Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

wr00n 02-08-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1582925)
Omfg jak piana na tym durnym pysku :)
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no wła¶nie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko kto¶ go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jeste¶ pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachoci±gowatym skakańcem który tylko w takich gierkach ¶wiruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wy¶lizganym kakao.
Wła¶nie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowuj± w Tibii swoje stresy, tu mog± oni komu¶ dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komu¶ w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwag± i denkami od coli na nosie, z cip± rozpłaszczon± na monitorze uwielbiaj± kogo¶ pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedĽ(chyba że zajęty jeste¶ zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)

Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.

Edit:
A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad :

"Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu."

Vacek 02-08-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1583137)
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.

Smartass. a sgsg etr eawrd

strausss 03-08-2007 20:07

Prostakiem to można nazwać Wi¶niewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sob± popracować żeby chociaż jego dogonić.

Wr00n.
Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem :)
Do Mensy mnie nie przyjm± bo jestem za cienki (przyjmuj± od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem.
A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyj± kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedĽ brzmi nienaturalnie.
Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale ¶rednio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosi±galnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia...
Takie tam bzdety.
Nigdy nie uważałem że Szwedzi s± super.Wsród nich też s± pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów w¶ród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż w¶ród Polaków.
Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy s± dupkami.
Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy s± w porz±dku gin± w masie gówna.Ot i wszystko.
Nie podoba się komu¶ że Polacy maj± zł± opinię ?
To zamiast bluzgać, niech zrobi co¶ od siebie żeby to zmienić.
Sił± nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych.

Dadinz 03-08-2007 22:47

Możecie t± dyskusję dokończyć między sob± na priv? Bo w±tpie żeby ktokolwiek miał przyjemno¶ć z czytania tego.

strausss 04-08-2007 00:07

Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec.

Pavvulonik 04-08-2007 00:45

Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04.