![]() |
20:21 a tu nic :( ja chce być GMem :]
|
Hej mysle ze dzisiaj bedzie gotowe!!!!
|
Niepanikować :D
Bądźcie cicho :] Przecież jest wyraźnie napisane "approximately" :)
|
Kurde
20 po 20 a abdate niema co jest grane co tu sie dzieje moze mi ktos wytlumaczyc ???
|
Ja nie moge :((( Te cip'y moglyby przynajmniej na stronie poinformowac.(I pomyslec ze jutro od nich pacc kupuje ;/)
Mientusman 30lvl Knight(jutro elite) skils64/57 Mlvl4 Ostatni ded: Wpadlem do GS hole :( |
Chyba.. Mam nadzieję :(
Już nie wytrzymuję chyba puszcze :P |
zbliza sie 20:30, a nowej Tibii nadal nie ma :confused: perspektywa spedzenia calej nocy na odswiezaniu Tibia.com nie bardzo mi sie podoba :confused:
|
Jusz prawie 20:25 a jeszcze tibia nie działa .......... daje im czas do 20:30 potem sie do nich przejade (do CIP-ów)...
|
@Arcymag Kręgu wody:
No co ty? Nie wpadłbym na to :P |
czekac czekac !!!! juz 3 godziny czekam i nie moge sie doczekac!!!!!!!!! ile jeszcze mam czekac
|
HURA!!!
Updtae nareszcie!!! nawet ja pacca se kupiłem z tego powodu!!! Ludzie ludziska, nareszcie!!! |
Zmiana tematu: Te dziny to jakies dobre bedo z czego bedo bic i po ile ??? Ktos wie ??????
|
Plx szybko bo meczyk juz niedlugo :P:P:P:P:P
|
Nie Piszcie
LUIDZIE NIEPISZCIE ŻE UPDATE SIĘ OPUŹNIA BO TO WIE CHYBA JUŻ KAŻDA ISTOTA W KOSMOŚIE NIEPOTRZEBNIE ZAŚMIECAĆIE FORUM W 10MIN NAPISALIŚCIE CAŁĄ STRONE. TO NIEPRZYŚPIESZY UPDATY
|
Cytuj:
|
Ku***
Bedzie kiedys ten update czy nie !!!!!!!!????????? niech mi ktos odpowie !!! X(
|
szybciej!!!
juz 20:29 i se mozna ciagle pograc ale w sapera
|
SZybciej bo nie wytrzymam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To poprostu nie dopuszczalne jak mówią o 8 to powinno być o 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak pozatym to jest 20:28 i nic nie widac :( mam nadzieje ze do jutra juz bankowo bedzie........ |
Update!
Jeeeeeeeeeej Update!
Fajnie, Fajnie, fajnie! Szkoda tylko że pacca nie mam, no cóż może kiedyś będzie, ale to i tak fajnie że update jest :D BTW strasznie szybko posty tu lecą :) Nie chciało mi się ich wsyzstkich czytać :) |
A jak tam dojechać?
|
Wieszok ma rację
Btw 100 lat 100 lat niech żyje nam Wieszok :D !
|
Czy mi sie wydaje, czy miało być o 20:00. Minęło już pół godziny więcej i niema. A tak niemoge się tego doczekać!!!!
|
hehe
Napisali, że mamy się spodziewać serwow o 20, ale CET, co znaczy że w polsce będzie o 22
btw Wieszok grasz na aldorze??? Dzisiaj jeden koleś biegal po dp w thais i krzyczal że ma urodziny :D Happy birthday |
Prosze Szybciej :(
|
Cos czuje ze dopiero jutro zobaczmy updata. :(
|
To ze lepsze od demopnow to i ja wiem ;p ale slyszalem ze bedo bic po 3000hp ale ja cos w to niewieze
|
Cytuj:
|
fuck
juz 20:34
o 20:45 jest mecz wisla kraków vs real madryt czy CIPsoft zdazy przed meczem a *** ich wie |
Jutro bedzie 0% dostania sie na tibie o kazdej porze.:(
|
Qurwa!!!!!!!!!
Ja jest godzina 20:35 a UBDATE niema :( co sie dzieje
|
Czy mecz Wisla vs Real bedzie transmitowana na jakims kanale ?????????
|
Jest www.tibia.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
Już jest !!!
JUŻ JEST UPDATE !! A tera błagam, niepiszcie głupich postów "niemoge się zalogować" zalogujecie się w najblizszym czaśie, tibia nie zając, nieucieknie. |
EJ tak se mysle ze jesli o ich czasu o 20 to.....
EJ tak se mysle ze jesli o ich czasu o 20 to abdate bedzie jutro rano wiec radze sie wysopac a nie jak bdate zrobia spac na klawiaturze zycze milego odswiezania tibi home dla tych ktorzy mi nie wierza
See You in Tibia :-) |
helixaw co masz z geografii?? bo czas w strefie cet jest w polsce ( central european time) wiec cos sie spozniaja cipowie
|
Tibia.com DziaŁa I Jest News!!!!! Hura!
|
Bardzo proszę nie się wreszxcie włączy update błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błagam , błagam i ostatni raz mówię BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)
|
Players online
Aldora 0 Amera 0 Antica 1 Aurea 0 Azura 0 Calmera 0 Chimera 0 Danubia 0 Dolera 0 Elysia 0 Eternia 0 Harmonia 0 Hiberna 0 Inferna 0 Isara 0 Julera 0 Libera 0 Lunara 0 Mythera 0 Nova 0 Pacera 0 Premia 0 Rubera 0 Samera 0 Secura 0 Solera 0 Titania 0 Trimera 0 Valoria 0 Xantera 0 Total 1 Hehe... Ciekawe jak to jest być jedynym na wszystkie światy. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |