Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Mori's 28-05-2007 18:49

a co miał zrobić czekać aż zabijesz ?:D

Nowik559 28-05-2007 19:00

Trzeba było za nim pobiec

Xtreme 28-05-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1454504)
17:29 Elom Tika [94]: HUnted
17:29 Elom Tika [94]: :)
17:29 Govinem [50]: ssij
17:30 Elom Tika [94]: To idz expic
17:30 Elom Tika [94]: kozaczku
17:30 Elom Tika [94]: :D
17:30 Govinem [50]: jakos ciagle chodze
17:30 Elom Tika [94]: to chodz przed dp
17:30 You lose 110 hitpoints due to an attack by Elom Tika.
17:30 Elom Tika [94]: exori
17:30 Govinem [50]: EXURA GRAN

Sie zmanasował i pobiegł sie schowac

I tak padniesz. ; ]

Barrek 28-05-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1454568)
I tak padniesz. ; ]

AR JUU SZURE ?!?!

Slide_Aurea 28-05-2007 19:32

Elom, ale Ty masz exori o ja jebie 110! Wymiatasz!! ROTFL xD

Govinem, zainwestuj w t ringa, utani gran hur, i możesz go dziabać, bo za huja pana Cie nie dogoni ;)

@Fag, zróbcie cos z tym pajacem... ;p Cromak i Losari coś tam bąkali, że się złoży, ale wprowadźcie to w życie ;p

Poznanski Rycerz 28-05-2007 19:35

...

No moglibyscie mu wreszcie zamknac to glupia buzke...
Elom, niezwykle inteligente podejsc, walnac exori, odejsc ^^, twoj styl

Govinem 28-05-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1454591)
Elom, ale Ty masz exori o ja jebie 110! Wymiatasz!! ROTFL xD

Govinem, zainwestuj w t ringa, utani gran hur, i możesz go dziabać, bo za huja pana Cie nie dogoni ;)

@Fag, zróbcie cos z tym pajacem... ;p Cromak i Losari coś tam bąkali, że się złoży, ale wprowadźcie to w życie ;p

Elom Potem zamna łaził po ank on bohow nie ma a ja posiadam taki item chodzimy mniej wiecej tak samo:) i strong haste jest lepsze od haster:)

@Elom~
Jesli dla każdej osoby by sie udawało mnie zabic która by pisała do mnie "padniesz" to bym mial na dzien dzisiejszy chyba z 15lvl -.-

Robin_Boot 28-05-2007 19:49

@ up up up....up....up

proponuje zalozyc topic Elom Tika i przestac wreszcie spamowac to forum!

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 28-05-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea (Post 1454412)
@Krazen drogi kolego mam prosbe czy mozesz mowic jak normalny czlowiek ktory ma 17 lat? ( tak masz w profilu) a nie jak jakis pajac pokazywac jakis ty kulturalny itp? ludzi nie zmienisz a lizaniem dupy tez duzo nie zdzialasz.

Tu muszę stanąć w obronie Krazena. Jedna z niewielu w miarę normalnych i kulturalnych osób, a Ty po nim jedziesz, bo zbyt mądze mówi? Jeśli przeciętny 17latek ma głównie używać słów: Ziooooooom, Joł, wypas, oh lajt, etc. to ja proszę Mikołaja o bombę atomową w tym roku :F

Co do lizania dupy. Niby komu? I ludzie z FAGu i z RoMu cały czas jadą po Elomie, a Krazen mówił, żebyście sobie dali z tym spokój... Nie ukrywam, że Elom nie jest zbyt inteligentny, ale to co piszecie, to już jest po prostu popis Waszego (większości) kretynizmu i totalny forum space waste, no bo ileż można o tym samym pisać?

Maxoo 28-05-2007 20:01

Widać Elom to bardzo fajny temat do rozmów tylko z deka przesadzony :]

Xtreme 28-05-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxoo (Post 1454649)
Widać Elom to bardzo fajny temat do rozmów tylko z deka przesadzony :]

Już się przezwyczaiłem co do Govinema..

Mhm jebnołem exori. i do dp spierdoliłeś pajacu jebany.

Tak bohów nie mam...

Govinem 28-05-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1454675)
Już się przezwyczaiłem co do Govinema..

Mhm jebnołem exori. i do dp spierdoliłeś pajacu jebany.

Tak bohów nie mam...

Chyba biegałem ale nie biłes to co miałem robic?
Ja zawsze myslałem że pajac to ty jestes, bo na ciebie chyba tutaj tak wolaja:>
Więc podskocz teraz 2 razy przed kompem i klasnij 3x to beda na ciebie mowili na podwórku pajacyk.

ToMuS_Aurea 28-05-2007 21:10

@Piaty nie mowie o tym ze ma mowic texty typu yoyoyo ale jest kozi ty cipa twoj stary itp.. ale nie mow mi ze tak sie wypowiadasz na podworku .

Np wyobraz sobie idziesz z kumplami na bro i mowisz drogi kolego czy zechcailbys mi potowarzyszyc przy konsumpcji tego otoz napoju poniewaz laczy nas wiez czysto przyjacielska i daze cie sympatia. ?? wlasnie tak on sie wypowiada NIE MAM NIC DO NIEGO zeby bylo jasne ale z deka przesadza

A thora nie zrookowal ten typ co myslicie on go do 107 zjechal

Krazen 28-05-2007 21:29

@ToMuS_Aurea - hehe, nie wiem czy zauważyłeś po tylu latach nauki języka polskiego istnienie różnicy między językiem pisanym a mówionym. Co do zarzutu mojego lizania dupy, to konkrety proszę, konkrety ;p

@Elom - nie latasz w boh-ach bo:
  1. nie stać Cię?
  2. wolisz steel boots?
  3. masz i wolisz soft boots? (akurat chyba najmniej prawdopodbne)

Pytanie z czystej ciekawości.

NaTA90 28-05-2007 21:43

Juz 100 strona. Gratuluje !!!!
Ile z tego bylo o Elom tice ? Wedlug mnie 40 ~

Gadziu 28-05-2007 21:48

haha, do czego to doszlo ze cisnie sie komus dlatego, ze pisze lepiej i madrzej od strony przeciwnej. zal dupe sciska jak widzi sie takie argumenty.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 28-05-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea (Post 1454805)
@Piaty nie mowie o tym ze ma mowic texty typu yoyoyo ale jest kozi ty cipa twoj stary itp.. ale nie mow mi ze tak sie wypowiadasz na podworku .

Np wyobraz sobie idziesz z kumplami na bro i mowisz drogi kolego czy zechcailbys mi potowarzyszyc przy konsumpcji tego otoz napoju poniewaz laczy nas wiez czysto przyjacielska i daze cie sympatia. ?? wlasnie tak on sie wypowiada NIE MAM NIC DO NIEGO zeby bylo jasne ale z deka przesadza

Jak to Krazen powiedział, jest pewna różnica między językiem pisanym, a mówionym ;p Może tak nie mówię, ale u mnie pełna kulturka oraz lekki i w miarę głupi humor ^^

@up
Ten tekst w opisie jest piękny. Aż żałuję, że go sam nie wymyśliłem ;>

Poznanski Rycerz 28-05-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krazen (Post 1454852)
@ToMuS_Aurea - hehe, nie wiem czy zauważyłeś po tylu latach nauki języka polskiego istnienie różnicy między językiem pisanym a mówionym. Co do zarzutu mojego lizania dupy, to konkrety proszę, konkrety ;p

@Elom - nie latasz w boh-ach bo:
  1. nie stać Cię?
  2. wolisz steel boots?
  3. masz i wolisz soft boots? (akurat chyba najmniej prawdopodbne)

Pytanie z czystej ciekawości.

A zauwazyles roznice miedzy pisaniem wypracowan, a postowaniem na forum, gdzie ponad polowa osob niczym porownania homeryckie jest zwiazana z retardacja?

Maxoo 28-05-2007 22:17

Jednak pisanie na forum to też język pisany.(masło maślane?)
To że NIEKTÓRYM ciężko go rozumieć (?) lub nie podoba im się bo nie są przyzwyczajeni to nie jest powód aby innym narzucać jak mają pisać

Poznanski Rycerz 28-05-2007 22:26

//

Jezyk dostosowuje sie do sytuacji. Innym "jezykiem mowionym" bedziesz sie zwracac do sedziego, a innym do kolegi. KUMASz BAZE?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26.