![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Sofa z okazji urodzin, baluje to mu inaczej przekazać nie moge ;)
|
hmm Yamahati wraz z Shamala wypowiedzieli wojne Last Position
maam pytanko macie zamiar w 2 walczyc?? bo wiecej w gildi nie widze tylko same only vice |
Z tego co wiem taki maja zamiar :) Powodzenia zatem :) Go Kisia Go Kisia ;o My picza xD
|
Cytuj:
Maxxonek :* |
Cytuj:
Btw. GL Kisia =) Wojna Arc vs Murked raczej nie przypomina już wojny. Murked bije random sorcow 40+ robiąc sobie pz... ale w godzinach takich ze nikogo z arc nie ma. Ogółem nic ciekawego :p |
Cytuj:
thx thx thx:* |
Iridia to serwer noobow -..-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pr23m~ |
Server nOObów czy ja wiem ;) Paru zawsze się znajdzie :)
|
hmm laroz wypowiedzial hunta gildi Forgotten Lake z powodu pomagania edwin torin i avainvan podczas sneak ataku na frelle dziwi mnei tylko ze edwin padl od bezoka
Edwin Torin; Jul 18 2006, 16:33:55 CET Killed at Level 83 by Bezok. |
Cytuj:
|
Forgotten~ juz ma spokój a Teebu podał na forum oficjalnie swoje name :)
I old Triad został ponownie aktywowany. |
2 nowe Fragi :P
Riam :
Jul 19 2006, 02:01:20 CET Killed at Level 82 by Kashrius da'Roc and by Dous Elwor Vincento Vampire : Jul 19 2006, 02:09:45 CET Killed at Level 86 by Dous Elwor and by Kashrius da'Roc Link do filmu http://rapidshare.de/files/26302620/...mdead.rec.html |
czyzby znowu sie zapowiada na wygrana arc....
pewnie scooty znowu placic bedzie zeby tutaj pograc :D pr23m~ |
Scotty tu nie pogra.
|
Po tym co dzisiaj zrobili maja coraz wiecej wrogów
|
Cytuj:
|
Szkoda Lotha =\ znów mieli napewno wyje** powód... i wygląda na to że Zimn przejechał się na swoich "przyjaciołach" ehh... niech to już się kończy :baby:
|
jedyne pocieszenie dla mnie to to
ze jak mnie bili to frelle padl , wygladalo to tak wpadli po mnie i na schodach biegalem wkoncu frelle wpadl na wspanialy pomysl bym zaplacil no i ja glupi mu dalem bohy lecz on byl jescze madrzejszy i chcial namnie zlurowac 4 hydry no lecz niestety mu niewyszlo no i bohy odzyskalem a jego loot wyladowal w wodzie ;-) gdy zmarnowalem 18 bp manasow , all stone skiny i elven amulety i all uhy , zostalem z bp ihow ;d no i niestety po dlugiej walce poleglem , no ale zobaczymy komu to lepiej sie oplaci ;-) ps. szkoda ze nikt nikrecil filmiku bo posmialibyscie sie ;-) |
Dzis padli:
Frixy/Nils Hazeldorf/Neo Montana/Orion Luca/Saroth Talyn Lesley mac'leod/Avanivan |
Cytuj:
Duzo fragow ;o Postarali sie wreszcie =P |
mam filmik lecz widac tylko 2 fragi jak pada avain~~ i frixy , dlatego tak malo bo raczej niemialbym szans 68 sorcem gdy by na mnie wszyscy poszli wiec czekalem az zostanie ich mniej :PP
|
Lesley mac'leod&Avanivan
Zazdroscicie Coco? Bo on jest w arc i nie padl , a wy padliscie i nie ma was;D A to peszek;) I po co wam to teraz:D pr23m~ |
@up
noob blz? |
Przemo o co Ci chodzi ?! :>
|
ty nie wiem sam , bo za bardzo zduty bylem gdy to pisalem....
pr23m~ |
Oto wasze kochane Murked:
Jul 23 2006, 10:47:25 CET Killed at Level 72 by Laroz and by Royal Frelle 10:47 Sir Luk Lagger: :| 10:48 Sir Luk Lagger: why> 10:48 Sir Luk Lagger: ?? 10:51 Sir Luk Lagger: hm?? 10:52 Sir Luk Lagger: becose you need cash on war? and I have rs?! 10:52 Sir Luk Lagger: tell me 10:52 Laroz: no 10:52 Laroz: because ur retarded 10:52 Laroz: and all pls joining against me and frelle anyway 10:52 Laroz: so we just fragging all polaks we can c 10:52 Laroz: cept aure and jurand ofc :) 10:53 Sir Luk Lagger: lool. you kill me becos I am a Polish player?! 10:53 Laroz: hmm 10:53 Laroz: yes 10:53 Laroz: xD 10:53 Sir Luk Lagger: rolft Hmm, widzicie tak chcecie się pozbyć z Arc, a z Murked więcej kłopotów ... |
@up
Te szwedzkie pojeby pokurw.... i to ostro.Dzieci zyjące we własnym świecie zabijają za narodowość... n/c |
u.U Czyli moge czuc sie zagrozony? :> Eh..Ten swiat jest dziwny, ale nie wiem czemu nadal tu gram ;p
|
szkoda twojego deda ;/
Ale jak narazie nic dobrego im z tego nie wychodzi ubili avainvan i lesleya to ich padlo więcej ;] |
Ach Ci rasiści, mnie o neofaszyzm posądzają ale ja takich jawnych dowodów nie daje :p
|
No to chyba koniec wojny
Royal Frelle Banished: until deletion because of offensive statement Laroz: bana za acc sharing ;] |
Offenisve~ to chyba nie sharing? ... albo mi się coś tylko wydaje.
Anyway. Dobrze się stało, Frelle to sku*wiel. |
POszła dzi**a do piachu:D
Heh ale Luk trzymaj sie na baczności bo tak jakby to dzięki Tobie ten delete i ban:/ |
Uuuu GM sie postarał :)
Frelle będzie miał nauczke... Say No To Racism ^^ :> |
Stand up! Speak up! xDDDDDDD
Jego rasizm był aż nadto widoczny... AŻ do tego stopnia że GM to zauważył !!! :D:D |
Dostał delete za wpis na forum w ktorym powiedzial ze bedzie ubijal all polakow, Został zraportowany przez jednego kolesia z Arc:) Nie powiem kogo bo nie wypada, Laroz z tego smaego powodu dosatl bana a nie za sharing
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty sie rozpędź, a sciana sama sie znajdzie;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |