|  | 
| 
 Najbardziej mi się podobają: Dragon:cup: Elf Scout ;) | 
| 
 Mi najbardziej podobają się : -Water Elemental -Ferumbras -Brutus Bloodbeard -Behemoth -Serpent Spawn -Blood Crab -Thornback Tortoise -Carrion Worm :D:D:D | 
| 
 Dla mnie to: -Quara Predator -Assasin -Giant Spider :] | 
| 
 Toad ... pozdr. | 
| 
 Slime, bo przypomina amebę!!111 AmEbA FaN YaYaY Nibynuszki roks. | 
| 
 Mi sie podoba Orc Warlord, Quara Predator i Black Knight :P | 
| 
 Potworki Moim zdaniem najładniejsze potworki to: - Quara Constrictor - Quara Pincher - Pirate Skeleton - Serpent Spawn - Lizard Templar - Giant Spider - Hydra - Assasin - Dwarf Geomancer | 
| 
 dla mie to Dragon Lord , Assasin i Hero :) | 
| 
 Mi najbardziej się Demon Skeleton i Dragon podoba :P | 
| 
 Quara Pincher Pirate Buccaner Pirate Cottrhoat Hydra Ferumbras Assassin Tarantula | 
| 
 ładny potwór Ja tam lubie amazonki i valkirie jesli hodzi o ladny wyglond :p :]  jedyne ładne lale w całej tibi raczej (jak jest jeszcze cos to dopiszcie) lubie tez ghoule i dwarfyoraz mino arhery i huntery moim zdaniem nastraszniejszy to nadal ferumbras ktury jest tak tajemniczy;) śmieszne som cyklopy takie grube i powolne za ortografie nieodpowiadam komu sie chce [Alt] wciskać | 
| 
 ja najbardziej lubie GSy i Carrion Wormy :) | 
| 
 brak eee tam najlepiej to wygladaja laski z tibi!!!!!! B) B) B) B) | 
| 
 a tak na serio to groze budzi giant spider:P | 
| 
 Quary -Wszystkie Quary oprócz Hydromancera, -zerk oczywiście, -Dworc Voodoomaster, -Mino mage, -Ancient Scarab, -Yeti i -Carniphilla czy jakoś tak się to wabi. | 
| 
 Ja dodaję do moich ulubionych z wyglądu jeszcze hellhounda. mam go z 4 stron i dead.;> | 
| 
 Moje to Ferumbras,Demon,Amazon i Demodras | 
| 
 Dragon Lord bo jest jak kobieta - ładnie wygląda ale jak się wkurzy i zacznie bić to masz deada xD | 
| 
 Z aktualnych to giant spider i demon ale stare roty były najlepsze :))) | 
| 
 Demon Dragon Lord Hydra Assasin | 
| 
 Dragon lordy moje kochane :P i hyderki :] | 
| 
 xD Moim zdaniem najlepszym z wyglądu potworem jest skunks jest piekny :) :] | 
| 
 ni ma to jak ork warlord :] :p | 
| 
 Rat :D B)  Wiem że dziwne ale Za duze Expie na nich :Rook: | 
| 
 moje: Quara Predator Hydra Serpent Spawn Water Elementale | 
| 
 Ja tam najbardziej lubi beholdery:D... może dlatego, że są podobne do mojej nauczycielki od biologii:P:evul: | 
| 
 Najlepszy z wygladu jest Juggernaut - wyglada jak godzilla  ^^ i Hellfire ; > | 
| 
 Wszystkie Orki mi się podobają, ale najbardziej lubie potwory na których najczęściej expie, czyli mieszkańcu Katedry i Dwarfy. ;] | 
| 
 Muje ulubione potwory to -Rotworm:) -Gazer -Beholder | 
| 
 Cze.Moje 5 ulubionych stworow to: powod: Ferumbras Nie zle szmatki:p Fury Ladna kolorystykaB) Giant Spider Jaskrawe cialo;) Orc Berserker Wsciekle spojrzenieX( Demon Prawdziwy diabel:evul: | 
| 
 Najlepiej wygląda Orc Leader8o | 
| 
 Devil Imp i Hellfire fighter,amazonki | 
| 
 co prawda są to nowe potworki z tibii. (::]  mi najbardziej podobaja sie: -azure forg -blood crab -dark torturer -defiler -heelhound -lost soul -quara predator -spectres -undead dragon -water elemental Pozdro. xD | 
| 
 Spoko wygląda Ferumbas ale i wyverna mi sie podoba | 
| 
 A to moje ulubione :) -Cave Rat(GRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUBASSSSSSSSSSSSS) -FD -DS -Wampir -Wyverna -Jaggernaut :D -Orc Zerk -Ferumbas | 
| 
 Smuggler <lol2> SMUGGLER:D  | 
| 
 Quara Mantassin Scout :kat: Quara Constrictor Scout Marid Quara Predator Scout Plaguesmith[CHAR][/CHAR]:berserk: | 
| 
 Ferumbek :blazen: Mi sie najbardziej podoba Ferumbras Jest Wyczepisty!! | 
| 
 eee Quary to kosmici!(podobni przynajmniej) mi sie najbardziej podoba Ferumbras i smuggler. | 
| 
 Mi się najbardziej podobają  -Fire Devil -Assassin -Monk -Mino Archer -Giant Spider i coś tam jeszcze ale niepamiętam... B) | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |