![]() |
@Madi
A ja cie rozumiem.... :) Tak jak Ktos UP napisal nie ma przyjazni damsko meskiej xD Zawsze jest cos wiecej xD hehe :D |
pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online. |
Ziomek wyluzuj tego kwiata jest pól świata, a kijem rzeki nie zawrócisz B)
|
No ja go nie ogarniam ;)
W Hansoniczce odezwał się instynkt Karoliny Kaalary z carlin ;) |
Czlowieku wez sie ogarnij i nie rob z siebie posmiewiska, wyjdz lepiej na dwor a nie rozmawiasz z pixelowym ludzikiem ktorym gra "kobieta". Co Ci z tego ze da Ci "BUZI" w grze to tylko jebane 2 znaczki pomysl czlowieku co Ty w ogole masz w glowie.
Za robote bys sie wzial a nie za pixele pozdrawiam Zakochanych pixelowiczow :*:*:* <- mam nadzieje ze jak to zobaczysz nie zaczniesz sie mastur... |
Cytuj:
|
nie jestes naiwny tylko glupi robiac z siebie debila na forum, bez znaczenia czy sie zgrywasz czy nie. poznalam w pixelach pare normalnych osob, dobrze ze nie trafilam na takich co placza na forum a nie potrafia normalnie zapytac w grze. tzn nie w grze bo dzisiaj nie ja siedzialam na hansoniku, ale chociaz pm lub gg, nvm.
zacytuje forumowiczow - rzuc sie w gowno.' tak jest was wielu. liczba moich kolegow to liczba mnoga. |
nie wiem czy się myle czy nie, poprawcie mnie jeśli tak, ale czy przypadkiem liczba mnoga nie zaczyna się od dwóch?:D jak tak można by pomyśleć że odludkiem jesteś :D bardziej sprecyzować to powinnaś, bo chłopak zaraz zacznie wymyślać nie wiadomo co:d
|
tak mylisz sie. liczba mnoga to wiecej niz 1, a liczby mnogie to kilka liczb wiekszych od 1. nie udalo Ci sie dojechac mnie? sry
|
Madi, wszyscy włącznie z obiektem twoich westchnień Cię tu delikatnie mówiąc skrytykowali ale nie załamuj się,znam taka jedną fajna dupcie co mieszka w Thais i czasem wpada na Fibułe po świeże kwiaty bo na ogódek potrzebuje i czasem do trapów,myśle że pogadasz sobie z nią o tym i owym :)
Moge Cie z nia zapoznać jak chcesz ,niestety ostatnio przytyła,nie wiem czemu może zmieniła outfit :( Koleś ty to na serio czy Uriza&Dari chcesz podrobić ? |
ależ droga Hansoniku, broń cie panie Boże, że ja cie obrazić chciałem, tylko mówię, że mnoga to także 2, a niektórzy mogą to tak odebrać
|
dobra mniejsza zle przeczytalam. tak mam 2 kolegow bo wiecej mnie nie lubi:( wysylam buziaczki na tibii ale to nic nie daje :/
|
Wiedziałem, ze tak bedzie...
i przestan juz " ;* " do mnie słać bo mnie to drażni. Głupie tesksty, ze jestem Twoim najlepszym przyjacielem jakiego moglas spotkac na tibii, juz przestalem wierzyc w Twoje glupie zakichane gadki. Nie jestem jakims gnojkiem ktoremu mozesz obrabiac d*** jak miewasz to robic w swoim zwyczaju :/ cytuje: ..."jaki kretyn dalam mu buzi haha i sie zakochał"... tak wlasnie nie jeden raz do mnie pisalas. Nie jestes cool, ani najpiekniejsza na tibii wiec ochłoń -.- Mysle, ze dałem Ci duzo do myslenia. Moze kiedys przestane udawac na tibii, ze Cie lubie i wtedy sie cholernie zdziwisz. |
Dokładnie, to samo bylo ze mną, wszystko pieknie, mila i super laska..
wbila troche wyzszy lvl i juz jestem dla niej nikim takze bylem jej najlepszym przyjacielem, coz poprostu nas uzywa sobie:)) może kiedys sie przeliczysz </3 ;( |
LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie. sry za wulgaryzmy :*:* kiss |
Ja wiem kto to! Lucasito huheheh
nieno, żart :D |
Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada. Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes :) w tibii dalej bedziemy friends ;* słodkie prawda? to taka moja zemsta. |
Cytuj:
no coz to jak kiedyś Nikolciu <3 :) |
hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal
|
Hahah ;d ta sytuacja rozruszyła forum !!! bo ostatnie dni to nuuuuuda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |