![]() |
Niech inni też pisz± bo co drugi post to mój albo noob chara mojego xd
edit: ale plus to to, że codziennie dodaje new deady |
Nie wazne co mowi solar i tak ma przejebane... jak wszyscy wiemy solar to najwieksza polska pizda i klamca... jak chocby z tym ze mowil ftp ze jest baba zeby go chronili wiec nie wiem czemu mielibysmy go sluchac i teraz nie pierdol ze byles tam zeby wejsc na +1 czy iles tam... bo to kolejne twoje klamstwo. lepiej sam powiedz jak sharujesz a nie innym mowisz.
kthxbye~~ |
@Solar
Cała prawda o tobie. Przez chwile uważałem że się pomyliłem, bo Bako czyli mój rl przedstawiał ciebie jako UCZCIWEGO typka, a co ważniejsze jako fajnego. I co się okazało? Że jeste¶ tym kim byłe¶, ubijasz Wiadra, niczemu nie winnego, obiecujesz doj¶cie do SA a tymczasem bijesz innych z tymi kurwami... Żal. |
..........
|
Cytuj:
|
Ze nie pije alkoholu to nie znaczy ze jest ciota... to wlasnie ty jestes ciota bez jaj...moze ty naprawde jestes baba.
|
Cytuj:
|
Między polakami?? chyba miedzy toba a polakami lol.i co jeszcze sie dziwisz ze ci lora cos mowila?? normalnie idz poszukaj muzgu ziom
|
Cytuj:
|
@Up
To że nie pije to jest moja sprawa, to że jeste¶ ciot± to twoja sprawa, to że chyba żaden pl cie nie lubi, to też twoja sprawa, to że padniesz, to również twoja sprawa. @down Z kim? |
@Up
Ej, czemu nie chcesz sie spotkac?:p Z SOLAREM:D I MNIE BYS POZNAL :o |
Gdyby nie SA, to by większo¶c pl ssała jajka dla FTP...przez takich ludzi jak Solar, Polacy na Silverze nigdy nie będ± razem. Albo gramy razem, przeciw br albo dajemy się dmuchac w dupkę.
Sorry za słownictwo. edit: 18:37 Bako [98]: dzisaj przed ss lethala bilem xD 18:37 Shaka'Frukt [70]: do szkoly bys poszedl 18:37 Bako [98]: z jakim 40ms HAHA rox :D 18:37 Akishino [56]: lol 18:37 Shaka'Frukt [70]: a nie non stop tibia 18:37 Akishino [56]: wlasnie 18:37 Faim Tana [85]: no... 18:37 Bako [98]: :P:P 18:37 Akishino [56]: do szkoly bys wkoncu wrocil 18:37 Akishino [56]: a nie 18:37 Akishino [56]: od miecha nie chodzisz 18:37 Bako [98]: :D:D::D |
@Shaka
NAB XD |
@Solar
Po 1. Przeciez dawergo nie jest pełnoletni (chyba) to nie dziwie sie że nie chce i¶ć z tob± na piwo. Po 2. Spotykanie sie z kim¶ znajacym sie tylko przez internet jest niebezpieczne, chyba że gadali¶cie przez kamerke internetow± albo co¶... Co do tego że zabiłe¶ wiadro, nie wiem jak to było to nie bede sie udzielał. Ale my¶le tak sobie, skoro wiadro powiedział ci że sharuje to chyba byliscie/jestescie dobrymi kumplami to wiedział że ty to dobry kumpel barinasów, to po co miałby pisać do nich o pomoc a może to poprostu 1 owner wiedzial a 2-go nie znałes? |
@up
Nie chodzi o pełnoletno¶ć, nie lubie pić i tyle, a on odrazu sobie niewiadomo co wyobraża B) |
Cytuj:
2. Zalezy gdzie sie spotykasz i czy w razie czego umiesz sie obronic ;D Z reszta spotyka sie tylko z ludzmi ktorych sie dobrze zna bo po co spotykac sie z kims malo znanym :P wiec nie ma takiego ryzyka chyba... ;) ale z reszta lol co do picia to duzo znam osob ktorzy nie lubia pic bo na przyklad nie lubia piwa i pija tylko na wiekszych imprezkach jakies winko czy cos.. i wcale nie mozna o nich powiedziec ze sa jacys za grzeczni czy cos bo sa w przewadze zajebisci ;) A co do sprawy solara i wiadra to ja tam mu wierze.. z reszta juz raczej wszystko jest oczywiste z tego co on pisze wiec nie wiem jaki do niego w ogole macie problem.. ale ja tam go bronil nie bede bo sam wolalbym pasc niz pojsc zabic wiadra... |
Ee, ja nic nie mam do solara jak pisałem... Nie znam za dobrze wiadra i jego ownerów to nie wnikam. ;p
A co do tego że kto¶ nie lubi piwa to niektórzy na poczatku nie lubia a potem sie przyzwyczajaja;p Co do spotkania, to może i masz racje ale czy sam daw se da rade z 2 albo i z wieksza ekipa, najlepiej przyjsc z kolegami albo wcale nie przychodzic xD |
@Sardas
No i co z tego, ze dawergo nie jest pelnoletni?:p Na jakim Ty swiecie zyjesz?;) "Spotykanie sie z kim¶ znajacym sie tylko przez internet jest niebezpieczne" Co ty kurwa myslisz, ze Solar pedalem jest? lol8o "czy sam daw se da rade z 2 albo i z wieksza ekipa" Chodzi Ci o to, ze bedzie chcial go na*******ac ?:D:D:D:D |
Hehe ze oberwe to sie akurat nie boje bo nie przyszedlbym sam ;p Aż tak głupi nie jestem xD
@co do picia POWTARZAM nie pije bo nie lubie, tak trudno to zrozumiec? @down Nie, wogóle nie biore nie pale nie pije ale to nie znaczy ze jestem ciota albo sie boje ;) Poprostu uważam że można sie bawić bardzo dobrze bez takich rzeczy i jak narazie mi to wychodzi :) |
@Up
A palisz? Tak z ciekawo¶ci ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |