![]() |
Cytuj:
|
Róbcie tą wojnę,zief,bo chce lamusem wrócić wkońcu na serwer:P
|
nie nie lepiej nie zadnej wojny mam jzu serdecznie wszytskich wojen dosc na 5 lat
|
co za różnica dla Ciebie,itak zreguł w wojnach tak naprawde nie walczysz:p
|
walcze jak wiem o co a niewidze sensu walczyc gdy kilka osob sie nudzi a ja musze* bo niemam wyjscia tracic czas na pierdoly,gdy wiem o co walzce( 1 i 2 wojna na arcani) potrafie pokazac pazurki gorze jest jak musze tylko dlatego ze jakis imbecyl zabawia sie w nietykalnego pa(valais itp)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1h cos mu pobloczyl... Notop quiero ser tu amigo rest jodete carbon. /kay |
Cytuj:
|
Notop zadziwiasz mnie
w EZ vs Dpft,biles sie za niesprawiedliwe hunty dla pewnych ludzi.Pamietasz jak dzwoniłes rok temu w wakacje jak ez vs dpft.wypadalo zostać w ez dokonca nawet ze względu na wciągnięcie mnie w ten konflikt. SK vs DPFT-sam fakt że Bedurion Cie ubił,a dpft go poparło.A potem nagonka na SK membersów przez dpft...to chyba dostateczne powody zeby sie bić. Ja nie mówie że się bić nie umiesz,bo znamy się trochę,ale zawsze szkoda Ci postaci...choćby Valoria?miales Celsa,a wolałeś się bić cudzym knightem,chociaż Cels był najlepszym druidem valori,bales sie pasc.Wiec grales cudzym knightem,co z tego ze nikogo nie sfragujesz,nie padniesz swoim charem;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale fakt masz racje niemoja wina ze nielubie marnowac swojej pracy, a co do mojego neta,rozumie pasc od kicka,freeza ale czy ma sens huncic jak sie idzie1 sqm na 2 sekundy majac 150+lvl? raczej nie,teraz moge huncic a nieexpie ,dlaczego??? bo dalej mam zrabany BC,pozatym neta takiego mam od 2 meisiecy przed wojna a chyba prorokiem niejestem aby wiedziec keidy sie zaczela @arowix zalezy kto po co gra,ja gram by cos miec a nie by komus uprzykrzac gre |
Vorith:
Banished: until deletion because of account trading 175 rp zdeletowany, gz nowemu ownerowi :P |
Cytuj:
To nie wpierniczaj sie miedzy wodke a zakaski i siedz cicho na dupie jak inni walcza btw 18:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcash. He was killed by Leszczu Dragonbreath. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sua:
po 1 moze owszem nie lizesz dupy ale jednak zobacz forme swoich terazniejszych postow skierowanych do dpft itp a posty za czasow wojny albo przedwojennych po 2 akurat posluze sie twoim przykladem:D takie osoby sa potrzebne, jest taki sua ma 150+ lvl uczestniczy w wojnie, z pz wychodzi tylko po to zeby sie dostac na statek, pozniej dostaje "hunta forever" przeczeka sie go troche i oddaje gory zlota za to zeby byc wolnym a przy next wojnie zaplaci jeszcze wiecej nie czyniac zadnych szkod;] po 3 co do formy twojej gry to jednak sory ale gra na serverze pvp w pewnym stopniu do czegos wrecz zobowiazuje...a jezeli jestes pacyfista, boisz sie walczyc swoja postacia to non-pvp wita:D cala reszta: przykladow takich ludzi jak sua jest oczywiscie wiecej;] rexsi??;], zin alin(moze to byla jego pierwsza wojna ale cos w niej zrobil:D??) jeszcze tydzien przed wojna biegal pod AB i sie chwalil prawie kadej osobie ze ma nowego bota wiec to jednak swiadczy troche o poziomie danej osoby^^ dpft: w pewnym stopniu musze powiedziec ze was podziwiam;] bo jednak Arcania jest to jeden z nielicznych serverow gdzie tak dlugo panuje jedna gildia i narazie nie spotkala sie z wiekszymi problemami^^(no nie liczac poczatku serva gdzie byly naprawde ciekawe wojny:D) ale mimo tego mam nadzieje ze przy nastepnej wojnie juz nie bedzie tak jak teraz^^ @2 cala reszta: aha i chcialbym oficjalnie powiedziec ze Tomasim gra ktos inny i prosze nie kojarzyc mnie z ta osoba, moja gra skonczyla sie po przegranej wojnie. I to co wyprawia/bedzie wyprawial, jak bardzo sie zblazni owner Tomasiego (czyt. smierc od damoona;]) prosze nie kojarzyc mnie z ta postacia:D Lamu: ale na wojne wroce razem z toba^^ |
Cytuj:
Moje zdanie ze taka woja bedzie wczesniej czy puzniej xD i cos Mi sie zdaje ze Nie damy sobie rady w niej xD |
Cytuj:
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może ktoś zauważył ,że Bedurion nie jest juz w dpft a i nabił lvl... to nowy owner?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Me Ish Want Warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
o co tu taka cisza :>? czyżby zero nowości z Arcanii xD?
|
Nov 19 2006, 20:10:04 CET Killed at Level 131 by Fosfik
Perrymon padl od Fosfika i nie jest juz w dpft. Ktos orientuje sie dlaczego?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to teraz kazdy kto Kupil Prota od niego Ma w Plecy ^^
PS. Chyba mamy 3 ownera beduriona Bo ostatnio do Kumpla co mial pro od niego napisal ze ma to zmienic ;] <lol> |
Perry iSh Huntet!! Camel :D
|
yhy nieraz mnie ktoś wyj*** z expa i to jeszcze polak za co ? za nic przyleciał z większym lvl i happy leave now no cóż wyszyłem :confused: dialem se spokój po szlem Na inny exp znowu ten sam yhy już nie popuściłem teraz kolega napisał :> biegł jak szalony :D Ale jedna zasadnicza rzecz Chamstwo będzie z strony polaków i innych krajów mam się tego wstydzić za dzieci neostrady ?? ;)
|
Grabarzz
straszne błędy :| doczytać się nie mogłem aha i tak na przyszłość nie pisze się po szłem ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;o
Bedurion=Nov 26 2006, 14:03:11 CET Killed at Level 201 by Fosfik
Bedek byl afk:P chyba Fosfik zapomnial jak on padl by 38 master;d kiedy to fosa nie mogl nic zrobic;d |
hehe to jeśli to nowy owner to będzie miał fajne życie na Arcani :) Ostatnio dużo zmian w Dpft. Pierw Arcash, potem Perrymon a teraz Bedek. Zobaczymy co nam przyniesą kolejne dni :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |