Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Outfity i Addony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=88288)

Khazan 26-08-2006 22:27

Npc w venore sprzedaje Taki cylinder i kamizelke do outfitu noblemana (taki szwed xD) a dla dziewczyny duza spodnice i kapelusz 150k jeden ;D

natomiast pytanie moje dotyczy addonow do outfitu pirata (girl) poniewaz dopiero co go zrobilem i nie wiem od czego zaczac? :p

Stożek 27-08-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazan (Post 956954)

natomiast pytanie moje dotyczy addonow do outfitu pirata (girl) poniewaz dopiero co go zrobilem i nie wiem od czego zaczac? :p

W spisie brakuje to napisze:
-kapelusz(dla obu plci)-nic wielkiego, zabic 4 przywudcow najazdow na liberty bay: sa to piraci o imionach: Lethal Lissy,Ron the ripper, Brutus Bloodbeard, Deadeye Devious. Nastepnie przyniesc rzeczy wypadajace z nich do NPC posiadajacego ten addon (Meriana). Problem jest jeden-najazdy sa tak czesto jak np Orki na thais pozatym nie liczcie, ze uda sie wam zabic przywudzce w kazdym z najazdow.

Piracka szabla:
przynies zaledwie: 100 eye path, 100 peg leg i 100 hucks do pewnego NPC na merianie. Powiem tylko-troche to potrwa zanim ludzie skapletuja ten zestawik.

Lord Dark'Wiz 28-08-2006 11:12

Sz. P. Vezir nie chce mieć konkurencji? Czemu usuwać temat. Wszak jest pomocny w jakimś stopniu. W ogóle nie rozumiem czemu nie chcialeś umieścić informacji tutaj, tylko zalożyleś swój nowy topic. Doceniam twoją pracę. Ale
nadal uważam ze lepiej byłoby połączyć te 2 tematy. Niestety jest już za późno.

Membris 28-08-2006 12:00

eeee Moge Sie Dowiedziec co Trzeba do outfitu z " Toporem " ?:P

koran 28-08-2006 12:19

heheeh

Ja chciałem się dowiedzieć czy jest ADDON dla FACC Sorka
bo jak widzialem na forum jest ADDON dla Knighta z FAccem i chce sie dowiedziec czy jest addon dla Sorka z FAccem

plx o odpowiedz z Góry THX

morwi 28-08-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Membris (Post 959292)
eeee Moge Sie Dowiedziec co Trzeba do outfitu z " Toporem " ?:P

jajco... http://forum.tibia.pl/search.php

Cytuj:

Ja chciałem się dowiedzieć czy jest ADDON dla FACC Sorka
bo jak widzialem na forum jest ADDON dla Knighta z FAccem i chce sie dowiedziec czy jest addon dla Sorka z FAccem

plx o odpowiedz z Góry THX
Cytuj:

Ja proponuje p_ierdolnac (rowniez za przeproszeniem, juz nie moge wytrzymac) WIELKIMI LITERAMI gdzies na srodku strony, ze wszystkie addony/outfity sa tylko i wylacznie dla pacc.

- Prodigy - 06-09-2006 15:15

Hmmm... a ja mam pytanie z innej beczki. Czy jeśli zdobędę addon, dajmy na to - z mieczem na plecach, po czym zrookuję się, to czy ten addon zostanie, czy zniknie do czasu, aż znów nie wyjdę na Mainland ?

Kolor Elite Knight 06-09-2006 18:34

hejka...chcialbym sie dowiedziec kco trzeba mowic do spoconego cyklopa gdy sie ma juz crown armor i 100 iron ore....jak mozna to tez napiszcie co on gada zebym mwiedzial kiedy mam jakis blad
Z gory dzieki

Authent 08-09-2006 21:23

Pytanko o mieczyk na plecach

Chcialbym miec miecz na plecach swojej postci,wiec pytam sie skad moge go wytrzasnoc??X( z jakiego questu czy czego innego ??;(

tylozel 15-09-2006 16:15

mam pytanie jak zdobyc addon zebraka

morwi 15-09-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tylozel (Post 988169)
mam pytanie jak zdobyc addon zebraka

trza poszukac...

tylozel 15-09-2006 21:07

może ktoś mi dokładnie objaśnić jak się zdobywa obsidlan knife? i może jakaś podpowiedż na fajny addon:)

tylozel 15-09-2006 21:09

outfith żebraka jest bardzo łatwy do zdobycia i dam ci podpowiedż ze wpisz hasło na forum addon i poszukaj.;)

Pyro Aris 16-09-2006 02:30

hmmm mam pytanko ! jak chcem miec te lapy w outficie druida to musze nazbierac 50 wolf paw i 50 bear paw ? czy starczy 50 wolf paw ?
prosze o szybka odpowiedz

TomVis 18-09-2006 14:10

Pacc

A czy postaci bez Pacca mogą mieć addony? :sword: bo mój kolega chce ale nie wie czy ma sobie zajmować czas i zbierac rzeczy do tego ,,questa'' [CHAR][/CHAR] :oks: :fuck: i jakie to questy :)

ari2423 18-09-2006 14:39

@up
bez pacca ani rusz !

Grzello Masterro 19-09-2006 21:38

Lol

@up

OMG! Piszą Ci całym temacie że facce mogą mieć addony (nie wszystkie), a ty jeszcze wprowadzasz go w błąd -.- Warn plx :/

Myst Rydan 19-09-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzello Masterro (Post 995457)
@up

OMG! Piszą Ci całym temacie że facce mogą mieć addony (nie wszystkie), a ty jeszcze wprowadzasz go w błąd -.- Warn plx :/

Facce NIE MOGA miec addonow!

Kraon 20-09-2006 06:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzello Masterro (Post 995457)
@up

Warn, ale raczej dla ciebie.
CZYTAJ TEMAT DO CHOLERY
Są addony do outfitów FACC co nie znaczy że FACC mogą je mieć !
Jak nie wieżysz, podejdz postacia facc do npc z addonem, i zapytaj się o "addon"
Będzie coś w stylu "I can talk about this only with premium customers"
Czyli że musisz mieć PACC'a
A teraz wyjdź, umyj się , i nie wracaj

Maagik 20-09-2006 10:37

witam, pytanie dotyczy wolf paws i bear paws, chciałbym sie dowiedzieć gdzie najopłacalniej je lotowac bo wolfy sa praktycznie wszedzie, ale gdzie jest ich najwiekszy resp? z bearami jest o wiele gorzej nie wiecie gdzie jest ich duży resp?

emilok 21-09-2006 12:16

Niedźwiedzi jest dużo w OF, na Edronie oraz na południe od Venore jest spawn 3.

Wilków jest dużo przy Venore Bridge, na Edronie, w Orc Landzie/OeFie.

Eleral 21-09-2006 12:16

Wilki polecam koło Goblinów na północny wschód od carlin dochodzisz do skały goblinów i idziesz do góry jakieś 12 kroków, rozkopujesz dzióre i wlazisz a potem idziesz na prawo i w dół, po drodze som także nietoperze więc możesz dodatkowo uzbierać skrzydła nietoperza.

Co to miśków to nie kojaże dużego respawna ale kolo smoka tam w kanionie idziesz na sam dól i jest ich z 5-6 lub na dwarfach.

Rob Raider 25-09-2006 10:34

super temat i pomoc :)
ale mam problem ;(
za 5 bp pustych viali >>http://img154.imageshack.us/img154/672/vialwm8.png<< mozna dostac los na loterie (You see lottery ticket) czy jakoś tak... jak sie wygra to do tego outfitu >>http://img154.imageshack.us/img154/2238/vial2eu9.png << taki addon butelki na pasie ;) co trzeba powiedziec do NPC na edron z vialami bo niewiem... :(

jezeli ten 'temat' juz byl to sorry, nie doczytałem

Kraon 26-09-2006 15:22

Kiedy będziesz chciał sprzedać 100 viali npc zaproponuje ci nowu system kupowania przez nia wiekszych ilosci (100)viali.
I żebyś później się nie pytał ( Mówie to na wszelki wypadek ): Nie każdy los jest wygrany , jak wygrasz pojawi ci sie napis congratulations ... (i cośtam dalej)

Saviour 07-10-2006 13:21

JA nie mogę ale nooby się udzielają w tym temacie... opisujecie w kółkko może 5-6 addonów i tyle... A nikt nie pomyślał żeby sprawdzić tutaj: <deleted> Sorka ale zapomniałem że tam są opisane WSZYSTKIE questy a nei tylko do addonów ;)
A pozatym jest już 1 temat gdzie są wymienione itemy do wszystkich outfitów i addonów oprócz zaledwie 2, więc nie wiem czemu żaden modek nei skasował tego tematu... syf się tylko robi...

Albertus 07-10-2006 19:01

ej jak bym mial 3 addony i zrobilbym 4 i zamienil to ten jeden by znikl ???
dajcie link na forum gdzie sol opisy wszystkich addonow !!!

Bambino 08-10-2006 13:37

Witam. A ja mam takie calkiem inny pytanie. Nie chodzi mi tu o oddony bo mi one narazie nie interesuja, chodzi mi o questy ktore sie wykonuje na Liberty Bay. Wiec co trzeba zrobic aby wyjsc z tego miasta i zaczac expic itp ? ?
z gory dziekuje za pomoc;)

Vitano 08-10-2006 15:39

A ja mam pytanie co do zamiany c-arma na royal steel'a, jak juz mi ten cyc powie:"Mesh Kaha Rogh, Za'Kalortith, Uth'Byth, Uth'Morc, Uth'Amon, Uth'Maer, Uth'Doon and Zatragil" to która opcje wybieram :P A chce ten mieczyk na plerki:baby:

Balu_Uche 08-10-2006 18:57

Obsidian knife

Mam pytanko jak używam obsidian knife to bardzo rzadko trafia mi sie np.aby wylecial mino leather.Czy jest jakiś sposób żeby przez wycinianie szybko mi wypadały addonki???

Kraon 08-10-2006 19:29

@up
addon-dodatek
"addonki" nie mogą wypaść. Co najwyżej mogą wypaść produkty (??) zwierzęce, które są potrzebne na addony.
A obsidian knife, nie powoduje ze ci odrazu skóra czy cokolwiek innego tylko daje mozliwosc wycinania skór, przy czym jest wieksze prawdobodobienstwo ze takową zdobedziesz.

ZipperX 09-10-2006 22:20

obsidian knife

niewiem moze sie myle ale na tym forum niektórzy pisali ze obsidian knife mozna uzywac na wilkach lub niedźwiedziach (woolf paw i bear paw) a tego nozyka mozna chyba tylko na mino, lizardach, dragonach i dl-ach a jesli na czyms wiecej to prosze aby ktos napiasal

jeszcze jedno pytanie jak zdobyc ten kolek??

Krzysiekkrzysiek 10-10-2006 09:19

zawsze jeszcze masz kołek na vampy i demony :P
szkoda ze nie ma niczego na behe :baby:

Saviour 10-10-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysiekkrzysiek (Post 1025055)
szkoda ze nie ma niczego na behe :baby:

Szkoda że masz tosta zamiast mózgu ;) Nie wiesz - nie odzywaj się... OBSIDIAN KNIFE MOŻNA UŻYWAĆ NA BEHEMOTACH - behemoth fang
NIE MOŻNA NATOMIAST NICZYM WYCIĄĆ BEHEMOTH CLAW - tylko zlootować
NIE MOŻNA UŻYWAĆ OBSIDIANA NA WILKACH I BEARACH - tylk ozlootować bear/wolf paw, w tym wolf paw leci także z war wolfów

Black Palladin 10-10-2006 19:49

czy facc moze wykonac questy na addony te co sa w miastach dla facc ?? prosze o odp.

Saviour 11-10-2006 17:20

Nie wiem jak durnym trzeba być, żeby nie czytać tematu tylko do razu pisać posta... ŻADEN ADDON NIE JEST DLA FACC!!!

Lipek_Aldix 11-10-2006 21:29

http://img261.imageshack.us/img261/6153/uo0010oc4.png
1 z dwoma addonami do pirata?
bylem facetem ale babka ma fajniejszy kapelutek ;]

Saviour 12-10-2006 20:29

100 hook, 100 eye aptches, 100 peg leg? Ile to zbierałeś??? I ile dałeś za 4 itemy na kapelusz? :P

Lipek_Aldix 13-10-2006 13:23

itemki na szable zaczalem zbierac 2dni po update jak sie na piratow dostalem i zajelo mi to mniej wiecej 2 tygodnie expienia tam non-stop przez 14dni 8h.
a z bossow to 2 itemki kupilem po 50k jeden, 2 kolejne zloocilem

Saviour 14-10-2006 11:17

Maniak xD I tak gz :P FAjowo to wygląda teraz ;) Pewnie w domu całe staerty pirate setów, bandanna, pirate bp i bag, kości do gry, skull otrchów i takich tam, no nie? XD

Potworek 17-10-2006 17:39

gdzie sie robi qest na obsiede knife plz o wskazowki

p.s.jestesm facc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13.