![]() |
A tam taktyka, po prostu wbijasz 20 lvl wszystkie talenty jak narazie w retri, łapiesz Seal of Command i używasz tego podczas walki xD, oczywiście judgment'ujesz też i na 50tym lvlu Crusader Strike, są teorie, że lepiej jest mieszać talenty itd, ale ja Ci powiem, że Crusader Strike to całkiem fajna sprawa i do 50 to bym szedł wyłącznie w retri. Na 70tym masz wybór, albo leczysz jako holy albo siedzisz na battlegroundach jako retri. W większości guildii nie chcą retri palów do pve bo bez geara są gorsi niż wszystkie inne klasy razem wzięte. Ale jak już mówiłeś chcesz być holy i dobrze ;)
|
A ktoś mi wytłumaczy co to za kulkę/bańkę(czy coś w ten deseń)ma Palladyn?Słyszałem że to chroni od obrażeń i coś tam jeszcze.Proszę o nazwę tego skilla i poziom na którym go dostajemy.
|
|
Dzieki czyli mogę już to wziąśc :]
|
A ja mam 2 pytania:
1.Gra ktoś z was na Xaviusie (Horda) ? 2.Bawił się ktoś kiedy w przenoszenie postaci miedzy kontami ? |
ja sie bawilem w przenoszenie
|
Cytuj:
|
Moj blad, nie doczytalem do konca. Bawilem sie w transfer ale miedzy realmami na tym samym koncie;p
|
To jest moja postac: http://infobot.pl/r/jpT
60 lvl wbilem przez ferie, a teraz kupilem tbc i mam glupi bug ze tbc atkywowac niemoge, napisalem juz do supportu ale nic nie odpisuja wiec farmie honor (22k juz) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nvm. <znaczki>
|
Ci tureni to wogóle wyglądają jak niewiadomo co :0
|
Cytuj:
|
mi sie wydaje, że WoW to najlepszy mmorpg..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tauryni to przerośniete krowy ^^. |
Cytuj:
A dlatego niemożna taurena porównywać do krowy, najwyżej do Minotaura.Ale i tak taureni to najwieksze koksy wowa i nikt tego nie zmieni! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |