![]() |
@Veruis
Nazbyt cię poniosło ;) Cytuj:
@alph~ Czy tą osobą jest ta osoba o której pisałeś mi ostatnio na gadu?:> @Edit Po dokładniejszej analizie fake, odnalazłem tą osobę ;) |
Cytuj:
A Dark mówiąc że żaden nie zgadł to miałeś na myśli szpiega czy o Festerze :?: :P EDIT: Troche pomyślałem i przypomniałem sobie coś ;) Drax to była postać z noveli o Jamsie Bondzie "Moonraker" napisanej przez Iana Fleminga. Drax to był dokładnie Sir Hugo Drax i był jednym z przestępców, w filmie wcielił się w niego Michale Lonsdale. Zgadłem czy nie? ;) @DOWN: Kombinuje ;) Wziołem łuk i chciałem je z łuku załatwić ale nie dałem rady :D Chciałem się w jednym miejscu obrócić i koniec :D Myślałem jeszcze nad jednym czarem ale 5 many mi do tego czaru brakuje :P Jak chcesz pogadać na temat Gothica to daj mi gg na priv ;) @down2: Nie wiem ja mam max 15 many i muszę pomyśleć nad użyciem czaru przemiana w pełzacza :D Albo zamienić się w nic nie znaczącego chrząszcza i tam się przemknąć obok tych pełzaczy :P Albo tak jak pisałem 10 lvl i mag ognia :P Dobra koniec tego off topa :D |
@up:
A ja jestem przy zdobywania itemków do Ulu mulu ^^ @topic: Mmm.. Myśle, że Wudar ;p @edit: Zębate koło jest w takiej dziurze z pełzaczami. Będzie tam koło zębate. Jakiś tunel, później 2 drabinki. Pokombinuj ;p @edit and up: Ja jestem magiem wody, i mana skończy mi się szybciej od ciebie przez zwoje ;p |
Szpiega nikt nie zgadł. Nikt a nikt. Co do Ignatiusa - on jest GENERAŁEM ARMII Veruisa, po co miałby szpiegować?
Co do nicków - każdy ma nick z tego samego. Co do Draxa to nie czytałem niestety nowel z Jamesem B. w roli głównej. (a filmy też olewałem - nigdy mnie szpiedzy nie jarali) Więc - pudło. @Kolos Jak wiesz - prv or gg plx. Powiem czy zgadłeś. :D |
Odświeżyłem sobie.
Mam dość meiszane uczucia, ale bardziej na plus. Przynajmniej fabuła ma jakiś sens i nie jest z serii "300 raz o tym jak..." |
hmm wydaje mi sie ze tym szpiegiem jest Wudar :] A jeszcze cos fake swietny ;] przede wszystkim dobra fabula, rozwija sie :] 9+/10
|
A co dostane jak odpowiem ? ;>
|
@Koper
Na co? Na pytanie? Porządnego kopa - masz już rolę. Poza tym podałem ci odpowiedź... o ile nie zapomniałem. :D @konkurs Wiele razy pisałem, ale najwyraźniej nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Więc: 1) Szpiegiem NIE JEST żaden z głównych bohaterów. 2) Szpieg ma rolę EPIZODYCZNĄ. 3) Szpieg ma DWIE RÓŻNE role. 4) ŻADEN Z WAS NIE ZGADŁ. 5) Kolesie zza lady mają nicki ze WSPÓLNEGO źródła. Jeżeli jeszcze raz napotkam post o treści "Szpiegiem jest Wudar" lub podobnej - wkurzę się, wrzucę osobnika do fake, zrobię z niego idiotę i zabiję w najbardziej debilny z możliwych sposobów. Nie żartuję. @down Nie ma to jak długi i treściwy post... |
@up
xD <10 znakow> |
Drax...? Zdaje mi sie, ze to szkodnik z 1 czesci Gothica... Spotyka sie go na terenach lowieckim (scierwojady). Ma tam kumpla... ale kogo nie pamietam.
PS. Wiem kto jest szpiegiem xd |
Teraz już jestem pewien że wiem skąd masz te nicki za ladą :D Nie powiem tego na głos ale na PW mogę podesłać odpowiedź ;) Nie wiem czemu tak długo na to nie mogłem wpaść :D
|
Jak wiesz to wal. Bez ogródek. Tylko jedna odpowiedź, tutaj. Dostaniesz jeszcze jakąś rolę... chwila, ty przecież masz już rolę! :P
|
eric salb moze to jest to ?? normalny nick brzmi blaseric ! a niewiem czy dobrze bedzie czy moze juz bylo :p
|
Cytuj:
No ale jak mam dać odpowiedź to wszystkie nicki za ladą masz z serii Gothic :D Drax-myśliwy z nowego obozu spotkany po drodze do starego obozu Mordragh(czy podobnie)-szkodnik okradający stary obóz i sprzedający w starym obozie, oraz posłaniec magów :D Więcej nie będę tłumaczył ale wiem że oni są z tej serii :P |
Twoja rola dopiero się zaczęła. :P
Co do konkursu - Draxa zgadłeś - wybierz rolę i nick. (w końcu 2 takie same to trochę głupota) Tego drugiego nie - to Morgahard, nie Mordrag. //EDIT// Aha! Obgadajmy to na GG. |
mi sie tam podoba 7/10
|
jedne z najlepszy fake'ów jakie czytałem/oglądałem (niepotrzebne skreślić xD) fabułe ma i to dosyć przemyślaną, fajne wykonanie i wogóle :P ja sie tam zabardzo nie znam na fake'ach ale mi sie podoba i daje 12/10 :D
|
@up
racja :P @Alph kiedy next part?! już się nie mogę doczekać :PP |
Jak będzie 20 stron komentarzy. ;) Nie wiem, przez weekend się postaram zrobić.
Co nikt konkursu nie rozwiązuje? W końcu od czegoś jest.... |
kiedy next??
Kiedy ten fake będzie tak na serio |
Gffffffff......znaczy dobra kur.. wstawiaj ten fake xD
|
"najnudniejsza i najgłupsza część fejka "
masz racje :o pogubiłem sie........ |
Rozumiem, ze fabula jest trodna do przedstawienia, ale zeby tyle bledow graficznych robic:
-kaluze krwi chyba w paincie robione. -wypelnienie "ziemia" jako podloga"? Jest tyle innych posadzek... -polowa jaskin jest dbita lustrzanie i sciany sa nachylone w druga strone. -w tym lesie na ziemi lezy pach (tak to podloze sie zwie-"sand"), zamiast sniegu. -te choinki rosna za gesto. Mogles urozmaicic ten las o drzewa liscieste lub chociaz inne choinki. |
A wiec tak.
Extra ta krew co ze mnie i exerosa leci xD Czaszki tych lucznikow na jednym ssie sa inne. I to chyba wszystko co wyglada zle. |
Ta wieza, w ktorej ci idioci <xD> siedza, zostala zrobiona przezemnie... pietwotnie byla to pierwsza wersja wiezy Xardasa <lol>.
A tak w ogole, nudna... Za malo scen ze mna w roli glownej ;( |
Co to za białe coś? Ja pierdole xD Zaliczyłem ROTFL'a xD Po raz pierwszy zobaczyłem coś takiego xD OWNED!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
20:21 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: komentnij mi tego fejka
20:21 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: :P 20:23 Dark Alphadron Fire Consulter [3]: komentujesz mi Afterworlda? Maś to ciaho(special)111! WYJEBISTE!!!!!!!!!!!!! Siedzę na głównej straży muahahahahaha! 10/10 |
Nawet fajny fake. Dobre wykonanie, ciekawa fabuła. 10/10 plx? ;)
|
Zrobiłam sobie prezent na urodziny :p i weszłam na forum...
I co jestem do tyłu o jakieś 3 odcinki 8o 8o nie uważam żeby było nudne, nie wiem jak reszcie ale nawet;) ... mi się podoba :D a nawet bym powiedziała BARDZO |
nareszcie next part!!jupi jestem w fake'u jako łowca :cup: przejdźmy do oceniania
-to podłoże to nie śnieg -za gęsto w tym lesie -długo trzeba czekać na next part(Nooo... w porównaniu do fake kalesantego X to bardzo mało) +jestem tam jako łowca +fajny hydraliszek +fabuła czyli 8/10 |
Dobra...
Zaczynamy. Minusy: -Co to takiego białego w lesie? To jest taki piasek, nie śnieg ;p -Eee.... Ziemia jako podloga w wiezy...(chodzi o to gdzie stoi Pitbul) -Na 2 obrazku ten efekt jak się przyjrzy przypomina jakiegoś ludzika z kasztanem na głowie xP -Paintowa krew.. Bleee... -Jeden rodzaj drzew w lesie. Zara, las? Las nie ma jednego rodzaju drzew... -Obrócone ściany podziemi... Plusy: +hydraliszek +ognisty napis :P +Uśmiałem się przy oucie wardiego i Darka ;d +fabuła Ogólnie 7/10. Pracuj, pracuj :) |
Ło, nawet wspomniany tu jestem :) Tak mi miło, dżemkujem. Ogólnie, to to białe coś wydaje się być dziwne... Jakbym patrzył na prerośniętą rozwielitkę światła XD To jakieś zaklęcie? Magya, da?
Wszystko dobrze, tylko jeden z nich coś zdecydowanie za łatwo wydostał się twierdzy. Co to za wieża, z której można uciec podkopem, wykonanym w pięć minut? A ten Hydralisk? Tak se po prostu siedzi i straszy? Niezbyt ta część wyszła, zgodnie z Twoimi ostrzeżeniami. Czekam na lepszą kontynuację. |
Fake taki zły nie jest ten odcinek ;) Fajnie ja wyglądam jako nieumarły ;) A co do Twojego napisu o konkursie to sobie zapomniałem o Draxie :D A często tamtędy przechodzę i go widuję :P Nawet niedawno uczyłem się skórować wilki :D No ale nie mogę się doczekać next parta ;)
Ocena teraz 9.99/10 ;) Bo zawsze może być lepiej ;) |
Zarąbiste xD
Ale ta krew z Omegi i tego drugiego... Fuj xD 10/10 |
Wiadomo... exeros i omega. Oboje sa fuj! xD
|
Dark, kiedy next part? Ja potrafie być dociekliwy na gg ;) A tak na serio to ponawiam pytanie :D Kiedy next part :P
|
Nieliczne outfity mi się niepodobają ale większość jest... nie wiem jak to wyrazić. :p Co do części to trochę gorsza niż poprzednie, ale mimo to bardzo mi się podoba. 10/10
|
swietne, zobaczylem tak jak prosiles =) ciekawa fabula XD
Bedo Lukos z Guardii |
moze byc ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |