Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Danyth Knight 18-10-2006 00:26

Co do ubicia Chea~~ to bylo naprawde dobre =)!! Jego pewnosc siebie go zgóbiła :)

berger 18-10-2006 01:17

Arwerius
Oct 17 2006, 17:19:38 CEST Killed at Level 85 by Mewtu
and by Chealino

Powod - Bezrdnosc Arc w walce i chec poprawienia sobie morali. Przykre ze zabijaja osoby nie biorace wogole udzialu w wojnie i nie majace o niej pojecia. Ale jak kazdy wie musza cos robic by nie wyjsc na bezradnych. Ja wam powiem ze wydaje mi sie ze to dopiero poczatek tego co szykuja. Wiec mijscie sie na bacznosci, nigdy nie wiecie kiedy dostaniecie od arc z SD w pysk a po dedzie dowiecie sie ze jestescie RL bezoka lub aure ;)

Podniesli paymentsy phi...

Hellraider 18-10-2006 08:07

@up no ja jak rau po mnie wpadl na d lair dowiedzialem sie ze stawiam na bocie ;P

SirDamian 18-10-2006 08:09

Mam tylko pytanie czy na iriidii powrócą Arcanium albo Skywalkerzy.... ?? :D

Arthas The Keeper 18-10-2006 15:16

??

A co chcesz od skywalkerów??
I kim jesteś jeśli można wiedzieć
;p

signed: Usar

Barbin 18-10-2006 19:22

@Jinikao

Cytuj:

później kilka razy wyszlo na moje
8o kiedy? Ty po prostu trzymales sie kurczowo swoich opowiastek obrzucajac
po drodze inwektywami kilka osob, niektorym groziles, innym ublizales. Czy to wszystko swiadczy o tym ze jak twierdzisz "wyszlo na Twoje"? Mozliwe ze wyszlo na Twoje, ale tylko w Twoim wyimaginowanym, wlasnym swiecie.

Cytuj:

on nigdy sie nie chwalil ze on to wymyslil a ty mu to zarzucasz
Nigdzie nie napisalem ze On twierdzi ze wymyslil wszystko. No ale
Cytuj:

widzieliscie kto go ubil? xD
. Chialem zeby wszyscy cieszyli
sie razem z Bergerem :]

Cytuj:

a nie krytykuj innych
Eee...
Cytuj:

Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej.
Czy to krytyka jest? Jesli tak to przepraszam, wiecej nie bede.:(

@Berger

Cytuj:

P.S. Milo mi ze postrzegasz mnie w samych superlatywach
Wez slownik jezyka polskiego i poszukaj tam slowa "sarkazm". Dla ulatwienia dodam ze nalezy szukac pod literka "S". ;)

Cytuj:

prosba by sie zbytnio nie podniecac udana akcja i jednym fragiem
bo to znaczy wiele ale jeszcze nie stet to wystarczajace
I masz w tym calkowita racje. Jeden frag wojny nie wygrywa. Takze panowie wyciagnijcie raczki spod stolu i do roboty, po nastepnego fraga.

@Maddie

Cytuj:

stary, 2 sprawy.
Slucham cie synku.

Cytuj:

to jest topic o Iridii i teoretycznie powinnismy tu dyskutowac o naszym 'kochanym' serwerze.
A Berger jest niewielka czescia tego serva, czy tego chcemy czy nie.

Cytuj:

to jaki jest Berger irl raczej nie powinno sie tu znalezc.
Tu musze sie z Toba chyba zgodzic. Wszak jak to Berger raz zauwazyl, temat ten czytaja rowniez i kilkunastolatkowie. Nie mozemy narazac ich na jakikolwiek uszczerbek psychiczny. ;)

Neztas 18-10-2006 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 1036002)
/\/\
Bezok
On nie musi robic bo poprostu wszyscy o tym wiedza !!!

po pierwsze jesli cos do mnie masz mow mi to wprost, a nie na forum w poscie do kogos innego
po drugie nie umiesz wytlumaczyc co miales na mysli mowiac ze chris powinien sie wypowiedziec, bo nie wydaje mi sie ze jest medium, wyrocznią badz sędzią wszechwiedzącym
po trzecie naprawde wątpie zeby ktokolwiek na to czekał
po czwarte co za roznica czy chris powiedzialby "Tak super", "Bylo do dupy" czy "Olewam to" ? coś by to zmienilo?
po piąte nie chce mi sie na ten temat wiecej klocic z toba wiec nie odpisuj proszę

Madreth 18-10-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider (Post 1036553)
@up no ja jak rau po mnie wpadl na d lair dowiedzialem sie ze stawiam na bocie ;P

Chyba tato cie dzis slabo przytulil O.o
I w ogole smierdzisz xd

Madreth 18-10-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1037289)
po pierwsze jesli cos do mnie masz mow mi to wprost, a nie na forum w poscie do kogos innego
po drugie nie umiesz wytlumaczyc co miales na mysli mowiac ze chris powinien sie wypowiedziec, bo nie wydaje mi sie ze jest medium, wyrocznią badz sędzią wszechwiedzącym
po trzecie naprawde wątpie zeby ktokolwiek na to czekał
po czwarte co za roznica czy chris powiedzialby "Tak super", "Bylo do dupy" czy "Olewam to" ? coś by to zmienilo?
po piąte nie chce mi sie na ten temat wiecej klocic z toba wiec nie odpisuj proszę

Ta, mam problem! Dlaczego masz wasy? :o

kucharz 18-10-2006 20:14

prawda jest taka, ze jesli to przegramy ( w co watpie xDDDD ) to chris&spolka i reszta polakow popadaja jak muuchi ;o

Neztas 18-10-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kucharz (Post 1037334)
prawda jest taka, ze jesli to przegramy ( w co watpie xDDDD ) to chris&spolka i reszta polakow popadaja jak muuchi ;o

Les, nie mam pojecia czym sie kierowales piszac te wypowiedz :P

jestesmy neutralni i powinienes to zrozumiec a takim gadaniem (ani raczej zadnym innym) napewno nas nie zachecisz do wojny

prawda jest taka ze sytuacja nasza sie nie zmieni bo niby czemu :)

no chyba ze po przegranej wojnie wezwiecie naczelnego szamana, spowodujecie falę masskickow i faktycznie popadamy :P:P

i prosze nie piszcie juz o nas bo co to ma do rzeczy, to nasza sprawa co bedzie z nami po wojnie :<

Barbin 18-10-2006 22:57

@Kucharz

Lesley Mac'Leod dla Ciebie :cup: za
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kucharz (Post 1037334)
jak muuchi ;o

- dawno sie tak nie usmialem Muahaha Ty to masz poczucie humoru czlowieku xD Moja niesmiala propozycja, zamiast ŁYCHAAAA... to MUCHIIII...
Muahahahaha

kucharz 18-10-2006 23:03

Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :) bynajmniej nie zachecam Cie do udzialu ale mowie jak bedzie, chyba ze wierzysz ze huxy i banda sie zmienili. Rau~ juz podobno sciga chrisa o ile mi wiadomo...ja na poczatku tez bylem neutralny ale kiedy padlem bez powodu tzn. padlem poniewaz "planowalem trapa na firenze" wydaje mi sie dosc zabawne ;) nie chce sie tu z Toba klocic ale dobrze wiesz ze wszystko moze sie zdarzyc

Yapan 19-10-2006 06:28

Chris sobie nagrabił czym innym, od*******ał pa poprostu;)

Banditos 19-10-2006 08:35

Imperatorce:
Oct 18 2006, 17:00:28 CESTKilled at Level 113 by Affelaffe
and by Yamahati

wie może ktos o co padł???

maddie 19-10-2006 09:31

23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.

Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil.
probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka.
payment dla calej gildii wynosi 150k.

mam inne wyjscie niz zaplacic ?

:<

Valard 19-10-2006 09:36

Kiedyś grałem dostałem spory payment za free. Nie zapłaciłem...zginąłem...i się wyocofałem z gry, chociaż może wróce.kiedyś =] Więc radze zapłacić i mieć względny spokój

Naro 19-10-2006 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1037814)
23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.

Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil.
probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka.
payment dla calej gildii wynosi 150k.

mam inne wyjscie niz zaplacic ?

Wlasnie sie o tym dowiedzialem dzisiaj rano i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Jak widac Pride and honour to tylko nazwa gildi, za to ludzie ktorzy tam sa chyba nie do konca wiedza co te slowa znacza... Po pierwsze zeby palek na 75 lvlu zrobil tam loota na 65 k to musialby tam siedziec okolo 8 h (i nie wysylac loota w miedzyczasie co jest zajebisce smieszne bo nawet knajci na 100 lvlu wysylaja loot co 20/10 ton)... watpie zeby Academion tyle tam huncil ale to nawet nie o to chodzi... Nawet jesli ktos zjanil mu jakiegos loota to powinien odpowiadac osobiscie i sam placic a nie cala gildia - OMFG. Widze ze odjebujecie niezle PA bo wiecie ze nie maja z wami sznas. Chris i Neztas - Pride and honour to czasem nie wasza gildia? Ja po tej akcji nie dziwie sie dlaczego stoicie po tamtej stronie i prosze Neztas nie pierdol mi ze Academion i spolka sa neutralni.... Widac ze po prostu odpowiadaja wam klimaty szerzenia PA wiec jak ktos moze oczekiwac od was walki przeciwko temu...hahahaha

berger 19-10-2006 10:06

@ Barbin- kolo zjedz ze mnie bo widze ze o niczmym nie ams zpojecia a cigle sie madrujesz...Nie wiem czy masz do mnie waty bo mi zazdroscisz czy co? :D

@MM- Mozesz zaplacic ale to jest to co ci powiedzialem kiedys na priv o expieniu w kopie i jak wpada RL chealino. Mam nadzieje ze pamietasz( mialem racje:(?) niestety tak. Academion to nob ktory bez RL znajomosci z Chea nic by nie znaczyl. Oni teraz potrzebuja latwego zarobku i tyle

@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.

@ALL - wczensniej napisalem ze bedziecie padac i miec paymentsy za to ze niby jestescie RL Bezoka itp. No zapomnialem jeszcze dodac ze mozecie sie okazac looterami.

I wg was kash i bezok robia PA? wiekszosc hlvli sobie teraz spokojnie expi ale przypomne jak bylo ze mna podczas jednej war kiedy bylem neutralny. Expilem expilem Arc wygralo war bylem top-exp na serwie i wpadl po wojnie po mnie 20 lvl i mnie wyganial z cyclo. ja do niego ze bylem 1st, no za 5 min przybiegli jego kumple z arc i dostalem SDki na ryj ,ale na szczescie ucieklem. Kos powiedzial mi wtedy podczas wojny "beda nas szanowac za neutralnosc" ja dziekuje za taki szacunek, wole go wywalczyc lub stracic chara walczac o niego.

maddie 19-10-2006 10:16

pamietam Berger, pamietam..
podobno Nicole of Dreams ma cos z tym wspolnego, tyle ze jej juz nie ma w Fid~

prawdopodobnie jutro zaplace..

Naro 19-10-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1037823)

@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.

Ja wcale na niego nie wchodze i nie zamierzam wchodzic... wole wchodzic na jakas dziewczyne :D Za to nie pozostawie bez kometarza takiego PA szerzonego wobec moich przyjaciol a mam tam kilku znajomych w Fidelity. Uwazam ze to neisprawiedliwe stawiac cala gildie w takiej sytuacji. A Chrisa I Neztasa wymienilem bo są oni czescia "Pride and honour" (cudzysłów zamierzony) wiec jesli sa uczciwi i maja jakis wplyw a ta gildie i zastniala sytuacje to moim zdnaiem powinni cos z tym zrobic. Ja tylko uwypuklilem prblem bo jelsi PA wobec jednej osoby jest niesprawiedliwe to jak nazwac PA wobec calej gildi...
I chcialbym podkreslic raz na zawsze ze nie namawialem i nie bede namawial nigdy ani Chrisa ani Neztasa ani innych Polakow z "Pah" do dolaczania sie do wojny - to ich sprawa.

Jinikao 19-10-2006 11:09

Babrin kiedy komus w rl groziłem??. Widzisz synku nie umis zczytac a chcesz robic cos wiecej - pisac. Pozatym wtedy wyszlo na moje co Fiaera przyznala. Jak pamiec zaczyna juz szwankowac to do lekarza proponuje sie wybrac. Co do Aca to zapytajcie Antoatlety w grze czemu kiedys musial placic mu 100 k. Mi juz Helun pisal ze jestem hunted chociarz sie po wojnie wyplacilem:) i co mozna przeczytac na oficjalnym forum tibia.com. Pozatym niejaki Gunnar Viking czyli Tim aka Evil The Slayer ukradł mi 200 k za aprobata Huxego:)

Mocny Smok 19-10-2006 12:45

NIe plac!! to bedzie najgorsze co zrobisz -.- wtedy to oni bede mysleli ze za dotkniecie bedziemy placic i tak sie tez stanie musimy sie przeciwstawic ! pierdol academion bo to suka juz nie raz wymuszala odemnie 10 k za nic a i tak sie skonczylo 2k :P wiec mowie ci nie plac bo to sa s*****ele ktorzy tylko wymuszaja i jak zaplacisz to bedzie coraz wiecej takich sytuacji bo poczuja sie bezkarni ;/

berger 19-10-2006 12:50

@MM- niestety ale poraz kolejny mam racje, chetnie bym ci pomogl ale sam wiesz jak jest sytuacja. Napisz mi o ktorej bedziesz to napisze do ciebie w tibi. A co do paymentsa negocjuj na mniejszy bo to bzdura.

@Jini- Jestes dowodem na to ze bez sensu zrobiles wyplacajac sie i ze my tez nie mamy po co sie wyplacac(nawet nie mamy takiego zmaiaru)

Bandzioch 19-10-2006 13:05

Yamahati - Butcher of the Arcanium
Shamala - Butcher of the Arcanium

berger 19-10-2006 13:10

@Thoris + Danyth - dopiero dzis odczytalem wasze prv msg - odpisalem i mam nadzieje ze doszly jesli tak to prosze o odp:)

matias88 19-10-2006 14:07

No nie rozumiem tego co tu sie dzieje. Przenioslem sie z innego serwa by nie miec doczynienia z looterami i thiefami. B)

Bylem podejrzewany ze pracuje dla MM a to bzdura :baby:

A dzis Przybiegl po mnie Chealino ubic mnie jak sie zapytalem o powod powiedzial ze PGuje i powiedzial ze jezeli bede zaduzo expic ubije mnie. :(

Nie dziwie sie ze u was tyle wojen skoro ludzie tutaj sa wredni dla siebie i nie mozna sie z nikim dogadac a kazdy dla kazdego jest wrogiem lub ma same podejrzenia.

Jak ktos sobie expi i zarabia to nie pasuje to nikomu. Nie stoje po niczyjej stronie ale ci z MM mniej mi zaszkodzili mimo ze znam o nich opinie tylko z tego forum. I mam andzieje ze niektorzy z tej gildi zrobia to co obiecuja po wygranej. :confused:

maddie 19-10-2006 14:39

matias88, mylisz pojecia sam o tym nie wiedzac.
berger piszac 'MM' nie mial na mysli gildii Merrie Mellodies, tylko mnie.

zamierzam zaplacic, piszcie do chcecie ale w obecnej sytuacji nie mam innego wyjscia.
a negocjace z Academionem sa raczej bezsensu.

14:34 Academion [75]: so like i said, 20k each person or the deal we made together
14:34 Academion [75]: i got a picture of the members, if someone leave, his payment will get higher

150k za 20 osob to w sumie nie tak duzo :<

Neztas 19-10-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kucharz (Post 1037685)
Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :)

tu mnie zaskoczyles :<

nie mam zamiaru dochodzic do tego dlaczego "tak nagle" nikt nas nie lubi, ja nie mam sobie nic do zarzucenia~

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matias88 (Post 1037924)
ludzie tutaj sa wredni dla siebie i nie mozna sie z nikim dogadac

mozna, tylko trzeba umiec rozmawiac

@Fidelity itp.: nie wiem o co chodzi, nie znam sprawy, jedyne co moge obiecac to to ze pogadam z academionem

~~

robcie co chcecie, mowcie sobie o nas co chcecie
cya

berger 19-10-2006 15:39

@MM - No tak 150k paymentsu za to czego nie zrobiliscie to naprawde niski payment... Nie widzicie ze Academion bez Chea bylby nikim?

@Neztas- Mam nadzieje ze cos zrobisz bo ja w stosunku do Academiona nic nie wskuram conajwyzej moge go ubic. To wredny ****uch ktory mysli ze moze robic co chce. Wg ciebie sluszne jest to co robi twoj lider? "Nie chowaj glowy w piach" lubie cie ale twoja postawa mi sie nie podoba co do pewnych spraw;/

maddie 19-10-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1038080)
@MM - No tak 150k paymentsu za to czego nie zrobiliscie to naprawde niski payment... Nie widzicie ze Academion bez Chea bylby nikim?

znajac Academiona to i tak niezle, wiesz, zawsze mogl nam dac 300k, nie ?

a co do ostatniego zdania to wszyscy o tym wiedza ale jakos nikt sie tym nie zajmuje..

jezeli ktos jest w stanie wplynac na Aca to prosze o pomoc
;<

kucharz 19-10-2006 18:29

ta plac ;] juz, juz szybciutko :> i zadaj sobie pytanie kiedy Cie ubija xD albo wymysla kolejna scieme by uzyskac "latwe" pieniadze :O

Arthas The Keeper 19-10-2006 19:56

przywileje ;/

To są właśnie przywileje władzy i to nie tylko na iridii ;/
powiem do tego że PaH bez polaków są nikim... więc myśle że gdyby pogadali z aca mogli by coś wskórać.
btw. maciek a pytałeś Nolina co o tym myśli skoro jego człowiek też padł.

signed :Usar

TyranX 19-10-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1035467)
gówno cie to obchodzi, co to ma za znaczenie

i nie, nikt na to nie czeka bo rzadko sie widuje takich debili jak ty

A co cie tak boli ?? To ze chche poznac co chris sadzi o akcji ??
Naztas nic do ciebie nie mam !! Ale to ty obraziles mnie 1 na forum nie ja, nazywajac mnie debilem !!

Harru 19-10-2006 20:26

typowi polacy , berger niema im co gadac zeby nieplacili bo i tak beda placic a szwedzi ich zabijac i wykorzystywac niema sie co znimi klocic jak lubia placic prosze bardzo

berger 19-10-2006 21:05

No poki jest szansa cos zrobic trzeba dzialac, mnie to osobiscie "denerwuje" cos takiego i tzreba probowac to ze cos takiego jest nie znaczy ze tzreba sie z tym godzic tylko starac sie zapobiegac. Ja w tej sprawie nic nie zrobie moja interwencja by tylko zaszkodzila i to chyba oczywiste. Ale sa osoby ktore moga na to wplynac i nie patzrec biernie, o kim mowie kazdy wie.

@ATK- Ci polacy co tam sa nie sa osoba ktore maja az taki wplyw poradzili by se bez nich choc maja troche do powiedzenia.

Paco88 20-10-2006 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kucharz (Post 1037685)
Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :) bynajmniej nie zachecam Cie do udzialu ale mowie jak bedzie, chyba ze wierzysz ze huxy i banda sie zmienili. Rau~ juz podobno sciga chrisa o ile mi wiadomo...ja na poczatku tez bylem neutralny ale kiedy padlem bez powodu tzn. padlem poniewaz "planowalem trapa na firenze" wydaje mi sie dosc zabawne ;) nie chce sie tu z Toba klocic ale dobrze wiesz ze wszystko moze sie zdarzyc

Nie bylo mnie kilka dni z powodu tragedii rodzinnej i nie wiem co sie tu działo. Być moze przestane grać, ale chce zebys byl swiadom, ze to Rau wisi na włosku, jeden jego wybryk zakonczy sie dla niego katastrofa(to nie sa moje slowa). On mnie tak hunci jak ja jego.

To samo dotyczy sie Ezekiel'a. Nigdy ci s*****elu nie zapomne tego co napisales - "Twoja sprawa". Dla ciebie wazniejsze jest pierdolona gra niz uczucia w rl.

btw niechce mi sie szukac tego o co wam chodzi z tym aca, jezeli ktos moze napiszcie mi na prv w grze albo wyjasnicie tutaj jeszcze raz tutaj, jezeli bedziecie wystarczajaco przekonywujacy to uspokoje aca, bo tak jak mowie, jestem troche do tylu z tym co sie dzieje

berger 20-10-2006 10:36

@Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted.
Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion

A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec?

Paco88 20-10-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1039070)
@Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted.
Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion

A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec?

z Academionem pogadam, po Rau pojde dopiero pozniej bo Chea prosil zebym mu dal ostatnia szanse(mozesz wierzyc lub nie). A co do ezekiela to jak ruszy kogokolwiek z moich znajomych-nawet noob charem-zginie. Jest dla mnie zerem, wiec sie z nim nie licze. Nie mam litosci dla pustaków.
@eze, Jeden twoj blad frajerze, uwazaj co robisz.

Banditos 20-10-2006 11:10

Huxy:D
Oct 20 2006, 06:41:23 CESTDied at Level 146 by a behemoth(znowu kick pewnie :D)
yama shamala już nie są w arc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16.