Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Maggic 07-04-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1355637)
koniec nemtora ?HAHAA? eli padl 2x i jakos konca em nie ma, zal mi was tutaj
poprostu sie najebal i tyle

pozdro

Czemu jak Nemtor padnie zawsze go bronicie mówiąc że był spingowany bądź że się upił ??? Padł normalnie...Zrobił błąd wpadł w trapa i tyle. Każdy może tak zginąc w końcu to wojna. Tak samo Eli miesiąc temu się wpakował w trapa.

MagField 07-04-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1355646)
http://rapidshare.com/files/24697574/nemtor2*****.html

I sie posrajcie
zamiast gwizdek dajcie WMV

jak nie możecie odtworzyć ściągnijcie se program VLC media player (ma ikonke jak pacholek polecam :) )
edit:
@down
Wiem pomyliłem sie :D przepraszam za błąd zrobiłem edita i sie poprawiłem.

Hupe 07-04-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1356044)
Z ots'a ta akcja?A jak nie możecie odtworzyć ściągnijcie se program VLC media player (ma ikonke jak pacholek polecam :) )

taa, Aldora pod tibie 7.92. Exp x1, normal pvp, guild system, hotkey system i wszystkie nowosci

Neevald 07-04-2007 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1356016)
Czemu jak Nemtor padnie zawsze go bronicie mówiąc że był spingowany bądź że się upił ??? Padł normalnie...Zrobił błąd wpadł w trapa i tyle. Każdy może tak zginąc w końcu to wojna. Tak samo Eli miesiąc temu się wpakował w trapa.

Czy go ktos broni?To jego wina ,ze takie bledy robi ;) jak napisalem na 97 str. byl upity ;) sadzisz ,ze Nemtor dalby sie trapnac na statku? Nie sadze .. :)

Myszoon 07-04-2007 13:16

http://uploads.tibiabr.com/download....1d8ff9e2452ed6

13:37 Legendios [122]: Z Nemtor
13:37 Legendios [122]: HAHAHAHA

Hupe 07-04-2007 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszoon (Post 1356082)
http://uploads.tibiabr.com/download....1d8ff9e2452ed6

13:37 Legendios [122]: HAHAHAHA

Kto z was jest bez winy niech pierwszy...napisze posta;)

Majkell 07-04-2007 13:26

WidaC jednak ze mama was nie kocha, wy niestyety nie wiecie co to znaczy sie upic i huj wam w dupska zakompleksione dzieciaki tibii

pozdro

elmo_us 07-04-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1356096)
WidaC jednak ze mama was nie kocha, wy niestyety nie wiecie co to znaczy sie upic i huj wam w dupska zakompleksione dzieciaki tibii

pozdro

Znaczy sie do kogo to kierujesz?

Didek Boys 07-04-2007 14:19

Cytuj:

pozdro

Buhauahuahuaha co za typ o co ci chodzi dzieciaku, ale zajebisty jestes ;) ale nas zjechales

Kiełek 07-04-2007 14:23

Cytuj:

pozdro

i to mówi ktoś kto ma 15 sorca i padl na soldkach ;<<<

@elmo
Mogę wiedzieć czemu zabiliście Egzoticka? ;f

elmo_us 07-04-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1356206)
i to mówi ktoś kto ma 15 sorca i padl na soldkach ;<<<

@elmo
Mogę znać reason dla którego padł Egzotick? ;]

Zapytaj sie fireplex ja tylko pomagalem poniewaz mam duzo zbednych unjustow a ona nie.

Knox 07-04-2007 15:25

@Majkell

OMG sami wczesniej pisaliscie zeby sie nie usprawiedliwiac, mam nadzieje ze tekst o upiciu byl wyssanym z palca sarkazem...

@Neevald

Jesli Nemtor nie jest na tyle glupi zeby dac sie trapnac na statku, to jest idiota zeby logowac sie po pijaku w czasie wojny... (moze jeszcze pisal - Nemtor: Hick Hick ...

... Prawda w oczy kole ?

GO GO 100 FRAGS 4 EM

Ojciec Dyrektor 07-04-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1356333)
@Majkell

OMG sami wczesniej pisaliscie zeby sie nie usprawiedliwiac, mam nadzieje ze tekst o upiciu byl wyssanym z palca sarkazem...

@Neevald

Jesli Nemtor nie jest na tyle glupi zeby dac sie trapnac na statku, to jest idiota zeby logowac sie po pijaku w czasie wojny... (moze jeszcze pisal - Nemtor: Hick Hick ...

... Prawda w oczy kole ?

GO GO 100 FRAGS 4 EM

Kochany ale pomyśl skoro był pijany to nie za bardzo wiedział co robi ?? I niestety taka jest prawda. No nic... to jeszcze nie koniec.

Knox 07-04-2007 18:56

@Vagraav
Czyli wedlug Ciebie jest idiota ? no... no...
Z drugiej strony to juz by byla patologia, pije sie raczej na imprezach, z panienkami lub kumplami. Zecik zamiast pojsc na impreze, siedzi w domu i pije (tylko wlasnie nie wiem co on pil ze nie wiedzial co robi ) "kosmiczna herbatke" przed kompem grajac w Tibie... sam przed kompem ... GRATULUJE ... zawsze marzylem o takim rodzaju rozrywki.
Jednym slowem smieszne ... a zarazem zalosne... Kochany

A jakie sa wasze opinie ?? Co Zecik mogl pic ? (to jest sarkazm... )

roXen 07-04-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1356676)
Kochany ale pomyśl skoro był pijany to nie za bardzo wiedział co robi ?? I niestety taka jest prawda. No nic... to jeszcze nie koniec.

Kałgraav, wio stąd

@up
pewnie denaturat.

Denaturat soloed - pasuje.

Sid Domestos 07-04-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1356709)
@Vagraav
Czyli wedlug Ciebie jest idiota ? no... no...
Z drugiej strony to juz by byla patologia, pije sie raczej na imprezach, z panienkami lub kumplami. Zecik zamiast pojsc na impreze, siedzi w domu i pije (tylko wlasnie nie wiem co on pil ze nie wiedzial co robi ) "kosmiczna herbatke" przed kompem grajac w Tibie... sam przed kompem ... GRATULUJE ... zawsze marzylem o takim rodzaju rozrywki.
Jednym slowem smieszne ... a zarazem zalosne... Kochany

A jakie sa wasze opinie ?? Co Zecik mogl pic ? (to jest sarkazm... )

A nie pomyslales, ze mogl robic impreze U SIEBIE W DOMU? Albo wpadl do niego kumpel i sobie popili... I jednym slowem, Ty jestes smieszny...

Mam nadzieje ze CO sie podniesie i wygra ta wojne ;d

Van ent 07-04-2007 19:14

@Knox

Nie bronie nikogo ani nie jestem za żadna ze stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to co piszesz to bzdury!!
Po pierwsze z kąd wiesz że siedział sam przed kompem i pił ??
Może był na imprezie spił sie i przyszedł do chaty i nie chciało mu sie spać !!
Co zrobił??
Właczył kompa i Tibie!! Proste ?? może i tak ale nie dla Ciebie :D

Pewnie nigdy nie byłeś na imprezie i nie piłes alkoholu skoro nie wiesz jak on działa na ludzi ....... :baby:

Neevald 07-04-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1356761)
@Knox

Nie bronie nikogo ani nie jestem za żadna ze stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to co piszesz to bzdury!!
Po pierwsze z kąd wiesz że siedział sam przed kompem i pił ??
Może był na imprezie spił sie i przyszedł do chaty i nie chciało mu sie spać !!
Co zrobił??
Właczył kompa i Tibie!! Proste ?? może i tak ale nie dla Ciebie :D

Pewnie nigdy nie byłeś na imprezie i nie piłes alkoholu skoro nie wiesz jak on działa na ludzi ....... :baby:

Nie moze tylko tak ;) Wrocil z imprezy kompletnie pijany i usiadl na kompa =) pewnie teraz sam se w brode pluje czemu nie poszedl spac ;DD

Toxulo 07-04-2007 19:40

ludzie , i po co go usprawiedliwiacie? padl , i bardzo dobrze czy po pijaku czy nie.Na OB raczej nie był pijany no nie? a padł prawda jest taka Nemtor Spi!
pozdro

Knox 07-04-2007 20:02

@Sid Domestos
Zabawne, chyba musze sie z nim zapoznac bo zawsze mysalem o imprezie przy tibi ...
Zecik:Siema, robie dzis impreze. Wpadniesz ?
***: Czesc, w sumie to tak a kto bedzie ?
Zecik: My we 2 i cale CO online, napijemy sie z nimi...
***: WOW, OMG, LOL, ROTFL, zaraz bede ze zgrzewka...

@Van ent
Moj post byl jedynie rozmyslaniem, przeciez nie sledze go i **uj mnie obchodzi jego zycie. Slyszales kiedys o spekulacji ? Odnosnie tego co napisales/as to poprostu bawi mnie to ze jak padl Nemtor zaraz pisali ze sie zajebal itd itp.
Pokaz mi posta z czasow 2 x smierci Eliego gdzie ktos go usprawiedliwial ze go babcia wolala czy bil sie z bratem ... Nic nie wiecie o tym czego padl a piszecie takie pierdoly osmieszajac tylko CO ( ktorego nie udolnie bronicie ). A co do tekstu odnosnie mojej osoby to mozesz czuc sie dumny, wlasnie zesralem sie w gacie i nie bede spal przez nastepny tydzien ( sry ale zeby nie wiedziec co sie robi to mogl sie nacpac, a nie upic alkoholem. Po alkoholu moglby zezgonic [co nawet w tibi mu sie ostanio 2x zdarzylo :D] i nie pamietac co robil - tyle ze by slodko spal).

1000 post - CNGR ALL ( czyt. Gratuluje wszystkim )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46.