![]() |
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
--- ejgej dodał 0 minut i 37 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie zawsze draznilo to ze na respa wchodzil mi 50 lvl i pisal ze jest rl friend sira tuhy kary reis albo kogos tam innego i mam wyjsc, a jak nie wychodzielm to wyzej wymienieni ludzie sie pruli -.-
|
Co wy na to:
Pogromca urbexow Killed at Level 50 by Riklos and Sherion. Powodem tego bylo zaatakowanie Pasznikova (jednego z nas niewazne ktorego) przez nephilims. Powodem tego haniebnego ataku byl bot. Tak owszem pasznikov bocil wiec napisalismy do nich aby przestali atakowac gdyz pasznikov jest od nas. Pasznikov wyrzucil wkoncy bohy gdyz niechcial pasc ale nieeeee to im za malo bylo..... Pasznikov Killed at Level 115 by Akul Ignus, Forrest Druid and Fortrah. Wiec mysle ze to koniec naszej wspolpracy. Ps Zero poprawnej polszczyzny |
O Boże! To na pewno zmieni losy wojny. Bez was Neplilims ma po klikane :(
|
Autodamaged post.
|
@up
a padaja na kombo z lmm bo sa noobami |
Autodamaged post.
|
@up, up nie wiesz nie pisz -.-
btw ty pewnie combujesz kina z lmm |
Smiech na sali jak czytam tych wantedowych napinaczy. Pierdzielicie takie smuty na tym forum ze zal dupe sciska a gadacie o innych ze sa zalosni :D. Gdybyscie czas ktory spedzacie na forum piszac gorzkie zale przeniesli na czas w tibii wygralibyscie ta wojne 12312312 do 150.
Odnosnie turasow: Moze i sa lojalni, ale co wam po tym skoro gdy dostajecie po dupie wszyscy przestaja sie logowac / walczyc? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |