![]() |
Hej, jaka postac byscie polecili, szukam czegos ranged(najlepiej jak mage) ale zeby mogl tez unieruchomic/unieszkodliwic przeciwnika. Ashe mi sie nie podoba :)
|
Cytuj:
|
Co ty, bierz Vlada, spamujesz Q co 2 sekundy, jesteś nieśmiertelnym bogiem!
|
Cytuj:
Widocznie nie mile wspomnienia:< qq |
Cytuj:
3 to mają noby typu joh z nob runami i sorcerer bootsami : D |
Ojej, napiszcie wreszcie jakiegoś malzahara, nidalee czy coś czym gra yoh to będzie was propsował i będziecie mieć wielki +
|
Nidalee, Malz > Lux, Ryze
fakt |
Tu się zgodzę, chociaż ogarnięta lux umie namieszać. Ryze jest ciotą na większych lvlach niż 20.
|
Ryze ciotą? Szczerze mówiąc, to kocham go mieć w teamie na normal game, gdzie nieogarnięci debile, którzy nie kupują magic resist, przed teamfightem dostają od niego takie kombo, że są z góry na przegranej pozycji. Nic tam, może Ryży padnie, ale teamfight wygrany anyway. Podobnie z podpakowaną Lux - strzeli sobie ultaska na wrogów i nie mają szans. Dobrze mieć glasscannona w teamie.
|
Ryze to najgorszy nuker w grze, żeby wywalić combo, musi podejść na zbyt bliską odległość.
Na Lux wystarczy BV. |
Mh świetnie, z dwóch instalek nie działa mi lol. To sobie pograłem.
|
Gj Riot! Jednego naba mniej.
|
Dwóch, bo po wprowadzeniu ulepszonej grafy prawdopodobnie mi nie ruszy. BB, LoL!
|
A gdzie jest jakieś info o tym co wprowadzą kiedy i jak to wygląda? :P
sauce blz. |
Hej , w końcu wybrałem Ryze i świetnie się gra. Ale ciągle padam gdy walcze z innymi championami ,jakieś rady?
|
No - nie padaj.
|
Zabijaj ich szybciej niż oni ciebie :D
|
Cytuj:
@ktośtamup jak można powiedzieć, że świetnie ci się gra ryze, tylko, że ciągle cię zabijają?;o |
Cytuj:
Nowa mapa i grafa: http://clgaming.net/board/index.php?...&threadID=1093 |
Dobra , nieważne , nie jest już tak źle , przed chwilą staty 12 kills,2 deaths, 6 assists :D
Btw. też wam wyskakuje You cannot join the queue, as the core services are current having issues. Try again later. ?? Wczoraj to samo było |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |