz czy jak? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Być może nie zarabiasz na tym fortuny ale czasem cos tam wskoczy, bo napewno za hosting strony forum plus domena no to troche wyjdzie miesięcznie jednak same pacce zwrocą strate a korzysci, wiem, iż nnikłe lecz zawsze. Powiem tak nic zupełnie nie mam do tego komercyjnego projektu, a nawet powiem, że jest on słusznym krokiem, bo ceny nie są jakieś przesadzone a wręcz podobne do cen sklepowych, a tu ludzie którzy chcą kupić mają jeszcze takie fajne napisy i wogóle :). Jednak niektórzy poprostu nie znają się na ironi... bo to przecież czysty żart do ludzi mało bystrych "Będę bronił Tibii krzesłem", czy to jest obraźliwe lub 'chamskie' nie... @Scorcerer mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/ @Rezz Jezeli twoi koledzy śmieją się z tego zapraszam niech tam pojadą zwiedzą, niech zobaczą, że nawet odremontowane, przebudowane mury ukazują ile cierpienia, łez i smutku oraz tęsknoty do dobra tam jest... Zresztą zapewne nie mówili wam na lekcjach co niemcy robili z polakami. Dla niemców polacy byli świniami zdolnymi jedynie do pracy, wolałbym zginąć w obozie czy podczas bitwy niż żyć i dosłownie liżąc dupy niemieckich spasłych pedałów... To był taki offtop A i dodam jeszcze ... Nienawidzisz żydów ? To poczytaj biblie, przecież Jezus był żydem i napewno wstyd mu patrzeć jak rasa ludzka schodzi do poziomu psów które walczą miedzy sobą właściwie o nic... Czy wierzysz w Boga czy nie... zastanów się czasem nad tym co robisz. |
Ochydny i zenujacy jest ten napis Tibia.pl omg...
|
Fajne są te koszulki, sam bym sobie jakoms sprawil ale nie podoba mi sie na nich napis tibia.pl(jak by tego napisu na koszulkach by nie bylo to bym kupil)
a tak z tym napisem te koszulki to jende wielkie .... !!!!!!!! |
offtop:
http://powielacz.pl/koszulka_4931.html ta koszulka podoba mi się najbardziej :) edit: ta grafika* |
Koszulka mnie rozbawiła. Wysłałam też koleżance jako miły przerywnik w nauce.
Ale ludzie. Robić taką aferę z niczego? Ok, to co gnojek zrobił było złe. To znaczy w prostych słowach: nie próbujcie tego w domu itp.. Mimo wszystko, nie sądzę, żebyście wszyscy byli tacy święci i nikt z was nie powiedział nigdy dla żartu "oberwiesz ode mnie", albo "nakopię ci". No więc przyjmijcie do wiadomości, że autor koszulki to miał na myśli. Bo chyba wszyscy LUBIMY Tibię i NIE LUBIMY, kiedy się ją krytykuje. Kurcze, kupiłabym ją sobie gdyby się czarny kolor nadruku i koszulki nie różnił :/ |
Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?
|
Ekhm...
yyyy... Czy macie za głupców osoby które to kupują? ja na pewno w czymś takim bym się nie pokazał. Na prawdę powinniście usunąć ten produkt a kogo obchodzi informacja : cytat
"Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie" Dla mnie taka koszulka to po prostu głupota żeby coś takieog wymyśleć to trzeba być ... |
lol
Cytuj:
|
Śmieszna to w tej koszulce jest cena. 5 dych za t-shirta z nadrukiem?! prrrrr...
Żarty z krzesłem przestały mnie już smieszyć. Nie zamierzam nikogo oczerniać, potępiać, mnie to po prostu nie bawi. Moim zdaniem obie strony tego "konfliktu" zachowały się żałośnie. |
hmm nie czytalem wszystkich postow..al;e podejzewam ze sie powtarzaja. jednak wypowiem sie na ten temat.
moim (skromnym) zdaniem ten nadruk nie jest zbyt zabawny, a zwlaszcza zeby go umieszczac w newsach. rozumiem reklama produktu (studiuje marketing wiec mam jakies pojęcie) i fakt moze czesci ludzi z niskim poziomem kultury to bawi, jednak moim zdaniem pod ironie to tylko mozna zachaczyc i to tylko wtedy kiedy ktos wie co sie stalo. a posiadając taka koszulkei nosic ja = pokazanie tego innym, ktorzy nie sa poinformowani o co chodzi i bedzie to raczej zalosne niz smieszne, poniewaz ludzie moga to odebrac wrecz jako prawdziwe poglady posiadacza tego t-sherta. moze na kubku bylobyto bardziej odpowiednie, jednak i tak moim zdaniem idiotyzm w szeregach naszych rodakow powinno sie "ukrywac" a nie pokazywac go calemu otoczeniu. reasumujac.. pomysl z tym t-sherem nie podoba mi sie wcale. grafika moze i jest "smieszna" ale jest to zart wg mnie na dosc niskim poziomie. moze do zaakceptowania przez mlodych graczy..ale oni nie wiedza zabardzo co to ironia i kpina, wiec sobie pomysla on sie tak wyslawil z tym krzeslem to ja teraz jebne ojca z cluba(np mlotka do tluczenia kotletow) i tez bede slawny dzadza mi t shert...nie zapominajcie ze poziom uksztaltowania psychiki tych 10 latkow jest dosc podatny na wpływy, wiec nie lepiej zostac przy motywach tibijskich..a nie pokazywac takie zalosne sytuacje jak bicie matki krzeslem ??... have fun~ |
Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.
|
hahaha Rofl, to byl niezly zart ale komenty typu: "tragedia, katastrofa, masakra popieracie przemoc w rodzinie i uzaleznienie od tibi!!!!!!!!" go przebily ;] Sorry ale bardziej sie smialem z tych komentarzy niz z koszulki xDDDDDDDDD
btw. Wezmiecie mnie do spólki? Kazdy chce zarabiac miliony ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |