![]() |
ja bardzo czesto wogole nie slucham muzyki a czasami wlacze sobie jakiegos Rocka albo cos takiego (np. piosenke z reklamy peugota :))
|
ee ogladam TV albo od niedawna slucham Black Eyed Pears- Hey mama, nie wiem czemu ale w ciagu 30 min z 1% dobilem do 79%
|
A różnie ... najczęściej Hip Hop ale czasem jak sie wkur*** to nawet Linkin Parka włącze :D
|
...
..........
|
Techno (Clubbase,Dj Tiesto,Dj Alien itd.) polski hip hop (TEDE ,52 Dębiec,Doniu,Jeden osiem L ) lub podobnie jak ktos wczesniej napisal radia eski :)
|
Nirvana, czasami może Linkin Park i piosenki rock'owe i punkrock'owe.
|
Republika albo techno, a czasami muzyke mojego brata (czyli rock).
|
A ja słucham Techno ,Hip Hop i <(PAPA DANCE)> Buhahaha (Disco polo rulez...xD) :D :D :D
|
ja rzadko slucham, a jesli juz to V patrz podpis ;]
|
To różnie bywa :) Ostatnio Gorillaz.
|
u mnie metal & punkrock ostatnio nawet niektore piosenki irona maidana zaczeły mi sie z tibią kojarzyć :)
a i jeszcze lubie posłuchać muzyki z Władcy Pierścieni fajny instrumental :D szczególnie na hunty |
Ja słucham zawsze radia BIS tam jest super muza od rocka przez dub po klubową
|
a ja słucham MANIECZEK!! :D (Dj Kris, Dj Matush, Dj Rachela, Dj Timoti, Dj Lysy itd.)
czasami tez puszcze sobie troche Lerka, Liroy'a, 18L, Mezo, itp Disco polo-cnotka :D |
Jak robie cos nudnego (trening, runy) slucham hip-hopu. Na huncie kiedy musze sie skoncentrowac leci techno, trance, i hardcorowy rock xD
|
Metal, Korn Falling Avay From Me, Iron Maiden, Slipknot :).
|
ja normalnie slucham metalu... tak jak zawsze!!
|
Korn LP limp bizkit i guano apes lub ogladam tv musze miec cos wlaczonego bo w pokoju jest za cicho jak tylko komp gra ;)
|
A Ja To JuŻ Szok !!!!!
Ja słucham ""Pszczółka Maja"" i ""Smerfy"" :D
A tak ogólnie to jak winamp jest on to często techno byle jaki wykonawca ale żeby było techno ;) |
Mi tam obojetnie czy jestem na huntach, czy spalam mane, czy trenie. Mam jedna playliste do tibii:
Rammstein (Mutter; Reise, Reise), Children of Bodom (Tokyo Warheart, Follow the Reaper), Papa Roach (Infest), Rootwater (Under), Vavamuffin (Vabang!), In Flames, Gentleman (Journey to Jah), Hellsing (OST). |
ja tam amerykański Hip-Hop głównie The Game i Xzibit. Kiedy to pisze Słucham Xzibita- Paparazzi. B)
|
TV, albo Metallica.
|
Ja zazwyczaj słucham rocka i punk rocka, czasem puszczam jakiś jazz.
np. Gorillaz, Offspring, Blink 182 |
Jeżeli expie to raczej nie słucham, chyba ze na jakiś słabych potworkach. A jak skilluje to TECHNO CLUB rulez.
Ps: Ci co lubią techno jest fajna stronka http://www.x-stacja.net/ potem klikacie Play-Club i np. w Winampie leci wam fajna muze :D |
Ja słucham muzy przez cały czas jak jestem na kompie. Tak więc podczas gry leci Offspring (przez ok. 70% czasu), Green Day, Hoobastank, System Of A Down, Slipknot, soundtrack z Matrixa albo jakieś pojedyńcze mp3.
|
Ja słucham Distrubed oni sa niesamowici nie wiem czemu kapela nie jest znana w polsce słucham tez Adema POD i offspringa
|
Ja jak już wogule odpale tibie i sluham muzyyy to tylko metal:P
|
Słucham Eski :P
|
Zawsze nirvana.
|
Ja slucham Muzyki Lostpropshet...
Mi się podoba bo nie jest taka jak niekture np.:nie lubie ostrego roocka, albo popa takiego jak Ich troje... Ja wole słuchać Lostprophest. A tak przy okazji, jak sięzamieszcza zdjęcia pod swoją nazwą?? |
a ja słucham starych dobrych płyt paktofoniki, nowej płyty pokahontaz i nowej płyty peji
|
Wszystko co mi sie napatoczy, tzn. linkin park, sytem of a down, gorillaz, tupac, xzibit itp.. lubie mixy. ;)
|
mam taką 5-6 tys. biblioteke muzyczną- znaczy wszycho po kolei:P
|
Słucham śpiewu mojej siostry i "Kamil oddawaj mi kompa bo chce wejść na gg" -.-
A tak szerio szerio to słucham wszystkiego prawie ;P A jak beznadziejna piosenka to magiczny przycisk dalej kilkam... ;] |
Ja kiedyś słuchałem demonicznego głosu brata:
-Tera ja! Ale teraz po kupnie włąsnego komputerka słucham to co leci w radiu, czyli praktycznie wszystkiego. |
Ja tam niczego nie slucham;]
Nie jestem wielkim fanem muzy;] |
zawsze metal albo rock \,,/(^^)\,,/
najczesciej slucham muzyki gdy expie w mintwalin Nightwish, Slipknot, Story of the Year...i inne |
mor W.A ,WSP,Zip sklad
|
Ja słucham dwóch piosenek: The Kids Aren't Alright by Offspring i Hymnu Tibii xD
|
Techno, trance, dance... :P Kreci mnie to, pozatym nie padam tak latwo expiac np. bo zawsze przysypiam i zamulam <to takie nudne :P>
|
Muza
Che che a ja słucham SYMFONI BETHOWENA !! :] ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |