![]() |
No taki new serwer to istny raj dla sandry. Przynajmniej nikogo pod dp z ue nie zabije.
|
@up
zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. ....... Skontaktoj sie ze mna |
Cytuj:
a czy ja coś o walce mówiłem? Puknij się w łep i wyjdz za Hoffim ;) Bo ja przynajmniej mam swój honor i nie liżę nikomu dupy ! Pozdrawiam, Tosik :] |
Tosik taka jest wlasnie mentalnosc dofowcow jak ktos trzyma strone wanted a nie wasza to od razu lize dupe.Bowiem wszystko co zle to wanted a dobre to oczywiscie dof.Nawet ci co sa w wanted nie sa tam dlatego ze chca tylko dlatego ze liza dupe Draza albo Urba.
Jestescie smutni i chorzy macie jakies kompleksy wiec siedzcie dalej w depo. |
Smiesznie sie was czyta:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Tosik ;] |
Cytuj:
|
@up
Wakacjami nazywasz siedzenie na noob charach i knucie czy tez odswiezanie strony tibia.com z nadzieja na pojawienie sie newsa ktory zapowiadalby powstanie nowych pvp swiatow? A moze siedzeniem na forum? :D |
Cytuj:
Cytuj:
Jak widac mamy tutaj przyklad z ewidentnym lizaniem dupy. Po 1 Mowi ze nie ma ochoty czytac moich postow bo mowia to h levele z wanted i taka jest moda dlatego on sie tak zachowuje. Statysta i tyle. W swoim opisie popiera wanted a do tego mowi innym ktorzy je krytykuja ze by sie nie dostali do gildi co jest oczywista obrona gildi. @tajemniczy sssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssss sssssssssss xD sam sobie dokoncz jak cos chcesz to sie ty skontaktuj |
Sprawa jest :)
A taka sprawa jest :) zawsze chcialem grac na Azurce ale nie chce mi sie zaczynac od zera wiec jest pomysl ze moze jakis h lvl da mi jakies eq na start kilka K a ja bede jego Free lub small price - rune makerem',moge byc drutem lub sorcem zalezy co woli ten H LVL no i ofc jak byc to ten H lvl by pmogl z PK :P i tyle mysle ze to uczciwe rozwiazanie , free/tanie runki za powiedzmy p set, wandy/rody , draggy shield i jakis helmik :) ja expie szybko wiec runki zaczne robic juz po 3-5 dnich i bede ich robil sporo bo bede cwiczyl mlvl all the time.
Dziekuje oferty prosze kierowac pod numer GG 1767015 lub pisac tutaj. Pozdro Dirak |
yyy, dobra rada. Nie graj tu, i tak wczesniej czy pozniej dostaniesz hunta, zabija Cie SWE nizsze lvle (Pryzmaniek, Sir Proto Remekin itd.). Odechce Ci sie grac.. Nie graj tu B)
|
Heh
ale mi sie zawsze widziala Azurka, a pozatym sam nie wiem :P bo nuda w chacie za goraco ;P ludzie plx ja juz zaczynam grac na rooku plx dawac oferty 1 post na 18 stronie :P
|
bedziesz zalowac, ale rob jak chcesz ;p
|
Cytuj:
LOOOL..chyba pomyliles dzialy bo to dzial "Wydazenia ze swiatow" a nie jakis dzial dla noobow...nie chce ci sie samemu na eq zarobic to wypisujesz,ze mozesz runki robic :D Wiec ziomek..idz do odpowiedniego dzialu o ile istnieje taki np."JAK BYC NOOBOLEM" |
Debil
Nie uważam żebym był noobem i nie prosze również o "free items". Nie chce po prostu zaczynac od zera i sie paletac w scale armorach a chyba p set i jakis shield to niejest wielki wydatek co ?? Nie biore tych rzeczy za darmo w ciągu kilku dni zrobie ci z 10-20 bp hmm/uh za free i masz 5 razy tyle ile mi dales, a nastepne runki bede ci robil za smieszne pieniadze ( np. bp hmm 500 gp ) nie wiem na moje sie oplaca. A powracajac do twojej wypowiedzi pisze w tym temacie gdyz tytuł tematu ".... odbudowa servera" - odbudowa servera oznacza rowniez naklonienie nowych graczy do grania na tym servie wiec ja chcialbym grac ale nie chce mi sie zaczynac z niczym. Dlatego wydasz na mnie z 6k a dostaniesz 20 bp uh za free - wcale sie nie oplaca co ??:D
|
Cytuj:
ale ty bara jestes omg... na poczatku na 8 do 13 lvl-a biega sie z scale setem ( scale arm brass legs dwarven shield soldier helmet) siedzi sie w tym czasie na soldkach i guardzie...(jezel grasz sorcem) druidem na ama camp z snake~ sie biega wiec po chuja ci p set zabija cie i bedziesz tylko plakal... |
@Pan_Dirak
Ja cie przygarne! :D Tylko powiedz mi nick w grze. |
LoL
Aahahaha ale łacha darłem jak wbiłem na ten thread. Drazharm próbuje wprowadzić jakieś zmiany na tej berzie jaką jest Azura. Creator Topica oczywiście banned za pyszałkowatość :D a jakże. chill out <wink> and stay cool.
Pozdro dla Falloutowych gwardzistów z azury! :evul: |
Cytuj:
Afff ,jak grasz sorcem lub drutem to eQ sie zgadza , ale ja osobiscie preferuje Fibule do 27 lvla , a potem na Dragynsyny :D |
Cytuj:
|
Up@
Jak koles nie jest n00bem to tez mi sie podoba , ale jak jest nim to glupi pomysl >.<8o |
Cytuj:
Nie wiem, jakie doświadczenie ma Dirak, ale pomoc z pewnością mu się przyda, a skoro jej udzielenie nie jest zbyt kosztowne, no to czemu nie? :) |
Gdybym zliczył ile łacznie plate setów wydałem newbkom to.... była by chyba sumka podchodzaca pod wartosc wszystkich blessow, pacca, albo domku w Veno :D Taki wydatek jest dla mnie niczym a chetnie mu pomoge. Jest jeszcze ktos chetny?
@Veers Wiedzialem ze predzej czy pozniej ktos skomentuje to w sposob "to jest ktos z Wanted" na szczescie napisales cos pozytywnego, wynikajacego z tego faktu. Jezeli nie wiezysz w cudowna przemiane z powerabusera w dobrego samarytanina to wkrotce Cie nawroce :D Ale tak naprawde pamietam wszystkie ofiary ktore kiedykolwiek zabilem. Jeszcze na eterni kiedy bylem totalnym noobem na 14 lvlu zabil mnie 18 pall Rou Lex. Polowalem na niego miesiac i dorwalem go jak mial 16 lvl (ja tez 16 lvl :D). Bylo to 3 lata temu albo nawet i wiecej a pamietam to jak dzis. Z Eterni w zasadzie nie pamietam za dobrze fragow ale z Azury pamietam chyba wszystkie. Milo czasem powspominac stare dzieje noobostwa ;p |
up*^
Widze że nareszcie ktoś postanowiłpomóc dla tego kollesia co ma zamiar zacząć grać na azurze.Brawo dle Saxeboze Ar'Sol.Już pare razy widziałem jak pomaga innym widać że nie jest skapym człowiekiem.B) |
Zainponowaliscie mi tym faktem :)
Pomagacie ludzia i sie nie wyzywacie :) Peace \/ lol :p |
Cytuj:
Prawie jak reklama Coca-Coli :p |
Thx
Dzieki wielkie wszystkim ktorzy nie wyzwali mnie od noobow :). @Saxe : thx ale juz znalazlem kolesia (około 100lvl) który mi pomogl dal mi p seta, d shielda, 5 k na rozruch ale i tak dzieki ze zaoferowales pomoc :)
Ludzie zastanawiacie sie jakie mam doswiadczenie, to wam powiem :P uwazam ze niewielkie mialem ~50 sorca na Arcani 30 druta na Morganie a teraz chce sie pobawic na Azurze :) Thx dla czlowieka ktory mi pomogl :) i dla wszystkich ktorzy nie zaczeli wyzywac mnie od noobow :) RESPECT for YOU !! :P Dirak |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem co chcecie osiagnac tym ciaglym i (prawie bezsensownym) pisaniem postów na forum...
:D Chcialem jeszcze powrocic do postu miska evena jak gonil go slayer robin. a wiec slayer posatnowil zarobic sobie kase na n00bach chodząc po kopalaniach i wymuszac armor lub death. :/ misiek nie martw sie robil to na 20+ innych osobach:) Blood brother to scrafts and gothicen |
Sandra Magnus-Jul 18 2006, 20:26:07 CET Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue Onlly-Jul 18 2006, 20:24:49 CET Killed at Level 98 by Drazharm and by Xhue Hail Wanted _/ |
Cytuj:
Powiadasz,ze sobie postanowil zarobic na noobach? :P Ja sie nie zachowalem jak noob <przynajmniej ja tak mysle>,nie dalem mu armoru ani niczego innego...wiadomo,ze noob by dal mu cos na odejb sie ale ja wole paść niz oddac mu cos na co zbieralem caly rok moim starym charem (kiedys 45 lvl poki nie zostal przerobiony przez wanted na 28 lvl)..a pozatym slayer robin sam by mi G**** zrobil tylko,ze koledzy byli w poblizu (Saxeboze Ar'Sol i tegax) a 20 lvl przeciwko 3 levelom powyzej 60 lvl niezbyt mial szanse :baby: |
nie zrozumielismy sie chyba:)
mowie ogólem... Zrobiles dobrze, tylko zalezy jeszcze od tego jaki miales armor :)-.- jak bym mial k armor oddalbym ale jesli ty miales lepszy to...
Kiedys moze ty tak bedziesz robic kto wie? i osoby na forum beda pisac o tobie ______________________ gwalke solt zlodziejuX( |
Sathan chyba jakis nowy owner cio? :(
19:30 Sathan Bell: hello 19:39 Sathan Bell: ej 19:34 Grebol Maciek: why nie expisz?XD 19:34 Sathan Bell: jutro zaczynam koniec wojny 19:39 Grebol Maciek: ke? 19:39 Sathan Bell: chcesz kupic protekcje na zawsze jedna kwota 19:39 Sathan Bell: pomoge ci zawsze 19:39 Sathan Bell: a znam tu wszystkich 100+ 19:40 Sathan Bell: nikt by cie nie ruszyl w razie problemu 19:40 Grebol Maciek: a jestes zdrowy? 19:41 Grebol Maciek: ty nie masz huntow? 19:41 Grebol Maciek: a wogole wiesz co? Hail Wanted 19:41 Sathan Bell: od jutra nie 19:41 Sathan Bell: sandra dof splaca 19:41 Sathan Bell: ja chyba do wnated wroce 19:42 Sathan Bell: wiec niechcesz protekta ;] 19:42 Sathan Bell: ok to bendzes zmial problem ;] 19:42 Grebol Maciek: lol 19:43 Sathan Bell: umnie sie osobno kupuje zebym cie nie zabil przypatkiem 19:43 Grebol Maciek: wroc do wanted to pogadamy 19:44 Sathan Bell: jak bylem w wanted to bylkem vice 19:44 Sathan Bell: po 2 miechach grania ty mnie chyba nie znasz 19:45 Grebol Maciek: hmm czy tu jakis nowy owner czy co? 19:45 Sathan Bell: pol tego servera mi placilo 19:45 Grebol Maciek: ale ja nie bede 19:45 Grebol Maciek: nie pasi? 19:45 Sathan Bell: u*****e cie 19:46 Grebol Maciek: thx naabi :] cos mi sie zdaje ze jakis inny owner bo poprzedni jakis bardzo mily byl 19:47 Sathan Bell: wqrwiasz mnie 19:47 Grebol Maciek: ty mnie tez 19:47 Sathan Bell: dobra nie mamy oczym gdac kiedys ci przypomne 19:47 Sathan Bell: ;[] 19:47 Sathan Bell: ;] Naabi ;* |
Aahahhahahahahaha
aahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhaahhahaha ale kik jeszcze sie tak nie usmialem ahahahahahahhahahahahahaha ahahahahahahha Hail Sathan Bell |
Nice fake ;)
Na poczatku troche Ci sie godziny pomieszaly ;p ale tak pozatym to ok ;) nastepnym razem rob wiecej bledow to bedzie bardziej wiarygodne |
Cytuj:
Pomieszały bo nie all napisał na prv ;P Shanoz, Sathan new owner? hahaha naabi |
Nie poprostu lubi robic z siebie idiote ;)
|
@up
Nie, on poprostu ma 3 ownerów :p Shanoz z resztą też. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |