![]() |
Wie ktoś czy Jan Zorgon rektutuje dalej do FoD?
|
Polacy sa slabi w tibie! To jest prawda niezaprzeczalna,no bo jakby polacy umieli lepiej grac niz brazole, no to by:
~~>Albo nie bylo wojen. ~~>Albo mialbym 50 lev a narazie mam 20 :D Jeszcze raz muwie, zacznijmy pocinac w tibie po nocach (tak jak muj tata w szachy na necie, ostatnio o czwartej mnie obudzil pokazac jak on zalatwia wsadzajac "szawca" :D) PzDr |
Cytuj:
|
dobrze że szkoła się zaczyna, niektórzy przypomną sobie podstawy ortografii... polacy są jednym z najlepiej grających narodów w tibie jakbyś nie zauważył...to czy dominują na danym świecie, zależy od tego kiedy serv powstał, jak wszyscy powszechnie wiedzą odstajemy od reszty świata z rozwojem ekonomicznym i zaczeliśmy znacznie później swój rozwój w świecie internetu, poza tym na swiatach PVP zawsze były i będą wojny i dobrze prawda Aduś..
Jak to Kal powiedział nie wszystko jest takie na jakie wygląda... Pragnę przypomnieć że w niedługim czasie na Xanterze zalegalizuje swój związek Pina Descolada z moja kochaną córeczka Moonlit Angel.. a w między czasie również hmm chyba^^ dziś nasz guildiowy przyjaciel Mystic-Soul z naszą słodką Fefeczka...( a ja nie mam co na siebie włożyć) hahah pozdrawiam miłego dnia |
Cytuj:
Co do polaków toz pewnoscia sa najlepiej grajacym narodem w tibie, moze nie widac tego po xantera, ale zobacz na Danubie, Eternie, Azure czy Nova :D |
xD
gadalem z Malardianem. Wraca 9 Listopada. Czyli 9 listopada wszystko sie zmieni :D YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
|
Malardian wróci sytuacja polaków powinna stać się lepsza ale przykro mi to mówić Adii ale ty możesz mieć nadal problemy:( a szkoda tak dobrego gracza jak ty:P Ja chyba wraz z początkiem nowej szkoły kończe z tibią mam nadzieje że sytuacja na xanterze zmieni się na korzyść Polaków
|
Może mi ktoś napisać a nie opie*** za niewiedze czemu wasza sytuacja się zmieni po powrocie Malardiana on ma 112 lvl a brazyli jest takich kilku czemu mieliby go słuchac?
|
z tego co pamietam Malardian ma szacunek u większości graczy i z tego co widziałem potrafi rozwiązywać różne sprawy nie tylko siłą
|
xD
Cytuj:
Czy ludzi należy szanować tylko wtedy gdy mają wysoki level? Po twojej wypowiedzi widać ze ty tak własnie robisz - szanujesz ludzi tylko z wiekszymi levelami ale pamietaj ze po drugiej stronie jest inna osoba ktora tez ma uczucia tak samo jak i ty i to że nie ma czasu grać bo wiecej czasu poświeca na realne życie nie znaczy że nie można jej szanować albo słuchać. |
@ up
podpisje się obywoma rękami pod tym stwierdzeniem B) . |
Cytuj:
Malardian jest nie tykalny na tym servie. To jeden z takich graczy który czerpie przyjemność z gry, a nie tylko po to żeby lvl nabić. On w miare możliwości pomagał każdemu kto o to poprosił. Wielu graczy ma do niego szacunek , a pamiętajmy że gdy on był Polacy byli bezpeczniejsi P.S Adii masz w 100% racje.. |
Cytuj:
|
Z mojej wypowiedzi nie wynika że szanuje ludzi po levelu. Poprostu nie znam Malardiana i nie wiem jakim był graczem,niewiem czym zasłużył sobie na szacunek.
Cytuj:
|
Cytuj:
W 100% prawda ;) Nawet z lowlvl br da się pogadać XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
A o mnie to nikt nie mówi że jestem dobrym graczem... :P Czy muszę wbic 100 lvl by mnie zauważono?? uhauahauhauh joke co do Szacunku... Ja mam lvl 50 i co z tego?? Mam duzy szacunek u Br. Nie wiem jak u polaków. Bo mało ich znam... Np cały team Adii getesa... Nie znam prawie wogóle... No adii przyznaj powiedziales chociaz raz mi czesc?? Bo mi sie nie wydaje... Chyba jak miales nick bydlak kulas i robiliśmy Draqonia quest to w tedy... Fajnie że wraca Mal...miło bedzie z nim znów pogadać :] Pozdro dla wszystkich... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na szacunek u Adiego cipy wcale nie trzeba sobie zasluzyc.. a na szacunek u Sarevoka.. ba tu juz sie zaczynaja schody.. XD
PS. I hate asslickers.. ;] A wszyscy juz wiedza o ktorych mi chodzi XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Adii@ Nie pomyślcie sobie ze jak adii powie do mnie czesc to ja bede biegal podniecony po calym thais...Nie po prostu często ignorujesz ludzi...To jest moje zdanie bo kilka razy mi sie tak zdazylo,ze cos do Caiebie napisałem a Ty nic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A skąd mozesz wiedzieć jaki ja mam szacunek jak Ty nie znaz mnie i moich znajomości....Przedstaw się |
Cytuj:
|
patrząc na twój podpis nie domyslił bym się w życiu kim jesteś.
|
Yeaaah
Dzisiaj Padl Sir baraimas i jakis tam jeszcze i Pina Descolada ma bana na 15 Dni z a PK!!! Nie no teraz to juz musi byc wojna :D
|
Ubiliście baraimasa? Czy pina go ubił? Pine musi trafiać szlag bo stracił tutora i szanse na senior tutora. BTW, wczoraj solo rozwaliłem hydrę lurniętą pod lizardy, jeeee :D .
|
Sep 05 2006, 05:17:13 CEST Killed at Level 122 by Kigibuv
and by Henry Malakhai heh ciekawe dlaczego :D pewnie na forum powiedzą że był PA |
Jeżeli Kigibuv i Henry to pewnie znowu exori spam, co jak co ale to akurat te brazole umieją... :|
|
A ja zmienie troche temat.
Co się kur... dzieje z tym serverem znow mass log. Na poprzednich dwoch sie złożyłem, teraz fart że pod chatą stalem. Pozdro All |
Też miałam wczoraj ogromne szczęści kickło mnie kilka razy zaraz po wyjściu z dragów...ale spodziewałam się że dziś zobacze więcej trupów na erig~ ale na szczęście nie było tak źle..
Czy ktoś tu wspomniał że Elmajster odchodzi tymczasem z serva..mam nadzieję że wróci .Kolejny sympatyczny Polak z którym pogawędka jest przyjemnością i nie da sobie w kasze~~nie tak jak ania nóp^^ Pragnę go pożegnać z nadzieją że wróci po egzaminach..tak jak Mona i nie straci chęci do gry.. Junor Dardos@ Oj masz szacunek szczególnie u makerów..I nie mów im że explo chodzi po 5K , bo czuję się jak złodziej^^ Poza tym nie uważacie że ta runa jest lekko przeceniana? |
explo - 720 mana SD - 880 mana
bp explo 4.5-5k bp sd 6k explo używa się na djinn, hero, arcanisty, BK i mase innych rzeczy, niesamowicie cięzko je kupić od ludzi. |
Za 5k to bp explo w sklepie można kupić... i to jest własnie to dlaczego tak mało ludzi je sprzedaje, ponieważ żeby mieć zysk proporcjonalny do sprzedaży innych run trzeba by je było sprzedawać po cenie conajmniej sklepowej.
Co do mass kicka to ja prawie że cudem przeżyłem. Co tylko dało radę sie lognąć to miałem 2 berki/berka i leadera na plecach. Aż w końcu za którymś razem mnie wylogowało... ;) |
Cytuj:
Widzisz ja nie znam sie na cenach...Ja w tedy grałem u Nyfariusa i On mi powiedział że 5 k więc napisałem to co powiedział a jak widzisz Totalizator potwierdza tą cenę. Chodzą od 4.5 do 5 k. Więc nie rozumiem o co Ci chodzi.(Odczułem to jako atak) |
elmajster jest retired bo go szkoła wzywa ma mature w tym roku
|
Matura szczerze mowiąc nic strasznego, ja na szczeście mam to juz zasobą.
Życze powodzenia wszystkim zdajacym w tym roku. Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |