![]() |
Cytuj:
Vatareil@ Są takie rzeczy jak blokowanie portów:) itp... firewalle.. wystarczy dobrze skonfigurować i chociaż uzywasz blackd to i tak nic ci nie zrobią , uwierz mi da się tak zrobic:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niewiedziałeś co się dzieje w szerefach LS. Odszedłem dlatego od nich , bo nie będę słuchał jak po nie udanej akcji Satamo bluzga Polaków. Że to naród idiotów itp. I że oni ciągle gadają po szwedzku a jak ty sie odezwiesz po Polsku to odrazu do Ciebie z ryjem wyskakują. JA CIĘ wkręciłem do LS , gdyby nie ja nikogo byś nie znał z LS. Poszedłeś na ta wojnę tym śmiesznym swoim sorcem i go zrokowałeś prawie tylko. NIc nie zrobiłeś na servie, a się wymądrzasz, wiesz że jesteś nikim i niech tak zostanie. Nie musisz swoich pisać tych idiotycznych postów, które nic nie wskórają :baby: :baby: :baby: :baby: P.S Można zauważyć zmiankę w szeregach KH: *Astralis stworzył Wmo Muppz:) *Zavil , Aeris i Ulbaard stworzyli Widows Aftermath:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
corso@ jesteś załosny nie wypowiem się na ten temat:) |
knighthood sux
|
Jeżeli BlackD ma keyloggera albo coś w tym stylu to blokując porty przez jakie rzekomo wysyła passy itp. to zarazem bot przestałby dzialać. BlackD Proxy jest tylko do Tibii i wykorzystuje jej porty i jeżeli mialby jakiegos keyloggera to napisany byłby w taki sposob, że wysyła TYLKO passy do tibii nic poza tym, przez co byłby niewykrywalny dla jakichkolwiek antywirusów :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc wszyscy się mylą i jak zawsze Ty masz rację i o wszystkim wiesz najlepiej. A druga sprawa jeśli to było testowane przez Ciebie znaczy to, że masz tego bota. :baby: Watpie w to ale ok |
W tym poście chciałbym wyjaśnić pare rzeczy...
Corso nie powiedział o mnie prawdy jest to kompletna bzdura dla tego nie będe się do tego zarzutu jego ustosunkowywał... Nie wiem czy chciałbym toczyć na moim miejscu dyskusję z takim "czymś" jakim jest nasz Radosław i Kubuś:) Co do tego co tam się wymądrza że możę zucić sove to ci powiem gówno prawda naucz się chociaż troche oprogramowania i pogadamy. Do Corsa odnosnie tego czy mam bota czy nie - gówno Cię to ... mogę mieć nic mi nie zrobisz a jeżeli cię to interesi to i tak z niego nie kożystam:>:> pozdro |
Cytuj:
To ty się naucz czegoś o programowaniu. Jakby Daniel chciał połowa użytkowników blackd miala hacka, a wiem, że wiele osób z lifestyle korzysta z blackd proxy ^.- |
Cytuj:
A co ty zrobiles na servie? NIC ( ja w sumie tez odegralem jakas swoja mala role :P ) a co do tego wyzywania satamo to on juz taki jest , latwo sie denerwuje a pozniej przeprasza tak sie stalo tak samo " stfu revico" xD :) ale pozniej zawsze przeprasza a to ze jak sie odezwies po polsku a oni na ciebie z ryjem to chyba tylko tobie tak robili :D z tego co pamietam zawsze jak spamowali po szwedzku my im spamowalismy ku*wa itp ... i wtedy sie zaczynala zabawa (offtop najlepiej po polsku gada Pillow:cup: ( kiwi) on wymiata pamietam jak sobie gadu gadu sciagnol :D :D :D :D :D :D :D albo jak kazalismy szwedom powiedziec : Brzęczyszczykiewicz hahaha wtedy był ubaw ! xd |
Guardian@ aż żal mi ciebie. To nie ja robiłem w przeciwieństwie do Ciebie 47 pala w 4 osoby. A to co wcześniej pisałem to była prawda (wiem że prawda boli)
Co do bota to Tobie nie wierze , bo ty zawsze wszystko masz i o wszystkim wiesz najlepiej Rev'ico@ Z tym ryjem to akurat do mnie nie mówili. A ztym ze Pillow najlepiej gada po Polsku też sie przekonałem , zazwyczaj jak wchodzil na ventrilo zaczynał magicznym słowem "ku*wa":D |
@Guardain
Stfu blx. Odegrałem takąsamą rolę jak Ty(czyli żadnej) ale żal mi Cię poprostu. Anni ciężko zrobić 4 sorcami niby ale bot chyba się zaciął. @Corso "U are hunted" :) I proszę zmień Signed in Blood :P To tekst Soeny bodajże ^^ 21:07 Choseer [96]: LS WROCI DO GRY JESLI WY LUDZIE POMZOECIE MSG ME KTO ! :* :( |
Cytuj:
|
Myslałem że skonczę wypowiadać się w tym temacie ale nie pozwalacie mi na to:) widze chcecie mnie dalej...
Nie rozumiem was z jednej , drugiej , trzeciej storny:) m.in. Corso mowisz o moim lvl jak by to on świadczył o człowieku , ale uwierz mi miałem większy niż ty ale nie na beryli:) a że guardianem dołączyłem na 50 to wynikło z sytuacji która panowała bo z pewnością wbił bym większy albo co miałem zrobić jak byłem hunted?:) no co.. :) A ty od programowania się znalazł .. zal.pl :) co tu więcej pisać , choseer tak miał all w dupie kozaczył a teraz przyszedł na niego czas :D ale w sumie żal mi go ... jak i większość nemesis... chociaz są tam też normalni :) dla których pozdro... Możecie mnie krytykować na tym forum itp.. mam to gdzieś poprostu wyrażam swoje zdanie , a waszego jakoś nie widzę tylko krytykę innych.. spojrz na siebie każdy nie jest ideałem... Rev'ico@ Te ku*** kiwiego było zajebiste i jego polski :D:D Corso@ Nie dziwie się że ciebie zawsze o*******ali jak się odzywałeś, taki śmieszny masz głosik :D:D Signed /MAT (Macius) |
No no pan profesor guaridan zrobil nowego chara.Cacy.Ladne pg pocisles tym
Cwany Mat. Hue Hue.A na anni gdy robili bylem tam z nimi.Zaden bot sie nie przyciol tylko zle wykonali questa, poniewaz na wejscie kazdy ue zrobil co bylo strata many.lepiejbylo by sd moim zdaniem i aradna i excail przyznali mi racje.Co bot moze pomoc jak sorc bez many jak zavil 645 hp czy Excail 720~ hp zrobia jak tam combo dochodza do 1000+.A podczas questa byly 3x e bamy. |
Cytuj:
Guardian był kupiony. Twój pallek który miał 47 lvl był robiony w 4 osoby. Jeżeli miałeś większy lvl niż 80 to znaczy, że kupiłeś tą postać lub robiłeś ją z połową znajomych :baby: I czemu poraz kolejny raz piszesz te pedalskie "uwierz mi" Ja w to nie uwierze bo dobrze Cie znam. Zawsze jesteś we wszystkim najlepszy i o wszystkim najlepiej wiesz, ale tak naprawdę nigdy nic nie zrobiłeś na servie, nic nie wiesz o LS i nic nie wiesz o bocie Kh :baby: Kthxbye |
Kajn@ ta z sd.. znaim oni by zabili demona to nie ma huja nie wyuhali by sie chyba ze stone skiny na bota włączą... cieżkona pvp zrobic sorcem metodą sd ani:) chyba ze wszyscy by mieli po 150+
Cors@ ty jesteś załosnym idiotą :) zrobiłeś w dwoch 80lvl haha i spzanujesz ja mialem sam większy.. guardian kupiony na 48 ni będe kłamał ale tylko dla tego ze kumpel mowil ze mam przyjsc na berylie i cos pomoc... jak widać zdazylem wbic 4lvle i zalapalem hunted , a ty śmieciem jestes:) palek 47 w 4 osoby, gówno wiesz frajerze bo w dwie i to w 2 tygodnie jak każdy miał szkołe.. dla mnie to dobry wynik , nikt nie jest pojebany by grać tyle co ty... Cwany Mat jak bys zauwazył wbilem nim 28lvl.. zrobilem pare zerkow ujebałem paru wrogów popekowałem.. tak naprawdę to był char do zabawy , a gdzie gram... po co ci to.. :) może kiedyś się dowiesz i ci żal dupe będzie ściskać że ja sobie gram a ty jesteś hunted od kh naprzykład :D:D pozdro. wyzwiska bo żal mi takich debili jak corso.. nie mogłem się opanować.... |
Co do anni to podstawowym błędem było to że 2ch z nich miało 100 lvl a to chyba zbyt mało...
Guardian widać że ogarniasz wszytko w Tibi, nawet anni :) Powiedz mi tylko co ma ssa do eb? |
Cytuj:
Całe forum się z Ciebie śmieje bo widzą jakim jesteś imbecylem. Myślisz, że ktoś wierzy w te głupoty co ty piszesz? Zawsze Ty wszystko wiesz najlepiej jak robić ,powiedz mi tylko jeśli o wszystkim tyle wiesz to czemu nic na servie nie zrobiłeś ? Czemu piszesz tyle rzeczy o anhi , botach, o ls ? Czemu tylko wypowiadasz się o tym na forum ? P.S Ile ty razy anhi robiłeś? wszystkim profesjami ? Że tak dobrze wiesz kto jak ma robić... ŻAL.PL A co do tego palka to dobrze wiesz jaka jest prawda :) Grałeś w 4 a nie w 2 I jak graliście to były wakacje , dopiero bodajże na 47 lvlu szkoła się zaczęła Czemu do prawdy "profesorze" sie nie przyznajesz? Wiem, że prawda boli.. 4 ownerow :macius mlynek bulas i Gruca Pozdo dla "Profesora" :baby: |
Guardianowi hacknęli mózg -.-
|
Hmmm
Co do annhi to z SD by im lepiej poszło Przykład? Askara 2x Sorc + 2x Druid. I jakoś zrobili :) wszyscy przeżyli :) A co ma ssa do annhi? xDDD LaL! jak zapytal Vatariel z e-beam mniej? :D Guardian 47 lvl w 4 osoby w 2 tygodnie? Zamilcz bo w gadaniu to ty dobry jesteś, nic poza tym xD |
Nie będe się kłócił z wami więcej bo to nie ma sensu.. huja mnie znacie i się kurwa wypowiadać , i sluchacie corsa bo akutalnie ma 80+ a niewiecie jaki to peirdolony zdracja. Oglnie podsumowując s*******am z tego forum i ide na tibia.org.pl tam chociaż kurwa nie ma tylu lamerów.
|
Cytuj:
Golden'darkoo samera 96 lvl rp teraz delete moj i kurwa zatkało pedale? |
mechaniczna pomarancza nie poroboj zgrywaj inteligentnego bo ci to wcale nei wychodzi ;s przyznam racje dla guardiana, corso to smiec na berylii
|
I zlodziejem x)
|
Cytuj:
Character Golden'darkoo does not exist. :(( |
Cytuj:
ps. sory all za ostatnie posty z wulgaryzmami ale poniosło mnie :D:D |
Cytuj:
Ta Guardiana poniosło artystyczne uniesienie :D |
Cytuj:
down@ \Nie będe sie powtarzal w kółko;] |
Cytuj:
Po 2. czemu sie boisz tera przyznac ze robiłeś 47 palka (name Tathous) w 4 ? prawda boli ? nie pamietasz co brales ludzi ? z thori chyba ? Mlynek(cwanicsh) bulas , ty i gruca Lenrock@ podaj name na beryli :) P.S Mechaniczna_Pomarancza grał kiedyś Carmage Eternal ale go sprzedał na 77 lvlu bodajże po wojnie Hatebreed vs Geekhood:baby: |
nanananananana:D
|
Cytuj:
|
O ile mi wiadowmo Carmage Eternale'em gra teraz gość z furory i jak wczoraj widzialem całkiem dobrze mu idzie 101 rp :p
|
Cytuj:
Ps. Mogłby ktoś kto wie wypowiedzieć się o co chodzi z tymi gildiami nowymi z rozłamu kh czy to tylko fro fun.. z góry thx |
Jak z nim gadałem to mówil ze mial kilka charów w tym 100+ z duss i mówil że je sprzedał:D
|
Cytuj:
A Zavil z Ulbaardem zrobili Black Widows reaktywacja |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |