![]() |
Cytuj:
Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe). Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe. Edit: A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad : "Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu." |
Cytuj:
|
Prostakiem to można nazwać Wi¶niewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sob± popracować żeby chociaż jego dogonić.
Wr00n. Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem :) Do Mensy mnie nie przyjm± bo jestem za cienki (przyjmuj± od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem. A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyj± kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedĽ brzmi nienaturalnie. Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale ¶rednio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosi±galnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia... Takie tam bzdety. Nigdy nie uważałem że Szwedzi s± super.Wsród nich też s± pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów w¶ród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż w¶ród Polaków. Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy s± dupkami. Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy s± w porz±dku gin± w masie gówna.Ot i wszystko. Nie podoba się komu¶ że Polacy maj± zł± opinię ? To zamiast bluzgać, niech zrobi co¶ od siebie żeby to zmienić. Sił± nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych. |
Możecie t± dyskusję dokończyć między sob± na priv? Bo w±tpie żeby ktokolwiek miał przyjemno¶ć z czytania tego.
|
Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec. |
Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |