![]() |
Cytuj:
Cytuj:
2-gg to badziew noobku co prawda sam dopiero sie ucze ale juz potrafie za pomca programu do przechwytywania pakietow przechwycic pakiety do dowolnej osoby w sieci(tylko w sieci) i do reklam wysylanych z serwera gg podpiac dowolny plik .dll a wtegy wlamanie sia na kompa takiej osoby to pestka wystarczy byle gg(w przypadku mirandy tez sie da) bylo odpalone!!! (program mam od kumpla z pokoju jest na 4tym roku informatyki) no i powoli sie ucze!!! 3-w tibie graja osoby w roznym wieku najmlodsza mi znana ma 9 lat najstarsza 37 z roznymi kwalifikacjami+kupa z nastoletnich graczy ma swoich starszych braci/siostry ktozy czasami pomoga w ten czy inny sposub :-) 4-sa napalency ze wlama sie wszendzie !!!!!!! i NIE MA ZABEZPUIECZEN NIE DO ZLAMANIA HEIL POLITECHNIKA POZNANSKA!!!!!!!<----jesli ktos ma tam brata/sieotre/kumpla to wie czego rok temu dokonali studenci tej uczelni! |
Cytuj:
wymagania: wiedza+wiedza+szybki komputer z 2+GB RAMu+zapal!! pozatym wlamac mozna sie na wiele sposobow(zawsze jest jakies tylne wejscie(luka w zabezpieczeniach) PS czytales ostatnio statystyki wlaman do sieci komputerowych i baz danych o najwyzszych priorytetach bezpieczenstwa np: banki,NASA,uzedy administracji publicznej,serwisy informacyjne????? zebys to zrobil wiedzial bys jak czesto to sie zdaza i okazuje sie ze coraz wiecej z nich(wedlug niektorych zrodel 54%) jest popelniana przez hakerow/krakerow ponizej 25 roku zycia!!!!!! pozatym najgorszym systemem operacyjnym jest windows a najtragiczniejszym rokiem w historii informatyki jest rok 1995(windows 95)!! Nie da to sie 4 zeczy zrobic(jak to mowia w wojsku): 1-zalozyc helmu na lewa strone (chodz sierzant Pietruczko twierdzil ze tez sie da) 2-wlozyc parasola do dupy i go otwozyc 3-przykrutkiej koszuli osrac 4-kaleson przez glowe nalozyc |
hapes1
Oke mistrzu co ci mam podac zebys mi sie wlamal do systemu ? :D Chce cie sprawdzic buahaua wyzywam cie, wlam sie do mojego kompa 8o btw pomysl logicznie ile ci zajmie zlamanie szyfru 128 bitowego skoro co trzy proby musisz czekac 5 minut na powtozenie innego hasla 8o bo masz blok ip n/c czekajac mozesz sie postarzec... |
Cytuj:
piewrsze jak bys umial CZYTAC to bys wiedzial ze niektozy potrafia to zabezpieczenie obejsc(napisalem to w poprzednim poscie) po drugie ja dopiero sie tego ucze!!!!!!! :] po trzecie pakiety moge przechwytywac tylko wewnatrz cieci w ktorej znajduje sie moj komp np: akademicka, osiedlowa itp(tez to napisalem ale ty chyba cierpisz na dysleksje) :baby: po czwarte jak sie nie cykasz TWARDZIELU to podaj mi swoje ip z maska podsieci i/lub numer gg a ja zobacze co da sie zrobic!!!! :evul: :evul: moj numer gg(ale uzywam innego komunikatora niz gg B) ) 9983545 |
Cytuj:
Lol przeciez masz kolegow (4ty rok) zbiez ich :D btw co to za sztuka przechwycic w wlasnej sieci lól? Po drogie jakbys byl z deka kumaty to moj gg masz pod moim opisem, po lewej 8o wiesz taki obrazek sloneczka logo gg :( . Po trzecie niektozy tzn ci o ktorych przeczytales w jakis news i pewnie niewiesz nawet o czym mowa, ta czary mary hokus pokus wszystko mozliwe byc moze, ale takie buraki jak Ty moga pomazyc i pochwalic sie co to niewyczytali za newsa :o ( znajdz mi goscia co gra w tibie i wie co to tibia i umie to co ty tam pie******z o lamaniach 128 bitowego kodu i innych zaawansowanych tehnikach obejscia zabezpieczenia, umieszczania back doorow :cup: ) Byc moze jestem madzejszy od ciebie ? ;( Najalepiej to zamilcz bo w ryj ci napluje a ty nawet niepoczujesz co zujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec zycze powodzenia...:D |
Cytuj:
Przyznaj ze akurat pasowalo tam :cup: |
Hahahahahahahahahahahahhahahahaha
Cytuj:
PWN3D XD!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z forum o Furorze zrobilo sie forum o hackerach itp8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. zapytaj babci co to znaczy ironia wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial |
Echh... gratuluje DHQ za 3 razem... ^.-' (niektorzy za 2)
|
Cytuj:
ironia* |
Cytuj:
Chyba ze to tez jest ironia 8o |
LoL
eheh ciesze sie :]
|
wlasnie oni juz zrobili tego nieszczesnego dhq? o.O
|
Cytuj:
bo nie probowali ponownie. |