![]() |
44 ms eq
hat of the mad b robe scarf woi vamp shield p legs boh co kupic? kasy nie podam bo szybko zbieram (wczoraj rano bylo 17k a dzis wieczor juz 50k :) ale kupilem boszki) |
23lvl pallek eq blue robe, crown helmet, fur bootsy plate legi, beholder shield,
mam 5,5k niewiem czy kupic tarcze np medusa czy tower, czy zbierac na bohy? |
up@
moim zdaniem BOHy bo i tak pewnie bedziesz biagal z lukiem / kusza |
Cytuj:
@upup najpierw bohy a pozniej zainwestuj w jakas tarcze a i niech ktos odpowie co ja mam kupic |
Cytuj:
:][/BL] |
30 palek
eq: -crown helmet -blue robe -dragon shield -plate legs -fur boots i mam 30k w depo |
Gram palkiem mam 18 lvl
eq: p legi p arm steel helmet mam 15k dostempnej kasy. Kupic lepsze eq np. k, czy lepiej bolce small stone i speary?Może poczekać na deserta i potem się zastanowić? ps. Gram na Pandori |
@ 2up
Kup narazie meduske albo vampke a puzniej zbieraj na boszki.:p @ up Mozesz kupic Mammoth Fur Cap (inwestycja w cap) a reszte w small stonesy. |
Ile może kosztować diamond spectre na Candii? :)
No i co kupić za 25k eq: k arm, dark helmet, drag shield, p legi, scarf |
Hmm...
Lvl 15
Skile po 45 (sword) Eq: *Knight armor *Plate Legs *Medusa Shield *Fur Boots *Platinum amulet Kaska: ~10k +15k u kolegów Co kupić??? |
Sorcerer;)
12 lvl:baby: 5 mlvl:confused: Mam 15 k:evul: Jestem goly :p |
Cytuj:
Noble Arm - grosze ;-) Plate legsy - 400gp Croco bootsy -2k Crown shield - (chyba 7k) ;-) |
Jestem na rooku, mam 400gp(mogę dozbierać do 500) co kupić na mainie?
skille wiem że walę z cluba co kupić? |
Poziom: 8- na razie skilluję, ale jak skończę zamierzam kupić eq (kasa ze starej postaci)
Skille/Mlvl: ciągle rosną, ale zamierzam kupić eq na 65/65 Posiadany eq: Podstawowy na ten lvl: p set, dwarven shield i serpent Il. dostępnej kasy: Będzie ze ~100k ;) Co chcemy kupić: Wszystko! :D Całe eq, żeby jak najbardziej się opłaciło :p Cena przedmiotu, który chcemy kupić: No chcę na wszystko wydać te 100k, a jak będzie reszta to na runki i czary :evul: Jaki zestawik mi polecicie? :D Bo zwykle grałem magicznymi postaciami i tam wiedziałem jakie eq powinienem mieć, ale knight to co innego :P |
na niskim lvlu nie polecam wydawania 100k na eq ...
na początek wystaczy knight arm, plate legi, buciki, serpent, medusa, crus helm z czasem (30lvl+) zmienisz legi na crown/knight, armor na crown/golden, shield wystarczy medusa lub vampire no i oczywiście zakupisz nową broń ;] |
jak sorc ma 10 cc to co może kupić???
ja bym wybrał pacca w tibi kupić lub jakieś itemki albo raczej sprzedać na allegro.pl ... ale tak bym kupił pacca za tibijskie pieniądze :p :)
|
Ja będę kupował pacca ale za normalne pieniądze :D
|
Mam 13k (bylem na desert quescie 8o) mam Noble armor Guardian shield Fur boots P legs Iron helmet chcialbym nowe eq np. k set albo cos w tymrodzaju poprostu co mi sie oplaca kupic jestem sorkiem 20 lvl Albo wydac na BP run sam nieweim czekam na propozycje :]
|
Cytuj:
|
Ale b robe chyba wiecej kosztuje niz 13k
A jakies legsy albo tarcze? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |