![]() |
Lubie dista bo jestem plakiem i lubie sworda bo tez jestem knightem. :p
|
Sword rulezzz
Ja uwielbiam walczyc swordami . . . Ta bron ma cos w sobie . . . Obecnie uzywam firesworda
|
Jako, ze lubie swordy to Gs <<ale skill przynajmniej 75>> i Bs
|
Wybrałem swordy ponieważ:
1. Mają największą obronę (najlepsze dla blokera). 2. Bright Sword bije każdą inną broń na głowę (ładnie się komponuje z każdym dobrym armorem no i ta jego obrona ahhhh.....) 3. Są drogie to prawda, ale popatrzmy na to z innej strony, np. idziemy sobie na hunt DL, Hero i spada nam fs (a my już przecież jednego mamy) więc można go drogo opylić... |
Powiem tyle DIST ROX!!! (no i SD przy okazji :evul: ) B)
|
Axe axe i niewiem czy nie sword
Ja oddałem głos na Axe... teraz chodze z F-axe i uważam że jest dobry i nie będe się z nikim kłucił co lepsze... ale teraz robie nowego knighta i niewiem co wybrać axe czy sword :(
PS: Będe grał na dłuższą mete a axe ringi są łatwiej dostępne to niewiem :D |
Jak wiekszosc
undefinedTak jak i wiekszosc ludu uwazam ze swordy ruluja B) ja osobiscie chodze FS dzis zakupionym 8o
Chociaz sa drogie maja coraz wiecej nabywcow taka jest moja opinia :P |
Knight
Jak Knight To AXE Lub SWORD!!!
Lecz: B) |
Distans Is The Best
Kusza I Łuk Rox
|
SWORD RULEZZZZZZZZ!!!!!!!!!! Ja w tej chwili chodzę ze spikiem :confused: ale kuzyn ma mi wysłać FSa :cup: i 6k :cup: bo już skończył grać w Tibię
|
Ja preferuje Cluby chociaz jestesm knightem :P Podobaja mi sie i tyle i ta ich cena :P
|
lubie cluby, a ostatnio na axe'y sie przerzucam:D
|
kocham swordy, ale walka dystansowa też jest spoko : )
|
Mi najbardziej przypadly do gustu axe'y
Chociaz jak gralem palkiem to tez nie bylo glupio.... |
Mi też axe chociaż na harmonii napażam swordem.
|
Sword Sword Sword
Sword Zadzi Ja Dalem Glos Na Sworda I Dista Axe I Club Bleeeeeeeeeeeee
|
Jak dla mnie Cluby ROX KOCHAM
poprostu scull staffa i D-hammera 8o :cup: |
Dist najlepszy
Jak dla mnie to najlepszy jest dist i jak dlamnie żadzi. :p DISTANCE GÓRĄ
|
moja ulubiona broń to bright sword
|
Odp.krótka-axe
|
Swordy.
Kupujesz BP ice rapierów i idziesz Pkować :P |
AXE & Club
Według mnie Axe :
są tanie a mocne (dwarven axe kupiłem już za 1.1 k !!) Cluby: Bardzo Mocne a nie Drogie (War Hammer : 45 atk a tylko 2.2 k :D ) |
Jak kto woli
Ja wale ze sworda i dystansa poniewaz nietrzeba trenic po zdobyciu 40 i sworda na okraglo(chodzi mi o palla i rycka).Aha mój max hit 175 lukiem a Fs 120 na slimie wiec bardziej wole dystansa ale znów niema sie tarczy i to tak jest do d.......
Aha H.W.D.GM |
Ja wale tylko Clubami. Obecnie używam Dragon Hammera. Można także kupić je za bardzo niską cenę. :]
|
Kocham swordy..
|
Najlepsza Broń
CLUBY ROXXXXXXXXX!!!!!!!!!!! :cup:
Naj lepsze dla mnie są cluby(SCUL STAFF) :D |
Bronie
Ja zawsze walczyłem clubami , może dlatego że gram tylko drutkami
|
SWORDY GÓRĄ!!! RESZTA KANAŁAMI!!! (oczywiście z bugami) ;)
Ja osobiście wole swordy. Po prostu je lubie. (słabo że niektóre z nich są straaaaasznie drogie ;( )
Zygfryd.Fajnie powiedziałeś z tą Tibią. :) Cytuję: Tibia jest jak żmija. Męczy, dusi, zabija. |
;)
;) ja wole giant sword ;)
|
Distance Rulez
Moją ulubioną bronią jest broń dystansowa, oczywiście jestem palkiem :lucznik: Pozdro Hiberna 8o
|
Ja jestem druidem i uwielbiam swordy :crusader: :sword: :2handed: :miecz: mam fire sworda
|
Ja tam wole cluby:berserk: !! Chyba ze jestem palem i jak kazdy szanujacy sie pal wole luk :] :elf:
|
Club
Ja tam preferuje CLUBA, ponieważ moj sorek chce miec duuuuużo capa a skull staff wazy 17oz. wiec tylko jeszcze blue robe i w bój(wiecie ile bp run mozna niesc wiecej z s. staffem i b robe?-MNÓSTWO :p )
CLUB ROX (I ja też:p) |
Topory!
Ja preferuje axe poniewaz w swordach jest wieeelka roznica miedzy cieniutkin serpent a fire obuchowe bronie sa slabe poniewaz tylko 32/20 albo 36/12 ((o dwurecznych nie ma mowy)) a knight axe 32/21 nie jest wcale taki drogi potem sie uzbiera na fire. Takie jest przynajmniej moje zdanie mimo ze walcze obuchowcem.
|
Preferuje swordy. nie gram juz pallkiem ktorego mam w opisie. na 10 lvlu najta mam GS'a ale z nim nie chodze nie dla tego ze sie o niego boje tylko ze go unisc nie moge=)))
|
swordy,zdecydowanie swordy
|
teraz chodze z FSem i powiem, ze swordy sa chyba tansze od axow - na samerze FS 12k a FA 27k (chyba).
najlepszy to jest fist :P mam 30 fista i przy okazji sie shielding treni :D |
Ja od zawsze bilem swordami
ale moim dawnym druidem bilem axe. Glos oddaje na swordy |
Dystansowe. Paladyn dzieki nim moze ubic znacznie silniejsze stwory na low-lv niz inne klasy, np. cyklopa, beholdera, etc.
A jesli chodzi o generalne melee, to nie wiem, czy swordy czy axe... |
Ja uwielbiam swordy a zwalszcza mojego fsa daje swiatlo
i ma niezly atk. Sword rox |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |