![]() |
fajnie :>>>
|
Cytuj:
|
.
Ma ktos tytul piosenki z reklamy NIVEA, reklama o pieknie, zajebiiioooza ladna spokojna piosenka, podnieca mnie. http://www.nivea.pl/beauty_is/ - ta piosenka
|
rev'ico przypucowales sie szwedom, i tak predzej czy pozniej takich płotkow jak ty lizydupom wywala z berylii
|
A moze zastosował "Berylia" jako wyraz obcy, który można traktować jako taki który nie ma odmiany?
A u szwedów podobno można na ziemniakach zarobić xD |
@up
tez mi sie wydaje ze mozna tak powiedziec , w sumie wszyscy zakladamy ze berylia jako nazwa wlasna czy poprostu juz nasza spolszczona wersja to juz jest i dlatego "na berylii" ale w sumie poprawnie chyba powinno byc "na berylia" |
Tak, tak ... a od wbijania lvl syfy na twarzy wyskakują.
|
yebaj koze _/
|
A moja kariera (Corsa - Kuby) skonczyla sie ostatecznie,
Nie gram juz w Tibie i nie mam zamiaru na przyszle tygodnie... Moze kiedys wroce nie zaprzeczam, hrhr Predzej czy pozniej ta gra staje sie monotonna, War'y ja napewno upiekszaja ; ) Wiec jaki z tego moral?Kloccie sie ;) Pozdrowionka Tibijczycy Wasz, // Corsiczek ktorego nie bedzie - jeden pedalek mniej ;d |
No, Corso, juz na gg gadalismy, ale tutaj tak napisze ;p Gl w rl life ;d
|
Corso miałes rodzine tworzyc i co;P?
|
Kto by chciał grać z Corsem? ;d
|
Cytuj:
|
To fajnie mają w domu ;d
|
Cytuj:
|
mama , tata , Ty , a te 22 sooby?
|
Jez, Etan czy inni z KH/CoD potraficie sprecyzowac termin SOON ? Chodzi mi o w miare dokaldny czas jaki ten termin wyznacza :)
|
ueniu , jestes moim idolem =P
|
Cytuj:
|
Mi blackd stanelo na 36 klientach,
A komputer mam 5 letni :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |