![]() |
a co miał zrobić czekać aż zabijesz ?:D
|
Trzeba było za nim pobiec
|
Cytuj:
I tak padniesz. ; ] |
Cytuj:
|
Elom, ale Ty masz exori o ja jebie 110! Wymiatasz!! ROTFL xD
Govinem, zainwestuj w t ringa, utani gran hur, i możesz go dziabać, bo za huja pana Cie nie dogoni ;) @Fag, zróbcie cos z tym pajacem... ;p Cromak i Losari coś tam bąkali, że się złoży, ale wprowadźcie to w życie ;p |
...
No moglibyscie mu wreszcie zamknac to glupia buzke...
Elom, niezwykle inteligente podejsc, walnac exori, odejsc ^^, twoj styl |
Cytuj:
Elom Potem zamna łaził po ank on bohow nie ma a ja posiadam taki item chodzimy mniej wiecej tak samo:) i strong haste jest lepsze od haster:) @Elom~ Jesli dla każdej osoby by sie udawało mnie zabic która by pisała do mnie "padniesz" to bym mial na dzien dzisiejszy chyba z 15lvl -.- |
@ up up up....up....up
proponuje zalozyc topic Elom Tika i przestac wreszcie spamowac to forum! |
Cytuj:
Co do lizania dupy. Niby komu? I ludzie z FAGu i z RoMu cały czas jadą po Elomie, a Krazen mówił, żebyście sobie dali z tym spokój... Nie ukrywam, że Elom nie jest zbyt inteligentny, ale to co piszecie, to już jest po prostu popis Waszego (większości) kretynizmu i totalny forum space waste, no bo ileż można o tym samym pisać? |
Widać Elom to bardzo fajny temat do rozmów tylko z deka przesadzony :]
|
Cytuj:
Mhm jebnołem exori. i do dp spierdoliłeś pajacu jebany. Tak bohów nie mam... |
Cytuj:
Chyba biegałem ale nie biłes to co miałem robic? Ja zawsze myslałem że pajac to ty jestes, bo na ciebie chyba tutaj tak wolaja:> Więc podskocz teraz 2 razy przed kompem i klasnij 3x to beda na ciebie mowili na podwórku pajacyk. |
@Piaty nie mowie o tym ze ma mowic texty typu yoyoyo ale jest kozi ty cipa twoj stary itp.. ale nie mow mi ze tak sie wypowiadasz na podworku .
Np wyobraz sobie idziesz z kumplami na bro i mowisz drogi kolego czy zechcailbys mi potowarzyszyc przy konsumpcji tego otoz napoju poniewaz laczy nas wiez czysto przyjacielska i daze cie sympatia. ?? wlasnie tak on sie wypowiada NIE MAM NIC DO NIEGO zeby bylo jasne ale z deka przesadza A thora nie zrookowal ten typ co myslicie on go do 107 zjechal |
@ToMuS_Aurea - hehe, nie wiem czy zauważyłeś po tylu latach nauki języka polskiego istnienie różnicy między językiem pisanym a mówionym. Co do zarzutu mojego lizania dupy, to konkrety proszę, konkrety ;p
@Elom - nie latasz w boh-ach bo:
Pytanie z czystej ciekawości. |
Juz 100 strona. Gratuluje !!!!
Ile z tego bylo o Elom tice ? Wedlug mnie 40 ~ |
haha, do czego to doszlo ze cisnie sie komus dlatego, ze pisze lepiej i madrzej od strony przeciwnej. zal dupe sciska jak widzi sie takie argumenty.
|
Cytuj:
@up Ten tekst w opisie jest piękny. Aż żałuję, że go sam nie wymyśliłem ;> |
Cytuj:
|
Jednak pisanie na forum to też język pisany.(masło maślane?)
To że NIEKTÓRYM ciężko go rozumieć (?) lub nie podoba im się bo nie są przyzwyczajeni to nie jest powód aby innym narzucać jak mają pisać |
//
Jezyk dostosowuje sie do sytuacji. Innym "jezykiem mowionym" bedziesz sie zwracac do sedziego, a innym do kolegi. KUMASz BAZE?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |