Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Nowax 01-11-2006 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1054862)
No ty napewno bedziesz grac pierwsze skrzypce w tej wojnie nie?Juz pewnie masz gotowe 3 bp uhow i 2 bp hmms zeby zfragowac Fosfika ale mam jedno pytanie bo nie wiem z czego bedziesz walic?z axa czy z rozdzki?

nie stary ja bede bedka z fista na hita bral. zawsze nosze 3uhy, 2mf i lmm i chodze w studded secie

Poll 01-11-2006 19:29

Róbcie tą wojnę,zief,bo chce lamusem wrócić wkońcu na serwer:P

notop 02-11-2006 00:26

nie nie lepiej nie zadnej wojny mam jzu serdecznie wszytskich wojen dosc na 5 lat

Poll 02-11-2006 07:02

co za różnica dla Ciebie,itak zreguł w wojnach tak naprawde nie walczysz:p

notop 02-11-2006 21:53

walcze jak wiem o co a niewidze sensu walczyc gdy kilka osob sie nudzi a ja musze* bo niemam wyjscia tracic czas na pierdoly,gdy wiem o co walzce( 1 i 2 wojna na arcani) potrafie pokazac pazurki gorze jest jak musze tylko dlatego ze jakis imbecyl zabawia sie w nietykalnego pa(valais itp)

Ciacho1920 03-11-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1059385)
co za różnica dla Ciebie,itak zreguł w wojnach tak naprawde nie walczysz:p

Taaa.. Ez i Sk... Sua Mea albo walczysz albo wyjdz z gildii bo potem wielce nagle neta tracisz... Bawisz mnie8o

Ka$z3r 03-11-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1061027)
Taaa.. Ez i Sk... Sua Mea albo walczysz albo wyjdz z gildii bo potem wielce nagle neta tracisz... Bawisz mnie8o

Jego net to porazka, i nic o tym nie wiesz... wystarczyloby gdybys chociaz przez
1h cos mu pobloczyl... Notop quiero ser tu amigo

rest jodete carbon.

/kay

Ciacho1920 03-11-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1061319)
Jego net to porazka, i nic o tym nie wiesz... wystarczyloby gdybys chociaz przez
1h cos mu pobloczyl...

To hardcore padnie na wojnie przez neta trudno takie zycie... Jak ja bym ani razu nie padl przez neta to bym sie ta gra znudzil... a po 2 po co sie pcha do takich gildii niech wbije do jakies lowlvl albo bez.. proste logiczne

Poll 03-11-2006 20:49

Notop zadziwiasz mnie

w EZ vs Dpft,biles sie za niesprawiedliwe hunty dla pewnych ludzi.Pamietasz jak dzwoniłes rok temu w wakacje jak ez vs dpft.wypadalo zostać w ez dokonca nawet ze względu na wciągnięcie mnie w ten konflikt.

SK vs DPFT-sam fakt że Bedurion Cie ubił,a dpft go poparło.A potem nagonka na SK membersów przez dpft...to chyba dostateczne powody zeby sie bić.

Ja nie mówie że się bić nie umiesz,bo znamy się trochę,ale zawsze szkoda Ci postaci...choćby Valoria?miales Celsa,a wolałeś się bić cudzym knightem,chociaż Cels był najlepszym druidem valori,bales sie pasc.Wiec grales cudzym knightem,co z tego ze nikogo nie sfragujesz,nie padniesz swoim charem;p

Aro aka papa 04-11-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1061763)
Notop zadziwiasz mnie

w EZ vs Dpft,biles sie za niesprawiedliwe hunty dla pewnych ludzi.Pamietasz jak dzwoniłes rok temu w wakacje jak ez vs dpft.wypadalo zostać w ez dokonca nawet ze względu na wciągnięcie mnie w ten konflikt.

SK vs DPFT-sam fakt że Bedurion Cie ubił,a dpft go poparło.A potem nagonka na SK membersów przez dpft...to chyba dostateczne powody zeby sie bić.

Ja nie mówie że się bić nie umiesz,bo znamy się trochę,ale zawsze szkoda Ci postaci...choćby Valoria?miales Celsa,a wolałeś się bić cudzym knightem,chociaż Cels był najlepszym druidem valori,bales sie pasc.Wiec grales cudzym knightem,co z tego ze nikogo nie sfragujesz,nie padniesz swoim charem;p

Nie kazdy ma jaja zeby doprowadzic pewne sprawy do konca...

notop 04-11-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1061763)
Notop zadziwiasz mnie

choćby Valoria?miales Celsa,a wolałeś się bić cudzym knightem,chociaż Cels był najlepszym druidem

hehe cels to sorc ;p

ale fakt masz racje niemoja wina ze nielubie marnowac swojej pracy,

a co do mojego neta,rozumie pasc od kicka,freeza ale czy ma sens huncic jak sie idzie1 sqm na 2 sekundy majac 150+lvl? raczej nie,teraz moge huncic a nieexpie ,dlaczego??? bo dalej mam zrabany BC,pozatym neta takiego mam od 2 meisiecy przed wojna a chyba prorokiem niejestem aby wiedziec keidy sie zaczela

@arowix
zalezy kto po co gra,ja gram by cos miec a nie by komus uprzykrzac gre

Dazah 05-11-2006 08:08

Vorith:
Banished: until deletion because of account trading

175 rp zdeletowany, gz nowemu ownerowi :P

Aro aka papa 05-11-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1063505)

@arowix
zalezy kto po co gra,ja gram by cos miec a nie by komus uprzykrzac gre

To nie wpierniczaj sie miedzy wodke a zakaski i siedz cicho na dupie jak inni walcza

btw
18:38 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Arcash. He was killed by Leszczu Dragonbreath.

Nowax 05-11-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1065011)

btw

yyy... o co chodzi?? mozesz nas wtajemniczyc? ;>

notop 05-11-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1065011)
To nie wpierniczaj sie miedzy wodke a zakaski i siedz cicho na dupie jak inni walcza

btw

no staram sie cicho siedziec przeciesz ale wolalbym wogole

Vizzor 07-11-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1065041)
yyy... o co chodzi?? mozesz nas wtajemniczyc? ;>

mmh. powiem tak jak już ktos zauważyl na tibia.com dpft i lh wiedza za co arcash padł, a reszte to powinno nieobchodzic.

Thomasi 08-11-2006 14:03

Sua:
po 1 moze owszem nie lizesz dupy ale jednak zobacz forme swoich terazniejszych postow skierowanych do dpft itp a posty za czasow wojny albo przedwojennych
po 2 akurat posluze sie twoim przykladem:D takie osoby sa potrzebne, jest taki sua ma 150+ lvl uczestniczy w wojnie, z pz wychodzi tylko po to zeby sie dostac na statek, pozniej dostaje "hunta forever" przeczeka sie go troche i oddaje gory zlota za to zeby byc wolnym a przy next wojnie zaplaci jeszcze wiecej nie czyniac zadnych szkod;]
po 3 co do formy twojej gry to jednak sory ale gra na serverze pvp w pewnym stopniu do czegos wrecz zobowiazuje...a jezeli jestes pacyfista, boisz sie walczyc swoja postacia to non-pvp wita:D

cala reszta:
przykladow takich ludzi jak sua jest oczywiscie wiecej;] rexsi??;], zin alin(moze to byla jego pierwsza wojna ale cos w niej zrobil:D??) jeszcze tydzien przed wojna biegal pod AB i sie chwalil prawie kadej osobie ze ma nowego bota wiec to jednak swiadczy troche o poziomie danej osoby^^

dpft:
w pewnym stopniu musze powiedziec ze was podziwiam;] bo jednak Arcania jest to jeden z nielicznych serverow gdzie tak dlugo panuje jedna gildia i narazie nie spotkala sie z wiekszymi problemami^^(no nie liczac poczatku serva gdzie byly naprawde ciekawe wojny:D)
ale mimo tego mam nadzieje ze przy nastepnej wojnie juz nie bedzie tak jak teraz^^

@2 cala reszta:
aha i chcialbym oficjalnie powiedziec ze Tomasim gra ktos inny i prosze nie kojarzyc mnie z ta osoba, moja gra skonczyla sie po przegranej wojnie. I to co wyprawia/bedzie wyprawial, jak bardzo sie zblazni owner Tomasiego (czyt. smierc od damoona;]) prosze nie kojarzyc mnie z ta postacia:D

Lamu:
ale na wojne wroce razem z toba^^

Amirez 09-11-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1068656)
dpft:
w pewnym stopniu musze powiedziec ze was podziwiam;] bo jednak Arcania jest to jeden z nielicznych serverow gdzie tak dlugo panuje jedna gildia i narazie nie spotkala sie z wiekszymi problemami^^(no nie liczac poczatku serva gdzie byly naprawde ciekawe wojny:D)
ale mimo tego mam nadzieje ze przy nastepnej wojnie juz nie bedzie tak jak teraz^^

Tak sie zastanawiam LH czy BT z kim bedzie teraz wojna moje zdanie ze Z BT i bedzie to raczej wojna Polska-Hiszpania
Moje zdanie ze taka woja bedzie wczesniej czy puzniej xD

i cos Mi sie zdaje ze Nie damy sobie rady w niej xD

notop 09-11-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1068656)
Sua:
po 1 moze owszem nie lizesz dupy ale jednak zobacz forme swoich terazniejszych postow skierowanych do dpft itp a posty za czasow wojny albo przedwojennych
po 2 akurat posluze sie twoim przykladem:D takie osoby sa potrzebne, jest taki sua ma 150+ lvl uczestniczy w wojnie, z pz wychodzi tylko po to zeby sie dostac na statek, pozniej dostaje "hunta forever" przeczeka sie go troche i oddaje gory zlota za to zeby byc wolnym a przy next wojnie zaplaci jeszcze wiecej nie czyniac zadnych szkod;]
po 3 co do formy twojej gry to jednak sory ale gra na serverze pvp w pewnym stopniu do czegos wrecz zobowiazuje...a jezeli jestes pacyfista, boisz sie walczyc swoja postacia to non-pvp wita:D

cala reszta:
przykladow takich ludzi jak sua jest oczywiscie wiecej;] rexsi??;], zin alin(moze to byla jego pierwsza wojna ale cos w niej zrobil:D??) jeszcze tydzien przed wojna biegal pod AB i sie chwalil prawie kadej osobie ze ma nowego bota wiec to jednak swiadczy troche o poziomie danej osoby^^

dpft:

@2 cala reszta:
aha i chcialbym oficjalnie powiedziec ze Tomasim gra ktos inny i prosze nie kojarzyc mnie z ta osoba, moja gra skonczyla sie po przegranej wojnie. I to co wyprawia/bedzie wyprawial, jak bardzo sie zblazni owner Tomasiego (czyt. smierc od damoona;]) prosze nie kojarzyc mnie z ta postacia:D

Lamu:
ale na wojne wroce razem z toba^^

hmm co do mnie to moze poczesci masz racje a po czesci neiwszystko wiesz.w pierwszych wojnach moglem mialem jak wiec walczylem teraz niemam jak wiec niewalczylem,w wojnie z ez niemialem ochoty uganiac sie z stadem imbecyli ktorzy mysleli ze sa najlepsi z wszytskich(valais i inne cepy),pozatym 1 mala rada
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Aro aka papa 10-11-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1070434)
Tak sie zastanawiam LH czy BT z kim bedzie teraz wojna moje zdanie ze Z BT i bedzie to raczej wojna Polska-Hiszpania
Moje zdanie ze taka woja bedzie wczesniej czy puzniej xD

i cos Mi sie zdaje ze Nie damy sobie rady w niej xD

O tej wojnie slyszalem juz prawie tyle razy co o PL-SWE szczegolnie od bylych ez etc...czas mija a wojny jak nie bylo tak nie ma, jedynie tych co o niej nawijali juz brak.

Amirez 11-11-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1072291)
O tej wojnie slyszalem juz prawie tyle razy co o PL-SWE szczegolnie od bylych ez etc...czas mija a wojny jak nie bylo tak nie ma, jedynie tych co o niej nawijali juz brak.

Tak wiem wiem Ale Arcania nie moze zyc bez war i wojna bedzie jak nie taka to inna i nie mozesz powiedziec ze nie

Laf 13-11-2006 20:12

Może ktoś zauważył ,że Bedurion nie jest juz w dpft a i nabił lvl... to nowy owner?

Amirez 13-11-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Laf (Post 1077865)
Może ktoś zauważył ,że Bedurion nie jest juz w dpft a i nabił lvl... to nowy owner?

Znaczy 3 czy 2 bo to ze jest 2 to juz wiadomo od dawna

Laf 14-11-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1077963)
Znaczy 3 czy 2 bo to ze jest 2 to juz wiadomo od dawna

no 3, bo ten izraelita napisał ze juz retired a teraz ktos expi ;d

Ciacho1920 14-11-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Laf (Post 1078656)
no 3, bo ten izraelita napisał ze juz retired a teraz ktos expi ;d

2 Owner jest lepszy niz 1 z charakteru... Gra jak gra, moze mu sie chce po expic

ZTuPacK 17-11-2006 12:03

Me Ish Want Warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mordor 19-11-2006 21:16

o co tu taka cisza :>? czyżby zero nowości z Arcanii xD?

Volerasi 19-11-2006 21:53

Nov 19 2006, 20:10:04 CET Killed at Level 131 by Fosfik
Perrymon padl od Fosfika i nie jest juz w dpft.
Ktos orientuje sie dlaczego??

notop 19-11-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi (Post 1088917)

pogloski mowia ze za wyzywanie ale h..wie

Ciacho1920 20-11-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi (Post 1088917)

Podobno perry pojechal fosie po rodzinie ,ale to plotki nic nie wiadomo...

Amirez 20-11-2006 18:03

No to teraz kazdy kto Kupil Prota od niego Ma w Plecy ^^

PS. Chyba mamy 3 ownera beduriona Bo ostatnio do Kumpla co mial pro od niego napisal ze ma to zmienic ;] <lol>

ZTuPacK 22-11-2006 13:56

Perry iSh Huntet!! Camel :D

Grabarzz 23-11-2006 09:21

yhy nieraz mnie ktoś wyj*** z expa i to jeszcze polak za co ? za nic przyleciał z większym lvl i happy leave now no cóż wyszyłem :confused: dialem se spokój po szlem Na inny exp znowu ten sam yhy już nie popuściłem teraz kolega napisał :> biegł jak szalony :D Ale jedna zasadnicza rzecz Chamstwo będzie z strony polaków i innych krajów mam się tego wstydzić za dzieci neostrady ?? ;)

Retukss 23-11-2006 16:34

Grabarzz
straszne błędy :| doczytać się nie mogłem
aha i tak na przyszłość nie pisze się po szłem ;)

notop 23-11-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grabarzz (Post 1093873)
yhy nieraz mnie ktoś wyj*** z expa i to jeszcze polak za co ? za nic przyleciał z większym lvl i happy leave now no cóż wyszyłem :confused: dialem se spokój po szlem Na inny exp znowu ten sam yhy już nie popuściłem teraz kolega napisał :> biegł jak szalony :D Ale jedna zasadnicza rzecz Chamstwo będzie z strony polaków i innych krajów mam się tego wstydzić za dzieci neostrady ?? ;)

omg ja pisze niezrozumiale ale on to juz masakra niejarze nic;p procz "wyj*****

Medivh Shady 23-11-2006 23:30

Cytuj:

Firefox 2 polecam , może się nauczysz normalnie posty pisać -.-

Amirez 24-11-2006 14:33

Cytuj:

Tak mamy za ciebie sie Wstydzimy !!!

Ciacho1920 24-11-2006 23:23

Cytuj:

Chłopak pojechał na fantazji^^ Hardcore

Tanivupo 26-11-2006 15:35

;o

Bedurion=Nov 26 2006, 14:03:11 CET Killed at Level 201 by Fosfik

Bedek byl afk:P chyba Fosfik zapomnial jak on padl by 38 master;d kiedy to fosa nie mogl nic zrobic;d

Retukss 26-11-2006 20:15

hehe to jeśli to nowy owner to będzie miał fajne życie na Arcani :) Ostatnio dużo zmian w Dpft. Pierw Arcash, potem Perrymon a teraz Bedek. Zobaczymy co nam przyniesą kolejne dni :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27.