Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs SMS! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=81392)

Aplikus 22-06-2006 22:14

Zastanawiam

Zastanawiam sie ile trzeba wyslac smsow aby wygrac ?

Ale to i tak nic nie robi juz wyslalem 4 smsa xD

WIEC NIE ZAWIEDZCIE MNIE STRACILEM CALE DOLADOWENIE NA WAS!!!!! :]

bosal 22-06-2006 22:22

nie na nas - na siebie

Aplikus 23-06-2006 10:40

Lipaa..

Ja nie podalem ani razu nr telefonu ani nr gg czy to cos sie stanie? Juz 5 sms w ruch poszedl POZDRAWIAM!!!!

Etoric 23-06-2006 16:15

Uhm...imho dziwny konkurs...ale wyśle tego jednego sms'a.

Crusader'Phoenix 23-06-2006 19:50

Wysłałem już 5 sms'a. Odpowiedziałem na pytanie uzupełniłem dane te co zawsze i dałem wyślij poczym wyskoczyło mi to:
Wystapil blad SQL
Funkcja: db_getArray

Zapytanie: SELECT * FROM osoby WHERE nick = 'Crusader'Phoenix' AND pulaID=4

Blad: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Phoenix' AND pulaID=4' at line 1

Wysłałem kolejnego sms'a (6) bo myślałem że coś źle uzupełniłem lecz po kolejnej odpowiedzi na pytanie i uzupełnienia danych wyskoczyło to samo :/
Zrobiłem coś źle czy wina leży raczej po waszej stronie??
Prosze o odpowiedź bo straciłem na tym ponad 12 zł a chce wysłać więcej sms'ów

Seele 23-06-2006 21:57

przydała by sie lista aby zobaczyć kto ile razy wysłał sms...bo niewiadomo ile dosłać :D

ps.
odemnie poszła cała masa :cup:
cała kasa jaką miałem....ale niedługo pierwszy i znowu doładowanie....przemęcze sie tydzień bez wydzwaniania ;p

pregusia 23-06-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
Wysłałem już 5 sms'a. Odpowiedziałem na pytanie uzupełniłem dane te co zawsze i dałem wyślij poczym wyskoczyło mi to:
Wystapil blad SQL
Funkcja: db_getArray

Zapytanie: SELECT * FROM osoby WHERE nick = 'Crusader'Phoenix' AND pulaID=4

Blad: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Phoenix' AND pulaID=4' at line 1

Wysłałem kolejnego sms'a (6) bo myślałem że coś źle uzupełniłem lecz po kolejnej odpowiedzi na pytanie i uzupełnienia danych wyskoczyło to samo :/
Zrobiłem coś źle czy wina leży raczej po waszej stronie??
Prosze o odpowiedź bo straciłem na tym ponad 12 zł a chce wysłać więcej sms'ów

Problem był w tym że miałeś apostrof w nazwie postaci. Zostało to już naprawione, a do twojego konta dopisane 2 sms które wysłałeś także wszystko jest w porządku.

Jeśli ktoś załwarzy jakieś błędy inne to niech tutaj pisze ;)

Pozdrawiam

Lord of the Universum 24-06-2006 11:33

"Kto jako pierwszy osiągnoł 200 poziom"
A nie osiągnął? :p :p :p :p :p
Sms poszedł jeden.

Feter Mastah 24-06-2006 11:38

Ja już wysłałem dwa s-msy może wygram :P
A tako to dobry pomysł

Crusader'Phoenix 24-06-2006 12:06

Właśnie poszedł 10 sms i pujdzie jeszcze wiele więcej :D :D :D
Idiota zemnie nie?:D walcze o nagrode specjalną za wysłanie najwięcej sms'ów ciekawe czy ktoś mnie pobije :D

Vass 24-06-2006 13:10

Ja wyslalem juz chyba 8 esów ... ale to nadal za malo :P uwazam ze to jest genialny pomysł na taki konkurs bedzie wiecej ludzi odwiedzalo te stronke i beddzie jakis dochodzik na server TIBIA.PL ;] Gz ;];];];];]

Andrealfus 24-06-2006 13:20

Genialny pomysl tibia.pl :) ale ja sms nie bede wysylal bo mam na abonament ;p

sir'zizu 24-06-2006 13:21

Cytuj:

Właśnie poszedł 10 sms i pujdzie jeszcze wiele więcej :D :D :D
Idiota zemnie nie?:D walcze o nagrode specjalną za wysłanie najwięcej sms'ów ciekawe czy ktoś mnie pobije :D

Zauwaz ze pacc na 90 dni kosztuje 90 zl to jest ok.15 sms wiec nie wiem po co wysyłasz wiecej, chyba ze mozna wygrac pacc na 180 dni lub 90 i jeszcze dostac nagrode specjalna to rozumiem.. :]

pzdr for all - swietny pomysł mam nadzieje ze zostanie on kontynuowany

krmichal 24-06-2006 15:25

Pomysł z nagrodą specjalną (za najwięcej wysłanych sms) jest bardzo przebiegły, muszę przyznać. Z pewnością przyczyni się do przekroczenia przez niektórych uczestników wartości PACCa, gdy w "ogniu walki" wyślą trochę za dużo smsów :evul:

Żeby nie było wątpliwości - konkurs mi się podoba, sam wysłałem jednego smsa, i niczego nie krytykuję. Dziwna jest tylko trochę sytuacja, gdy ktoś zapłaci za smsy więcej niż kosztuje PACC, tłumacząc to tym, że i tak nie używa telefonu. W takim razie można telefon sprzedać, i wystarczy wtedy na pacc i inne ciekawe rzeczy, i to nie tylko jednorazowo, bo już nie będzie się kupować karty :)

Macia 24-06-2006 16:18

Wszyscy krytykuja tych co krytykuja ten "konkurs".

Zauwazcie ze ta wieksza czesc nigdy nie miala pacca dlatego dla nich ten konkurs to "szansa". Dodatkowo jakby nie patrzec to ktos tam napisal ze pacc =+ 100zl. Jezeli zalatwisz sobie na 3miechy to zaplacisz obecnie jakies 75-90zl.

Kolejna prowokacja jest dodaniu pkt za najwieksza ilosc wyslanych smsow.
Pamietaj ze 10smsow = 60zl + VAT, czyli dodasz jeszcze troszke gotowki i masz pacc. Tyle ze ulegajac tzw "polskiemu popedowi ku pieniedzy i "latwego" zysku" ta osoba nie zdaje sobie sprawy ze wyda o wiele wiecej na pacc niz by go mogla sobie kupic normalnie. Dodatko musi jeszcze ta osoba wygrac, co na xxx osob jest nikla szansa.

Takze nadal sadze ze pomysl z tym konkursem jak najbardziej trefny.

Warmendes 24-06-2006 16:19

Wysłałem tego sms'a. Życze wszystkim szczęscia no i sobie też :) Jutro być może wyśle jeszcze jednego dla przypału. Teraz dowiemy kto jest sprytny albo bogaty ;p i nie moze wytrzymać bez tibi przez tą nagrode czyli pacc za wysłanie najwiecej sms'ów. Według mnie troche głupia opcja i lepiej by było losować a nie kto najwięcej sms'ów ale ten konkurs wymyślili modkowie i nie mam im nic do zarzucenia.

Olafisko 24-06-2006 16:31

Nie kapuje po co ktoś się chwali że wysłał np 10 esów i że walczy o nagrode specjalnom. Pisząc to ten ktoś odbiera sobie szanse na tą nagrode specjalnom, ponieważ ktoś wysłał sobie też 10 esów i pzreczyta tu że ktoś wysłał już 15 esów to już wie ile przynajmniej musi wysłać by tego ziomka jednego pzreścignonć. Pomysł z tymi sms'ami jest dobry dla ekipy tibia.pl lecz nieopłacalny dla niektórych userów. Tu trzeba grać strategicznie, no i trzeba mieć pienionżki na phonie :p

bosal 24-06-2006 17:15

do wygrania kolejne dwa PACCE na 90 dni

Gall Dordor 24-06-2006 18:19

A to na wszystkie nagrody musi byc kasa zebyscie nie przedłużali o miesiąć czy jak ...?

bosal 24-06-2006 18:21

nie bedzie przedluzony o na miesiac bo juz jest kasa na te nagrody.

Warmendes 24-06-2006 18:41

Czyli 1 lipca poznamy szczęśliwców? Teraz jest większa szansa na wygraną

Harry Xin 24-06-2006 18:45

Na stałe

Czyli mam rozumieć, że ten konkurs będzie już stałą ofertą tibia.pl (podobnie jak LOTTO w Polsacie)? Jeżeli tak to czy oznacza to koniec innych konkursów organizowanych przez ten serwis, w których nagrodą jest PACC?

Crusader'Phoenix 24-06-2006 21:04

Muwicie że za kase którą wydam na sms'y moge sobie kupić nowego PACCA tylko problem jest w tym że mama nigdy mi nie da do ręki 100 zł żeby sobie go kupić bo uważa że PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł. Co miesiąc mama musi mi doładowywać telefon a ja go i tak nie używam a pieniądze na nim mi się tylko mnożom i mnożom i nie mam co z nimi zrobić. W ten sposób moge sam sobie fundnąć PACCA za pieniądze z telefonu a mamuśka wcale się o tym nie musi dowiedzieć. :)

Ppa 24-06-2006 22:17

Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

krmichal 24-06-2006 22:23

Cytuj:

PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł.:)

Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków :D
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc :)

Crusader'Phoenix 25-06-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ppa
Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krmichal
Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc

No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.
Rodzice oczywiście dają mi kase na różne badziewie ale jak PACCA se sam nie fundne to nigdy go nie będe miał.

boorex 25-06-2006 09:09

@up
zycze ci zeby Bill Gates wyslal wiecej smsow i zebys przegral :[
przez ciebie inni nie maja szans na "normalnym" poziomie. B)

@btw
Mi matka tez by nie dala nigdy do reki pieniedzy na pacca, a mialem juz 3. I to nie dzieki sms'om, he ?

Crusader'Phoenix 25-06-2006 10:03

Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

krmichal 25-06-2006 20:33

Cytuj:

No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.

To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

Oerta 25-06-2006 20:39

Cytuj:

A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto
Możesz sprzedać telefon ale musisz ciagle płacić,poprostu nie możesz przejść na orange,czy ere(no chyba że masz 2 telefony)
ja na przykład kupiłem se nowy a tamten sprzedałem.

A co do konkursu to wyśle se w następnym bo kasy teraz nie mam

sir'zizu 25-06-2006 22:38

:p

Ja wysłałem 4. Więcej myślę, ze juz nie pojdzie z mojej strony.. bo troszke szkoda mi kasy :( Moze szczescie sie do mnie usmiechnie bo w lotto cos nie :P

Harry Xin 25-06-2006 23:09

Question

Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Crusader'Phoenix 25-06-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krmichal
To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

A z kąd ty możesz wiedzieć ile ja mam lat :D

pregusia 25-06-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^

Harry Xin 26-06-2006 00:17

Aha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pregusia
Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^

A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

pregusia 26-06-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>
Pozdrawiam

boorex 26-06-2006 09:04

Cytuj:

Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

Harry Xin 26-06-2006 11:36

Aha aha...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pregusia
Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>

A wiadomo może ile będzie edycji?

Crusader'Phoenix 26-06-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

No to ja Cie upszejmie informuje że PACCA nie przepłaciłem ani razu.

Harry Xin 26-06-2006 11:47

:p

Cytuj:

No to ja Cie upszejmie informuje że PACCA nie przepłaciłem ani razu.

No ja również. :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.