![]() |
Paść na kicku podczas OpenBattle to cos wrednego ^.- .
|
Cytuj:
Juz mogles wymyslic cos lepszego...:baby: |
Cytuj:
Nie oszukujmy sie jesteś noob i padleś.Uahahhahahhahahahahha |
Cytuj:
nie ma to jak wymowka Noobku ehhehe i zobaczysz jesli tak mowisz padniesz 2 raz!!! zobaczymy co tym razem powiesz. Pupilku Drazharma lol :baby: |
Cytuj:
<smiech na sali> HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaHAHA <smiech na sali>, yo |
@Mr Tegax
Na kyrze mial lagi a biegal normalnie, a tutaj kick ten to ma pecha :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Boty tylko : Uhają Zmieniaja stone skiny Wala automatycznie sdki w wybrany cel Odliczaja ile sekund zostalo do konca utamo vita, utani hur etc. Trapowanie i odliczanie to najlatwiejsza rzecz w tym wszystkim wiec Draz nie rob z siebie kretyna mowiac ze bot nie trapuje i nie odlicza ok? @Tegax Tu mamy przyklad calkowitego osmieszenia! tegax mial kicka i padl ! NIE MOZE BYC!!!! Czlowieku myslisz ze jest ktos na tym forum glupi jak ty zeby uwierzyc w takie bajki? Jak tak myslisz to sie przeliczyles. |
Cytuj:
Szkoda, że Gammbler znów padł ... Jego deathlist jeszcze nie tak dawno był pusty, a zarazem taki ładny. : ( Pozdrawiam .. |
@up
A skąd ty to wszystko wiesz ? Z tego wynika ze sa uzytkujesz takie programy, bo napewno mi nie powiesz ze czytasz ksiazki na ten temat -.- Own3d |
Cytuj:
Co ty kur..... gadasz glupoty jak cie stara wyciagnela z kapusty!! i ku...... obcieli ci nogi kaleko!! i teraz siedzisz 24h na tibi! i sie mscisz hehehehhe Nooob:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha spytajcie sie Sandry MAgnus tzn Hega :P ze mialem kicka,stalem w miejscu a on tylko dokonał dzieła .
PS. Shanoz milcz psie , podczas gdy inni walczyli siedziales w PZ jak pies. Padlem, odrobie to w 2 godziny a wy bedziecie wastowac chary do usranej smierci. Nosso a z Ciebie mam kompletny polew. 20 minut mi spamowal jaki to on swietny ze zdolal uciec nam hahahah. Tylko ucieczka Ci wychodzi RUUUUNS CHICKENS |
Hail Wanted !
|
lol wszyscy od nas padali a ja mialem czekac na swoja kolej gz
gonilo mnie 6 osob moglem ich pozabijac przeciez bravo !! Tegaxowi kolejny raz gratulujemy inteligencji |
@Drazharm
No proszę taka ciota w rl, a jak potrafi jęzorem klepać |
Et tu Brute contra me.
Pajace ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |