![]() |
Wara mi od Bergera <3333 Nuby!!!!
Pzdr. Diabel\ |
Berger to dziffka :D <33
|
Cytuj:
|
Co nie zmienia faktu, ze jest nabem :)
//Metek. |
BTW, lepsze od pk moze byc boter killing spree, 1 h 2 ubitych 1 zlapany na uczynku, Loot 10 bp uhs, 4 bp manas, 14 k kasy, + 50 k payment od jednego z nich xD Wszscy to Szwedzi;o
|
noo to teraz panowie ;) taki fristajlowy poscik. Jakis pomysl na prezent dla dobrej kolezanki (podkreslam dobrej) na osiemnastke?;) wibratory etc odpadaja :P cos takiego od siebie ;] no i oczywiscie + zyczenia. Licze ze ktos mi pomoze xD
|
przedwczoraj 87 ms wczoraj 55 pall dzisiaj ?? to się jeszcze okaże chłopaki idzemy w dół :/ dzisiaj na 100 trzeba zapolować.
Gdyby kto¶ pytał tu wła¶ciciel filmu :D ____________ Pimol : Z Nitz'em już nie pkujemy on nam zabiera wszystkie fragi !! xDDD |
Cytuj:
Cytuj:
hum jak wibrator nie to może sztuczny penis xd , jakie¶ markowe wino, jaki¶ gin/whisky, na allegro też widziałem 'fajnego kwiatka' i tzn to były stringi jako¶ splecione też w miare ; o , stojak na telefon z penisem xd wszystko co wi±rze się z seksem , alkoholem , używkami xd troche linków : Cytuj:
|
Cytuj:
a z prezentami to chodzilo mi raczej cos od siebie w co mozna wlozyc troche pracy ;p a nie jakies tandety ze sklepu ;pp |
Cytuj:
|
Berger !! CZEMU JA NIE SMAKOWALEM TWOICHJ CIACHUW?!
POZDRAWIAM CREALETH AKA. CHAOS DRAKE! |
@diabol jabol - bo miales byc w LDZ i cie nie bylo :( . Ale spokojnie mozna to nadrobic w najblizszym czasie... Wystarczy ze na vencie nas odwiedzisz:P
|
dedl se 65 rp, 25k,obsidian knife, runy _/
|
nie mogłem sie powstrzymać.......................... 1000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vasp kielek evek vast riper pimol <ded3 @łup a czemu mnje nikt nić nie powjedziau ? Post z dedykacj± dla Everanora .... Nie puacz xd Masz szansę na #2000 post ; d #1337 też fajny ; d |
;P ej Panowie ( Bongosy - jezezli przekrecilem nazwe to sorry xD ) kiedy moge po blue roba przyjsc ... bo czekam na info i sie nie moge doczekac :(
Hail :) plakalem tydzien po tym dzedzie od was ktory byl 2 dni temu ale level odroiblem z nawiazka ;p pozdra(f)iam syskich |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co za szkoda :< ofc byłem tam i biłem go xD combo panowie wyszło pięknie, masslog tymbardziej! @Pimol kiedy na piwo idziemy znow :> (musze antybiotyk skonczyc jesc ;) ) edit: tak wogóle kiedy wszyscy na piwo wkońcu idziemy ? :> |
Cytuj:
nie wyzywaja animy i arc o.O 1sze slysze :S napisz moze list do cipsoftu :S nie wiem jak Ci to wytlumaczyc :/ sa polacy i polacy i polaczki xD juz o tym gadalismy :d Ue to troche przesada w twoim wykonaniu, nie sadzisz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |