![]() |
tomix cie atakowal wienc pomoglem:)- You attacked Grandon +32G 7XP <------------------------------------------------- B)
|
eh...ja na chwile koncze bo leci ,,kasia i tomek'' za 30min bede bye!(napiszcie jakies postyb :P )
|
erm... a pytanko czy oplaca mi sie kupienie shotguna ? bo wiecie za nim odpowiedz bedzie nazbieram te 6k na bubblach ;)
gierka spox ;) |
Ghost Nieudany ma racje, za duży bajzel, puszajmy se private msg.
Racon: Pexowi dalem + więc kumpel, a ty jego, a przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi więc nie bij mnie jush;) Re up: Ja mam i mi sie podoba, ale spytaj o zdanie Pexa, co onim sądził jak mnie pierwszy raz atakował;), a jak chesz to zaatakuj mnie(Grandon) i zobacz(nie, nie mówie tak chciwości;)) Po raz 3 go edytuje:): Re down: zaatakuj baby_bubble, jest teraz bez eq, a daje wiecej wszytkigo niż far, a jak zalozy eq to bij gangsta_life... |
Lol zabilem fara golymi renkami, pierwszy exp
xD, ale trudna giera trza jom obczaic xD bede se expil na farze W takie wierczory, co na tibie sie nie mozesz zalogowac to git ;) pozdrawiam |
TAK! TAK! TAAAAK!! Udało mi się posłać bubble do piachu jedną, ciągłą serią z USP! :D Wycelowałem i naparzałem cały czas, ani jeden pocisk nie chybił ;)
Czy warto kupić Shotguna? Jak dla mnie, to kup USP za 8900... Jest szybkostrzelniejsze, a po kupnie kilku przedmiotów dodających amunicję wymiata (potem można jej używać jako broni pobocznej). |
heh, wiec jeszcze troszeczke kasy zbije, a potem bede mogl na ktoryms z was wyprobowac?? Wiecie, na bubble mi sie nie oplaca bo szybko padnie ;p kupie se UMP i zobacze, czy az tak wymiata... ;)
|
Qrde, a ja wywyaliłem w baby_bubble 2 seryjki z shotgana(8 naboi) i zostało mu 1 hp... grrr
|
steuer aug tez do bani,szlak chyba nie oplaca sie kupowac broni lepszej niz te za 20k w gore
|
Usb
USB to jest mini CKM jak nim napie... to tylko syie sie to z amunicij :):) B) zaje....... ale dlugo sie laduje:(
|
hej mam pomysła ;)
Ty, a może byśmy zorganizowali jakis turniejek wśród naszej bandy?? by bylo fajnie wszyscy by sie sprawdzili przynajmniej... ;)
A, jakby ktoś chciał ze mną powalczyć (spoko, jest strasznie cianki ;p) to zapraszam... moj nick taki jak tu ;) O grze: Takie coś, a cieszy ;) |
niezly pomosł, ale ja sie narazie na to niepisze, ze względu eq;)
P.S. jaki masz nick w gangstasie? zaatakuj mnie(Grandon) |
wiem robi sie bajzel ale jak wam zalezy to dajcie gg i bedzie rozmowa:) moj gg to 1975719
|
heh sprobowac nie zaszkodzilo ;p zostalo ci 28hp po walce ;) co nie co potrafialem jak chcesz twoja kolej bez problemu ci sie uda ;)
|
A tak apropos, znaci ejeszcze fajne expowiska, podone jak far?
xD |
Niemam gg lepieij Mirc na kanale naszej gildi lepieij :) jest podany w kturyms pocie nie moijm :)
|
Ja tam expuje na Gangsta_life i na baby_bubble ;)
heh ci to dopiero daja ;p Heh próbowałem jeszcze raz cie pokonac ale nic z tego jeszcze gorzej wyszlo ;p |
Cytuj:
Tutaj click! EDIT1:wlazic na ten kanal ludzie przeciez to nie laguje! zaraz sie obmysli ten turniej i niech wejdzie leader to dam ci auto opa :) |
Rafi_ten 28 hp to nawet neiżle ci poszło, ale spróbuj teraz. Ciekawe ile teraz zostanie...:)
Racon, czas na zemstę...;) hehe, mam nową zabwkę... <cfaniak> |
Heh, do kitu ten twoj flamik ;) rozwalilem cie bez straty HP ;p trzymalem cie na NIEZLY dystans ;) ale i tak Gratz zakupu ;p
jak sie wlazi na tego irc'ka ?? bo mi jakos pisze "blad skladni" ;( tak to bym wpadl na pewno... |
Wrcocilem :P
Hey wrocilem ladujcie swoje kulki w shinode :P czekam ;)
|
Cytuj:
warszawa.ircnet.pl #mroczni_i_zli tamto to link bezposredni ale jak nie masz zadnego clienta irca to nie zadziala :D RE SHINODA: Cytuj:
|
Doradzić Wam? Nie kupujcie miotacza ognia.... dostalem za niego tylk o3900 :(
|
to mozes mi pomoc skad sciagnac takiego klienta do odtwarzania irc'ów?? ;)
|
Ja tą Baby bubble rozwalam w 2-3 sek ;] a fara i Gangsta_life okolo 1-2 sek ;].
Chyba dobrze że założylem ten temat bo widze że gra ma wielu zwolenników ;] |
Nie obczailiście innych expowisk :D, baby bubble szybko sie rozwala nawet z axe :D
|
Heh strasznie szybko padaja, a ladowanie takie dlugie i te przechodzenie czasem po linkach ;p
co do flamika takze radze nie kupowac nie dziala zbyt efektownie na dystans...po prostu nic nie robi ;p |
Nio racaja miotacz ogni jest do dupy najlepszy jest M60 ;] ladnie sie nim kosi
|
Które spodne kupić? 20 defa czy 10 defa i 5 naboi?
Shinoda, zabiłeś Pexazowe, powedziałem mu że ci pkarze ;) |
Cytuj:
Jeżeli masz dobrego Armora to weź te z 10 defa i 5 nabojami bo będziesz szybciej przeciwników zabijał a jeżeli masz słabego armora to lepiej weź te z 20 armora |
Mam tylko bubble armora, to które wziąść?
|
jezeli stawiasz na szybkostrzelnosc to all na ammo dajesz i na szybkosc ew. celonsc a jezeli na sile to na armora
EDIT: wskakiwac na kanal irca ale juz! :P tutaj! |
do bubble armora raczej bralbym te z 20defa... taka moja rada ;) tera reszta niech ci jeszcze odpowie ;p
|
Pare SS z zycia dresa xD
Dawaj kase kur**!!!!!!! http://extremedami.w.interia.pl/kase.PNG Matrix plx? :P http://extremedami.w.interia.pl/matrix.PNG Pobawimy sie w chowanego? Ja szukam ;) http://extremedami.w.interia.pl/oczy.PNG To tyle wiecej mi sie nei chcialo robic :P przystapie do zalogi jak zdobede m60 zostalo tylko jeszcze 10 k wiec szykujcie dzisiaj dla mnie miejsce :D |
Mam już 9k , jaką broń kupić?
|
Mam pytanie czemu jak wale z ump to on mi sie wiesha gdy zostaje mi jeszcze okolo polowy ammo ? :(
|
Hey.. Chomikvader skoro august to szajs to czemu cie nim zabijam ? :P
tomix6 zabilem pexazove bo on mnie zatakowal ;) |
:p
Co myślicie o Steyer Aug? Bo własnie se qpilem :P
A tak btw. jaka jest najlepsza broń na początku, no może nie na samym początku ?? |
@up:
tego nie wiem ja wymiatalem z pistolem ;p ty nasza banda "Mroczni i źli" juz ma 22 osoby !!! Kurcze zara braknie tam miejsca ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |