![]() |
Ja Chce Rota
|
@up
niewiem czy o tego ci chodziło czy o nowego ale masz :p http://img382.imageshack.us/img382/8711/rocikhs8.png |
Na cóz, ja zamawiam Arcyducha Marco
|
ekhm.
Lord Devil Mati
Raczej powinieneś napisać BY CIPSOFT X( @down Jak chcesz Ale niektórzy Będą wrzeszczeć "PLAGIAT oneoneone11111111!!!!!!!!" czy coś w tym stylu |
@up
niechce mi sie jusz zmieniac xd |
Zamawiam Rybolaka xD
|
Cytuj:
|
@UP
Obawiam się, że jemu nie chodzi o przerobionego ghosta...JEMU CHODZI O DUCHA ZE "SZMATAN KING" !!! A żeby nie było offtopu: PONAWIAM QRDE ZAMÓWIENIE! JEST NA KTÓREJ Z PIERWSZYCH STRON, BŁAGAM DAJCIE MI TO! |
SpaliĆ Zaslamela Na Stosie!!!!
|
ja chce licha
:D bardzo prosze |
Cytuj:
|
Ja poprosze(i mówie jak najbardziej serio)takie oufity zwróconego w wszystkie kierunki:
-Kubusia Puchatka (Stojącego ) -Kłapouchego(na 4 łapach) -Królika(stojącego) -Prosiaczka(stojącego) -o. Rydzyka :D -Żołnierzy Oglądaliście Kubusia Puchatka jak tak to zadanie dla was :D Wyglądy jak z bajki :D |
@upup: Ale jakie bajki!
@up: No, to szykuje się Kubuś Puchatek w wersji dla dorosłych... Oprzesz się na filmie, czy na opowiadaniach? @down: Ahaa... Na czym? |
Na czymś lepszym:evul:
@up narazie nic nie powiem zobaczysz w swoim czasie,ale będzie to dobre :D |
R.R 2 zamowienia na posta x(
Ja poprosze o eterycznego wolfa. |
bez sensu ten regulamin zrobił sie jusz syf i tego nienaprawisz :<
|
|
Cytuj:
|
ja chce zielonego cyca z mace w jednej ręce z wooden shield z drugiej
|
ponawiam prosbe
prosze ponownie o elfa lucznika podobnego do scouta tylko zeby mial zlotsa zbroje i helm:cup:
|
Mam prośbe zrubcie mi jakoms wykapiszonom w kosmos
-Kostuche -Zombi -Duchy -Szkielety w łańcuhach Z góry thx |
Mógł bys mi zrobic konia?
Bo zrobiłem temat i chciałbym dać przykład jak by wyglądał Koń i jak bys mógł to tez Kolesia na Koniu |
Heh temat juz dawno off kto go odswierza??Moze ktos tu jeszcze pracuje ale watpie...
|
lucznik
prosił bym o łucznika jakiegos fajnego blond włosy i biało zielony outfit(sorry za bledy jak cos)
oraz jak nikt juz nie pracuje to mozna skasowac posta |
Nie piszcie, bo i tak wam nikt nic nie zrobi...
|
Ok postaram sie realizowac wasze zamowienia :)Harry pomylka:P.
|
Prosiłbym o kilka bugów graficznych, wirusów, kyloggerów, etc. (mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi)
(wreszcie) biorę sie za fake :) |
A ja chcialbym zamowic bardziej wyksztalconych ludzi na tym forum ? Te wasze orty sa booskie :) btw. Srry za offtop
|
Ja chcę świnię z płomiennymi nogami oraz ze "demonicznymi" oczętami (czyli takie świecące mogą być czerwone). Oraz chcę kurczaka w soft bootsach.
|
Cytuj:
@Topic Oglądam pracki sobie i oglądam. Muszę przyznać, że są przepiękne! |
Cytuj:
|
@up
Eeeeee, chyba sam o to prosiles, ocb? |
Tylko mi powiedz, jak wygląda keylogger bo nie kapuję...
|
@2up:
ponawiam prośbę, otb @up: właśnie sam nie wiem, chodzi o to, żeby to coś wyglądało jak wirus, błąd, luka w programie, etc. |
WYCOFANE
Nie robcie tego ok? kolejne zamowienie jest na koncu strony. |
Outfity.
Prosiłbym o wszystkie stare ubranka (nie te bardzo stare, tylko te kiedy nie było jeszcze addonów) odwrócone tylko przodem. Kolory, kolory, kolory...
-Głowa - Jasny (bardzo) żółty -Tułów - Zielony (jaskrawy) -Nogi - Szare -Buty - Fioletowe To by było na tyle ;] |
Omg!!
Cytuj:
@Topic Po co dajecie zamówienia w tym temacie choć i tak nikt tego już nie robi :< Chyba zreportuje temat jeśli ktoś nie da jakiejś pracy :(. |
Prosze dajcier tu konia ()tego podobnego do smoka()
SZuaklem i nieznalazlem :( |
@ up
Dziękuj życzliwym osobom (mi) i łap dragokonie ;). http://img178.imageshack.us/img178/1669/konield8.png |
Hej
Hej czytajcie nie chce dinozaurow ale za to chce smoka czarnego ktory lata i ktory stoi
PS. To jest bardzo wazne jesli mozecie to sie sprezcie ok? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |