![]() |
:lolo:zjebiste jednak nie powiedziales nic o sammonach(przyzywaniu)
ja osobiscie skiluje na monkach bardziej prawdopodobne jest ze szybciej bedzie rosnal dist w moim wypadku a jak trenujesz na kims to pozniej masz pz i nie mozesz skoczyc do dp np po kamyczki ;(szkoda ze monki sa takie drogie ;(;(;(;(;(;( pozdro 4 all |
Spoko poradnik ;D <<Dobrze to ujoles.
|
Musiales sie troche napisac co nie :D
050 # 051 ## 052 ## 053 ## 054 ## 055 ## 056 ### 057 ### 058 ### 059 ###\ ----------- 60-69 ------------ 060 #### 061 #### 062 #### 063 ####\ 064 ##### 065 ###### 066 ######\ 067 ####### 068 ####### 069 ######## ----------- 70-79 ------------ 070 ########\......................................... ...(8.5h) 071 ##########........................................ ...(10h) 072 ############...................................... ...(12h) 073 #############..................................... ...(13h) 074 ##############\................................... ...(14.5h) 075 ################.................................. ...(16h) 076 #################................................. ...(17h) 077 ##################\............................... ...(18.5h) 078 ####################\............................. ...(20,5h) 079 ######################............................ ...(22h) ----------- 80-89 ------------ 080 ########################.......................... ...(24h) 081 ##########################........................ ...(26h?) 082 ############################\..................... ...(28.5h?) 083 ###############################................... ...(31h?) 084 ##################################................ ...(34h) 085 #####################################............. ...(37h) 086 ########################################.......... ...(40h) 087 ############################################...... ...(44h) 088 ################################################.. ...(48h) 089 ################################################## ##.( :D |
do up up ^^
Gdzie jest ta miejscówka? Chcialbym tam poskilowac Czy to jest dla pacc?? |
Wydaje mi się, chociaż nie jestem pewien ale to chyba jest Darashia(jak się mylę to mnie poprawcie).
Potrzebujesz PACC aby tam dojść to też jedno z najlepszych miejsc dla knighta pomiędzy 9-20 poziomem.B) |
link
Szefie, link przy punkcie 7. Ci nie bzyka ;) popraw jak możesz ;):baby:
|
gdzie moge skilowac z paccem od skili 58/55-70/xx?bo wszystkie faccowe miesjcowki do trenienia zajete ofc.:baby:
|
Nice ;]
No elegancki poradnik. 10/10
Im Knight. Skill 65/63 lvl 31. Go go skills 70;] |
Tylko zapomniałeś dodać że nooby utrudniają skilowanie więc trzeba iść w zapomniane miejsde XD :) ;)
|
Ale tak oprócz tego to spox poradnik :p
|
Kurde wszystko fajnie ale nooby som upierdliwe ! I niedają skilować !
Coś dodam od siebie: 1-Sakiluj na Dwarfach do 35 lvl-a 2-Potem na slimach 3-Skiluj w miejscu prawie zapomnianym jak ja naprzykład 10 shielding nabilem i 4 sword !w Kazzodromie ! XD:D |
Cytuj:
|
Mam pytanie czy moge isc na slima? mam skill 50/50
|
Cytuj:
|
Mam 17 lvl i Club Fighting:49
Skilowac wiecej ? Jak Tak To Do Ilu |
Cytuj:
|
Witam wszystkich odwiedzających ten temat. Chcę napisać co nie co na temat zamieszczonego poradnika. Jest on na prawdę dobrze napisany a co najważniejsze zawiera ważne informacje. Gratuluje Panu, któren go napisał. Bez takich ludzi gra w Tibię stałaby się trudniejsza co za tym idzie ciężka do zrozumienia.
P.S Jeśli już tu jestem to pragnę zapytać o coś gdyż mam problem. Chodzi o trenowanie na wspomnianym już monku. Mam umiejętności 71 w walce na dystans, ale trenując na monku zadaję mu spore obrażenia i tak po 4-5 uderzeniach summon ma za mało życia bym mógł kontynuować trening. Co zrobić? Trenować na 2 summonach? Dać sobie spokój? Pozdrawiam, WoLf-j3. |
a jak trening wyglada po update? chodzi o trening knighta z potworkami. Ghoul idzie na kilka ciosow, a zalezy mi na tym by moc szybko ustawic trening i nie oddalac sie zbyt od miasta, no i oczywiscie nie byc zalezna od innych.
|
Wlaśnie przydałby się poradnik pod nowa wersje Tibi :] bo treniowanie na stforach raczej nie idzie ...
|
Hmmm... mi się coś wolno skiluje. Jestem na rotwormach (knight, 17 lvl) i podczas skilowania mam ustawione na Defensive fighting (obrona) no i dosyć szybko leci shielding, ale za to bardzo wolno idzie Club fighting. Sam już niewiem czy sie skiluje na defie czy na offensive... ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |