Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

xMaGiCx 21-10-2008 18:08

@Madi

A ja cie rozumiem.... :)

Tak jak Ktos UP napisal nie ma przyjazni damsko meskiej xD Zawsze jest cos wiecej xD hehe :D

Madeon 21-10-2008 18:09

pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online.

MatiStw 21-10-2008 18:27

Ziomek wyluzuj tego kwiata jest pól świata, a kijem rzeki nie zawrócisz B)

Harry_Bazooka 21-10-2008 19:20

No ja go nie ogarniam ;)

W Hansoniczce odezwał się instynkt Karoliny Kaalary z carlin ;)

Wiecznyodpoczynek 21-10-2008 19:25

Czlowieku wez sie ogarnij i nie rob z siebie posmiewiska, wyjdz lepiej na dwor a nie rozmawiasz z pixelowym ludzikiem ktorym gra "kobieta". Co Ci z tego ze da Ci "BUZI" w grze to tylko jebane 2 znaczki pomysl czlowieku co Ty w ogole masz w glowie.

Za robote bys sie wzial a nie za pixele pozdrawiam Zakochanych pixelowiczow
:*:*:* <- mam nadzieje ze jak to zobaczysz nie zaczniesz sie mastur...

Tensz-in 21-10-2008 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madeon (Post 2306115)
pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online.

Boze ty widzisz i nie grzmisz

Hansonik 21-10-2008 19:44

nie jestes naiwny tylko glupi robiac z siebie debila na forum, bez znaczenia czy sie zgrywasz czy nie. poznalam w pixelach pare normalnych osob, dobrze ze nie trafilam na takich co placza na forum a nie potrafia normalnie zapytac w grze. tzn nie w grze bo dzisiaj nie ja siedzialam na hansoniku, ale chociaz pm lub gg, nvm.
zacytuje forumowiczow - rzuc sie w gowno.'

tak jest was wielu. liczba moich kolegow to liczba mnoga.

xBardolekx 21-10-2008 19:51

nie wiem czy się myle czy nie, poprawcie mnie jeśli tak, ale czy przypadkiem liczba mnoga nie zaczyna się od dwóch?:D jak tak można by pomyśleć że odludkiem jesteś :D bardziej sprecyzować to powinnaś, bo chłopak zaraz zacznie wymyślać nie wiadomo co:d

Hansonik 21-10-2008 19:54

tak mylisz sie. liczba mnoga to wiecej niz 1, a liczby mnogie to kilka liczb wiekszych od 1. nie udalo Ci sie dojechac mnie? sry

SirAravras 21-10-2008 19:56

Madi, wszyscy włącznie z obiektem twoich westchnień Cię tu delikatnie mówiąc skrytykowali ale nie załamuj się,znam taka jedną fajna dupcie co mieszka w Thais i czasem wpada na Fibułe po świeże kwiaty bo na ogódek potrzebuje i czasem do trapów,myśle że pogadasz sobie z nią o tym i owym :)
Moge Cie z nia zapoznać jak chcesz ,niestety ostatnio przytyła,nie wiem czemu może zmieniła outfit :(

Koleś ty to na serio czy Uriza&Dari chcesz podrobić ?

xBardolekx 21-10-2008 20:09

ależ droga Hansoniku, broń cie panie Boże, że ja cie obrazić chciałem, tylko mówię, że mnoga to także 2, a niektórzy mogą to tak odebrać

Hansonik 21-10-2008 20:21

dobra mniejsza zle przeczytalam. tak mam 2 kolegow bo wiecej mnie nie lubi:( wysylam buziaczki na tibii ale to nic nie daje :/

Madeon 21-10-2008 20:32

Wiedziałem, ze tak bedzie...
i przestan juz " ;* " do mnie słać bo mnie to drażni.
Głupie tesksty, ze jestem Twoim najlepszym przyjacielem jakiego moglas spotkac na tibii, juz przestalem wierzyc w Twoje glupie zakichane gadki.
Nie jestem jakims gnojkiem ktoremu mozesz obrabiac d*** jak miewasz to robic w swoim zwyczaju :/ cytuje:
..."jaki kretyn dalam mu buzi haha i sie zakochał"...
tak wlasnie nie jeden raz do mnie pisalas.
Nie jestes cool, ani najpiekniejsza na tibii wiec ochłoń -.-
Mysle, ze dałem Ci duzo do myslenia.
Moze kiedys przestane udawac na tibii, ze Cie lubie i wtedy sie cholernie zdziwisz.

kayossi 21-10-2008 20:35

Dokładnie, to samo bylo ze mną, wszystko pieknie, mila i super laska..
wbila troche wyzszy lvl i juz jestem dla niej nikim
takze bylem jej najlepszym przyjacielem, coz
poprostu nas uzywa sobie:))

może kiedys sie przeliczysz

</3

;(

Hansonik 21-10-2008 20:49

LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie.
sry za wulgaryzmy

:*:* kiss

Jaz 21-10-2008 20:53

Ja wiem kto to! Lucasito huheheh

nieno, żart :D

Madeon 21-10-2008 20:53

Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada.
Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes :) w tibii dalej bedziemy friends ;* słodkie prawda? to taka moja zemsta.

kayossi 21-10-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2306427)
LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie.
sry za wulgaryzmy

:*:* kiss

Nie wiem jak kolega, ale ja nie mam juz postaci w grze, a nie zamierzam Ci sie spowiadać. Uzylas nas kiedy Ci bylismy potrzebni, teraz zgrywasz cwaniarę. Pewnie nie jednego tak przekabaciłas :(

no coz to jak kiedyś Nikolciu
<3 :)

Hansonik 21-10-2008 20:56

hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal

Mincior 21-10-2008 21:02

Hahah ;d ta sytuacja rozruszyła forum !!! bo ostatnie dni to nuuuuuda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45.