![]() |
Cytuj:
|
jeden kolo napisal na forum ze....
1. hacka mieli juz kilka dni temu i ktos im domki poczyscil tak to jest z shererami :p 2. mitz i xazez tstowali combo sd skullita jebnal ue a ci walneli se sdeki i nago sie wkurzyl a skullita chyba ma hunta |
Omg. Jak sobie policzyłem na POI quest wybiera się jak narazie 53 osoby. Oczywiście wątpię żeby np. Mitzum, Xazez, Xuva płacili komukolwiek 250k, w końcu to oni pobierają opłatę. No więc odejmijmy od tych 53 osób z 13 tych których płacenie ominie. zostaje 40 osób, więc PTD zarobi niemałą sumkę 10 mln gp za co? Za nic. Przecież oni sami robią go pierwszy raz więc nie powinni brać kasy zwłaszcza że sami sobie tam nie poradzą. Równie dobrze Mitzum mógłby płacić np. ludziom z AP za pomoc.
Nie wiem dlaczego niektórzy lezą tam i godzą się na wręczanie "prezentów" PTD. @TOPIC 2 bany wiele nie zmienią, można było by się potem ewentualnie postarać o delete chara Dankoo. @EDIT Faktycznie 10 mln :P, oj widocznie pijany byłem jak to pisałem |
oni biora te 250k dlatego ze te osoby nie musze nic zabijac tylko maja stac i blokowac respa. A ptd wzbogaci sie nie o 4 mln tylko o 10 mln na 40 osobach.
|
i tak PTD nie powinno brac oplaty zgadzam sie z poprzednikami ale szwedosy sa chciwi i tyle
|
Cytuj:
No własnie widać, że boli. Mówie ze Nomsi padł i sie wkurzył i poszedł razem z Dankoo jebać ludzi do bana. lmao |
Coś nie widzi mi sie to zeby oni wykonali tego questa.. jeden sensowny bloker (150lvl) i hmm paru shooterow. Ciezko bedzie..:)
|
Cytuj:
|
I dlatego martwie sie o blokerów, z tego co znam tego questa to Blokkah Malice tam moze w sekunde zostać zdmuchnięty ;] Ale to juz ich problem ; )
|
Cytuj:
|
Może i nie zabiją od razu ale jak ktoś z nich padnie to będzie od razu ty mnie bloczyłeś to płać mi. Albo Mitzum mówi, że płacisz 250k i nic nie bijesz - ta jasne już to widze... np. przypadek Axela, któremu Mitzum powiedział, że nic nie będzie musiał bloczyć, a założe się, że będzie tak: Axel go... (sd,sd i Axel musi iść).
A tam ktoś pisał za co hunted jestem, a więc tak: kupiłem domek od Exodusa i mi Nargoriel mówi: ukradłeś domek Sneptripp'owi. Sam nie wiem jak można ukraść komuś domek w tej grze no ale ok :P nie będę im dawał czegoś za co zapłaciłem. A i tam ktoś pisał, że Zerk strzelał z ucha - to nie on tylko Daster :-P, który skopiował Xuvie rozmowy z gc jak rozmawialiśmy jakby tu wykopać Swe. No i później po wylocie z Inferno jak mu powiedziałem co o nim myśle to poszło msg do Szwedów i to też chyba było przyczyną hunta. Pozdrawiam. |
bonku piczo :* ja sie o hunta pisalem jak niewiesz kim jestem to trudno ...
CZyszciles mi necro questa :) moze po tym poznasz |
Nawet nie wiesz ilu osobom czyściłem Necro Questa :P tam ktoś pisał czy pamiętam Lord Jaxx jeśli to Ty no to Cię kojarze :-P hyderki mi blokałeś :D
|
Moje zdanie na temat POI:
Są 2 opcje: 1. Albo będzie prosił blokerów o pomoc. 2. Za te 250k nakupuje mf's i będzie sam rozwalał all. Tylko skoro oni all czyszczą to ciekawe jak zrobią bramke tylko dla knightów. Ja nie mam zamiaru żadnego monsterka dotknąć. Jeśli w ogóle pójdę... btw. dobrze, że dankoo ma banana bo AP miało battle... szkoda, że w tak łatwy sposób się rozpadło. Pozdrawiam. |
Cytuj:
A jeżeli... Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze napisałeś 1 część ale 2 nie bardzo ;p ja widziałem jak on sprytnie dhq czyści więc myślę, że tak łatwo nie padnie |
oj bonczek bonczek :( szkoda ze juz o mnie zapomniales
Your lovely veav :* |
narazie jest tak ze z kinow to tylko blokkah jest dobry 150+ a tak to tam moze byc lipa no chyba ze ten quest beda robili za 3 miechy :p
|
i kolejny Polak bardzo dobrze wszystkim znany Gamio przestal grac na Xerenie.
Jak tak dalej pojdzie to zaden polak nie bedzie tam gral. |
Cytuj:
nie rozumiecie? jak ktoregos z ziomkow zabije swe to trzeba walczyc a nie sobie mowic za duzo czasu wlozylem w postac i pieniedzy nie bede sie udzielal to mnie nie dotyczy... otoz to dotyczy kazdego jesli teraz nie zawalczysz to bedziesz nastepny po gamio kurde ocknijcie sie albo od razu wy*******ajcie z serva skoro nie macie jaj |
To Robic gildie i invite ludzi na war:P
_________________ Mispex :) |
Nie rozumiecie, że Mitzum ma tyle kasy w domku ile wszyscy Polacy razem wzięci pewnie nie mamy? Nie ma warunków w tej chwili do wygrania żadnej wojny. Nie ma co ukrywać, to oni są w tej chwili górą.
|
masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
I co z tego ze Mitzum ma tyle kasy omg... ____________________ Mispex :) |
Cytuj:
Cytuj:
@Gamio Nic tylko zacytować Grzesia Halamę: "Ja wiedziałem, że tak będzie" Mówiłem mu już dawno, że za szybko expi i mu się dobiorą do tyłka. Może zrobimy zakłady kto będzie next?:P Ja bym stawiał Axela ale to po PoI dopiero bo się im przyda... więc ja postawie Tyferiusa mimo, że go lubie :P |
Cytuj:
ale juz pipa jak this is bilo tengu to polacy schowali glowe w piasek i jest jak jest jak sie nie wykorzystuje sytuacji to pozniej sie opuszcza server |
[quote=Mispex;1294907]masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
I co z tego ze Mitzum ma tyle kasy omg... To z tego, że oni mają na runy, manasy i blessy a my nie. |
Dlugo mnie tu ne było, a widzę że się sporo wydarzyło ;p..
Hooyowo,że next hlvl przestał grać :( Jak tak dalej pójdzie to nie ma co tu grać ;/ A mój noob charek w drodze xD.. Narazie nie chce mi sie expić palkiem |
stawiam na miltiadesa lub demolitiusa lub dzingiego. Tylko jeszcze z tej 3 dema nie chcieli pizgadc ;d z mili nie wiem o co poszlo na ef a dzingiego ludzie mowili ze chcieli ubic ;d kwestia czasu... ja tam moge wojowac 60 lvl zawsze sie przyda :) (tylko ze narasie jestem hanted przez horne za friko:P )tylko zeby all polacy to zrobili :bonku varene otto gamio i cala reszta 60 lvl nie damy rady :/ i jeszcze jakis szwedof by sie przydalo przekabacic na nasza strony typu shin puma, sir manace, w skrocie tych co w kakikadze byli lub FF.
Btw; Axel XErenous i Kongrus moga byc nastepni :( Nie wiadomo co sve odpierdoli :( |
kurde Bonq nawet mnie nie wnerwiaj...
Jak to pisze to chyba jasne ze tak:) __________________ Mispex :) |
Cytuj:
Najmadrzejszy post w tym temacie. I co z tego ze taki madry jak nikt sie do niego nie ustosunkowal... Kolega mi mowil ze Gamio padl za to ze zniknelo ponad 100bp mfs z poi ktore nalezaly do Xuvy. Expil tam po xuvie Falcon i Gamio wiec oni mysla ze to Gamio. |
Obliczylem ze na war moze isc okolo 100+ osob z tego jakies 15~ 100+ lvli
Liczac Gladasta,Degarna,Adavendora,Sara Grim... Mysle ze bylaby duza szansa na wygranie war... ps.Nie gadac ze nie ma sensu walczyc etc. Jezeli nie chcesz walczyc nie graj tu bo jak nabijasz zbyt wysoki lvl to hunted.Chyba lepiej walczyc i padac niz byc hunted za nic placic padac itd. |
Cytuj:
Na poczatku nie bylo zle Tengu nas szanowalo... Czego nie mozna powiedziec teraz:P ps. Bonq mam nadzieje ze pytales wszystkich ludzi ktorym dales inva... |
To nie ja zrobiłem tą gildie tylko jakiś ziomek :-P i chce zobaczyć ilu ewentualnie by doszło chociaż większość jest FACC i retired no ale co mi tam tak sobie doszedłem :D
|
Hail Rebelion!
Stawiam ze nie dolaczy wiecej niz 4 osoby. Kto da wiecej? |
Ja doszedlem i wyszedlem:P
|
HMM co do wojny mysle ze jakby all polacy o duzych lvl sie zebrali do kupy i sluchali by sie jednego typka ktory mialby w huj wyjebane pvp to by wygrali bo swe niedosc ze teraz stracili duzo kasy to jeszcze moze niedlugo zaczna sie wybijac nawzajem :D A co do poi to nieuda sie na xerenie ale to moze i dobrze bo jak mitzum i inni padna to moznaby ich wtedy zatakowac 8o
|
Cytuj:
@mispex To mnie zmylilo ;p (wejscie i wyjsice) |
Rl Samka padl na PTD(Kacapus) z tego co widze to skonczyli calkowicie szanowac Polakow(nie widze zadnego w PTD) wszyscy Polacy co kiedys byli w Tengu z cala ekipa sa jakos w cieniu...
|
Dokładnie, a na wypadek wojny od razu będzie Marco, Falcon i Samek join us with your guild... i pewnie pójdą co byłoby błędem...
|
Zanim invitowaliscie ludzi to konsultowaliscie sie z nimi ? Chyba nie, bo watpie zeby taki Falcon czy Samek dołaczyli :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |