![]() |
Cytuj:
1:50, sprawdź. |
puk puk puk, stary dobry wrog : D
wszystkie damy ida w tany, cala sala rararara gruba impra z rysiem trwa : X |
No to pełen szacun dla Tede z 2002 roku. ; )
przyszliiiii na impreee, buahahah. ;f |
Cytuj:
|
Ooo, o interesy to on bardzo dobrze dba. Pracuje w TVN i TVN Turbo! ; >
Dla mnie ani jeden, ani drugi nie jest jakoś szczególnie inteligentny, na pierwszy rzut oka. na drugi zresztą też nie. ; ) |
dla mnie tede nie jest jakimś idiotą tępym wystarczy poczytać wywiady (nie głupio mówi) , posłuchać kawałków w przeciwieństwie do rysia ;x
@GIMBUSY: SPAĆ! RANO EDUKACJA! HAHAHAHAHA |
Ahhhh, jaram się Skorupem znowu : ] jego poprzedni album męczyłem dobre pół roku zanim się nacieszyłem, ten jest równie dobry, o ile nie lepszy. uwielbiam jego flow i rymy :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie powiedziałam, że mi to przeszkadza, ale sam to bardzo podkreśla, co już jest mniej fajne.
|
i chuj , nawijam o tym otwarcie bez skrupułów czym teraz żyje itd.
|
Nigdy nie zrozumiem czemu wykonywanie rapu w Polsce powoduje, że nie możesz pracować nigdzie indziej bo od razu wyzywają Cię od "komercji".
Wyjaśni mi ktoś ten debilizm? |
bo ave jot pe na 100%!!
|
ja osobiście sam tego nie rozumiem, bo mając okazję zarabiania dużego hajsu skorzystałbym z niej bez względu na to czy byłbym znanym raperem, budowlańcem czy pokojówką. i pierdoliłbym wyrażenia typu 'komercja'. Chuj z komercją, skoro kazdy chce żyć ponad poziom. Niektórym się udaje, brawo.
@edit zapomniałem napisac, że nowe stoprocent przekozackie :] |
Ja tam Lubie Peja,PIHa,Gurala,Eldo i jest git ; ] a co do tego tego dissu to jest zajebisty =D niech więcej tych pojech robią ;d oby były tak dobre jak Dissy NASa lub Liroya =]
|
^^^ GIMBUS do pieca
|
Cytuj:
|
PEDZIK, SPAKOWALES JUZ TORNISTER?.
|
Gagerr - Tharion?
ratatatatata notes 2 errata : D |
Cytuj:
|
JedenOsiemL -nigdy nie zapomne