![]() |
nie ma co najgorzej sie czujesz.. po dwóch fransuskich.. pod rzad.. jeszcze jak masz zjebaną nauczycielke:P
|
Cytuj:
@down Ja tam uważam, że większość chłopców, którzy się wstydzą prysznica w jednym miejscu po prostu boi się, że koledzy mają większe penisiki. |
Cytuj:
Matek: Też się z tym spotkałem, że chłopcy się boją kąpać grupowo, bo ktoś ich zobaczy nago... Ta polska młodzież.. |
Olaboga jo ni moga.Temat"co się dzieje z tą Polską"offtopic na ostatniej stronie o wfie i prysznicach +wcielanie ludzi do armi.Klawo;]co się dzieje z Polską,napewno nic dobrego skoro tylu ludzi wyjeżdża za granicę,a pytanie brzmi czy uda się zatrzymanie ludzie którzy będą chcieli wyjechać za pare lat...chyba raczej nie.Tak to już jest z Polską;)
|
Cytuj:
|
wedlug mnie w-f to calkowicie niepotrzebny przedmiot.od malego tego przedmiotu nie lubilem i byl wrecz po prostu dla mnie meka,staralem sie go jak najbardziej unikac i nawet sie nie staralem na ocene wyzsza niz 2.bardzo bym sie zreszta cieczyl jak by giertych wprowadzil swoj pomysl z usunieciem w-fu i uwazam to za jego jedyny madry pomysl.co to przysznicow,nigdy w sql takich nie mialem i nawet jak by byly to bym nie weszedl,po prostu nie wyobrazam sobie bycia nago kolo innych chlopcow i tyle.najlepiej by bylo jak by w-f byl dla tych co chca a nie dla wszystkich.
|
@up
Tia, najlepiej siedzieć przed komputerkiem - nie przykładać się, mieć szkła takie, jak monitor CRT i cieszyć się, że postać w Tibii porusza się szybciej niż gracz biegiem. Seksu z dziewczyną - o ile jakaś ci się trafi, chyba, że pójdziesz do burdelu - też się będziesz wstydził, bo twojego fiutka zobaczy? |
@up
co innego jest dziewczyna a co innego 20 ilus chlopakow kolo ciebie ........... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
plz delete
|
Cytuj:
Cytuj:
|
dawanie w-fu pod koniec lekcji rowniez dobrym pomyslem nie jest gdyz wiekszosc osob jest just zmeczona po poprzednich lekcjach.w 2 gim mialem na 8 leckji wf i prawie zawsze gralismy pingla bo nawet nikomu nie chialo sie przebierac ,dlatego to kolejny powod dla ktorego powinnio sie zlikwidowac ten calkowicie nie potrzebny przedmiot
|
Cytuj:
20-iluś chłopaków? Żyjesz w internacie, czy w klasie integracyjnej? Cytuj:
|
Cytuj:
Oj ma. W wyobrazni. I wlasnie dlatego, ze nie ma porownania powinienes sie obawiac. Bo dopuki nie bedzie miala realnego porownania bedzie uwazac, ze jest za krotki |
WF jest potrzebny. Jest i już. Normalny człowiek zażywa sportu, i to częściej niż czasem. A dorosły ma na to mniej czasu i musi za to płacić. Trzeba się cieszyć, że ma się kilka razy do tygodniu do dyspozycji obiekt sportowy za darmo.
Mój brat ma 32 osobową klasę czy coś takiego... I dwie dziewczyny... Czy tam jedną :-) |
chodze do technikum na oddzal technik elektronik na ktorym jest 30 iles chlopakow.hmm na 8 lekcji po lekcjach typu biologia ,chemia,matma i inne w takim miesacu jak np.maj to raczej nie ma sie ochoty czegokolwiek robic tak w kazdym razie bylo w moim przypadku i mojej klasy. aco do widoku plci przeciwniej jestem calkowicie innego zdania..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Też nie lubię WF-u, piątki nie miałem, ale usunięcie tego przedmiotu byłoby naprawdę głupie. Jest potrzebny i już. Tylko czwarte WFy powinni wpleść w lekcje, a nie jako jakieś pozalekcyjne...
Ogólnie to WFem nie bardzo się przejmuję, trójka gwarantowana, strój zawsze noszę. XD @down Mnie to mówisz? Plan na poniedziałek: WF 7 następnych lekcji I tak za każdym razem... |
W-f ? Chodze czasem, cwicze jeszcze rzadziej, wole pograc z kumplami w noge, tez sport tylko przyjemniejszy i bez ocen. Kto nie chce cwiczyc i tak nie bedzie cwiczyl czy to w szkole czy to poza nia. Juz sam fakt, ze mozna nie zdac z w-fu to idiotyzm o0
Pozatym za czesto w-f jest w srodku dnia badz na samym poczatku...taaak, nie ma to jak 2 godziny biegania po czym sprawdzian z matmy [lo rox ] |
Widze, że moja niechęć do w/f'u nie jest odosobniona. IMO ten przedmiot powinien być jak religia - kto chce ten chodzi, a jak chodzi to może mieć i 1 ale i tak zda.
A co do w/f'u na samym początku dnia - najgorzej będzie w zimę. Już sobie wyobrażam bieganie po obleśnej sali w temperaturze -20 stopni z samego rana... |
Zlikwidować WF?
A potem się dziwią, że Polska w każdym sporcie do dupy, że ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, cholestelor itd.... Dla mnie WF był zawsze odpoczynkiem psychicznym i zawsze bardzo go lubiłem. Co do prysznicu: Byłem 2 razy na obozie, chodzę do klubu piłkarskiego i po każdym treningu się kąpiemy, a na obozie codziennie po dwa, czasem trzy razy. Wydaję mi się, że niektórzy wogóle nie chcą widzieć czyiś penisków, bo ich to wstydzi? Swój własny też was wstydzi?... Ja bym to nawet mógl się kąpać z dziewczynami, a nawet byłoby lepiej ;) Ta młodzież jakaś taka cnotliwa się staje.. |
Cytuj:
Ad. kwestii 'wstydliwości' - cóż, ja też tak mam. I nie wiem, co to będzie w wojsku (przy czym mam OGROMNĄ nadzieję, że wyszukają we mnie jakąś chorobę uniemożliwiającą mi pójście tam, bo po pierwsze to kupa czasu imho zmarnowanego, po drugie... nieważne, sprawa prywatna xD). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wzięło mnie na cytowanie, o. Tak na marginesie dodam jeszcze mój poniedziałek - 7 lekcji tylko, kończę o 16:10, 2 WF na końcu (i dobrze, że na końcu). Nie jest tak źle. Szkoda tylko, że i tak się nie wyśpię, a będę do późna w szkole (w zimie będzie się już ściemniać pewnie)... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do WFu - mógłby być tak na zasadzie "chodze na jakieś zajęcia sportowe, przynosze papier który to udowadnia, mam zaliczone"... bo co jak co, ale nie jestem zobowiązany do kochania koszykówki ;-)... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pan Giertych ma zadecydować czy religia ma sie wliczać w średnią -,-
|
Cytuj:
Lubie WF, ale teraz mamy z klasą koszykarzy, którzy uważają się za lepszych i to trochę dołuje... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(21:47:47) (+NervGal) "ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.." (21:47:49) (+NervGal) by kaczi (21:47:52) (+NervGal) holestelor (21:47:56) (+NervGal) rotfl (21:48:49) (+NervGal) !quote add kaczi na forum: ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.. (21:48:50) (@^RagnaRok^) Added Quote #1648: kaczi na forum: ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.. |
Zawsze mi sie wydawalo, ze przecietna dlugosc penisa jest 11,3cm, w jakiejs encyklopedii looknalem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lasooch, pewnie mierzyli po sporej dawce viagry ;]
|
Cytuj:
Zawaly serca to jest natomiast efekt popularnego stylu zycia, zauwaz ze dotyka on raczej ludzi nieco starszych niz ci uczestniczacy w wfie i trudno zakladac ze 1 godzina tygodniowo wiecej biegania przez czas szkoly zaprocentuje za 20 lat niezdrowego trybu zycia zmniejszeniem ryzyka zawalu. Z innej beczki: beznadziejny stan krajowych drog to, na dokladnie takiej samej zasadzie, nie efekt niewprowadzenia do szkol inzynierii ladowej, tylko tego ze przeznaczane na to pieniadze sa marnotrawione przez grupy kretaczy. |
Co do tego W-F w szkołach- moje zdanie jest takie ,że ten W-F może sobie być byle nie było z niego ocen, bo po co? :confused:
|
Vil, wspomnienie o sportowcach, kiedy się mówi o kondycji społeczeństwa, było kiepskim pomysłem Zotemuta, i nikt nie mówił, że nie ma dobrych sportowców dlatego, że ludzie na wuefy nie chodzą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Osobiście niechętnie jestem nastawiony do WFu i przemęczania się :> szczególnie po paru godzinach lekcji... ale spox... tyle, że WF jest potrzebny, a jak ja to mówię, to na pewno coś w tym jest. Gdyby WF nie był obowiązkowy to by była banda kaleków u nas w kraju :| a pomysł w wpakowaniu nauki o patryjotyźmie zamiast wf to kapa... I w ogóle to kapa...
Nie każdy kto uczy się w polskich szkołach musi być polakiem i tutaj wpychanie do łba na siłę nie jest zbyt dobrę. Patryjotyzmem powinni zajmować się rodzice!... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |