![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem to porównywanie dobrej jakości win to leśnego dzbana w żabce. Wino czasem pite (marihuana czasem palona) nie wyrządzi takiej krzywdy jak picie np. dzbana (dawanie w żyłę). Dziwne porównanie? Teraz pewnie koneserzy tanich win mnie zbombradują, ale sam byłem świadkiem zatruć po tych "ekstrawaganckich" trunkach. I nie, nie uważam, iż wszystkie tak działaja.
|
świetnie omijasz posty, w których ktoś odpowiada na twoje słabe argumenty.
a winko za 5zł czasem smakuje lepiej niż te za 50. |
Cytuj:
tru. swoją drogą to dawanie sobie w żyłe jest największym zeszmaceniem się. kojarzy mi się to z ćpunami w kiblach i zdania nie zmienie (?). a bawienie się w cipacze, gałki, aviomariny i acodiny to normalna kolej rzeczy w dorastaniu. jeżeli się bierze bo kablach w wieku 14 lat to coś jest kurwa nie tak. |
Cytuj:
|
polowa lekow przeciwbolowych zawiera kodeine czy inne gowno. nie wspominajac o antydepresantach ..
www.trydrugs.net = ) |
@Pix888
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lekomanem nie jestem ale wole się czasem poleczyć chemią, aby się tak nie męczyć.
Znowu sprytnie omijasz temat rosnącej sobie wolno Kokainy, cóż palenie chyba powoduje problemy z oczami;). |
Tak, kokaina jest naturalna. Ale.. Czy ja napisałem: Wszystko co naturalne to zdrowe? Problemy z oczami? Nie słyszałem, poczytam sobie.
|
Cytuj:
|
mnie to boli tylko to, ze w tym panstwie zalegalizowane(opodatkowane) narkotyki > nielegalne.
|
Cytuj:
Dożylne podawanie niektórych narkotyków to metoda jak każda inna. Ekonomiczniejsza, a nieraz wręcz zdrowsza od innych, jeśli pilnuje się sterylności. Cytuj:
@Gelt i niektórzy inni Nie ma żadnej różnicy między chemią wytwarzaną przez człowieka a chemią wytwarzaną przez rośliny. Ta pierwsza jest nieraz zdrowsza, bo projektowana jest z myślą o optymalnym działaniu na ludzki organizm; rośliny się tym nie przejmują. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mhm... doszedłem do wniosku, że wkładanie kartoników pod napleta jest większym zeszmaceniem :X Co do ćpania... jade na Opener HYHYHY :) |
Cytuj:
|
jesli juz mowa o dodatkach, to co sadzicie o produktach z dopalacze.com~
ostatnio kupilem tam 3g spiece gold(czy jakos tak) i przyznam ze bylo swietnie a na nastepny dzien tylko lekki kac po alkoholu. natomiast od ludzi slyszalem ze to ostra chemia i potem chodzisz struty tydzien |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |