Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Wesha 02-10-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1677122)
I tak dla wiekszosci osob grajacych na Titani jestescie nikim bo boicie sie zrobic jakas akcje mainami ;)

Takie moje zdanie.

To juz mnie rozbawilo hahaha ciekawer czym ujebali Doomzora i Larego? jak my jestesmy nikim to ciekawe kim jestescie? hmm pomyslmy... totalnym 0:) Takie moje zdanie
a tak offtopic bedzie TGK na meczu Lech-Legia?

Scroopy 03-10-2007 00:50

Konkretnie mowilem o Thazirionie i Jeoxhea. Napewno nie takim 0 jak Ty ;)

Wesha 03-10-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1677912)
Konkretnie mowilem o Thazirionie i Jeoxhea. Napewno nie takim 0 jak Ty ;)

a po co maja zabijac main charami jak moga noobkami? w razie waszego nazwijmy to kontrataku nic nie straca :) a co do twojej opini o mnie to twoja opinia wiec nie zamierzam sie klucic. wazniejsze jest co o mnie inni mysla niz ty. milego dnia zycze.

Scroopy 03-10-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1678046)
a po co maja zabijac main charami jak moga noobkami? w razie waszego nazwijmy to kontrataku nic nie straca :) a co do twojej opini o mnie to twoja opinia wiec nie zamierzam sie klucic. wazniejsze jest co o mnie inni mysla niz ty. milego dnia zycze.

No wlasnie o to mi chodzi ze boja sie o mainy :)

legiazlodzieje 03-10-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1677166)
To juz mnie rozbawilo hahaha ciekawer czym ujebali Doomzora i Larego? jak my jestesmy nikim to ciekawe kim jestescie? hmm pomyslmy... totalnym 0:) Takie moje zdanie

Pewnie że bedą w Sekcji 'Ultras dla niepełnosprawnych'
odezwał sie wielki OVEN , gildia która zawsze miała hunta od unitu i placiła grube pieniadze by byc free , pozniej lizali dlugoo tyl..... az sie dostali do CF czy jak to sie zwie ,skad dowiedzieli sie o NG i zaczeli botowac
teraz sa bardzo cool bo wybotowali sobie paru najtów i 'maja wladze' nad serwerem

<klask klask> czekamy na TGK w Poznaniu przy Bułgarskiej

Wesha 03-10-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez legiazlodzieje (Post 1678197)
Pewnie że bedą w Sekcji 'Ultras dla niepełnosprawnych'
odezwał sie wielki OVEN , gildia która zawsze miała hunta od unitu i placiła grube pieniadze by byc free , pozniej lizali dlugoo tyl..... az sie dostali do CF czy jak to sie zwie ,skad dowiedzieli sie o NG i zaczeli botowac
teraz sa bardzo cool bo wybotowali sobie paru najtów i 'maja wladze' nad serwerem

<klask klask> czekamy na TGK w Poznaniu przy Bułgarskiej

nie znam Cie ale twoje wypowiedzi na maksa mi sie podobaja:D:D

@Scroopy hmm co bys wybral zabicie noobami wroga i nie strate 20k expa czy zabicie wroga mainami stracic 200+k expa i dac wrogowi satysfakcje do fraga he? nie wiem jak ty ale ja wybralbym 1 opcje bo dla mnie ejst bardziej oplacalna ;]

Scroopy 03-10-2007 18:26

Nigdy nikt nie placil Unitowi od nas procz Seq'a ;) przynajmniej z tego co pamietam.

Be The Way.
A co macie taka sekcje? Pewnie czesto tam przesiadujesz ;)

legiazlodzieje 03-10-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1678470)
Nigdy nikt nie placil Unitowi od nas procz Seq'a ;) przynajmniej z tego co pamietam.

Be The Way.
A co macie taka sekcje? Pewnie czesto tam przesiadujesz ;)

jesteś tak śmieszny , że aż sie zaksztusiłem do tego odpisałeś jak typowy troll internetowy , zamiast odpowiedzieć czy bedziecie na najwazniejszym kibicowsko meczu warszawiaków piszesz jakies paranoje , ok nawet sekcja niepelnosprawnych ultrasow nie chce mieć z wami nic wspólnego , a skoro takie kozaki z was to moze jak sie zdecydujecie umówicie sie 10 x 10 do 20 lat na ręce

By the way 'be the way' LOeL 3

Scroopy 03-10-2007 20:11

Veshgar masz racje. Ta opcja jest bardziej oplacalna ale to jest wojna... Main chary vs Main chary a nie Main Chary vs Noob Chary. Taka moja opinia :P

@ panie elo elo mlodziezowy
O tym mozemy sobie podyskutowac na innych forach bo to jest poswiecone tibi z tego co wiem ;o

legiazlodzieje 03-10-2007 20:52

panie mlodziezowy elo elo ale ja nie chce ustawki z warszawska hooliganka tylko z TGK pro mens z Tibi
nie rozumiesz tego?
zresztą wy i tak do Poznania nie przyjedziecie , bo jesteście napinaczami a najbardzie to mi sie podoba to iż w waszej Gildi wg Cywilizowanych ludzi (czytaj Wielkopolan) macie allancie ZG + WAWA czyli krawaciarze i kargule żal
hehe
Cya
btw nie mam zamiaru juz tu dalej offtopowac z Trollem forumowym który od 3 postów odwraca kota ogonem

a i jesli mozemy podyskutowac na innych forach to rzuc jakis link i daj mi swoj nick , niech zgadne jest to Krisha Tibia czy Krishna TItania ?

Jez17Psk 03-10-2007 21:53

Kolejorz !! xDDDD Kto dziś wygra ważny mecz LECH hahaa :)

Scroopy 03-10-2007 23:48

1.) Nie jestem z Tgk, tak na marginesie
2.) Z kazdym Twoim postem robisz z siebie coraz wiekszego pajaca
3.) A ja nie mam zamiaru dalej dyskutowac z osoba uwazajaca sie za "kogos waznego"
4.) A ja w przeciwienstwie do Ciebie wole OBEJRZEC MECZ niz jechac na ustawke, ale coz... sa kibicie i "kibice"
cya ;]

PaweLLo141 04-10-2007 16:24

up !
Ziomek a kilka stron wcześniej przedstawiałeś się za bossa ktory wszystkim najebie i zeby tylko adres dać i zaraz wpadniesz po viluma miałeś jechać itd.

Scroopy 04-10-2007 17:12

up

Po pierwsze nie mow do mnie "ziomek" bo voodki razem nie pilismy.
Po drugie pokaz mi gdzie dokladnie napisalem "jestem boss i wszystkim dojebie tylko dajcie adres"
Po trzecie vilum wie bardzo dobrze o co poszlo i nie musze sie nikomu tlumaczyc :) a klub nie jest dla mnie czyms za co bym mogl sie lac

Wojtemo 04-10-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1677166)

Ja jade, tylko nie jestem z tgk:P

albert0 04-10-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1678447)

@Scroopy hmm co bys wybral zabicie noobami wroga i nie strate 20k expa czy zabicie wroga mainami stracic 200+k expa i dac wrogowi satysfakcje do fraga he? nie wiem jak ty ale ja wybralbym 1 opcje bo dla mnie ejst bardziej oplacalna ;]

Dajecie mi wystarczającą satysfakcje pokazujac jak bardzo sie nas boicie :)

Wesha 05-10-2007 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1680129)
Dajecie mi wystarczającą satysfakcje pokazujac jak bardzo sie nas boicie :)

My was sie nie boimy :) przynajmniej Ciebie Miżtu calej Titani...

Wesha 06-10-2007 11:00

Wiscer - Oct 05 2007, 20:22:19 CEST Killed at Level 142 by a fire devil of Hugh Jessey

Tomihawk - Oct 05 2007, 00:19:39 CEST Killed at Level 112 by Fladder'Fisring
and by Galamito

Ciekawe kto bedzie nastepny...

Wesha 06-10-2007 23:23

Ancient Marrip Oct 06 2007, 21:59:17 CEST Killed at Level 111 by Maltric
and by Martiago
wpierw lech teraz dead niezly dzionek hihi

Wojtemo 07-10-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1683098)
Ancient Marrip Oct 06 2007, 21:59:17 CEST Killed at Level 111 by Maltric
and by Martiago
wpierw lech teraz dead niezly dzionek hihi

A co ma do tego Lech???Moze Ancient Marrip jest za Polonia??:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09.