![]() |
Mass Effect 2?
Pierwszy raz od paru lat zarwałem noc, żeby grać ; ). Coś wspaniałego, w to trzeba zagrać! |
Ja gram dość regularnie, chociaż mało czasu ostatnio mam na ME2 akurat. Jakieś 10-15h gry za mną dopiero. Gra dobra i całkiem przyjemnie się w nią gra.
Btw. jak ktoś ma konto na quake live i mu się nudzi, to msg me, umówimy się na duela : P |
Szkoda, ze premiera BC2 dopiero w marcu - od juz jakiegos czasu mam wszystkie mozliwe w becie unlocki, max. (11) poziom, a tluczenie ciagle tej samej mapy, pomimo ze przyjemne, sugeruje, ze potrzebna jest jakas odmiana :P
|
Mialem zamiar sprzedac psp, wiec zeby sie na allegro wyroznic, przerobilem konsolke na najnowszy soft i dla proby sciagnalem assassina. MIODZIO! Nie moge sie oderwac, naprawde :D!
|
A ja w najblizszym czasie, bede pogrywal w tego ostatniego PoP.
Wczesniej nie mialem okazji w nia grac, ale ogolem wydaje sie byc ok, po mimo jej prostoty... |
Cytuj:
|
@up
Tu sie zgodze... Sama kreska i elementy graficzne gry, sa fantastyczne. Ubisoft swietnie dodal sciezki dzwiekowe, dobrze pasujace do zaistnialych sytuacji w grze. Dochodzi do tego, niemalze perfekcyjny podklad glosow pod postaci. Podoba mi sie rowniez fabula i charakterystyka bohaterow. ;p I to by bylo na tyle, bo gra nie wymaga od graczy zbyt wiele. Niewiem nawet na jakim poziomie gram (chyba pro noob mode), bo rozgrywka jest po prostu banalna. Nie widac paska z zyciem, na dodatek ta kobitka o imieniu Elika, ciagle mnie ratuje, przez co nie moge do cholery przegrac (tak, to brzmi smiesznie >.>)! Jedyne co trzyma mnie przy dalszej rozgrywce, to wyzej wymienione, pozytywne walory gry i chec poznania dalszego zarysu fabuly. ;) |
Szukam pewnej gry online, takiej pseudo chemicznej, która przewinęła się kiedyś przez to forum. Można było zespawnować ludzika i wlewać naprzykład do
"otoczenia" wodę, napalm, proch, lód, itd. Wie ktoś może jak się ona nazywała? |
@up
Chodzi ci o Powder Game? o.O |
Jesteś boski, dzięki. O to mi chodziło.
|
Cytuj:
|
Musiałem przejść Bioshocka 2 na jednej sesji bo mi sejwowanie nie działało :X
Moje zakończenie... po prostu masakra, epik epik epik. Kocham ten klimat : d |
@up
Co do Bioshocka 2: Poczekam aż wyjdzie w tańszej serii. :) Jakoś nie ciągnie mnie do wydania ok. 200 PLN (ed. kolekcjonerska) za grę. :) Po 2. nie widziałem dzisiaj w Empik'u wersji nie-kolekcjonerskiej. Albo jestem ślepy, albo coś. |
http://www.empik.com/bioshock-2-pc-m...prod44130278,p
200 zł ;;;;;;;;;;;;;;; Btw nie wiem jak wy, ale jak prócz pisania potrafię jeszcze mówić i jak czegoś nie mogę znaleźć, to pytam obsługę, lol. Swoją drogą, ogłosili oficjalnie datę wydania + przykra informacja: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Macie mi coś do polecenia w ten deseń?
O ile dobrze pamiętam K&M było cholernie trudne. Naprawde trzeba było się napracować i przede wszystkim myśleć, by dojść do końca. Pamiętam, że ja doszedłem do 8. Dalej nie dawało rady. Pogram sobie w to teraz, zobaczymy do którego poziomu dojdę. |
Cytuj:
|
Wiem, potrafię czytać komunikaty wyskakujące w grze (nawet te po ang : O).
|
Alan Wake nie na PC.
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Dobry był patent z czitami, które działały, ale na pewien czas zajebywały Ci całą wioskę : D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |